ПАРОСЛАВИЕ

преди 18 години 3 месеца #27142
От прастаро време във война врагът първо атакува духовните центрове на противника. Като се почне от светилищата и храмовете и се стигне до самите носители на Духа - колобърите (или в случая с православието - висшия клир).
Така и комунистите първо се постараха да заместят християнската вяра с идеята "диалектически материализъм" и там какви задължения има истинския комунист. Църквите бяха директен обект на атака, свещениците също. Преди близо 1200г ромеите чрез предателя Борис-Михаил постигат същото. Масови екзекуции на колобъри и декрет да се унищожат всички спомени за тенгрианство, а заловените тенгриани да бъдат продавани като роби (заедно с целия си род) през цитирам ромейски хронисти - "девет земи в десета". Робството - интересно новаторство от новоизпечения "христианин", при условие че дотогава това е било непознато сред българите.
Наскоро попаднах на една статия за Волжка България, където по аналогичен начин се налага мюсюлманството.
За съжаление, Сол - сега не е по различно. Църквата е изцяло узурпирана като останалите български институции от враговете на Духа. От висши клирици знам, че готвеният за наследник на патриарх Максим - варненският митрополит Кирил е масон. Със сериозни бизнес-интереси и подръжка от ТИМоваците и цялото масонско войнство. Знае си и колко ще бъде "мизата" за т.н. избор за патриарх след смъртта на Максим - 210 000 евро (по цени отпреди 2 години - сега може да е повече - инфлация). По 30 000 на 7-те висши свещеника. Това е положението, Сол. А бабите ще му целуват ръка, Гоцевата комун-дружинка ще се кръстят в църквите (под зоркото око на бодигардовете, ако не са в синагогата през това време) и все повече ще унищожават духовността на българите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27144
Ударът в България е особено жесток, защото фарисеите-кабалисти от Синедриона знаят много добре какви са били (б)валахарите, помогнали на арамейците Мария и Йосиф да се измъкнат от лапите на Ирод, много добре знаят и какъв народ са арамеите, от кого е посветен Йешуа и какви предсказания има за българите.
Много от колобърите са били православни свещеници. По този въпрос Елтимир може да ви каже ако иска къде е посветен в тенгрианство и от кого. В момента те, заедно с някои от обикновените православни свещеници, са единствените истински духовници в България. Тяхната дума,за съжаление не се чува - засега!

преди 18 години 3 месеца #27146
Еех, Анти!

Моето мнение, което nik не хареса се получи такова, защото се опитвах да не излезе като християнска проповед, а да бъде някак си "по-общо казано". Все пак, домакините на сайта не са християни. Като не познавам тенгрианството, не исках да засегна някого. А тук срещам много умни приказки, полезна информация, особенно добри обноски на общуване във форума.

Грешала съм. Излиза, че аз не знам. Ама, много неща не знам! А бих искала да знам. Особенно за посвещението на Исус и предсказанията за българите.
Не смея да задавам директни въпроси, защото форумът е открит - да не затруднявам някого с отговорите.
Не спирам да търся информация.
:)

преди 18 години 3 месеца #27147
Цитат на anti666..."От прастаро време във война врагът първо атакува духовните центрове на противника. Като се почне от светилищата и храмовете и се стигне до самите носители на Духа!.." Това е Sol!

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 8.5.2008, 23:07

преди 18 години 3 месеца #27148
Абе що не действат цветовете или аз нещо съм...?

Действат, просто слагай правилния tag и после го затваряй.
(Съвет-Admin)

Това съобщение е редактирано от Запознат на 10.5.2008, 11:46

преди 18 години 3 месеца #27168
Доколкото мога да преценя написаното от мен, никъде не плювам самото Православие. Плювам срещу извращенията на Православието. Не вярвам някой тук да защитава извращенията. Лично аз бих одобрил единствено някое извращение на юдаизма, тъй като самият юдаизъм е едно чудовищно извращение.

преди 18 години 3 месеца #27170
Елтимир***никъде не плювам самото Православие. Плювам срещу извращенията на Православието.*** Убеден съм в това,надявам се ,че не съм те засегнал по някакъв начин с публикациите си!Защитавам православието точно от същата позиция!

преди 18 години 3 месеца #27506
Положението е отчайващо с православието в нашата страна...Днес , не знам за кой път се убедих в това...заради таксите които поголовно растат за молитви,литургии,кръщенета и венчавки ,вратите на храмовете се затварят за голяма част от българското население.Може ли Киприянова молитва,която се чете за няколко минути (без необходимата церемониалност и духовен патос) да струва 15 лева???...и тук стоя и не пиша... и ви говоря на ум...и знам колко телепатични мисли си разменяме...знам също че да изплача и аз болката от унищожителните интервенции спрямо страната ни , ще засиля негативния поток от енергия,с който от всякъде ни заливат...как да обърнем този поток?Хитрите и властни на деня знаят древните вселенски тайни и закони и ни манипулират точно по тях...защо ние не ги знаем и не ги прилагаме?Всеки от вас е чувал ,че ако не си помогнеш сам и Господ не може да ти помогне...Вярно е че изкупуваме карма,но ...с това почти приключваме и много скоро предсказанията ще се сбъднат...но до тогава как да подкрепим с вяра хората покрай себе си за да доживеят психически и физически???Не е необходимо да си завършил семинария и да се изживяваш като Бижи пастир за да даряваш вяра и надежда...Пиша това и искренно се надявам накой "божи служител" да го прочете...защото за православието също има пророчество и то вече е в ход...и ще остави дълбог белег в историята,че не църквата е институцията,която крепи и опазва вярата а НАРОДА.
Ще завърша поста си с един цитат от АБАГАР:
"Защо, о вие,архиереи,попове,калугери и духовници, допускате това да се прави и да бъде ценено у вашите стада между безкнижните християни, където вие сте ключ Петров, където вие сте меч и сабя Павлова, а не прокълнете проклетото, да отделите и да отлъчите такива от вашите стада?Или вие понякога заради Неговото благо допускате тези неща?То горко на вас.Защото ви рече Христос:"горко чрез вас, пастири!Защо не научите моето стадо,търсещо духовното от вашите ръце,а ми го изоставяте да блудства?"За това мислете ,вие,о архиереи!"

преди 18 години 3 месеца #27517
Анти е прав. Дори и да се правят на слепи и глухи талмудистите го знаят. Грешно е да се залъгваме, че сме малка отломка и никой не ни обръща внимание. За предсказанията - много са. Само едно ще кажа- сред първите християни се е знаело за тях, докато определени висши църковни среди не потулили истината. Много от ключовете към тях са пренесени в Константинопол, където и сега чакат.

преди 18 години 3 месеца #27768
На мен ми се ще да разгледаме въпроса по-разширено. Като разложение на всички официални власти, институции и вероизповедания. Като говоря за Православието, имам предвид най-вече висшия клир. Наскоро научих, че някакъв от Светия Синод е влязъл при Свидетелите на Мадам Йехова. То бива, бива безочие, ама пък чак толкова!
Разглеждането на въпроса в такъв аспект изобщо не е самоцелно. Просто такъв е Законът. Нищо не може да възкръсне, ако не умре. И зърното умира, за да даде кълн. така е в материалния живот, така е и в духовния.
Съжалявам, че съм принуден да дам пример от Ботевград, но тук познавам обстановката най-добре. Пък и се излагам на опасност. Ако не се излагах на опасност, ако пишех за бимбилистан, нямаше да е истинско. Сега ще пусна целия текст, който бях приготвил за печат. По едни или други причини, печатането на брошурата отпадна. Но написаното трябва да остане.

БОТЕВГРАДСКО БЕЗУМИЕ

Кметът на Ботевград инж. Георги Георгиев взе да прекалява. Хората говорят, че се бил олял, ама поне аз като го срещна, дрехите му са все чистички. Затова не мога да твърдя, че се е олял. Не знам и дали е крал, както твърдят повечето ботевградчани, обаче знам, че се мисли за цар на Ботевград. То нема лошо човек да има добро мнение за себе си. Лошото е, когато не осъзнава какво мисли и какво прави. Не бих си правил труд да анализирам дейността на една дребна временна фигурка като сегашния ботевградски кмет. Ситуацията в ботевградския район обаче заслужава по-сериозно отношение. И то не защото градът е толкова специален, а защото ситуацията в този град в много отношение е огледало за ситуацията в бившата ни държава. Все пак изследването ми е предназначено за читатели от цялата страна, а и за такива, живеещи извън нея. Да знаят какво ще заварят тук, ако в пристъп на умопомрачение решат да се върнат. Да почнем с много специалния празник на Ботевград.

След една или друга приказка по адрес на дядо полковник Максим изригва истински вулкан на негодувание. Някой си, о, ужас! Си позволява, Господи помилуй! Да критикува Светото Православие, алилуя! Само че дали в бивша православна бивша България е останало нещо православно? Лично аз много се съмнявам.

По въпроса може да се напише многотомно изследване. Вместо това, ще дам два примера от моя бивш български град.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.