Лечението на всички болести Хулда Кларк
Жоре (нали си от Нова загора - или греша? ), ако си ОК с английския - на старницата на Др. Кларк има и схеми за други неща - просто провери - няма да съжаляваш
Да, от там иде това NZ. Не съм никак добре с английския( разговорния). Но с техническия поназнайвам мънчко. Ще погледна за схемите.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
От zапъра и аz не "вдявам",но иz4етох билковите рецепти и мисля да ги прилагам...ореховата тинктура я правя,но не zнаех 4е трябва да е с zърнен алкохол...meshter_at писа: Нищичко не вдявам,пичове!
Докарайте работата до запояване.
Каруцар...благодаря zа тая тема...жалко само 4е много малко е преведено от книгата...
Георги действай със направата на zапъра и ако имаШ въzможност zа поръ4ки,моята Ще е една от тях...
Сега в свободното време основната ми задача е да подкарам читав озонатор от ТХО ( на монитор Филипс за 8 лева). Ползвам схемата на Млад констуктор, дето колегата форумец спомена за нея. Като докарам успешна работата, ще опиша кво съм правил точно с подробности.
Озонаторът е даже по-важен от запъра. Защото убива микробите преди те да са влезли в нашия организъм. На времето си бях купил за 5 марки един озонатор (не йонизатор) за кола - включваше се в запалката на колата - 12 волта. Тогава пътувах много - събираше ми се по 2-3000 километра на седмица. Постоянно уморен бях. Но като го включих зад волана - мммм - умората изчезваше. Изгоря "джаджата" - беше цялата корозирала. Вътре имаше 2 лампички (на крачета) обвити с метал на дупки - ламаринки. В TehnoMagПолзвам схемата на Млад констуктор
имат тази джаджа за 300 лева, другата - по-мощна е 490лв. Аз съм сигурен, че частите вътре не струват и половината от исканата сума. Ако ги направиш ти лично - ще купя 3 от всеки модел - за мое лично ползване. Ако направиш и озонатор за водата - и него ще купя - в същото количество. Сигурен съм че и доста форумци ще последват моя пример. И още нещо друго. Съвсем немаловажно! След всички производствени разходи, цената на твоя труд, пощенски разноски, и още какво ли не - ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СЛОЖАТ 20% ВЪРХУ ТАЗИ СУМА, КОЯТО ДА ОТИВА ДИРЕКТНО ПРИ Елтимир ЗА ИЗДАВАНЕ НА КНИГАТА, И ЗА ИЗДАВАНЕ КАТО ПЕЧАТНО ИЗДАНИЕ "СЪПРОТИВА"! По този начин стават две добрини. С които всяка съвест човешка би се съгласила. Защото всеки би дал за здравето - собственото и на семейството си. И не би му се досвидяло някакви си 20% в/у сумата за пробуждане на профанизираните ни братя. Хулда Кларк ясно го заявява - запърът е средство, но не панацея. Превенцията на достъп на патогени е по-важна от запърът. Ти, браткиш, Жоре, georgi_nz разбираш от тези работи. Всеки със тясната си специализация. Както и аз със моята, така и ти със твоята. Това е моята молба към теб. Направи тези "джаджи" - в свободното си време. Не парите, а позитивните вибрации (благодарности) ще ти бъдат наградата. И повярвай ми - няма да съжаляваш.
Елтимире, споменах ти за silentsound. Какво мога да направя по въпроса?
За озонатор за въздуха искам да кажа, че казват по форумите, че вреди на дробовете и не е хубаво да се диша, а трябва да се пие само, и че за въздуха е достатъчен йонизаторът.
Иначе в нет-а видях да продават готов запер с разните му програми:
radionic.hit.bg/azp.html
Свързах се и ги питах тия колко струва и ми казаха някаква цена дето няма такава - 600 лв.!?
Незнам колко струват частите, но ако са по 5 лв, то незнам какви са тия 600 лв.
Също така, искам да те питам георги_нз, колко ти струват частите за озонатора...просто за ориентир...
Ами на мен ми струваха не повече от 30-тина лева. Понеже се опитвах да мина "без пари" ( нали ако ще е с пари - то всеки знаеBell писа:
Също така, искам да те питам георги_нз, колко ти струват частите за озонатора...просто за ориентир...
Иначе мога да се наема да направя няколко запъра и да ви разпратя. Но сега една друга работа ми е приоритетна. Относно запъра - го сглобих 1:1 по схемата , но нещо имам едни резерви. Може да съм в грешка. Знам ли?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.