Само не разбрах,Вие отричате Христос или се бъркам..!?

преди 20 години 7 месеца #3925
От както посещавам този форум,все този въпрос ми е в главата.Отричате ли Християнството ?
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3927
Какво е това Христянство? Нещо за ядене ли е?
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3928
Не искаме азиятския ви БоК.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3929
Юдео-християнството е много опасна зараза пусната из народите не случайно!
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3930
be q mluk be tangra e velik
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3932
Христос е историческа личност поне така твърдят. Аз лично не вярвам на офицялната християнска история , догма и доктрина-разните му библии и евангелия-подбрани и редактирани според на кой как му е угодно.....не вярвам на това кормило на и за власт и пари....то спря еволюцията ни с 2000 години....
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3940
Не мисля, че някой може да отрече Христос, но лесно може да се разбере че учението и мисията за която е дошъл не е тази за която се говори официално.
Всичко е пречупено през чифутския интерес и сега вече две хиляди години се проповядва учението прочетено наопъки.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3942
Вълчане, какво значи "отричате Христос"? Не е възможно мнението на примерно 10-20 или колкото и да е хора да съвпада, особено пък за неща случили се преди 2000 години.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3946
Допълвайки Севар искам да попитам - кое християнство да отричаме - католическото християнство, православното християнство или протестанското християнство?

Всеки от тях се опитва да се изкара по-правоверен от другите. Само в САЩ има над 50 църковни деноминации и те се наричат християнски.

В последно време си мисля, че има нещо вярно в книгите на Дан Браун.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3947
Който иска, да погледне "Звездният човек" на Джон Бейнс. Едва след прочита на тази книга може да се осмисли мисията на Христос, да се разберат апокрифните /забранени от всички Църкви!!!/ книги, както и причините за тяхната забрана. Няма да ви натрапвам своето мнение, само ще кажа, че Християнството няма нищо общо с днишните "християнски" църкви и секти. колкото до Православието, то е пропито цялото от Тенгрианство.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.