БИГ БРАДЪР КОНТРОЛИРА НАЦИЯТА С ПСИХООРЪЖИЕ Дългото гледане на предаването ви прави

преди 18 години 6 месеца #25176
Да се опитаме да се върнем на темата.Ето нещо ,което мисля че ще ви е интересно да научите:
ВОЙНАТА НА ЕКСТРАСЕНСИТЕ
ЗОЛОТОВ И ЦАРИЧИНА ЗАТРИВАТ РОДНИТЕ ФЕНОМЕНИ
В: , №20, 16 май 2005, с. 10-11

След като бяха зомбирани отвън, в българските екстрасенси стартира програмата за самоизтребление

Началото на войната на феномените у нас започва с нашествието в България на руския психовампир Золотов. За амбициите на поръчителите може само да се гадае. Версиите са много, но около тях витае тайнственост. Днес никой не знае какви са били истинските им цели. Според една от версиите една от целите му е да неутрализира култа към Ванга. Пророчицата вече е била спирачка за глобалните им интереси в региона. В България остават учениците, според някои зомбираните последователи на “нашественика”, чиято главна цел е да неутрализират влиянието на българските феномени за сметка на тотален психоконтрол отвън. Какво се случва след оттеглянето на Золотов?

Започва истинско братоубийствено изтребление със всички средства между родните феномени. Една от първите жертви е задочна ученичка на великата пророчица. Лично Ванга праща рецепти от оня свят на лечителката Мария Божикова. Нашенската доктор Куин, която има и уникална ясновидска дарба е могла да загине от руските екстрасенси. След странна покана за Москва, при престоя й в руската столица 11 екстрасенси стрелят по нея с енергийни куршуми, заради отказа й да остане на работа в Института по нетрадицционна медицина. А какво би станало, ако бе останала?

Има още много примери ако ви е интересна цялата статия ето тук:
www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=313

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25179
Наистина е добре да се върнем в темата, даже е добре някой да я почисти...!

Във връзка с контрола на нациите с психооръжие искам да обърна внимание на нещо, което ми направи впечатление "Училищата в Уелс под тревога след 17-тото самоубийство"Има нещо неестествено в самоубийствата на тези младежи. Не ми се струва аргументирано твърдението в статията, че"властите накрая признаха, че младите хора в града виждат в самоубийството начин за справяне с проблемите си". Какви такива проблеми може да има един млад човек в ученическа възраст, та да предприеме самоубийството като решение?

news.ibox.bg/news/id_1408584061

преди 18 години 6 месеца #25180

antijew писа: Какви такива проблеми може да има един млад човек в ученическа възраст, та да предприеме самоубийството като решение?

Като отговор на този въпрос публикувах горната статия-който има търпение да я прочете в последния пример ще намери мнго отговори.

преди 18 години 6 месеца #25181

iss писа: Да се опитаме да се върнем на темата.Ето нещо ,което мисля че ще ви е интересно да научите:
ВОЙНАТА НА ЕКСТРАСЕНСИТЕ
ЗОЛОТОВ И ЦАРИЧИНА ЗАТРИВАТ РОДНИТЕ ФЕНОМЕНИ
В: , №20, 16 май 2005, с. 10-11

След като бяха зомбирани отвън, в българските екстрасенси стартира програмата за самоизтребление

Началото на войната на феномените у нас започва с нашествието в България на руския психовампир Золотов. За амбициите на поръчителите може само да се гадае. Версиите са много, но около тях витае тайнственост. Днес никой не знае какви са били истинските им цели. Според една от версиите една от целите му е да неутрализира култа към Ванга. Пророчицата вече е била спирачка за глобалните им интереси в региона. В България остават учениците, според някои зомбираните последователи на “нашественика”, чиято главна цел е да неутрализират влиянието на българските феномени за сметка на тотален психоконтрол отвън. Какво се случва след оттеглянето на Золотов?

Започва истинско братоубийствено изтребление със всички средства между родните феномени. Една от първите жертви е задочна ученичка на великата пророчица. Лично Ванга праща рецепти от оня свят на лечителката Мария Божикова. Нашенската доктор Куин, която има и уникална ясновидска дарба е могла да загине от руските екстрасенси. След странна покана за Москва, при престоя й в руската столица 11 екстрасенси стрелят по нея с енергийни куршуми, заради отказа й да остане на работа в Института по нетрадицционна медицина. А какво би станало, ако бе останала?

Има още много примери ако ви е интересна цялата статия ето тук:
www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=313

Този текст е добра илюстрация, защо на човека не се дават големи духовни сили. Съвсем явни са примерите, че той не може да работи и с малките. А нашите "екстрансенси", "работят" с именно такива. Всеки е събудил по един или два духовни центъра, чиято енергия преминала през огромният им егоизъм и човешка алчност за материални придобивки и слава (пуста слава...) ги прави да се чувстват велики, и целият свят искат да е в краката им.
Много се извинявам, обаче страшно смешни са им титулите "шаманки", "ясновидци", "вещери", смях, да припаднеш!
Най-вече всичките тези са деградирали хора, Господ им е събудил някои духовни възможности, именно да осъзнаят Ценността, която носят в себе си като хора и да спрат да деградират. Господ не им е дал тези сили, за да помагат на другите, а да си помогнат на самите себе си.. То се вижда, колко са немощни, когато работата опре до тях и как нищо и никаква техническа апаратура ги тръшка като мухи.
Особено подла е колективната душевност, когато се събере, за да унищожи "врага". Всички срещу един. И след това колективността се рои, за да си създаде нов враг и пак - всички срещу един. Страх, малодушие и комунизъм. Което показва какво? Че един единствен обикновен Българин, дори с една, единствена добродетел да има е по-силен от тия всички вкупом.

Неслучайно бях казал преди месеци, че всеки Българин може да бъде част от Съвета.
Веднага ми се изсмяха, обявиха ме в комунизъм, че съм нарушавал йерархията дори.
Защо? Защото и тук може би, някои искат да са като тези по-горе - "велики шамани" :-D и да властват над другите.

Някои бяха казали преди години, че това, че България гъмжала от екстрасенси, ясновидци и други такива калибри и звания посмешковци било гаранция за нейния просперитет.
Аз обаче, съм на мнение, че точно тези хора са една от причините за нейния упадък.

преди 18 години 6 месеца #25182

Jordan_13 писа: Този текст е добра илюстрация, защо на човека не се дават големи духовни сили. Съвсем явни са примерите, че той не може да работи и с малките.

Този текст е Илюстрация на нещо съвсем друго!Какво ти става?На последък бягаш от същноста на темата и и предаваш съвсем нова свтлина!Имаш дарбата да доразвиваш и допълваш с информация-използвай я пълноценно :rulez:

преди 18 години 6 месеца #25183

iss писа:

Jordan_13 писа: Този текст е добра илюстрация, защо на човека не се дават големи духовни сили. Съвсем явни са примерите, че той не може да работи и с малките.

Този текст е Илюстрация на нещо съвсем друго!Какво ти става?На последък бягаш от същноста на темата и и предаваш съвсем нова свтлина!Имаш дарбата да доразвиваш и допълваш с информация-използвай я пълноценно :rulez:

На какво? Че някой е използвал апаратура, за да скара българските "екстрасенси" и те горките видиш ли, вследствие на това ГРУ въздействие са се скарали, изпобили и усмъртили?
Съвсем в темата съм си. Освен външния Биг Брадър има един вътрешен, който ни превръща податливи на всякакви външни влияния. Човек гледа само онова, което е отвън и съвсем изключва от погледа си, онова, което е вътре.
Аз не гледам Биг Брадър, и просто нямам никакво отношение към него, по простата причина, че в себе си не създавам такъв.
В подкрепа на това мога да ти посоча един прост пример. Един път като бяхме в Странджа срещнахме оня охлюв, Здравко. Веднага си пролича, кой гледа такъв тип предавания, щото аз нито познах въпросната личност, нито се захласнах по нея. Той дори леко се пообиди, че не го познавам, пък бил толкова известен, пък дори не съм се и заинтересувал от това предаване.
Бахти, наглия охлюв. Както и да е. Ако не ти харесва по-горният пост ще го изтрия. И всичко в канализацията.

преди 18 години 6 месеца #25184

Jordan_13 писа: Аз не гледам Биг Брадър, и просто нямам никакво отношение към него, по простата причина, че в себе си не създавам такъв.

Ето това би могъл успешно да развиеш в темата- а не да коментираш екстрасенсите и т.н.
Аз също не гледам Бик Брадър и всички останали реалити шоута(за мен това е игубено време,пълна простотия,и абсолютно неуважение към личноста която се стремя да бъда...)Не ги гледам,но живо се интерисувам от всичко което влияе на човешката психика и методите за самозащита.Много хора не съзнават различните видове психическа атака-ако сме запознати поне с някои от тях бихме могли да си помагаме доста успешно сами.

преди 18 години 6 месеца #25186

iss писа: Не ги гледам,но живо се интерисувам от всичко което влияе на човешката психика и методите за самозащита.Много хора не съзнават различните видове психическа атака-ако сме запознати поне с някои от тях бихме могли да си помагаме доста успешно сами.

Да iss, наистина е добре да не се гледат такива предавания, даже е по-добре да не се гледа телевизия, която на 99,9% е манипулация с цел деградация на съзнанието както добре е илюстрирано на снимка предоставена от участник тук в галерията. Не един път сме достигали до това убеждение. Щом се интересуваш наистина "от всичко което влияе на човешката психика ", ето една книга в тази насока от Армен Викториян-"Контрол върху съзнанието". Незнам дали си я чела. Аз в момента я чета.

megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/I...20Mind%20Control.htm

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 6 месеца #25189
“Цената, за да бъдем свободни, е непрекъснатата бдителност” е казал Албер Камю. Това важи с особена сила за най-скъпоценното ни човешко право, свободата на съзнанието.

Борбата за проникване в човешките мозъци може да бъде мръсна работа. От десетилетия насам тайните служби на световните сили са търсили и търсят нови начини да контролират мислите и действията на хората."Контрол върху съзнанието"разкрива как в САЩ, Великобритания , Канада и бившия СССР върху човешката психика са провеждани експерименти, повдигащи много въпроси от морално естество. Милиони долари са били похарчени за проучвания върху феномени като извънсензорни възприятия, ясновидство, психокинетика, ЛСД, телепатия и промиване на мозъци. Повече от 10 000"опитни зайчета"-включително болнични пациенти, бременни жени, деца и затворници - подозират че са били използвани и увредени без тяхно знание. Възползвайки се от Закона за свобода на информацията, авторът събира документални доказателства за съществуването на такива програми. Д-р Викториян изважда на показ обезпокоителния факт, че разузнавателният свят би предпочел да запази всичко това в тайна.
"Контрол върху съзнанието"е не просто скандал. Без да се впуска в теоретизиране на конспирацията, тази книга представлява първото задълбочено документално изследване върху тъмната страна на един секретен свят, чиято крайна цел е постигането на контрол над човешките съзнания. Това е първият успешен опит да се хвърли светлина поне върху част от въпросите, засягащи методите за разузнаване на големите световни сили.Останалото вероятно ще остане забулено в тайна. Може би завинаги...

Личността на д-р Армен Викторияне обвита в мистерии.

Информацията за него е оскъдна и трудно достъпна.
В интернет някой систематично следи неговите публикации и ги критикува с прекалено голямо настървение. Всеки път щом във виртуалното пространство се появи съобщение за скандалните разкрития на д-р Викториян, уж непринудено изникват отнякъде тайнствени врагове под различни имена, които се опитват да го опишат като безобиден луд, митоман или дори престъпник.
Медиите лансират тезата, че това в действителност не е истинското му име. Съществуват подозрения, че той е все още действащ разузнавач поради твърде добрата му информираност относно някои секретни експерименти и познанствата му с личности от разузнавателния елит на САЩ.
Много критици претендират, че разкриват истинската му личност и житейска история. Твърде странно е обаче, че биографиите, които разказват, са абсолютно различни и нямат нищо общо помежду си. Фактът, че в отговор на това д-р Викториян не е огласил официално своя автобиография, също говори в полза на тезата, че истинската му професия е обвързана с разузнавателниясвят и не позволява разкриване на самоличността му."
knigoteka.com/book/31427

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 6 месеца #25192
Аз също смятам, че Йордан си е в темата, просто трябва да се позамисли човек малко. Това, което най-много ни пречи е Егото - аз най-зная, аз съм най-велик. В крайна сметка, заети да угаждат на собственото си себелюбие, тези хора пропускат най-важното и съответно стават податливи на удари отвън или се самоизяждат помежду си. Във всеки от нас дреме един Биг Брадър, с когото първо трябва да се преборим, за да сме в баланс, неподатлив на външни влияния.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.