ПАРОСЛАВИЕ
А вие продължавайте да унищожавате Турция и турците по форумите...,ама тези ваши еротични сънища вече се превръщат направо в оргии...Така,че дайте по-полека...Всеки който си има акъл,колкото прашинка може сам да прецени кое е по-възможно...
Не ,че аз го искам,но щом вие апелирате за унищожаване на Турция и аз концептулано изложих една идея....Всяка реакция се последва от ответна,която я уравновесява....
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Трябва да сме луди, ако им го кажем.
А с един "Сив Вълк", с един убиец на деца поне аз нямам намерение да водя диалог. Не съм следовател, а неговото място е там, на столчето на обвиняемия. Нормалните хора и човеците с убийци на деца не разговарят!
Ako sa ti napravili nesto moga da ponaucha dosta nesta.
Neznam koi si no i za teb ste poraztarsia sega,koi si kakav si?
Вие и Арменците ги "унищожихте", но Арменци все още си има...!!! И нас ни затривахте 500 години, но все още ни има...!!! С Кюрдите по същия начин се "оправихте"...!! Да изброявам ли и други "унищожени" от вас нации...?!!! И защо си мислите, че само ние ще ви "ритнем стола"...?!!! Половин Европа и половин Азия имат сметки за уреждане с вас...!!! Дали ще са достатъчни 80 милиона шалвари...?!!!! Не мисля така....emir_kj писа: 5 милиона българи,срещу 80 милиона турци...Само в Германия сме 4 милиона...Нищо чудно западната ни граница да се разшири до атлантика...
А вие продължавайте да унищожавате Турция и турците по форумите...,ама тези ваши еротични сънища вече се превръщат направо в оргии...Така,че дайте по-полека...Всеки който си има акъл,колкото прашинка може сам да прецени кое е по-възможно...
Не ,че аз го искам,но щом вие апелирате за унищожаване на Турция и аз концептулано изложих една идея....Всяка реакция се последва от ответна,която я уравновесява....
Вие забравихте само едно. Аз мога да падна на калене едва мъртъв. Докато съм жив, ще стоя прав. Каквото и да ми струва това.
Получих и още заплахи, пазя ги всичките. И едни много мили песнички, от тях пазя само една. пееше се нещо за "Тюрк миллиет"...
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.