КОИ СМЕ НИЕ..?!!!
Откъс от :Завръщането на Тангра":Запознат писа:
Парадокс, от няколко дена се опитвам да го формулирам това, а ти го каза съвсем просто! Браво!PARADOX писа: Цялото зависи от благоденствието на всеки един, който е част от това цяло...!!!
За да благоденства всеки един от цялото, той трябва да прави същото и за тези до него, както за себе си...!!!
Ето колко проста е формулата на единението....!!!
ЧОВЕК НА ЧОВЕКА Е НУЖЕН
Който не си спомня за Тангра,
Той няма да си спомни и за човека.
Тангра дарява светлина,
Злото дарява ковчег.
Споменаващият Тангра няма да се спъне,
А ако се спъне, няма да падне.
Тангра е Владетел на живота,
Който не знае това е ощетен.
Който не жадува за светлина,
Той завършва дните си в тъма.
Почитащият Тангра върви по пътя на Тангра.
Покланящият се на богатството върви по пътя на злото.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ДЕН-ГРЕЕЗапознат писа:
Откъс от :Завръщането на Тангра":Запознат писа:
Парадокс, от няколко дена се опитвам да го формулирам това, а ти го каза съвсем просто! Браво!PARADOX писа: Цялото зависи от благоденствието на всеки един, който е част от това цяло...!!!
За да благоденства всеки един от цялото, той трябва да прави същото и за тези до него, както за себе си...!!!
Ето колко проста е формулата на единението....!!!
ЧОВЕК НА ЧОВЕКА Е НУЖЕН
Който не си спомня за Тангра,
Той няма да си спомни и за човека.
Тангра дарява светлина,
Злото дарява ковчег.
Споменаващият Тангра няма да се спъне,
А ако се спъне, няма да падне.
Тангра е Владетел на живота,
Който не знае това е ощетен.
Който не жадува за светлина,
Той завършва дните си в тъма.
Почитащият Тангра върви по пътя на Тангра.
Покланящият се на богатството върви по пътя на злото.
Жив и здрав!
Мисля, че този дебат е полезен и ще помогне на всички ни, да си "избистрим", някои общи положения, които пряко касаят целта и работата на този сайт...!!!Bell писа: В крайна сметка тоя път ще се стърпя да не навлизам допълнително в подобен тип дебати, за да не внасям смут във форума!
Жив и здрав!
Не трябва да се страхуваш да изказваш мнението си...!!! Поне за мен то е важно...!!!
Наистина ли си мислиш, че те провокирам..?!!!Bell писа: Paradox, едва ли някога съм се страхувала да си изкажа мнението, но съм решила, че докато Елтимир го няма, няма да взимам активно участие в някои провокативни спорове и дебати!
Няма за какво...
Самата тема може да се окаже доста провокативна и да доведе до кофти спорове!
Тоя сайт се ръководи от групичката на Лемс - нейни настоящи и уж "бивши" потърпевши, на които им е провеждала мозъчна "терапия"
Всеки читав се маха лека полека, като му стане ясно за каква пумия става дума! И Елтимир не иска да влиза вече, защо ли? Защото е никому ненужно това безпосочно и деградантско общуване с мозъчно повредени хора!
Иване, като си толкова отворен, защо продължаваш с лицемерничеството, като ти не подкрепяш Елтимир и едвам ти стиска да си кажеш истинското мнение. Защо не си кажеш, че и ти както Искрица и както цялата ви групичка отдавна сте обърнали гръб на Елтимир, обаче сте модератори и незнам си какви в сайт изграден върху неговите идеи и материяли, който е активен само, когато той влиза тук! Не само, ами му говорите зад гърба също, че бил използвал сайта за да си тръби личните проблеми, които очевадно не са ви интересни, а даже ви досаждат! Не знам за какви се помислихте, но сте жалки!
За какво ми е на мене да си губя времето сред такива - за нищо!
Много ви здраве!
П.П. Смятам, че съм в правилната тема, но очаквам намеса на "отговорните лица", защото истината някак си не е удобна!
Този сайт е кух.Материалите на Елтимир описват обвивката и предполагаемите контури на същество,което така и не е успяло да просъществува.Няма движение "Воини на Тангра".Няма нито такава група от хора,няма нито воини,няма нито някой,на когото му е ясно за какво иде реч в тая идея.Който си има понятие,отдавна си е тръгнал оттук.
Този сайт вече ми прилича на инкубатор.За всеки има готова психологическа таблица,графика вероятно...анализи...знае се кой къде живее,кой как се казва,кой с какво се занимава...И при нужда се взимат мерки.Това интернет-пространство е напълно узурпирано.Това не го казвам на участниците с определение "форумен инвертар".Нито искам да им обръщам повече внимание,нито имам думи,да им дам определения.
Обръщам се към новите,които ще си помислят,че са открили своя сайт и форум,където ще могат да обсъждат нещо смислено.Вие не само се залъгвате,вие излагате същността си на показ и сами призовавате да бъдете премахнати.Вие сами ще се вкарате в регистъра на опасните за Настоящето,ако се задържите задълго тук.По-добре си плюйте на петите...това,което виждате тук,е вече стар метод и следователно вреден за вас.Вие ще намерите,каквото търсите...нови методи идват и нямате нужда от този сайт и предметите му.
Дори не желая да тегля майна на нищо,дори и на нещата,участващи във форума.Когато човек си тръгва оттук той би трябвало просто да подмине тази смърт,материализирана в предмети,като нещо,което няма никакво отношение към Новото.От този сайт и нещата в него не зависи нищо,зависи единствено статичността,която при евентуалното им заличаване би намалила влиянието си в Сегашното и умиращото.
Вземете каквото сметнете за нужно и загърбете всичко мъртво.Пътят ви води към Новото,към което от толкова време всички ние вървим.
Не можах да разбера това последното какво беше. Май интригата се заплита.Bell писа: Paradox, едва ли някога съм се страхувала да си изкажа мнението, но съм решила, че докато Елтимир го няма, няма да взимам активно участие в някои провокативни спорове и дебати!
Бел, не бъди толкова докачлива. Не се напрягай толкова, никой няма да те модерира или трие.
Според мен не е хубаво да се противопоставяме толкова остро. За общото ни дело не е добре.
Аз мога да преглътна едни такива думи, въпреки това. Звучи сякаш всички сме някакви зомбита с промити мозъци, които постоянно сеят злини на добрите хора. Това си е чиста обида. Незнам какво целиш с това.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.