Гаврата
дано не съм прав. ще видим...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Така е...не се zнае това теле коч ли е...и се надявах на по конкретно отноШение от някои съфорумци по темата,но те мълчат по въпроса...дано направо да действат или поне да съдействат...po3ok писа: ...намирисва ми на няква гнилоч. уж обиждания, не знам какво, посредници и подстрекателства. Ей!...
дано не съм прав. ще видим...
Темата е "Гавра", а не е тема за обидите на Елтимир.
Атака срещу движение воини на Тангра винаги е имало и винаги ще има,защото провокаторите знаят, че истината е нашето оръжие и няма как да ни попречат да постигнем нашия идеал.
Ще можем ли когато някой ни притисне да отвърнем, без да чакаме помощ от някаде.
Не ви ли омръзна да чакате или да се молите все някой друг да ни отваря очите,да ни води,като ние сами можем да го направим?
Може да ме оплюете сега, но за мен е глупаво да седим в това положенеи,и да се сърдоточаваме да се харесате на някой за да го накрате да се върне във във форума.
Ако Елтимир така е преценил, той е взел това решение, след като го е премислил това доста дълго време,но все още се осеща присъствието му в форума.
П.С.
Относно репресийте спрямо националисти, скоро ще бъде организиран семинар на тази тема, всеки, който може да помогне или да се включи с идея да пише.
Поздрави
Аз само докато го четях ми пламнаха бузите и за пореден път съжалих, че съм се родила жена, защото ако бях мъж щях да отида и да му изкъртя бушоните на тоя мръсен пумияр!!!
Когато нещо такова се случи с детето ти какво остава??? Разбирам, че всеки си гледа работата в България, но може ли да не реагираш, когато става дума за твоето собствено семейство?
Това, ако беше моя баща щеше да ги взриви всичките тия нещастници в съвсем буквален смисъл!!! Вече се е случвало нещо подобно...някои тука, които ме познават повече, знаят, че като малка са ме отвличали цигани, които баща ми така изкърти от бой, че накрая него го прибрала милицията в колата!!! Направо е щял да ги отрепе!!!
Така че се чудя как може тия хора нищо да не правят, както случаят със сестрите Белнейски - и там нямаше отмъщение?! Не само, че не смеят да реагират, ами не смеят и да говорят!
Хората се побъркаха, нищо не е способно да ги накара да реагират! Направо незнам какво да кажа!!!
Изглежда на 65-70, а е на 48. С наскоро оперирано коляно. Те не могат да се защитят сами. Това е проблем на цялата нация, а не само на жертвите.
Не ги беше страх да говорят, но просто медиите ги е страх да публикуват. Само www.varna-sport.com следи случая, другите потулиха всичко, както навремето потулваха всичко свързано с медичките. А сега се правят на техни спасители с лентичките "не сте сами". Залъгали са хората, че ще има справедлив съд, но нещо ми говори, че изрода ще го оправдаят или ще му дадат някоя смешна присъда. Интересното е, че според сегашното кривосъдие насилството е сред леките престъпления. Нещо като да гепиш компоти от някое мазе.
П.П. Тошко, стига стоя в нея Варна ами отиди там в него участък и си свърши работата! Нали за това ти плаща държавата?
Между другото, съгледвача, дето си го пратил там е разкрит!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.