БИГ БРАДЪР КОНТРОЛИРА НАЦИЯТА С ПСИХООРЪЖИЕ Дългото гледане на предаването ви прави

преди 18 години 6 месеца #25129
Засилени атаки с психотронно оръжие срещу българския народ са засечени в навечерието на предстоящите парламентарни избори. Всеки втори българин е жертва на експерименти за “контрол на съзнанието”. Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили. Това показва изследване на единствения в Югоизточна Европа център по психотроника и парапсихология- Училище МАГ.

Предаването “Биг Брадър” е средство за психотронен контрол не само над участниците в шоуто, а и върху тези, които го гледат редовно. Оказва се, че дългото гледане на предаването ви прави зависими от него и по-нататък вие ще бъдете манипулирани от заинтересованите. Психотронното оръжие е наречено “несмъртоносно”. Неговото въздействие е “тихо”, но както се вижда цялата нация успя да се побърка по едно предаване, което като се замисли човек, никак не е интересно. Но защо тогава се получава така? Нека започнем от самото начало.

Източник: www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1435

Предсказанията на Ванга започват лека полека започват да се сбъдват:

"Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце."

"След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка."

Източник: myshop.bg/vanga/predictions.html

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25150
" Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили."
Вярно е това!
Даже ще споделя случка, която се случи на майка ми. Преди 3-4 месеца ходила да плаща сметки в офиса на мобилна компания. Излизайки навън, тя установява, че не знае къде се намира. А на това същотото място е била хиляди пъти. Центъра на града е все пак...Почва да се разхожда по тротоара напред-назад, не знаейки кой път да хване. Обхваната е в паника от създалата се ситуация. Почти се е разплакала. Почнала да звъни на колеги да дойдат да я приберат обяснявайки им, че е пред офиса на мобилната компания и не знае по кой път да се прибере, а колегите и са на 200-300 метра.
Незнам дали е била облъчена в офиса на моб. компания или от облъчвателите по покривите на сградите, но за мен тази случка си е показателна, че ни облъчват!

преди 18 години 6 месеца #25151
На мен ми се е случвало да губя памет, за дребни неща и за съвсем кратко, но досадно. Не знам дали е от излъчватели или магнитните полюси на земята, известяват, че ще се обръщат, но на Планината примерно това не ми се случва.
Принципно, когато си натъпкан в кошарата, пастира по-лесно те обработва с тоягата.

преди 18 години 6 месеца #25152

Jordan_13 писа: На мен ми се е случвало да губя памет, за дребни неща и за съвсем кратко, но досадно. Не знам дали е от излъчватели или магнитните полюси на земята, известяват, че ще се обръщат, но на Планината примерно това не ми се случва.
Принципно, когато си натъпкан в кошарата, пастира по-лесно те обработва с тоягата.

А лично на мен в последно време ми прави впечатление, че ме боли ужасно главата в точно определен ден, и това е неделя. Принуден съм да се дрогирам с прахчета от аптеката, за да ми спре главоболието. Защо точно в неделя, си го обяснявам с това, че е ден за почивка, а когато почиваш ти Мислиш за малко по-различни работи от всекидневния напрегнат работен ден, контролиран от кукловодите...

преди 18 години 6 месеца #25153

antijew писа: А лично на мен в последно време ми прави впечатление, че ме боли ужасно главата в точно определен ден, и това е неделя.

И мен най-често ме боли глава в неделя. Но това е по-скоро заради съботния запой :pint:

преди 18 години 6 месеца #25154

bobired писа:

antijew писа: А лично на мен в последно време ми прави впечатление, че ме боли ужасно главата в точно определен ден, и това е неделя.

И мен най-често ме боли глава в неделя. Но това е по-скоро заради съботния запой :pint:

Ти се майтапиш :tooth: , но при мен не е от това.

преди 18 години 6 месеца #25159

Ти се майтапиш , но при мен не е от това.

Майтапя се, но само за да разведря обстановката, иначе съм се чудил за някакво устройство, което да засича, ако има облъчване над определено ниво.
Но за целта трябва да се знае с какви честоти облъчват.

преди 18 години 6 месеца #25163

antijew писа: А лично на мен в последно време ми прави впечатление, че ме боли ужасно главата в точно определен ден, и това е неделя. Принуден съм да се дрогирам с прахчета от аптеката, за да ми спре главоболието.

Така си е-неделята е труден ден, особено след 13ч. Едва ли и прахчетата ти вършат работа, защото при мен не минава и съм се отказал отдавна, има-няма преди 3-4год. ;-) Чини ми се, че причината не е от такова облъчване, за което се съмняваш.

преди 18 години 6 месеца #25165

Миро писа: Така си е-неделята е труден ден, особено след 13ч. Едва ли и прахчетата ти вършат работа, защото при мен не минава и съм се отказал отдавна, има-няма преди 3-4год. ;-) Чини ми се, че причината не е от такова облъчване, за което се съмняваш.

С прахчетата минава. От какво мислиш, че е?

преди 18 години 6 месеца #25172
Това измейкярче вече няма да пише.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.