КОИ СМЕ НИЕ..?!!!

преди 19 години 1 месец #18121

Елтимир писа: Ще ви просветне какво всъщност се е случило, и "колко дълбока е заешката дупка", едва след като излезе новата ми книга и след като я прочетете Отнася се за онези, които желаят да я прочетат, разбира се. Аз също не предполагах докъде се простират границите на заговора и докъде са стигнали пипалата на октопода. Вече знам и съм се заел да го разкажа.
Благодаря за доверието и разбирането, благодаря също за недоверието и презрението към мен, за "вината и грешките". Ще ми се да ви припомня една приказка, която обичам да повтарям: "Безгрешен е само Папата, но и той понякога греши". Според мен по-важно е, след като си се спънал и паднал, дали ще намериш сили да се изправиши да продължиш. Аз се препънах, паднах, изправих се и продължавам своя път. "Моята песничка още не е изпта", както пееше незабравимият Булат Окуджава. Тъй като админите и модераторите на този сайт не желаят вече да вървим заедно, няма да вървим зедно.
Благодаря на онези, които ме подкрепиха, скоро ще имам добри новини за тях. Още веднъж, благодаря ви, приятели. На останалите нямам какво да кажа.

Елтимире, ако нещо не одобряваш по поддръжката на сайта, говори конкретно. Кой те е обидил, кой те е презрял? Пък и дори и да си усетил такова отношение към теб, то не виждам това да е оказало влияние на сайта, Движението и Идеята. След срещите ми със съмишленици усещам точно обратното - Идеята се разпростира, търсят се пътища.
Ето аз сега споделям съвсем добронамерено, като човек, който е сърбал попарата на групичката ЛЕМС, че с такива постове се създава обстановка много позната от времето, когата тази групичка участваше в темите - държиш се като обиден, без да има защо, ние (уж виновните за обидата ти) те подпитваме и гадаем за какво е всичко това. Нека не общуваме по такъв начин.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #18134
Елтимире, само съжалявам, че те подкрепих, когато стана голямата инфекция с ЛЕМС. Ако не бях, щях да имам проблеми, ама временни. И може би нямаше да се стига до такива заключения относно приятели/предатели. Та това е по въпроса за подкрепата.

преди 19 години 1 месец #18135

Иван писа:

Елтимир писа: Ще ви просветне какво всъщност се е случило, и "колко дълбока е заешката дупка", едва след като излезе новата ми книга и след като я прочетете Отнася се за онези, които желаят да я прочетат, разбира се. Аз също не предполагах докъде се простират границите на заговора и докъде са стигнали пипалата на октопода. Вече знам и съм се заел да го разкажа.
Благодаря за доверието и разбирането, благодаря също за недоверието и презрението към мен, за "вината и грешките". Ще ми се да ви припомня една приказка, която обичам да повтарям: "Безгрешен е само Папата, но и той понякога греши". Според мен по-важно е, след като си се спънал и паднал, дали ще намериш сили да се изправиши да продължиш. Аз се препънах, паднах, изправих се и продължавам своя път. "Моята песничка още не е изпта", както пееше незабравимият Булат Окуджава. Тъй като админите и модераторите на този сайт не желаят вече да вървим заедно, няма да вървим зедно.
Благодаря на онези, които ме подкрепиха, скоро ще имам добри новини за тях. Още веднъж, благодаря ви, приятели. На останалите нямам какво да кажа.

Елтимире, ако нещо не одобряваш по поддръжката на сайта, говори конкретно. Кой те е обидил, кой те е презрял? Пък и дори и да си усетил такова отношение към теб, то не виждам това да е оказало влияние на сайта, Движението и Идеята. След срещите ми със съмишленици усещам точно обратното - Идеята се разпростира, търсят се пътища.
Ето аз сега споделям съвсем добронамерено, като човек, който е сърбал попарата на групичката ЛЕМС, че с такива постове се създава обстановка много позната от времето, когата тази групичка участваше в темите - държиш се като обиден, без да има защо, ние (уж виновните за обидата ти) те подпитваме и гадаем за какво е всичко това. Нека не общуваме по такъв начин.

Че Идеята се разпростира, дори и по неведоми за нас пътища. Оня ден, бях изумен и зарадван от една случка. Понеже се развъди при мене в Планината една котка и роди 3 малки котета. И дойдоха, две момичета, ученички да ги видят. Обаче едната както уж се занимавала с котките е видяла изсечения от мене знак Y на един от камъните до вратата на къщата и изведнъж ме попита: "Тангра, Танграта ти ли я изсече?" Изненадох се, защото не очаквах... :-D И й викам: "Аз, с длетото", а пък тя вика: "Аз много Го почитам".

преди 19 години 1 месец #18140
"Елтимире, само съжалявам, че те подкрепих..." Предател съм наричал само Цветомир Георгиев Йолов, който предаде както идеите, в коите се кълнеше, така и досегашните си приятели.
Десет дни лежах полупарализиран, цялата ми дясна страна отказваше да работи, вече съм много по-добре. Като излезе книгата, ще разберете какво се е случило. До дни очаквам да имам Интернет, най-трудният момент е преодолян. Вече разполагам с друг компютър за връзка с Мрежата. Скоро ще има новини. Не искам никой да ме подкрепя, за да не съжалява след това, както съжалява един, когото и до днес смятам за свой приятел. Ще се справя сам. Знам повече, отколкото допускате, че е нормално да знам. Песничката на Елтимир още не е изпята.
Йордане, благодаря ти, ти намери верния път. Радвам се, че не съм се излъгал в теб.

преди 19 години 1 месец #18152
Бел, явно много обичаш да си вреш гагата, където не и работата. О, забравих, че ти си от ония, дето си мислят, че всичко на този свят им е ясно и чието мнение е 100%-та истина. Точно пък ти ли ще даваш мнение за това кой, кой е!?
За отношенията си с Елтимир не дължа обяснение на никого! Това си е връзка между мен и него, но сега разбирам, че моралът при него казва друго. Както и да е. Прoщавам ти Елтимире, че имаш способността да се оплакваш от всеки на всеки! Мисля, че достатъчно сме се изяснявали с теб в ЛС кое как и защо се получи. Слабото място е, че и ти си мислиш, че си непогрешим. А да, да допълня, че една цяла тема затри от сайта. Няма нищо само бяло или само черно! Вярвам единствено в разума, логиката и съзнанието на пишещите и четящите тук. Нека всеки намери истината за себе си. Помниш ли приказката: "Направи добро и яж лайно!"? Много станаха лайната дето ги ядох от теб ( да ме прощават останалите, но вече ми писна от глупости!) и въпреки всичко не ти се сърдя. Ти си като едно малко, разглезено и тропащо с крака дете, искащо все да става на неговото, само че аз не съм майка ти.

По отношение на ЛЕМС или по-точно на Силвия ще кажа, че до колкото ми е известно ти си я довлякъл в Движението, така че хайде да не злоупотребяваме с това, кой е от групата на лемс и тем подобни необмислени изпускания! Трябва ли да споменавам, кой я докара в дома ми? Знаеш ли кое е по-важното за мен от падането и ставането? Да признаеш и обмислиш грешките си! Само тогава можеш наистина да се изправиш и да продължиш. В противен случай рискуваш да се удряш все в една и съща стена.

Движението и Идеята България не е само някой от нас. Тя е самите нас! Всеки един! Пътищата ни могат да бъдат различни, но да достигат до една цел. Никой и нищо не ни прави Воини, докато ние сами не решим, че сме такива. Тук чинове не се раздават от генерали, а от нашата си, собствена същност! От Духа, от Божествената искра, от...както искате така го наричайте.

Толкова от мен! И заявявам, че на глупави въпроси и подмятания, на провокации и разни необмислени пръдни нямам никакво намерение на отговарям повече.

Бъдете здрави!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.