Лечението на всички болести Хулда Кларк

преди 18 години 5 месеца #25960
Отговор към Димитър- по отношение на електробезопастността на уреда разполагам със становище на Националния център по опазване на общественото здраве, че апарата е елекртобезопасен. А няма и как да е опасен, тъй като през него пряко напрежение не протича. В него има вградена батерия и зареждането му е аналогично на мобилен апарат.
За съжаление не е въжможно да се "разчлени" по някакъв начин, за да се ползва само част от него. Структурирането на водата е само една от възможностите на реж.4.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #25964

Milcheva писа: По повод на честотите и вълните искам да кажа, че и у нас има уреди, които правят замервания на тези параметри. Аз лично в началота на дейността също правих подобни замервания.

И аз имам такъв уред у дома - казва се осцилоскоп. Руски е, но не е лош С1-99 до към 250 мегахерца се виждат на екрана. Тоест УКВ радиочестотите директно ми излизат 1:1 .

преди 18 години 5 месеца #26046
ЕЕЕх тази гъжа Милчева , даде ви да разберете че безплатен обяд няма ;-)
Но понеже забелязах изказванията и , също и начина на излагане на инфото , като изключим рекламата която направи на невероятния продукт, от който тя или взима процент или фирмата вносител е нейна, мога да и кажа следното:
гЪжа Милчева как така вашата фирма се сдоби със всичките тези документи за подобен продукт? ( в България ?? )
Още по интересен ще ми е отговора на въпроса, 650 евро ли струва здравето в България ??? Още по-интересно е че един болен човек би дал всичко за да се излекува , нали така , ми тогава защо цената не я направите 10000 евро , пък и така ще изглежда много по-достоверно .
Ако съм разбрал правилно вашият апарат даже подмладява човека с 15 години , така ли??

В методиката за прилагане на лечение с Радамир е включена и регенерираща програма- стволова терапия, която за кратко време възстановява вътрешните органи и биологичната възраст с 15 год.

Бих казъл че, тази машина струва поне 50000 евро.
Също така, бихтели ми казали гЪжа Милчева , вие използвате ли уреда който предлагате??
Също искам да добавя и моя портрет на гЪжа Милчева ( портрета е направен според нейните мнения).
гЪжа Милчева , вие сте поредната блондинка от градски тип със селски манталитет, която си мисли че всичко се върти около нея. Вие сте поредното човешко същество с промит мозък до пълен предел. Има още но става грубо , затова дотук.

преди 18 години 5 месеца #26053
Не мога да не отговоря на запитването на baiivan. Преди това обаче искам само да спомена, че аз също се намирам " от другата страна на барикадата". Доброто на нашето демократично съвремие, е че всеки има право сам да решава и да поема отговорност за самия себе си. В областта на медицината и алтернативното лечение достъпът до всички средства е широко отворен. Информацията е огромна и е на всички нива и е поднесена по най- достъпния начин до обикновения човек. Не мога да не отбележа и факта, че традиционната медицина вече е изключително толерантна към алтернативната.
Лекари са основали центрове, в които се предлагат и не малко алтернативни начини на лечение.
По повод на моето становище от българското здравно министерство мога да кажа, че съм го получила по етапния ред, като съм спазила всичките изисквания, изчакала съм необходимия срок и съм заплатила само държавната такса, като един апарат остана като образец в лабораторията. Така, че митове като корупция, изнудване и др. просто вече не са актуални. Вие, в качеството си на потребител, не сте длъжен да ми вярвате на мен, че уредът е електробезопасен, например. Аз мога да си говоря каквото си искам. И тук е ролята на държавната институция, да поеме своята отговорност пред потребителя и данъкоплатеца и тази институция го прави вече доста коректно. А на Вас Ви се дава пълното право да решите по кой начин ще се лекувате и как сам ще оцените стойността на собствения си живот и благополучие.
Сега за прословутите 650 евро. Апаратът по своята многофункционалност няма аналог и в близко бъдеще едва ли ще бъде създаден друг уред, който да го превъзхожда в някакво отношение. При много от сериозните заболявания лечението с него е единственото възможно и резултатно. 80 % от хората, закупили си уреда, са минали през всички възможни начини на лечение на традиционната медицина и след като не са получили желания резултат, а даже обратното, получили са усложнения, купуват апарата, поемат своята отговорност за себе си, подлагат се на сериозни процедури и резултатите не закъсняват. Тези хора го оценяват на много по-висока цена, от тази, която са заплатили за него, но цената просто е тази- нито по-висока, нито по-ниска. А Вие, уважаеми baiivan, можете да коментирате каквото си искате, това е Ваше право, но ако ще продължавате с коментарите, Ви предлагам преди това да се запознаете по- отблизко с обекта на Вашия коментар, за да имате правото на по-нататъшно мнение, защото така, просто, без да имате лични впечетления, е несеризно да коментирате каквото и да било. В заключение мога да Ви кажа, че аз още в самото начало поех своята отговорност и първа се подложих на всички процедури с апарата. Но каквото и да кажа, Вашата нагласа е провокативна и няма смисъл да споделям личните си резултати от проведеното лечение. По важни са резултатите на хората, закупили си уреда и постигнали за кратко време такъв здравословен ефект, какъвто с други методи не са могли да получат. И не съм блондинка, даже не съм и от село, но...........свят широк, хора всякякви.................и най- важното- "не искаме на нас да ние добре, искаме на Вуте да му е зле", нали така

преди 18 години 5 месеца #26058
Апаратът не е скъп за многото функции, които изпълнява, но, както вече се каза, не е по джоба на обикновения средностатистически българин. Закупуването му могат да си позволят единствено "чорбаджиите" и евентуално да го дават под наем на своите работници :lol: Само че наблюденията от моята камбанария показват, че това едва ли ще стане, та не разбирам защо още коментираме по този въпрос. Да благодарим на г-жа Милчева за информацията, че изобщо съществува такъв уред и .... да продължаваме. Българинът не веднъж е доказвал своята вродена интелигентност да намира достойни заместители на нещо, което не може да си позволи да купи ;-)

преди 18 години 5 месеца #26062
Точно това е че, апарата не е скъп, което ме навежда на мисълта , че този апарат не само лекува но и по някакъв начин вреди. Няма начин да струва само 650 , никой няма да те допусне да продаваш подобна джаджа и да подбиваш цената на лекарствата, точно това имах предвид когато ви питах гЪжа Милчева как сте изкарали всички документи, щом всички документи са изкарани по нормалния ред , значи нещо не е наред.
Относно това дали сте блонди и дали сте от село , мога да кажа че не е нужно да си рус и да си от село за да бъдеш с коефициент на интилигентност равна на блонди и с манталитет на див селянин, за пример мога да дам че най-дивите селяни са в София.

преди 18 години 5 месеца #26071

baiivan писа: Точно това е че, апарата не е скъп, което ме навежда на мисълта , че този апарат не само лекува но и по някакъв начин вреди. Няма начин да струва само 650 , никой няма да те допусне да продаваш подобна джаджа и да подбиваш цената на лекарствата, точно това имах предвид когато ви питах гЪжа Милчева как сте изкарали всички документи, щом всички документи са изкарани по нормалния ред , значи нещо не е наред.
Относно това дали сте блонди и дали сте от село , мога да кажа че не е нужно да си рус и да си от село за да бъдеш с коефициент на интилигентност равна на блонди и с манталитет на див селянин, за пример мога да дам че най-дивите селяни са в София.

Аз си зададох въпросите, но г-жа Милчева не ги коментира. Твърдя, че устройството "Радамир" е толкова евтино като хардуер и софтуер, колкото малцина могат да си представят. Сравних го с GSM, но продължавам да твърдя, че GSM-а е много по-сложен.

Приятели, не разбрахте ли, че създателите на "Радамир" нямат ясна идея как да определят цената на създанието си. Колкото и методики, теории, амортизационни политики, инвестиционни планове и прочие изгъзици да се създадат, в крайна сметка основополагащи са алчността на собственика и зависимостта му от официалната лихварска система. Толкоз. Просто и ясно.

С тъга наблюдавам, че интелектът на тия доктори не компенсира липсата им на мъдрост. Те сигурно споделят казаното от г-жа Милчева - "по-добре да го има Радамир, отколкото да го няма". Не, въобще не е така. Какво му е по-добрето. За кого е по-добре?! Пак питам - за каква нужда е предназначен Радамир - за нуждата от здраве или нуждата от пари? Нима е толкова сложно да се прецени, че създаден по тоя начин инструментът намалява равновесието. Нима не е ясно, че страданието ни на Земята се дължи именно на разрушеното равновесие.

Ще им кажа на докторите следното:
Господа доктори, с вашите действия вие казвате "който има повече пари, заслужава повече здраве". Това е. Вие доктори не знаете нищо за равновесието, не виждате, че е загубено, не смятате, че то е ценно и нямате идея как да помогнете за възстановяването му. Затова правите повече вреда, отколкото полза.

преди 18 години 5 месеца #26074
Решихте ли последно апарата скъп ли е или е евтин. Аз вече се обърках- според baiivan е подозрително евтин и е създаден да вреди по някакъв скрит начин, а според Иван е скъп и безпредметен, защото само богаташите ще могат да се лекуват. Ха сега да видим- къде е " ключа от гардероба".
Равновесието- баланса- ин и ян - много дълбока и инетресна тема. Да, то е нрушено и то не от вчера и не от днес, а от много време насам. И доказателствата за това нарушено равновесие ги гледаме ежедневно в новините, четем ги в пресата, налюдаваме ги навсякъде в ежедневието си и т.н. Болестите са най- голямото доказателство за дисбаланса в организма и това всеки го знае. Ако някой не е сериозно болен, то пък непрекъснато е недоволен - още едно доказателство за дисбаланс.
Та да видим сега, след като апарата лекува, дали води до увеличаване на дисбаланса или води до неговото намаляване и корегиране. Вече съм сигурна, че и първолак може да отговори на този въпрос...............................................................................

преди 18 години 5 месеца #26075
гЪжа. Милчева може ли да отговорите на въпросите ни , кратко, точно, ясно и конкретно, понеже нещо неразбирам какво искате да кажете с тези заучени фрази. А това дали е скъпо или евтино вашите клиенти ще преценят, цената е определена от вас и никой неможе да ви каже дали да струва 600 или 60000 евро.

преди 18 години 5 месеца #26080
Евдрика!!! :hammer:
АЗ,простият Българин,реших проблема!!!
Пробвайте върху мене!!!?
Ей ся ще Ви дам координати,пък ако нещо се обърка-ще обвиним дискавъриго...ОК?!
Антон Мещера от Дулово /там,дето според мен Кана Сюбиги Аспарух си е забил копието.../ул."Иван Вазов" № 7!!!Областта е Силистра!

Противопоказно е на ДОГАЛ да ме наобикаля-изпитвам органическо отвращение...което може да се превърне в ...физическо недокощение относТно споменатата....................ТВАР!!!
Ако,колежке по лечение на човешки /т.е.БЕЗСМЪРТНИ/ души,ти се наложи да искаш Моето ЕГН-свиркай!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.