Само не разбрах,Вие отричате Христос или се бъркам..!?

преди 20 години 7 месеца #3949
Явно синедриончето на времето като ни е наложило християнството не е успяло да замаже и изтрие науката на Тангра.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3988
Е как може да се пишете националисти и да говорите такива глупости за религията на народа си ? За нещо повече от нас обикновенните Българи ли се мислите ? Наистина имате нещо повече - бесовете дето са ви обладали.
Всъщност вие какви точно националисти сте ? Български или някакви други, щото на Български не ми приличате. Приличате на хора с психични проблеми.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #3999

мишока писа: Е как може да се пишете националисти и да говорите такива глупости за религията на народа си ? За нещо повече от нас обикновенните Българи ли се мислите ? Наистина имате нещо повече - бесовете дето са ви обладали.
Всъщност вие какви точно националисти сте ? Български или някакви други, щото на Български не ми приличате. Приличате на хора с психични проблеми.

Клоун, ти не разбра ли, че не религията излязла от Израила е нашата религия. Не разбра ли че нашата - Българска религия е Тенгрианството. Никой не плюе против нашата религия, не сме съгласни с ученията във смешната книга Библия ли е какво. А й както Англе ти каза Източно Православното Христянство е пропито с Тенгрианство. Ти май си пишеш колко да не заспиш?
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4008
А ти не си съвсем наред. Често ли го чуваш по свой адрес чеси ненормален ? Създали сте си,някакъв измислен свят и се опитвате да вкарате и останалите в него, амане става, и няма и да стане.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4012

мишока писа: А ти не си съвсем наред. Често ли го чуваш по свой адрес чеси ненормален ? Създали сте си,някакъв измислен свят и се опитвате да вкарате и останалите в него, амане става, и няма и да стане.

Ти пък си гаден червен боклук, и?
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4017

мишока писа: А ти не си съвсем наред. Често ли го чуваш по свой адрес чеси ненормален ? Създали сте си,някакъв измислен свят и се опитвате да вкарате и останалите в него, амане става, и няма и да стане.

"И баща ми не беше нормален" Искаш ли да ми го кажеш в лицето?

Smash Smash The Reds!
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4019

bgskin писа:

"И баща ми не беше нормален" Искаш ли да ми го кажеш в лицето?

Smash Smash The Reds!
Искам да ти кажа в лицето че си ненормален, и какво от това ? Дреме ми какъв е бил баща ти ! Ти си ненормален и това е положението. Скин ли си , какъв си все ми е тая .

Защо да не ти кажа в лицето че си ненормален ? Знаеш ли колко ме боли какъв точно скин си ? Взел си се много на сериозно !
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4041
Мишка, абе я бегай да играеш някъде другаде!
Кой те е вързал да стоиш тука.
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4042
Защо така,оставете шута да ни забавлява :)
На мен ми харесва да се смея на комплексите им,който избиват.
Продължавай мишка,искам още интересни комлексарски мнения.
Ника също много ти отива,в коя дупка си се сврял?
Темата беше заключена.
преди 20 години 7 месеца #4043
Е да ама той е пратен тука да гризе щяло и нещяло.
Някой новак тука ще се върже. А на него това му е целта.
Нас не може ни заблуди, но колебаещ се човек - да.
Затова такива по форумите ги банват да им е мирна главата и да не се отклоняват в разправии с такива елементи.
Той този и във ворума на Атака гризе. Вижте в темата за тенгрианството. Бях му написал един хубав пост и точно да го пратя и Операта ми заби. Дявола го пази него - не го жалете.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.