Лечението на всички болести Хулда Кларк
Искам да питам също и по една друга наболяла тема с предстоящото флуориране на водата, как точно можем да се предпазим от тази отровна "профилактика".
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Според мен целевият клиент на този продукт Радамир са центрове за алтеративна медицина, ако има такива в България.
Чудя се само, защо министерството на здравеопазването след като е издало сертификат не го прилага този уред. Човек ако отиде на сайта save-darina.org вижда деца зарязани от това министерство, събират се огромни пари по 150 000 евро за трансплантация в чужбина с несигурен край...
Относно продукта интересува ме какви предпазителни механизми има този уред, има ли опасност при дефект или неправилен ток да пусне вълни на грешна честота която да доведе до крайно отрицателен ефект?
Каква е гаранцията че в него няма заложени и други вълни на други честоти. Тук сме малко чувствителни на тема препрограмиране...
Мдаам,доста сме чувствителни на тази тема.Въпроса е точен.Кой обаче може да даде отговора тъй,че да му се повярва.
Моето верую е,че проверката е висша форма на доверие.Хубаво ще е да ни сподели впечатленията си някой,който вече е изпробвал този уред.
Първо, благодаря на г-жа Милчева за разясненията около свойствата на "РАДАМИР" и обстоятелствата по пускането му в продажба. Разбирам много добре положението, в което се оказва всяко добро дело, тръгнало да види бял свят. Много се надявам, че авторите на проекта "Радамир" също разбират. И да си дадат сметка, че това е един мъчителен път. Нещо повече - в края на този път, всяко полезно изобретение има обратен ефект.
Г-жо Милчева, искам да разберете на какво се дължи отношението, изразено от Запознат - на простия факт, че за нас българите това устройство е безполезно! Няма реклама, която да накара един българин - болен или съсипан от системата - да плати 650 евро, при положение че ги няма тези пари! И въпросът тогава е какво правим ние с такова едно устройство, на кого помагаме? Помагаме ли на този, който има нужда и КОЙТО ЗАСЛУЖАВА, или точно обратното - даваме здраве на всевъзможни престъпници, у които са парите, както и на една все по-малобройна група заблудени овце, които могат да докарат "стандарт", служейки на първите.
Г-жо Милчева, поправете ме, ако греша - това устройство "Радамир", като хардуер и софтуер е много по-просто от един GSM, нали? Болестта на света не е в бацилите, а в мисленето. Ако имате поглед върху нещата, кажете мислили ли са участниците в проекта "Радамир" да работят по начин подобен на "отворения код" в софтуера? Сега те се гордеят, че са извървяли тоя мъчителен път на патентования, изпитания, сертификации, подкупи по министерства и ведомства и т.н. Но няма повод за гордост. Нима едно такова полезно устройство, като "Радамир" трябва да бъде защитавано, патентовано и прочие? От кого го защитаваме. Отговорът е прост - разработчиците искат да имат пари, защото са вложили пари. Ами да не влагат пари и няма да имат нужда от пари. Да влагат нови идеи и ще получат нови резултати. Да публикуват технологията за разработка и след 2 месеца ще имат:
- предложения за подобрения в софтуера
- нови принципни схеми на хардуера
- предложения за включване на нови свойства към програмата на "Радамир"
- резултатите от изпитанията върху стотици хиляди пациенти
- независимост от институции - не доказваме нищо на никого, просто прогресираме лавинообразно
- и за всичко това ще е необходимо едно просто координиране на проекта
По-горе не се споменава думата "пари" нито веднъж.
Разчитаме , че Бог ни е дарил с вичко необходимо да сме здрави до дълбока старост. А ако не сме - значи нещо ние сме сбъркали тотално и сме излезли от пътя.
Машинките са полезни, но не са за чак такова внимание.
Освен това тук има инженери по електроника и са наясно с това какво представлява този уред. А и биха могли да му копират изходния сигнал с друг уред струващ споменатите 50 лева.
Ние не приемаме патентоването и лиценцирането като практика. Не одобряваме еврейщината да напишеш една програма и после да я продадеш 1 000 000 пъти. Това не е защита на интелектуален труд а спекула облякана със закон.
На фона на минималната заплата в България - 220 лв - цената на такъв уред не е за масова употреба и просто рекламата му в този форум е безсмислено и нецелесъобразено.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.3.2008, 21:19
По отношение на българския народ и положението, в което се намира изобщо, нямам коментар. Аз имам своя лична философия и разбиране за нещата изобщо и когато нещо с мен или около мен не е наред, най-напред търся причините вътре в самата мен и след това обвинявам целия свят за неуспехите си или за каквото там не ми е наред. Всеки сам пряко или косвено е допринесъл не малко за положението, в което се намира в настоящия момент. Но това е много дълга тема и не ми се иска да навлизам по- дълоко в нея.
По повод на апарат Радамир в заключение мога да споделя следното: Аз съм на принципа, че нещо което е резултатно е по- добре да го има, отколкото да го няма. Цената в много случаи е второстепенна величина, важното е че възможността за спасение съществува.
Също така бях попитал какви предпазни механизми има заложени в този уред при дефект или свръх напрежение, всички знаем какъв ток тече по ел. мрежа.
Аха, то и аз съм така.Milcheva писа: Аз съм на принципа, че нещо което е резултатно е по- добре да го има, отколкото да го няма. Цената в много случаи е второстепенна величина, важното е че възможността за спасение съществува.
Само че в обратна посока!
По-добре да не ме заразяват с болести, че после да плащам да се лекувам.
То ако ще е за парите, ти защо си мислиш, че не мога така да направя, че първо тайно да заразявам, пък после да предлагам начини за оправяне. И аз мога да се оправдая с някаква моя си индивидуална философия, без да я обяснявам на другите. Не те обвинявам в нищо, ама нали сме колеги-консултанти, та се чудя! Нали разбираш какво ми казваш?
За мнозина това звучи невероятно и дори смешно, но това не пречи да е истина. Понеже имам наблюдение в една аптека и знам какви обороти стават по време на такива епидемии. В една провинциална аптека чистата печалба достигна 30 000 лв. за месец. Какво да говорим за фармацевтичните складове и индустрия... което прави инвестицията за разпръскването на аерозола толкова печеливша, че направо няма как да е иначе в един свят подчинен на златния телец..
Та това е което ние предпочитаме - да не ни заразяват изкуствено, за да не ни се налага да купуваме такива запери за много евро.
А иначе който иска - нека си купи, аз нямам нищо против.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.3.2008, 21:34
Егати отношението!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.