Лечението на всички болести Хулда Кларк
Прилагам ръководството за направата на запъра на Хулда Кларк Assembling The Zapper
Прикачен файл ( : 388 )
Assembling_The_Zapper.rtf
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Имах нейното устройство за лечение, но нещо се развали. Сега мисля да си правя ново - ужасно е елементарно, и невероятно ефективно. От личен опит го казвам.
Мисля, че всеки един би трябвало да има това устройство, и да забрави къде се намират аптеките управлявани от фармацефтичната мафия.
Севар, има някакъв проблем със MIME при ъплоуда - smil4341944e6b0c8.gif два пъти го писах цялото описание, клячови думи и прочие - и грешка...
Тук като файл във rtf формат прилагам само указанието как да се направи запарът на Хулда Кларк - това тук е оригиналът. Защото из нета има много такива запъри за продаване, но това тук работи. Самия аз (преди доста години) го направих (с малка помощ на приятел), нещо се развали - ще си направя нов.
Ще се опитам в 2 думи да преразкажа идеята на Кларк.
Всичко във Вселената вибрира, всяко тяло, същество, - всичко материално и нематериално. И вибрира със собствена дължина на вълната. Вибрираме и ние хората - и всеки със собствена дължина, която се обуславя от това колко е духовен или недуховен даден индивид. Вибрират и бактерии, вируси, и какви ли още не, движещи се в нас, полезни или вредни създания.
И всяко вибрира на собствена дължина на вълната. Е, Хулда е успяла да измери вибрациите на всички вируси и бактерии. (В музиката се нарича биене - тогава, когато 3 струни (например) на пианото - 2 са настроени на 440hrz а третата на 338 - тогава се получава биене - като резултат двете ( smil4341944e6b0c8.gif здрави) струни се разстройват и понижават честотата си на трептене до около 335 hrz - с други думи ги унищожаваме. Така и при живите организми - след като им знаем честотата на трептене им пускаме или "биещо" трептене, или същото като дължина - като тяхното, но с голяма амплитуда и заряд. Това ги разрушава - smil4341944e6b0c8.gif както струните на пианото.
Мисля, че е по-добре да се принесе темата Assembling The Zapper в основни дискусии
Ако сте болни от грип - да се вземе под внимание, че вирусите живеят вътре в бактериите. Запъра убива бактериите първо. Трябва да има второ заппване за да се "освободим" и от всички вируси.
Не всички бактерии в човешкия организъм са вредни за нас - млечно-киселите ни помагат при храносмилането. За жалост запъра убива и тях. След запването при мен (от опит) ми идеше да си повърна червата. Просто стомахът се разстройва - няма ги бактериите, които му помагат да работи нормално. След второто запване (ако целим да убием вирусите - те могат да бъдат вътре в бактериите - трябва да се почака телата на убитите вече бактерии да се разпаднат за да може да се запнем втори път за да премахнем вирусите) се взима кисело мляко - и то доста - заради млечно-киселите бактерии в него. И гаденето изчезва бързо.
Не би трябвало да се забравя, че въздуха, който дишаме съдържа бактерии и вируси - след запването ние ги вдишваме отново. Може да се смени въздухът - просто излезте на терасата за час-два.
Целта на запъра на Хулда Кларк е не толкова да се "избият безпощадно"
Ако някой има желание да помогне с превода на по-важните части от книгата The Cure For All Diseases с желание ще се включа и аз - но съгласете се 630 страници не са малко...
Привет на всички
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=278
taka li e
Хулда Кларк доскоро беше в затвора заради "практикуване на неразрешени методи" за лечение на рак, което е гаранция, че е на прав път. Тя постига над 50% успех с метода й.
Не знаех, че из българските форуми се дискутира Хилда Кларк...
Форум
Там има и частично преведена книгата - БРАВО -
Превод на книгата
Мисля, че ъплоуда на книгата мина успешно и ще бъде публикувано в отдел книги - във pdf формат е - оригинал.
Мисля, че georgi_nz отговори по-точно с въпросите си - каква е разликата м/у Райф и Кларкgeorgi_nz И понеже беше споменато, че алтернатива на лампата с директно пущане на ток със съответната резонансна честота през болното място с два електрода, какво мислите за идеята тумура да бъде поставен между плочите на кондензатор(някакви си там плочи, или два капака от тенджери за по лесно Laughing ) като този кондензатор е част от силовата резонансна верига. Нещо подобно на индукционите пещи например.( Нали има на този принцип пещи за нагряване на диелектрици поставени между плочите на такъв кондензатор.)
Не, негатив. Нищо не се разрушава - човешките клетки резонират на различна дължина. Идеята на Кларк е подобна на Райф, но не с облъчване, а с електрически заряд. И което е много ценно (и липсва при Райф) е, че остатъчните токсини (в резултат на запването - остатъците на бактерии и вируси) помагат на човешкия организъм да си изработи щампа за имунната си система. И да се справя сам - без нужда от употребата на запъра. Райф отбелязва че вирусите имат химична основа, и анализира цветовия спектър на тази химия. Но така и не стига до пълен анализ. Анализа е направен от Кларк. В много случаи това е никел - съдържа се навсякъде - от стоманата до лъжиците с които се храним. Кларк продължава Райф. И мисля, че това е бъдещето. Нищо чудно защо и Райф, и Кларк са преследвани от медицинската и фармацефтични мафии. Следващото по ред е криминализирането на притежание на програмата за мозъчни вълни. Мисля, че до 2-3 години всички ние, които притежаваме, използваме, и изучаваме мозъчните вълни ще ни обявят за "престъпници"Затова би трябвало на теория нормалните клетки да не бъдат засегнати, но въпросът ми е дали това е така и на практика.
При Райф е ценното че човека ползва микроскоп и гледа директно какво става . Тоест има обратна връзка и може да променя въздействието и да търси максимума на ефиктивноста.
Без микроскоп ще се работи на сляпо. И ако "доброжелателите" са променили истинските Райф честоти - върви и се оправяй после. Вреда съответно няма да има. Резултатът ще е нулева полза.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.