Гаврата

преди 19 години 5 месеца #13848
Надявам се, че няма да го "вдигнете" от това....

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #13849
PARADOX,И ТЕБЕ ЧАКАМ!ЩЕ ДОЙДЕШ ЛИ?

преди 19 години 5 месеца #13850
Елтимир ме помоли да кача тези картини! Надявам се да разберете посланието им, защото той повече няма да влиза в този сайт, благодарение на хора, които го нарекоха идиот... Е идиотът си тръгна обиден.. Дано да сте доволни...
Качвам и последната картина от Елтимир..

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 19 години 5 месеца #13851

antijew писа: PARADOX,И ТЕБЕ ЧАКАМ!ЩЕ ДОЙДЕШ ЛИ?

Ще дойда.. Аз самия съм от Варна, но живея в София... Ще събера и няколко приятелчета от Варна... Ти ли ще събереш инфо за феса..?! Къде живее точно, дневен режим, навици..?!!! Намам намерение да се разкарвам само да му изпучупим кръчмата, защото рязания се е покрил....!!!!

преди 19 години 5 месеца #13852
Навиците му не са вече такива,каквито са били така,че това не е важно.Важното е да се отиде на място и в движение да решим как да действаме,защото има хора които могат предварителните ни планове да осуетят.Знаем,че форума се следи от ......!Чакам.

преди 19 години 5 месеца #13855
Не съм наричал никой тук "идиот". Не самопричислявайте към тях!!!
Оттук насетне, нека да не обсъждаме публично. Трябва да има елемент на изненада, макар че копелето вече е предупредено сигурно.

преди 19 години 5 месеца #13860
Мен не ми пука за комунистическите служби и техните офицери и полицайчета, да заповядат и те, на шоуто, ще го спретнем и с тяхното участие на страната на резака.
Ако има уточнени час, дата, място и имате нужда от мене, ето - jordanstajkov @ abv . bg.

преди 19 години 5 месеца #13861
Очаквам покана за купона на: universum_martin @ yahoo . de

преди 19 години 5 месеца #13862
po3ok @ abv . bg и аз съм на линия. Според мен противопоставянето на верска основа ще е неправилно (въпреки, че за "гяурите" трябва да има сериозен разговор). По-скоро трябва да им покажем, че боклуците в парламента и правителството искат единствено да ни разединят и въобще не ги интересува "електората", независимо от вероисповеданието.

Парадокс, можем да ходим заедно към Варна, тъй като и аз живея в София.

преди 19 години 5 месеца #13863
Елтимире не се сърди Севар ти се извини. Знаеш, че положението ни става все по-лошо.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.