КОИ СМЕ НИЕ..?!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако те интересува всеки слух, тогава първо трябва да питаш този, който го е пуснал.violence писа: Лошо, аз вярвам в тоя сайт и в тази идея, но явно има нещо... във всеки слух има и частица истина. Би било хубаво, да се разясни сегашната ситуация.
Ето например Спорт-Здраве нещо се е разочаровал, Бел изказва обвинения и в главата и е все лемс, макар от близо година никой да не споменава тая дума, а Елтимир не иска да влиза и да се изказва в сайта. Пишете писма, лични съобщения, говорете помежду си, срещайте се.
Не се очаровайте лесно, за да не бъдете разочаровани. Ако нямате какво да губите, сте свободни. Ако виждате противоречия или резки смени в поведението на някого, значи нямате цялата информация. Тогава я попълнете, вместо да давате оценки.
И нещо конкретно. Никога не съм казвал лоша дума за Елтимир. Колкото повече опознаваш човека, толкова по-малко има какво да кажеш. Най-много говори този, който най-малко знае. Няма какво да кажа и по въпроса "Кои сме ние". Ние сме такива, каквито сме. Всеки от нас е това, което е. И в мръсника има бисер, и в мъдреца има кал. Ако е казана цялата истина, няма какво да се каже повече. А ако не е казана, каквото и да се каже, няма да е цялата истина. Събирайте бисери. Да знаеш кога да говориш и кога да мълчиш струва повече и от цялата истина.
Не се оплаквай и от помията, ако и ти си бъркала в нея. За пореден път се убеждавам, че много обичаш да говориш за другите колективно. Хората си имат имена.
Относно демократичните методи - всеки ще кълца, модерира и редактира (макар и да не знам какво конкретно визираш), ако си носи отговорността. Дори е наложително. За сайта отговарям аз и частично Запознат. Не съм особено надъхан да бъда непременно аз, но и с идеята за колективната отговорност въобще не мога да се съглася. Другото е демокрация, срещу която се предполага, че се борим.
Не се дръжте като плъхове напускащи кораб. Мисля, че все още има място за вас тук. Ако сайта наистина е "кух", то поне се знае, че всеки може да даде нещо от себе си за да го допълни. Да не сте очаквали, че ще намерите нещо готово направено и организирано? Да не би и Елтимир да е знаел какво точно трябва да се направи от самото начало? И това какви да сме зависи от нас - дали да сме воини, решаваме преди всичко ние.
PARADOX писа: ...
КУЦИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ...!!!
Ден-Грее
Но дарги ми Парадокс , АЗЪ-БЛАЖЕ се имам за куц кон т.е. инвалид и сеГа КВООООО - като спартанците от скалата ли шъ ме хвърляте???
Я се стегни и прочети по-внимателно туй :
-Движение “Воини на Тангра” не е организация, не е структура в материалния смисъл. То е Идея. Една Идея не може да бъде унищожена.
Помисли дори и да е куца една идея , сама по себе си е ценна защото ти дава база за сравнение и т.н. Но ... по натам си е чисто бля-бля!!!
Този сайт е изграден около Прозренията на Елтимир, а и на всеки от останалите. Никой не може да бъде на висотата на Прозрението си винаги, това ми е ясно. Но ако не можем да използваме този сайт за нещо градивно, за какво си губим времето въобще?
Blaje, tova 4e si invalid ne te pravi kuc kon...!!! Smiatam, 4e pone na teb ne triabva da se obiasniavam! Ne sa stra6ni skatatite hora, a sakatite du6i...blag009 писа:
PARADOX писа: ...
КУЦИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ...!!!
Ден-Грее
Но дарги ми Парадокс , АЗЪ-БЛАЖЕ се имам за куц кон т.е. инвалид и сеГа КВООООО - като спартанците от скалата ли шъ ме хвърляте???
Я се стегни и прочети по-внимателно туй :
-Движение “Воини на Тангра” не е организация, не е структура в материалния смисъл. То е Идея. Една Идея не може да бъде унищожена.
Помисли дори и да е куца една идея , сама по себе си е ценна защото ти дава база за сравнение и т.н. Но ... по натам си е чисто бля-бля!!!
DEN GREE
Благодаря за доверието и разбирането, благодаря също за недоверието и презрението към мен, за "вината и грешките". Ще ми се да ви припомня една приказка, която обичам да повтарям: "Безгрешен е само Папата, но и той понякога греши". Според мен по-важно е, след като си се спънал и паднал, дали ще намериш сили да се изправиши да продължиш. Аз се препънах, паднах, изправих се и продължавам своя път. "Моята песничка още не е изпта", както пееше незабравимият Булат Окуджава. Тъй като админите и модераторите на този сайт не желаят вече да вървим заедно, няма да вървим зедно.
Благодаря на онези, които ме подкрепиха, скоро ще имам добри новини за тях. Още веднъж, благодаря ви, приятели. На останалите нямам какво да кажа.
За админите и модераторите,по свежи мои впечатления грешиш.
Живата комуникация с тях в близко бъдеще съм сигурен,че би изчистила недуразумението.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.