БИГ БРАДЪР КОНТРОЛИРА НАЦИЯТА С ПСИХООРЪЖИЕ Дългото гледане на предаването ви прави
А, ето какво всъщност представлява сатанизмът(Диму Боргир са антихристи/дяволопоклонници): satana.biz/index-1.html Прекалено е дълго, за да го копирвам тук.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Та искам да попитам вас кого призовават да убием? Може би мама или татко, или брат, а може би сестра? Не! Сигурно имат предвид леля, а може би чичо? Чудя се...! Няма значение, все някой "ще опере пишкира..."след време! Целта тогава ще е изпълнена...
За мен метал рока си е психооръжие на "елита", насочено към младото поколение.
Не отричам, че в младежките си години и аз съм бил запален по тази музика. Поради каква причина, незнам. Сигурно съм подражавал на някого. Да не забравяме, че все пак сме във Фермата... Даже и сега имам доста музика в този стил, но не я слушам вече. Всичко е явно с времето си...
Незнам защо 2DHades се чуди, че метала може да е причина са самоубийствата на младежите в Уелс. Нима примерите с цитата от книгата които дадох по-горе не са достатъчни за съмнения в тази насока?
По-късно днес, ще препиша и ще пусна тук още от тази книга, за да се дооформи още картинката...
А ето как се зарибих по метъла. Разглеждах си клипове във вбокс.ком и видях тази песен: www.vbox7.com/play:41c23936 И си викам "тва е мн яко, я да потърся още"... В песента се повтаря няколко пъти словосъчетанието "Blood bound"- кървава връзка. И когато видиш текста ще видиш, че се има предвид връзката м/у приятели, другарството и т.н.
Тъй, че нека големите да имат знания за възхита, а не тонколони за дънене.
Добре така да бъде.2DHades писа: В песента не се говори да убиваш роднините си, себе си или кучето си, а враговете си. За армия готова да умре за каузата и да накаже враговете си със смърт.
Сега ще ти пресъздам една измислена от мен случка, която не е невъзможно да се случи.
Момче на 15 год от град Троян на име Драган е запалено по метъл рока. Любимата му песен е на Manowar - Hail And Kill. Той се събужда и заспива с нея. Тя е неговия химн. Слуша я през по-голяма част от деня. Момчето си има братче, по-малко от него. Един ден малкото братче се прибира в къщи разплакано със спукана глава и казва на батко си, че извършителя на деянието е съученикът на брат му Атанас от съседния клас. Ядосан, Драган грабва ножа от кухнята и го запасва. Обажда се на двама-трима приятели и тръгва да отмъщава на Атанас. Намират го в двора на училището им да рита топка с негови приятели. Драган отначало почва да търси обяснение от Атанас защо е бил брат му. Атанас му отвръща пренебрежително да си гледа работата. Драган откача! Главата му започва да бучи. Глас го призовава: "УБИЙ, УБИЙ, УБИЙ...!". Вади ножа и нанася 74 удъра в тялото на Атанас. Атанас се превръща в кървава пихтия. Атанас го няма вече... Драган УБИ своя враг Атанас! Драган се превърна в УБИЕЦ. Той изпълни повелята на идолите си от Manowar.
Какво ти пречи да не слушаш никаква музика, но както казах по-горе явно е, че всичко е с времето си. Дано минеш без ексцесии през етапите...
Гледам сега на мода е всяко зомби да е с наврени слушалки в ушите, и да се зомбирва целодневно с мр-3-ка в джоба. Кой с каквото иска... Изброих горе малка част от стиловете деградиращи съзнанието им!
А колкото до това, че Manowar са изпяли химна ни, нали все пак е нужно да ви влязат още повече "под кожата". Това е част от тактиката им.
Избързвам и пускам само малка част от обещания материал с част от текст на песен на Manowar, които хвалите:
"" Меноуор" в "Мостът на смъртта": " Господарю на мрака, призовавам те, изисквай свещеното право да горя в ада... Вземи моята ... душа, пий кръвта ми, както аз пия твоята... Луцифер е цар, хвалете Сатаната.""
Коментар?
Нека младежът ЧУЕ по нещо от коя да е музика. Но да чуеш, да се запознаеш е едно, а тук става дума за съвсем друго.
Какво да слуша едно дете (младеж)?! Аз заспивах с вездесъщите щурци, в по-тихите и ясни вечери се включваше кукумявката, кацнала на любимия си комин на съседната къща. Нощем, чак до 4-5 часа сутрин от отворения ми прозорец се лее гласа на славейчето. Кацаше на ореха пред дома и все едно беше до възглавницата ми - толкова ясен и силен звук. Не ми даваше да заспя. Но не силата му, а желанието да го слушам. Въпреки това се наспивах през горещите и къси летни нощи. Денем към неспирните щурци се присъединяваха семейство авлиги, които живееха из плодните дървета в нашата и съседна градини. Често преминаваха и папуняци, засядаха в живия плет и почваха "пу-пу-пу", "пу-пу-пу"...
Звучи ли ти като приказка, метълисте?
Но не е. Казвам самата истина.
А музиката не е само навън. Защо ли не се постои в тишина, така че да се чуе какво има вътре? Да, народна музика има у всеки - това е музиката вътре.
Manowar - Master of the Wind
Manowar - The Crown and Ring
Manowar - Mountains
И виждам, че очевидно е безполезно да споря с вас след, като дори не оспорихте нещо от казаното от мен в предишния ми пост. Вместо това ме игнорирахте напълно и продължихте да спорите с Хадес. Нека бъде вашето тогава, метъла е причината за всички масови самоубийства сред младите.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.