Гаврата

преди 19 години 5 месеца #13877
...намирисва ми на няква гнилоч. уж обиждания, не знам какво, посредници и подстрекателства. Ей!...

дано не съм прав. ще видим...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #13878

po3ok писа: ...намирисва ми на няква гнилоч. уж обиждания, не знам какво, посредници и подстрекателства. Ей!...

дано не съм прав. ще видим...

Така е...не се zнае това теле коч ли е...и се надявах на по конкретно отноШение от някои съфорумци по темата,но те мълчат по въпроса...дано направо да действат или поне да съдействат... :mad5:

преди 19 години 5 месеца #13897
Действа се спокойно и без шум.
Темата е "Гавра", а не е тема за обидите на Елтимир.

преди 19 години 5 месеца #13901
Силата на нашето движение са хората в него,и идеята за България.
Атака срещу движение воини на Тангра винаги е имало и винаги ще има,защото провокаторите знаят, че истината е нашето оръжие и няма как да ни попречат да постигнем нашия идеал.
Ще можем ли когато някой ни притисне да отвърнем, без да чакаме помощ от някаде.
Не ви ли омръзна да чакате или да се молите все някой друг да ни отваря очите,да ни води,като ние сами можем да го направим?
Може да ме оплюете сега, но за мен е глупаво да седим в това положенеи,и да се сърдоточаваме да се харесате на някой за да го накрате да се върне във във форума.
Ако Елтимир така е преценил, той е взел това решение, след като го е премислил това доста дълго време,но все още се осеща присъствието му в форума.

П.С.
Относно репресийте спрямо националисти, скоро ще бъде организиран семинар на тази тема, всеки, който може да помогне или да се включи с идея да пише.

Поздрави

преди 19 години 5 месеца #13902
Нека и не забравяме, че днес е годишнина от турския атентат на гара Буново - 9 март, където загинаха български майки с деца.

преди 19 години 5 месеца #13907
Силно съм изненадан от нещата които се случват,сега с пълна сила ще проличи какви сме всъщност...тъжно.Не ми стана ясно защо Елтимир се засегна,но той нее малък и би трябвало да знае какво прави...а ние си затъваме.

преди 19 години 5 месеца #13915
По темата ще кажа само, че се учудвам на реакцията на бащата и роднините на това момче!!!

Аз само докато го четях ми пламнаха бузите и за пореден път съжалих, че съм се родила жена, защото ако бях мъж щях да отида и да му изкъртя бушоните на тоя мръсен пумияр!!!

Когато нещо такова се случи с детето ти какво остава??? Разбирам, че всеки си гледа работата в България, но може ли да не реагираш, когато става дума за твоето собствено семейство?

Това, ако беше моя баща щеше да ги взриви всичките тия нещастници в съвсем буквален смисъл!!! Вече се е случвало нещо подобно...някои тука, които ме познават повече, знаят, че като малка са ме отвличали цигани, които баща ми така изкърти от бой, че накрая него го прибрала милицията в колата!!! Направо е щял да ги отрепе!!! :karte4:

Така че се чудя как може тия хора нищо да не правят, както случаят със сестрите Белнейски - и там нямаше отмъщение?! Не само, че не смеят да реагират, ами не смеят и да говорят!

Хората се побъркаха, нищо не е способно да ги накара да реагират! Направо незнам какво да кажа!!! :mad5:

преди 19 години 5 месеца #13916
Бащата е физически съсипан човек. С 20-години стаж в Хлор-Девня.
Изглежда на 65-70, а е на 48. С наскоро оперирано коляно. Те не могат да се защитят сами. Това е проблем на цялата нация, а не само на жертвите.
Не ги беше страх да говорят, но просто медиите ги е страх да публикуват. Само www.varna-sport.com следи случая, другите потулиха всичко, както навремето потулваха всичко свързано с медичките. А сега се правят на техни спасители с лентичките "не сте сами". Залъгали са хората, че ще има справедлив съд, но нещо ми говори, че изрода ще го оправдаят или ще му дадат някоя смешна присъда. Интересното е, че според сегашното кривосъдие насилството е сред леките престъпления. Нещо като да гепиш компоти от някое мазе.

преди 19 години 5 месеца #13917
От разговори с други хора научих, че срещу този изверг Несрин са правени през изтеклите няколко години няколко жалби за саморазправа с други хора от село Генерал Киселово, нанасяйки им тежък побой. Има и свидетели, които са готови да потвърдят дерибействата му. Лично кметицата Петранка Господинова, която уважават много в това село е внасяла жалбите до ПУ Вълчи дол, стана ясно от местните хора. Парадокс е, че такива жалби липсват в полицейското управление. Дали това е случайно преценете сами. В селото местния полицай се казва Иван от Вълчи дол, пише на врата в кметство Генерал Киселово. Може той да има повече информация в главата си, отколкото знаят неговите началници.

П.П. Тошко, стига стоя в нея Варна ами отиди там в него участък и си свърши работата! Нали за това ти плаща държавата?
Между другото, съгледвача, дето си го пратил там е разкрит!

преди 19 години 5 месеца #14023

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.