Лечението на всички болести Хулда Кларк
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Неее, аз имам резерви относно самия запър. Иначе схемата е не сложна. Пробвах го на себе си, но или нещо не изпълних точно по ползването, или той е заблуда. Ще направя няколко и ще разказвате за преживявянето си после.meshter_at писа: Давай,оправяй грешките,мини полигонни изпитания и казвай кога да ти заявим по един прототип.
Но пък от друга страна намерих маса интересни мнения на хора от братския руски народ
veche.stezya.ru/index.php?showtopic=52&st=0
Разбира се има и малоумни мения, както навсякъде
ДОкато преглеждах темата, останах с впечатлението, че Кларк го е открила случайно. Или е заимставно като идея от някъде (виж Кремълско хапче по-надолу). Пък може и да греша...
Друг интересен факт в полза на Zapper-а е наличието на няколко продукта, които са получили сертификати за медицинска апаратура - Sota Zapper (получил сертификат от Канадската агенция по лекарствени продукти, отнет 2 години по-късно без никакви публични коментари. Сещате се феновете на конспирацията обаче колко коментари са вкарали по въпроса
Много близко действие до Zapper-а има "кремълското хапче" - на практика запър, който се гълта и тормози бактериално-вирусната флора и фауна в стомашно-чревния тракт. Говори се, че дълги години е спасявало живота и е поддържало здравето на съветските държавни лидери. Вече разсекретено, с технически детайли (резултат на reverse engineering естествено) тук:
cxem.net/medic/medic15.php
П.П.
А някой да е чувал да е разкостен СКЭНАР? Повърхностното описание на принципа му на работа ми звучи много логично, но никой никакви задълбочени данни не дава. "Специални импулси правят това и това". Какви са, защо са такива, как организмът реагиа на тях - няма. А аз съм привърженик научните открития да стават достояние на обществото...
Ами то за здрави хора запър не трябва. Щом си се поболял значи вече трябва да ти пратя един.meshter_at писа: Гошо бе! Айде бе! Че се поболях от чакане!
![]()
Това на майтап.
Иначе насериозно сега. Да ти кажа попаднах на една схема на запър със няколко донастройващи елемента и с възможност зза работа на всякакви честоти. Тази дето я дават тук работи на една фиксирана честота - към 36 килохерка. Която на практика не е толкова фиксирана щото при толеранса на елементите дето определят честотата - получават се случайни числа . А и при спадане захранващото напрежение на батерийката от 9 волта на 8.85 волта например също честотата мърда.
Та за да има резултат и трябва точен честотомер да следи изхода и да имаме обратната връзка. Обаче пък от друга страна иде другия по голям проблем:кой може да потвърди дали предлаганите по форумите резонансни честоти за трепане на съответните бацили са наистина тези? Ако има тук маниполация на истинските Райф честоти - ползата е нулева. Мислим си че правим нещо за наше успокоение само. Стреляме в мъглата и се надяваме да уцелим заек.
Мнението ми е че тука не става дума само да ти налепа 5 елемента на една платчица и да ти я пратя. Това е най лесно.
И ако още държиш на този вид "запар" - само кажи и ще то пратя да експериментираш.
ZAPPER
Лично според мен трябва да се използва апарата на докор Райх но е страшно скъп гледах по интернет някоолко хиляди долара струва
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.