КОИ СМЕ НИЕ..?!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
П.П.Моля за отговор,нека не виси така поуста ми.Тук има и админ и модератор.
Това ли имаш предвид?Спорт-Здраве писа: В "за нас" много ясно пишеше какво е "Движение Воини на Тангра".Защо не намирам този раздел?
П.П.Моля за отговор,нека не виси така поуста ми.Тук има и админ и модератор.
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=207
Смятам,че това трябва да стои на най-обособеното мясно в началния прозорец.
Той си е на видно място.В самото начало на раздел "Материали"..Спорт-Здраве писа: Да.От къде го изкара Дари?
Смятам,че това трябва да стои на най-обособеното мясно в началния прозорец.
Съгласен съм с теб, но благородството е само малка част от нещо по-голямо и то се нарича ДЪЛГ....!!! Което ни води до една друга морална дилема:Bell писа: Има известна нюансирана разлика между "милосърдие" и "благородство". Аз говоря за второто, но явно е нещо, което много малко хора могат да разберат!
-Колко души си струва да бъдат жертвани в името на спасението на един единствен човек, и обратното....?!!!!
Дошъл съм тук по своя собствена воля, за да бъда част от цялото...!!!
Цялото зависи от благоденствието на всеки един, който е част от това цяло...!!!
За да благоденства всеки един от цялото, той трябва да прави същото и за тези до него, както за себе си...!!!
Ето колко проста е формулата на единението....!!!
Спазваме ли я всички и в двете посоки (от цялото към индивида и обратно)...?!!
Аз не мисля, защото често губим баланса....!!!
Защо губим баланса..?!!!
Защото ни липсва РЕД...!!!
Когато ни липсва РЕДА, ставаме част от заобикалящия ни ХАОС (не в космическия му смисъл)...!!!
Трябва ли ежедневно да "преоткриваме топлата вода", или конницата трябва да язди със скороста на водача си...?!!!
И нещо за финал....
КУЦИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ...!!!
Ден-Грее
Парадокс, от няколко дена се опитвам да го формулирам това, а ти го каза съвсем просто! Браво!PARADOX писа: Цялото зависи от благоденствието на всеки един, който е част от това цяло...!!!
За да благоденства всеки един от цялото, той трябва да прави същото и за тези до него, както за себе си...!!!
Ето колко проста е формулата на единението....!!!
Воините на Тангра вярваме в силата на Българския меч и ПРЕЗИРАМЕ ОТЧАЯНИЕТО И ЖАЛКИТЕ МОЛБИ. Всеки от нас ЗНАЕ, ЧЕ Е РОДЕН ДА БЪДЕ ВОЙН. Дори когато по едни или други съображения, един или друг воин на Тангра е принуден да участва в дейността на някоя небългарска организация или партия, той съзнава, че над всичко стоят интересите на Движението и нацията. Дори когато воинът пристъпва прага на църква, джамия или синагога, той се осланя единствено на Тангра, защото земята, върху която тези сгради са построени, е подвластна на Неговата воля.
Воините на Тангра сме ИСТИНСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙСКА, С ЖЕЛЯЗНА ДИСЦИПЛИНА И БЕЗУСЛОВНА ВЯРНОСТ. Нашето Движение е изградено върху ПРИНЦИПИТЕ НА ЕДИНОНАЧАЛИЕТО, макар че не се подчинява на единно и строго определено ръководство. Ние служим не на определени личности, а на изградената в продължение на хилядолетия Българска държавна идея. Основните начала на Движението "Воини на Тангра" са неизменни и неотменими, те са такива, каквито са ни завещани от прадедите, още от времето на българската Зора, от времето, когато повечето днешни народи живееха в пещери или по дърветата.
Воините на Тангра сме СВЪРЗАНИ С КРЪВНОТО БРАТСТВО НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО, на което ние се обрекохме да служим. Ние сме ДЛЪЖНИ ДА СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ, КАТО ВОЙНИЦИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА. Движението е войска, за него войната се води всеки ден и изобщо никога не е преставала. Движението БРАНИ СВОИТЕ ВОЙНИ ВИНАГИ, КОГАТО ЗАСЛУЖАВАТ, НО Е БЕЗПОЩАДНО КЪМ НЕДОСТОЙНИТЕ.
ОСТАВЯМ НА ВАС САМИ ДА ПРЕЦЕНИТЕ...!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.