Офицялно отеглям всичките си нападки, срещу Росен, както и се извинявам за тежките и обидни думи които прочете от мен днес... Дори и най умните понякога са глупаци, приятелю...!! Някой неща трябваше да ми "светнат" малко по-рано...!!! Поздрави съпругата си и знайте, че в мое лице имате приятел, в което много скоро ще се убедите сами...!!! Нямам намерение да обеснявам този си пост на никого... Време е...!!!
Мартин,приемам ти извиненията!
Дано наистина си приятел и малките съмнения се разсеят от мен...
Изпусни парата и се приговяй за светлия ден..
А аз съм убеден, че след като се видте на живо - цялата престрелка помежду Ви ще е само добър повод да се почерпите взаимно кой каквото пие.
Приятели тези които са се виждали знаят, че обикновено преди срещата има леко напрежение кой какъв е и какво представлява в действителност. Но след срещата нещата си идват на мястото и се установява че другия невероятно много прилича на теб, мисли като теб, чувства като теб и казано с една дума е БЪЛГАРИН (БЪЛГАРКА) по душа.
И ето това ни отличава тези дето сме се срещал от тези дето не сме - при тях има едно излишно времено предубеждение и съмнение.
Но нали времето е пред нас ! Сещайте се и се сближавайте.
Днес щях да взема страна в спора ви, написах една страница пост, но нещо се случи, връзката пркъсна и поста изчезна. Много се ядосах от загубата на написаното, но сега виждам че така е било по добре. А и вече това което написах не го мисля.