ПАРОСЛАВИЕ

преди 18 години 3 месеца #27779
Преди 18 години заговорихме, че работите отиват не на добре, а точно обратното. Даже един от нашите каза, че ако хората научат какво ни очаква, не само косите им ще се изправят, но ще стоят изправени. Какво още казахме и за какво ни намразиха? Казахме, че се освободихме от комунизма, но попаднахме под още по-страшно робство. Че е предвидено нашия народ да бъде унищожен. Заявихме, че Западът не само не се оказа противник на комунизма, но се превърна в съюзник на комунистите и с негова помощ те се заеха да ликвидират физически последните останали антикомунисти и радетели за човешки правдини и по-добър живот. Преди десет години за тези думи арестуваха. Сега същите думи биват изричани от депутати и лидери на партии. Няма да казвам кои, за да не им правя реклама. Политиците днес казват едно, утре казват точно обратното, а след три дни се връщат към първите си думи без никакво смущение. Наричат го способност към адаптация. Или евроинтеграция, сливане с еврейството. Ще е глупаво да им се връзваме. Да видим как ще се държат и какви ще ги дрънкат през следващите няколко месеца. Те изрекоха „А”, май стигнаха и до „Б”, но нещо се забакнаха. Азбуката ни, ако не се лъжа, и доколкото си спомням имаше повечко букви, май. И последната буква не е „Я”, както си въобразяват. Последната буква от истинската Кирилица се нарича „Ижица”. Та когато политиците изричат „Азъ, Буки” и стигнат чак до „Веди”, нека не се заблуждават, че е достатъчно. Или Глаголъ ще им заседне на гърлото и с едното глаголене ще си останем? Тая няма да я бъде. Очаквам Ижицата.

Дотогава поне аз продължавам да се съмнявам. Продължавам да не им вярвам. А нима те заслужават друго?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27780
ПОСЛЕСЛОВ

ИЛИ МОЯТ ГРЯХ

За жалост и аз самият имам малък грях за избирането на тоя ботевградски така наречен кмет. Всъщност греховете са два. За единия разказвам в биографичната си книга. По време на изборите през 2004 година неговите противници ми бяха поръчали листовка срещу него. Тъй като не ми платиха, аз занесох листовките в щаба на Георгиев, той ми плати и аз се съгласих да разкажа пред една от местните телевизии случая. Само че тоя грях е по-малък. Той е дреболия пред първия. С моя разказ или без него, Георгиев щеше да бъде избран за кмет. Хората го избраха не за друго, а защото като шеф на ВиК направи из града множество чешми с чиста планинска вода. Моят грях е, че без мен едва ли щеше да му дойде тази идея.

През 1998 година работех в местния вестник „Шанс-Ботевград”. Един ден ме потърси Данчо Доганов, бивш директор на „Пластхим”, завода за тапети. Разказа ми, че в планината над Ботевград, над местността „Зелин” имало полуготов водопровод за планинска вода. Те с бившия кмет Марин Вутов ходили да гледат какво е направено. Оставало още съвсем малко за довършване, но работите били занемарени. Предложи да ме заведе да видя.

Защо точно мен потърси, Данчо? Нали съм ти политически противник?

Защото ти ще го напишеш най-добре и после няма да се огънеш, ако опитат да те атакуват. Няма кой друг да свърши тая работа, разбери.

Горе-долу така стана. Имаше опити за натиск, но материалите излязоха в няколко последователни броеве на вестника. Виждате един от тях, подписан е с моето име, нали? Другите също бяха подписани, не обичам анонимността. Опитаха се да ме викат тук-там, но не се получи. Тогава шеф на ВиК беше друг.

После махнаха стария шеф и назначиха Георгиев. Не може да му се отрече добрия нюх към далаверите. Казват, че строителната фирма на жена му получавала по 20 хиляди за строежа на една чешма. Но важното е, че ги направи и сега цял град налива вода от тези чешми. Каква е била конкретната финансова изгода, не е толкова интересно. Интересното е, че на фона на предишните няколко бездействащи кметове, неговата кандидатура нямаше конкуренция. Значи мога с голяма доза увереност да твърдя, че имам отношение към избирането на Георги Георгиев за кмет на Ботевград. Вярно, водата е хубаво нещо, обаче от друга страна кметът почна да олива. Значи съм длъжен да предизвикам неговото отстраняване.

Кой друг, ако не аз – както би казал покойния вече Данчо Доганов.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 3 месеца #27783
Ако вие бутате наши чешми в райони,където ние сме малцинство,ние пък ще бутаме ваши църкви из Родопите и Делиорамана....Каквото повикало ,такова се обадило...Просто си е!!!

преди 18 години 3 месеца #27786

emir_kj писа: Ако вие бутате наши чешми в райони,където ние сме малцинство,ние пък ще бутаме ваши църкви из Родопите и Делиорамана....Каквото повикало ,такова се обадило...Просто си е!!!

Това не е чешма, чоджум.
Това е паметник на хора организирали и извършили убийства.
Българският храм прославя живота и Духа.

Имаш ли идея какъв боклук съхранява обезчестената ти главица?!

преди 18 години 3 месеца #27804

emir_kj писа: Ако вие бутате наши чешми в райони,където ние сме малцинство,ние пък ще бутаме ваши църкви из Родопите и Делиорамана....Каквото повикало ,такова се обадило...Просто си е!!!

Ето колко сте тъпи и късогледи турци и циганите ( турци=цигани). Заплашвате и сте нагли в държавата на Българите.
И хич не ви е на ума, че няма да мине много време и тази шибана власт дето ви толерира сега ще увисне в цайтнот и тогава ще останете сами с всичкото зло дето сте извършили на нас българите. Тогава ще дойде отново ГОЛЯМАТА СКУРЗИЯ, ама този път никой от вас няма да остане по тази свещена земя - от пеленаче до старец. Понеже всеки заслужава това което е предизвикал. Злото което са направили турците е толкова тежка карма, че дори мъничко ми е жал за тях, понеже изкуплението ще датат поколението което не помни извършеното от дедите си.
Но закона си е ЗАКОН и никой не може да го отмени - дори жертвите.
Този път не само "Турцiа ке падне", ами ще изчезне ЗАВИНАГИ от тази планета и ще иде при Византия в небитието!

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 27.5.2008, 22:27

преди 18 години 3 месеца #27807

Детето от аватара ти, Шехид ли е?

преди 18 години 3 месеца #27808
Този път не само "Турцiа ке падне", ами ще изчезне ЗАВИНАГИ от тази планета и ще иде при Византия в небитието!
...........................................
Абсолютно прав си!
А тия дето се мислите за 88/турци/ще има да влачите дрипи по лицето на Земята.Идете в изсраел,ви съветвам аз.Да видим как и дали ще ви приемат...

преди 18 години 3 месеца #27820
Turkiya ke padne i ste vazkrasne Velika Turkiya ot Kaspiysko more do Adriatichesko s plost 2 miliona km2 i naselenie 150 000 000 dushi.
Beztuy sa blizki vremenata ,kogato turciq ste ima neposredstvena suhopatna granica s Adriatichesko more.Albaniq,bosna,kosovo i kato se razcepi i makedoniq,samo Balgariq ,ste razdeliya Turciq ot badestite i zapadni provincii.
Мислех да го изтрия, но нека го видят всички, Българи, българомохамеданите и всички, които милеят за България и да кажат какво заслужават резлии, подобни Емира?

Jordan_13 (бастисващия нагли резлии)

преди 18 години 3 месеца #27823
Криви са ти сметките. Давам най-много 25 години от днешна дата до вливането на Каспийско море в Средиземно. Турция още ще дръпне и ще стане още по-силна и по-богата, но за кратко време ще си замине.
За какво ти е такава земя? Сега тясно ли ви е в Турция?

преди 18 години 3 месеца #27824
Да бе!!!,моите сметки са криви,а вашите сметки да унищожите 80 милионна Турция са много реални и земни... :arf:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.