КОИ СМЕ НИЕ..?!!!

преди 19 години 1 месец #18082
Не знам какво да мисля, в такъв случай. Ако са прави Бел и Спорт-Здраве, то би било много лошо, нещо като загубена кауза. Лошо, аз вярвам в тоя сайт и в тази идея, но явно има нещо... във всеки слух има и частица истина. Би било хубаво, да се разясни сегашната ситуация.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #18085

violence писа: Лошо, аз вярвам в тоя сайт и в тази идея, но явно има нещо... във всеки слух има и частица истина. Би било хубаво, да се разясни сегашната ситуация.

Ако те интересува всеки слух, тогава първо трябва да питаш този, който го е пуснал.

Ето например Спорт-Здраве нещо се е разочаровал, Бел изказва обвинения и в главата и е все лемс, макар от близо година никой да не споменава тая дума, а Елтимир не иска да влиза и да се изказва в сайта. Пишете писма, лични съобщения, говорете помежду си, срещайте се.

Не се очаровайте лесно, за да не бъдете разочаровани. Ако нямате какво да губите, сте свободни. Ако виждате противоречия или резки смени в поведението на някого, значи нямате цялата информация. Тогава я попълнете, вместо да давате оценки.

И нещо конкретно. Никога не съм казвал лоша дума за Елтимир. Колкото повече опознаваш човека, толкова по-малко има какво да кажеш. Най-много говори този, който най-малко знае. Няма какво да кажа и по въпроса "Кои сме ние". Ние сме такива, каквито сме. Всеки от нас е това, което е. И в мръсника има бисер, и в мъдреца има кал. Ако е казана цялата истина, няма какво да се каже повече. А ако не е казана, каквото и да се каже, няма да е цялата истина. Събирайте бисери. Да знаеш кога да говориш и кога да мълчиш струва повече и от цялата истина.

преди 19 години 1 месец #18090
кви са тия "групичката на Лемс"?

преди 19 години 1 месец #18091
Аз пък като един "нечитав" се връщам след няколко месеца доброволен "отпуск" и какво да видя... Някой си, който хабер си няма, ме обвинява, че съм бил човек на ЛЕМС... Какво да коментирам, Бел като си толкова мозъчно здрава, ти си знаеш най-добре винаги. Само да ти кажа няколко неща. Елтимир, когото така усърдно ласкаеш, да не казвам четкаш, е сред най-потърпевшите след семейството му, за което основно той си е виновен. Тъй, че не приказвай наслуки, ако обичаш. Уверявам те, че след тая "терапия", не е сигурно дали ще оцелееш.
Не се оплаквай и от помията, ако и ти си бъркала в нея. За пореден път се убеждавам, че много обичаш да говориш за другите колективно. Хората си имат имена.
Относно демократичните методи - всеки ще кълца, модерира и редактира (макар и да не знам какво конкретно визираш), ако си носи отговорността. Дори е наложително. За сайта отговарям аз и частично Запознат. Не съм особено надъхан да бъда непременно аз, но и с идеята за колективната отговорност въобще не мога да се съглася. Другото е демокрация, срещу която се предполага, че се борим.
Не се дръжте като плъхове напускащи кораб. Мисля, че все още има място за вас тук. Ако сайта наистина е "кух", то поне се знае, че всеки може да даде нещо от себе си за да го допълни. Да не сте очаквали, че ще намерите нещо готово направено и организирано? Да не би и Елтимир да е знаел какво точно трябва да се направи от самото начало? И това какви да сме зависи от нас - дали да сме воини, решаваме преди всичко ние.

преди 19 години 1 месец #18095

PARADOX писа: ...
КУЦИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ...!!!
Ден-Грее

Но дарги ми Парадокс , АЗЪ-БЛАЖЕ се имам за куц кон т.е. инвалид и сеГа КВООООО - като спартанците от скалата ли шъ ме хвърляте??? :-o
Я се стегни и прочети по-внимателно туй :
-Движение “Воини на Тангра” не е организация, не е структура в материалния смисъл. То е Идея. Една Идея не може да бъде унищожена.
Помисли дори и да е куца една идея , сама по себе си е ценна защото ти дава база за сравнение и т.н. Но ... по натам си е чисто бля-бля!!! :hammer:

преди 19 години 1 месец #18098
Аз съм отскоро тук, не знам нищо за някакви си лемс, интриги и пр. И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Не познавам никого от вас лично (освен един) и не знам предисторията на отношенията ви. Тя също не ме интересува. Много от Хората тук ми изглеждат нестандартни, мислещи извънсистемно, които ги е грижа за България и засега това ми е достатъчно. Според мен най-важното е какво ще направим в бъдеще, ако изобщо можем да направим нещо. То трябва да е нещо, Различно от всичко правено и мислено досега.
Този сайт е изграден около Прозренията на Елтимир, а и на всеки от останалите. Никой не може да бъде на висотата на Прозрението си винаги, това ми е ясно. Но ако не можем да използваме този сайт за нещо градивно, за какво си губим времето въобще?

преди 19 години 1 месец #18105
Iskam da se izvinia, 4e pi6a na latinica, no ne sum w BG i ne razpolagam s PC s kirilica..!!! Pro4etoh vnimatelno napisanoto do tuk v temata...! Niama miasto za ot4aivane! Niama miasto za obvinenia! Vsi4ko e mnogo po-prosto otkolkoto se iska na niakoi! Ne6tata preminavat na nov etap! Na novo nivo! Za da se rodi novoto, triabva da umre staroto...!!! Eltiumir e vajna 4ast ot dvijenieto, no ne e cialoto dvijenie! Ne zabraviaite sebe si i tova koeto nosite vutre v samite vas... Niakoi 6te posledvat Eltimir tam kudeto otiva! Drugi 6te ostanat tuk! Puti6tata na vsi4ki sa razli4ni! Vseki ima svoia sudba! Vreme e znanieto za istinata da stane nedosegaemo za vragovete ni... Istinata tuk e uiazvima... Pozdravi na vsi4ki

преди 19 години 1 месец #18106

blag009 писа:

PARADOX писа: ...
КУЦИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ...!!!
Ден-Грее

Но дарги ми Парадокс , АЗЪ-БЛАЖЕ се имам за куц кон т.е. инвалид и сеГа КВООООО - като спартанците от скалата ли шъ ме хвърляте??? :-o
Я се стегни и прочети по-внимателно туй :
-Движение “Воини на Тангра” не е организация, не е структура в материалния смисъл. То е Идея. Една Идея не може да бъде унищожена.
Помисли дори и да е куца една идея , сама по себе си е ценна защото ти дава база за сравнение и т.н. Но ... по натам си е чисто бля-бля!!! :hammer:

Blaje, tova 4e si invalid ne te pravi kuc kon...!!! Smiatam, 4e pone na teb ne triabva da se obiasniavam! Ne sa stra6ni skatatite hora, a sakatite du6i...
DEN GREE

преди 19 години 1 месец #18116
Ще ви просветне какво всъщност се е случило, и "колко дълбока е заешката дупка", едва след като излезе новата ми книга и след като я прочетете Отнася се за онези, които желаят да я прочетат, разбира се. Аз също не предполагах докъде се простират границите на заговора и докъде са стигнали пипалата на октопода. Вече знам и съм се заел да го разкажа.
Благодаря за доверието и разбирането, благодаря също за недоверието и презрението към мен, за "вината и грешките". Ще ми се да ви припомня една приказка, която обичам да повтарям: "Безгрешен е само Папата, но и той понякога греши". Според мен по-важно е, след като си се спънал и паднал, дали ще намериш сили да се изправиши да продължиш. Аз се препънах, паднах, изправих се и продължавам своя път. "Моята песничка още не е изпта", както пееше незабравимият Булат Окуджава. Тъй като админите и модераторите на този сайт не желаят вече да вървим заедно, няма да вървим зедно.
Благодаря на онези, които ме подкрепиха, скоро ще имам добри новини за тях. Още веднъж, благодаря ви, приятели. На останалите нямам какво да кажа.

преди 19 години 1 месец #18119
Дано да си стигнал до дъното на "дупката"с книгата!Натриването на муцуни трябва да бъде качествено и доста лампички :hmm: да светнат...!

За админите и модераторите,по свежи мои впечатления грешиш.
Живата комуникация с тях в близко бъдеще съм сигурен,че би изчистила недуразумението. :thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.