Гаврата
Аз точно на това искам да Ви обърна внимание най-вече. Не може органа на реда (селския полицай), неговия началник и т.н. да не знаят за тези случаи.
Този полицай ходи всеки ден на работа в това село. Познава поименно всеки, който живее там. Злодеите в това село не са стотици милиарди за да не стига ресурса на полицията да опише всичките тежки престъпления. Какво искам да Ви кажа с това?
Искам да Ви посоча драги съфорумци, как Вие полицаи, прокурори, съдии, адвокати, терористи от ДС и други мафиоти, сте намесени пряко в престъпленията, като съучастници, защото толерирате и не взимате предвид ежемесечните престъпления на подобни терористи-ваши колеги!
"Терорист на терориста, око не вади!"
Знам че четете сайта ни, също така знам, че няма да вземете отношение към темата, защото сте роби на една терористична мрежа.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това обаче е малко. Проблемът най-сетне трябва да бъде изнесен извън българските граници. Трябва да предизвикаме скандал, който да не може да бъде замазан. Фактите са предостатъчно. Оттук нататък всеки да помисли какво той лично може да направи. Не го ли направим, с нас е свършено. И като отделни личности, и като народ.
Когато проведете поредния си терористичен акт, да знаем кого и къде да го намерим, в случай, че се опитва да се измъква. За 60 години се доказахте, че сте непоправими и аз вярвам, че има начин как да ви бъде наложен Немезис*.
*Немезис-справедливо наложено възмездие, наложено от съответен деятел, предизвикано от действията на криминален контингент
Предложението за събиране на този род информация е само един от аспектите на борбата срещу терористите. Не пречи, а допълва.
От следствения арест, подадоха информация, че не са издържали хората там и снощи е имало сватба, като булката е била Несрин, а зетьовите били доста. Опъвал се той, но по метода на убеждението така наречените от него "гяури" са го склонили, та сега булката е болна. Сега наред бил неговия адвокат.
Нямаше да е зле, ако е така, но нещо не ми се вярва. Г-н Насран ефенди не е в затвора, а в предварителния арест. Там контролът е доста строг. Даже си мисля, че нещата стоят по точно обратния начин. Прибрали са го, за да го спасят от евентуална саморазправа. Получих съобщения, че от доста места са се заканили и това може да е уплашило неговите покровители. Пак казвам: ударът трябва да бъде насочен срещу тези, които покровителстват и насърчават такива изроди като въпросния Насран ефенди.Запознат писа: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5814.150.html
От следствения арест, подадоха информация, че не са издържали хората там и снощи е имало сватба, като булката е била Несрин, а зетьовите били доста. Опъвал се той, но по метода на убеждението така наречените от него "гяури" са го склонили, та сега булката е болна. Сега наред бил неговия адвокат.
Сигурно я знаете тая история от края на седемдесетте, за дъртия полковник (или генерал беше - не помня), дето някъв мангал му изнасилил дъщерята и тоя като взел един танк директно в Столипиново - направо ги е газил, поваляйки къща след къща....
Е това е реакция!
По един или друг начин трябва да се реагира, а не да чакаме деня на страшния съд и божието възмездие!
А тия скинари дето само се бият в гърдите, че били младата гвардия, че никой не им вижда качествата, които можели да се впрегнат в една истинска физическа съпротива?! ХАХАХАХАХА!!! Къде са те, когато мангалите и турците изнасилват деца,момичета и момчета?!!! По кръчмите - ето къде!!!
За БНС-то айде няма да отварям дума, да не преча на дипломатическите отношения!
Няма реална съпротива в самия българин - ето там е проблема!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.