Гаврата
Насрах се!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тъкмо и аз това си мислех, че петимата от ЛЕМС (РЕМС) отново са тук. По един или друг начин. Обаче май трябва пак бой да ядат, та да се праждосат - както това стана с една от тях преди няколко месеца. Онази даваща с фамилията си третата буква на абривеатурата ЛЕМС.Елтимир писа: А разправията тук нещо ми понамирисва на една групичка, наречена ЛЕМС. Ох, ще я пращаме пак в братска Турция... Да й се успокоят нервите.
Но каквато и да е заформената интрига на тези които се познаваме лично - интригата не действа понеже си се знаем. Пили и яли сме на маса и няма как да се връзваме на дребни и времени явления - щом като знаеш вече човека срещу теб как мисли и познаваш изказа му, знаеш какво е искал да каже и какво е имал в предвид - трудно може да го разбереш криво или да стане недо-разум-ение.
Приятели, някой се опитва да създава раздори между нас. Повечето от вас имат "Невидимата атака" и знаят каква сила е изправена срещу нас. Моля ви, не се поддавайте на провокациите. Съвсем скоро някои от групата ЛЕМС ще бъдат мъртви. А евреите, за разлика от нас умират завинаги. Силивя позна поне в едно. Аз ще бъда нейната смърт.
АМИН...!!!!Елтимир писа: Цялата тази разправия има и една добра страна. Този път ЛЕМС ще бъде окончателно унищожена. В най-прекия смисъл на думата.
Приятели, някой се опитва да създава раздори между нас. Повечето от вас имат "Невидимата атака" и знаят каква сила е изправена срещу нас. Моля ви, не се поддавайте на провокациите. Съвсем скоро някои от групата ЛЕМС ще бъдат мъртви. А евреите, за разлика от нас умират завинаги. Силивя позна поне в едно. Аз ще бъда нейната смърт.
Някога Искрица ме попита ако трябва да избирам между Движението и Силвия, какво ще избера. Отговорих, че ще избера Движението. Вярвам, че тази вечер го доказах. Скоро ще докажа още нещо, защото някой се опитва да унищожи Движението, а това изобщо не ми харесва. Зильви, берегись, дорогая!
Мартин,приемам ти извиненията!PARADOX писа: Офицялно отеглям всичките си нападки, срещу Росен, както и се извинявам за тежките и обидни думи които прочете от мен днес... Дори и най умните понякога са глупаци, приятелю...!! Някой неща трябваше да ми "светнат" малко по-рано...!!! Поздрави съпругата си и знайте, че в мое лице имате приятел, в което много скоро ще се убедите сами...!!! Нямам намерение да обеснявам този си пост на никого... Време е...!!!
Дано наистина си приятел и малките съмнения се разсеят от мен...
Изпусни парата и се приговяй за светлия ден..
Обединението прави силата...!!! За малко снопа да се разпадне на отделни съчки...!!! Живи и здрави... Чакат ни "интересни времена"...antijew писа:
Мартин,приемам ти извиненията!PARADOX писа: Офицялно отеглям всичките си нападки, срещу Росен, както и се извинявам за тежките и обидни думи които прочете от мен днес... Дори и най умните понякога са глупаци, приятелю...!! Някой неща трябваше да ми "светнат" малко по-рано...!!! Поздрави съпругата си и знайте, че в мое лице имате приятел, в което много скоро ще се убедите сами...!!! Нямам намерение да обеснявам този си пост на никого... Време е...!!!
Дано наистина си приятел и малките съмнения се разсеят от мен...
Изпусни парата и се приговяй за светлия ден..
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.