БИГ БРАДЪР КОНТРОЛИРА НАЦИЯТА С ПСИХООРЪЖИЕ Дългото гледане на предаването ви прави
Сам виждаш голяма част от информацията в книгата е вземана от други източници. Случайно може ли някой от вас да ми гарантира, че информацията от някой си Рон Макрай или Мартин Ебън е достоверна? Въобще какво знаете за тези хора. А в статията по-горе “Психотронна война и несмъртоносни оръжия” знаете ли кой е неин автор? Това разбира се са примери от въпроси,които следва да си задава всеки трезво мислещ човек. Не отричам, че информацията в книгата е грешна. Казвам, че трябва да се проверява всичко, което друг ви казва. Лично аз съм се убедил с очите и ушите си, че вредни последици от метъл музиката няма. Искам да попитам вие двамата с antijew видели ли сте или да сте чули от първо лице, което да се явява притеснително относно феновете на тази музика? Или цялата информация по темата я черпите от подобни книги, изрезки от вестници и снимки в нета?Според статията “Психотронна война и несмъртоносни оръжия” публикувана в броя от октомври-ноември 1993 г. на “Нексус мегъзин”, полк. Алекзандър работи в близко сътрудничество с д-р С. Скот Джоунс, който е директор на фондацията “Рокфелер” и е ангажиран с около 20 различни проекта по тези проблеми в лабораториите в Лос Аламос. От публикацията става ясно, че тези несмъртоносни електромагнитни технологии вече са били използвани срещу американски граждани, както и за предизвикване на промени в климата.
Книгата на Рон Макрай от 1984 г. “Битки за ума” (“Mind Wars”) описва научни изследвания провеждани в Станфордския изследователски институт (SRI) по въпроса за ELF и МК.
Според Мартин Ебън, автор на книгата “Психотронна война” (1983), династията Рокфелер финансира изследванията в областта на психотронния МК от 50-те години насам.
Но да продължим с обширния цитат на georgi_nz
...Рокът, още от създаването си през 50-те, излиза от рамките на обикновено средство за развлечение и емоционално разтоварване и за мнозина се превръща в стил на живот, формиращ психиката и мирогледа. Началото на рокепидемията е и начало на наркоепидемията и на сексуалната революция за Запада. Всъщност това представлява контролиран масов, бих казал глобален експеримент, замислен и осъществен от секретните британски и американски институти и служби.
С помощта на определен ритъм, в които голямо значение имат бас китарата и барабаните, публиката, най-често съставена от тийнейджъри и младежи, редовно е довеждана до транс и изстъпления, особено на големи концерти на Запад. Високите децибели допълнително увреждат и физически и психически. Имало е случаи, при които от мощните звукови вибрации дори са били разрушавани постройки в близост до сцената.
Зараждането на рок музиката през 60те години, в главно лице Бийтълс в Европа и Елвис Пресли в Щатите доведе до промяна в мисленето на много хора това е вярно. Останалото е интерпретация. И аз мога да интерпретирам информация и сега ще я интерпретирам по-моя си начен. Тази промяна в мисленето беше неудобна за хората в сянка и те решиха да изродят този феномен, вкарвайки марихуана и наркотици в концертите на тези групи, като по този начин подрониха авторитета на тези групи, тъй като хората вече ги свързаха не само със силната и енергична музика. Хората ги свързаха и с наркотиците. Колкото до ефектът от безразборния секс предизвикан от рок музиката. Още през 20те години на двадесети век се появяват първите монокини и практикуването на плажуването, през цялата "позната ни" история на човечеството е имало мъже с повишено либидо и жени практикуващи професията, която да удовлетворява нуждите им. През цялата "позната ни" история на човечеството е имало изневери причинени от Дон Жуановци,Казанови и лекомислени жени. Просто е смешно да се подчертава, че метъла бил отприщил тази сексуална вълна. Четем, че рока е причината за "сексуалната революция", защото го четем написано в книги и вестници притежавани от "Елита". Нима според вас не е имало разврат и в Средновековна Венеция, особенно по време на карнавалите там. Нима Содом и Гомор не бяха разрушени от "Бог" по същата причина. И това е информация от източници запазени до наши дни. Знаем ли колко информация е изчезнала с времето?Феноменът “Бийтълс” не беше спонтанен бунт на младежта срещу старата социална система. Това всъщност беше умело изработен заговор от една съзаклятническа организация, силно разрушителен и предизвикващ разкол в огромна част от населението, която беше нарочена за промяна срещу нейната воля. Заедно с Бийтълс се появиха и нови думи и изрази, подготвени от Тависток и неговият филиал Станфордския научноизследователски институт: рок, тийнейджър, поп-музика и др… всички те, сътворени в контекста на рок-музиката, бяха предназначени за масов контрол над прицелната група - младежта на Америка… за разделяне и фрагментиране на обществото. Това беше част от процесът на “фрагментация-маладаптация” изработен от Уилис Хармън от SRI и екипът му от учени по социалните науки… и поставен в действие…
Новосъздадената група и нейнията ‘начин на живот’ бяха превърнати от милиони млади американци в култ… Новото ‘магическо лекарство’ беше бързо раздавано за проба безплатно на територията на колежите в САЩ и на рок концертите, които станаха водещото средство за разпространението на наркотиците. Въпросът, който крещи за отговор е какво правеше по това време ‘Дръг инфорсмънт администрейшън’ (DEA)*? Има достатъчно солидни косвени доказателства, които показват, чe в DEA са знаели какво става, но им е било наредено да не предприемат никакви мерки.
Но да продължа с интерпретацията си. След като мъжете в сянка видяха че методите им за победа над това ново за тях явление не даваха резултат, решиха да премахнат главните причинители.
Елвис умира на 16 август 1977 г. в дома си в Грейсланд вероятно от свръхдоза приспивателни и успокоителни.
Хм много близки години. Предполагам, че Елита ги е разредил във времето за да не подбудят подозрение.На 8 декември 1980 година вечерта е застрелян на прага на нюйоркския си апартамент. Той е само на 40 години.
Така да продължавам ли с интерпретацията на събититята или ви стана ясно, какво имам на предвид.
На всеки от цитатите който ми дадете като аргумент, мога да намеря контра аргумент. В същото време, аз имам информация придобита със собствените си очи и уши, която вие не само че нямате, но и умишлено премълчавате и заобикаляте. Говаря за въпросите, които ви зададох относно рок столицата на България - Каварна. Мога да ви гарантирам, че там никой не ми е предлагал Марихуана нито хапчета. Всъщност и да ви гарантирам и да не ви гарантирам, все тая. Винаги мога да ви излъжа. Най-добре идете сами на един такъв концерт и проверете сами, за да видите с очите си а не да да си оформяте мнението само от книги.
А случайно защо черпите информация от "Елитното" списание PLAYBOY? Нима самото списание не датира от средата на 40те години със своите първи броеве? Нима то не е още един фактор за "сексуалната революция"? Нима не е притежание на Елита? Само се осмелете да ми кажете, че не е! Предизвиквам ви! Източниците, на които се позовавате са пълен въздух! Благодаря за вниманието!На 8 декември 1980 г. в Ню Йорк Джон Ленън беше застрелян от Марк Чапмън. Според публикации в “Нюз Хоук” Чапмън без съмнение е бил един от убийците-роботи подготвяни от ЦРУ по проекта MK-ULTRA. През 1980 г. в интервю за списанието “Плейбой” Ленън прави коментари, които явно не са останали незабелязани от ЦРУ и от бившия му директор, а по-късно и президент на САЩ, Джордж Буш старши. Ленън неколкократно дава да се разбере, че е знаел, че е бил използван, както той така и останалите членове на “Бийтълс” и други групи в един глобален експеримент на института "Тависток", британските тайни служби MI6 и ЦРУ за създаване и налагане на една масова субкултура специално сътворена и свързана с широко разпространение на ЛСД и други дори още по-силни наркотици с цел да се предизвика хаос в обществото и общ упадък в мисленето. Очевидно това го е направило твърде неудобен за определени кръгове и затова е бил премахнат.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Поздрав и от "сатанистите":antijew писа: Благодаря Георги.
След прочита на материала, едва ли ще се намери някой да оспори написаното.
Де да знам, пък може и да може. Те няма да го оспорят с факти, а ще нарекат автора я кретен, я задръстеняк...
Аз ще ги поздравя въпреки всичко с музика на народи върху, които бе извършен геноцид от... Вие знаете кой. "Елита" разбира се. Описан е добре горе...
Текстовете са много показателни и точно по темата, но понеже на някой им е трудно с английския, съм ги подбрал и заради клиповете, та тези дето не разбират, да гледат поне картинки...! Те говорят достатъчно....!
http://whttp://www.youtube.com/watch?v
Абе те рокаджиите са пълни наркомани и станасти и нищо не разбират...!
Дали....?!
Няма какво да се ровим ние в нета за нещо, което ти искаш да доказваш. Намираш го, и го пускаш тук. Тогава ще го коментираме, макар вече да излизаме извън темата както си я подкарал. Или е целенасочено това излизане от твоя страна? Общи приказки без конкретика по темата. Май да!PARADOX писа: Понеже виждам че сте много вещи и давате примери и аз ще ви дам няколко...
Поровете из нета и прочетете за социалната политика и благотворителност на Боб Гелдоф, Боно Скот, Пол Ди Анно... Понеже сте запознати, няма да казвам кой, кой е, само ще намекна, че последния е бил и член на "Hell Angels"...! Като си напишете домашното ще ви дам и още три имена, после и още три и така докато наистина започнете да разбирате от тая музика....
Той и Бил Гей(тс) се слави с голямата си благотворителност,
но ако си запознат с нея, тя е псевдо...
И по-леко с надменния тон! Домашни ще даваш на синковеца ти като порасне.
Така сега кyм Antijew....
1. Погледни си в поуста където цитираш д-р Гълъбов, кого цитира той и ми кажи как ти звучи именцето на този "капацитет"...?!! Цитирам:
"През 1988 г. д-р Марк Розенбург в обръщение до Американското общество по изследване и превенция на самоубийствата казва: "Смяташе се, че за да са предотвратят самоубийствата, трябва да се лекува депресията... Но това не е проблемът при тези деца. Те по-скоро не са клинично депресирани, а действат импулсивно, изиграват фантазии. " А от къде идват фантазиите при тези деца? От това, което проповядват много рок групи и което подрастващите слушат с часове."
2. Защо трябва да се съобразявам с написаното от един евреин, или с някой който цитира евреи...?!
Да, Розенбург наистина звучи еврейски, може и евреин да е, не съм се интересувал. И?
Аргумента ти "пращи" от логика. Нито един евреин според теб не може да изговори истина, да бъде цитиран и да се вадят заключения от думите му?! А?
Той и евреина дизраели е казал: "Светът се ръководи от съвсем различни персонажи, а не от тези, които хората си представят, че виждат". Ние знаем, че това е самата истина, ама дай защото е евреин да кажем, че лъже предвид произхода му, а вътрешно да знаем, че говори истината.
Чомски също е евреин и критикува постоянно и аргументирано външната и вътрешната политика на СЕЩ, ама пак дай защото е еврейн да не цитираме истините, които казва.
Никола Николов прави на пух и прах с книгите си еврейските безобразия в световен мащаб, но да не го цитираме и него, и да не му вярваме, защото адвокатите му са били евреи или се е позовавал на еврейски източници.
И накрая, ако някой евреин напише книга за кристалните деца и тя в основата си не се различава от писана такава от неевреин/например каквато имаш ти и пишеш за нея в темата за кристалните деца/, ти ще кажеш, че евреина лъже, а неевреина не, макар и двамата да са писали едни и същи неща...
Още примери? Не! Според мен тези са ти достатъчни...!
Не защитавам евреите, против техните безобразия съм, които прави тази секта.
Пак ме заби извън темата с тези въпроси...!
3. Относно падането на Никсън и Сриването на източния блок и твоя коментар за написаното от мен, ще кажа само, че елементарните хора са буквалисти...! Има един умен човек (или нечовек) който е от другата страна на барикадата... Казва се Хенри Кисинджър! Вземи и прочети той какво мисли по този въпрос (говоря за влиянието на неформалните младежки течения върху вътрешната и външна политика на СЕЩ през 60-те и 70-те години)... После вземи и прочети мемоарите на Горбачов и виж там какво е написал човека (или нечовека) за влиянието на рок културата зад "желязната завеса" и за ситуацията пред която са били поставени тогавашните лидери (културната революция през 80-те години), и според него от кога и от къде тръгва "перестройка-та" (концертите на Юрая Хиип и Скорпиънс на Червения площад)...!
Айде без квалификации, кой е елементарен и кой не. Казах ви на двамата с Богатир по-горе, че обидите показват безсилието ви.
Брех, пак наглееш. Аз да се ровя и да търся... Казах ти горе как се процедира по въпроса... Че и всички мемоари на Горбачов ме караш да чета. Малеее! Доста нагло от твоя страна ти да определяш какво да чета. И къде забиваш пак с някакви "младежки течения"? Говорим за метъл рока! И много добре знаеш, че Горбито е марионетка на "елита". Не ти ли е идвало на ум, че рок групите са били използвани като оръжие за постигане на определени цели в световен мащаб от същия този "елит". О забравих, че ти не приемаш тезата, че преобладаващ процент от тях са кукли... на същия този "елит"!
4. След "атентатите" от 11 септеври в СЕЩ от програмната схема на чифутската MTV, бяха свалени клиповете на 238 рок и метъл групи с обяснението, че в имената или текстовете им се проповядва насилие...?! В същото време хип-хоп-а там увеличи присъствието си многократно, като във всяка втора песен се пее за убийства на ченгета, колко модно и гот е да си сутеньор, колко "свежо" е да се пуши трева, да се взема кокаин и т.н.
Напълно нормално и по чифутски... Смянят едното с друго за разнообразие, че накой работи почват да бият на очи. Постановка, че много са загрижени за обществото, а то все същата цел-деградиране.
През 2002 година над 90% процента от рок и метъл изпълнителите в СЕЩ се обявиха (първи и единствени от културните среди в СЕЩ) против войната в Авганистан и агресивната външна политика на СЕЩ на нарочна пресконференция на асоцияцията им...! Говорителят на сената тогава нарече национални предатели тези музиканти и индиректно им бе наложена цензура, в следствие на което музикантите (за първи път в историята) започнаха да разпространяват музиката си в интернет безплатно или на символични цени...!! Групи като Корн и други разтрогнаха договорите си с гиганта Sony, обявявайки се срещу манупулативната система в мизикалния бизнес и основаха собствени компании...!
Някакъв ефект от противопоставянето да видя? Аз не! Война си имаше и много невинни си отидоха... После и Ирак метнаха...И пак не ти е "замирисало", че може и да е чифутска постановка това противопоставяне? Нали все пак трябва да имат и вътрешен противник-опозиция!
Сега кум georgi_nz...
Това което си извел като информация за фестивала в Уудсток е вярно но има едно голямо НО...! Кой, къде, как и защо създаде ЛСД, амфетамините и генно модифицираната марихуана и как тези наркотици излязоха от лабораториите на ЦРУ и МО на СЕЩ и попаднаха на улицата...?! Какво бе истинското им предназначение...?!! Наясно ли си колко велики музиканти бяха покосени от тях и си отидоха от този свят в разцвета на младоста и кариерата си и какво проповядваше музиката им...?! Ако Бийтълс и останалите групи които се споменават в цитата ти, бяха успешен планиран и контролиран експеримент или план, защо ЦРУ изпрати зомбито си Чапмън да убие Ленън в такъв случай...?! Кой би унищожил собственото си оръжие...?!!
Въпроса е към Георги, но с риск да ми кажеш, че съм "на всяка манджа мирудия", ще си позволя да кажа какво мисля аз.
"Кой"?
Кукловодите са създатели на тези наркотици.
"Къде"?
Сам си отговаряш на въпроса по нататък, че са лабораториите.
"Как излязоха на улицата"
Естествено, че ще излязат от тези лаборатории. Нали са създадени за това, за да излязат и вършат своята определена цел.
"Предназначение"?
Предназначението им е пари, деградация и контрол на младежите и техните деградатори от метъл индустрията, които сам казваш, че са наркомани.
"Защо Чапмън уби Ленън"?
Който почва много да приказва и с приказките си не е удобен на началниците си, отива при червеите... Те президента Кенеди отстреляха по същатата причина и начин, че с Ленън ще се церемонят!
"Кой би унищожил собственото си оръжие...?!!"
Този, който вижда, че "оръжието" му вече не се подчинява и е излязло от контрол...
Разберете...! Не казвам, че няма изперкали типове готови да цункат задника на дявола срещу мимолетна слава и пари...!! Напротив...! Има ги...! Но това не е истинския рок и метъл...
И аз не казвам, че всички са такива, но повечето са!
Огромното и влияние над хората накара системата да и обърне внимание и да се опита да я контролира и да се възползва от нея на всяка цена и със всякакви средства...! Донякъде успяха...!! Но само до някъде....
Не донякъде, а почти от самото начало го има контрола. Едва ли си мислиш, че създаталите на Матрицата биха допуснали да се развива нещо от начало без да бъде под диктовка на тяхната "диригентска палка"...!
Още нещо.Ти си по-възрастен от мен и ти го казвам като дете, че проблемът на тийнейджърите не е метълът. Нито пък компютърните игри или Биг Брадър. Е, за Биг Брадър -да, но не в размерите, които си мислиш.
2DHades, истинските проблеми на подрастващите са същите като на по-големите. Просто и те не могат да повярват как родителите и роднините им не могат да се оправят с наложената им матрица! Усещат, че и тях ги очаква същото, но сякаш нищо не се е случило за останалите. Няма кой да им покаже, кой да ги научи как се живее този живот.
Доста "интересно" разсъждаваш!Bogatir писа: Искам да попитам вие двамата с antijew видели ли сте или да сте чули от първо лице, което да се явява притеснително относно феновете на тази музика? Или цялата информация по темата я черпите от подобни книги, изрезки от вестници и снимки в нета?
Според теб за да е достоверна една информация придобита от дадено лице, то лицето придобило тази информация трябва да е преживяло непременно лично или да е било пряк свидетел на нещо за да е информацията достоверна. Всичко друго е лъжа. Така ли?
Интерпретациите ти ги оставям настрана. Интерпретирай си колкото искаш. Предоставих факти, които са цитати от текстове на метъл групи, които садържат призиви към самоубийства, убийства и сатанизъм. Призивите са довели до фатални последици. Факт! Или трябва да съм присъствал според теб на погребението на самоубилия се 19-годишен Джон Макколъм и лично баща му да ми е разказал как се е случило всичко?
А случайно защо черпите информация от "Елитното" списание PLAYBOY? Нима самото списание не датира от средата на 40те години със своите първи броеве? Нима то не е още един фактор за "сексуалната революция"? Нима не е притежание на Елита? Само се осмелете да ми кажете, че не е! Предизвиквам ви! Източниците, на които се позовавате са пълен въздух! Благодаря за вниманието!
Пак "интересно" разсъждение от твоя страна.
Естествено, че както всички медии/телевизия, списания, вестници, радио и т.н./, така и PLAYBOY е под контрол на "Елита"!
Има ли значение къде се е разприказвал? Няма според мен, а и според "Елита" мисля! По-добре ли е на концертите да приказва където има хиляди и се предава директно или в списание, което е с ограничен тираж...? В списанието е май по-добре да го пуснат и да му замажат за момент погледа... Важното е, че е почнал да им изкарва плановете на яве. Щом е почнал, следва, че ще продължи, а на тях това не им е влизало в сметките и са го елиминирали. Просто! И аз благодаря за вниманието!
Правописна грешка! Не се пише "сатанистите", а Сатанистите/без кавички/?!Bogatir писа: Поздрав и от "сатанистите":
Доказателства:
Manowar :" Господарю на мрака, призовавам те, изисквай свещеното право да горя в ада... Вземи моята ... душа, пий кръвта ми, както аз пия твоята... Луцифер е цар, хвалете Сатаната."
TOOL са невероятна група- поздравления за вкуса, ПАРАДОКС! Текстовете им са супер мощно изобличение на фалша в съвременния свят, третират толкова наболели теми, отстояват гражданска позиция... Нее, това не е еврейска антитеза на масовата теза- пичовете са искрени и истински, не подценявайте инстинкта на почитателите им.PARADOX писа: Ето още малко "чист сатаназъм" и "НЛП", от една моя любима група - TOOL...!
Текстовете са много показателни и точно по темата, но понеже на някой им е трудно с английския, съм ги подбрал и заради клиповете, та тези дето не разбират, да гледат поне картинки...! Те говорят достатъчно....!
http://whttp://www.youtube.com/watch?v
Абе те рокаджиите са пълни наркомани и станасти и нищо не разбират...!
Дали....?!
За музиката им- без коментар... създали са собствен неповторим стил и въздействат могъщо.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.