Дали това са Chemtrails над Банкя
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Много е странно, че този филм сякаш не съществува. Не успях да го намеря в нито един български тракер, няма го и в Pirate Bay, и в Mini Nova и в други търсачки също. Само в P2P мрежите не съм търсил още.
Изглеждали като нормален пушек оставян от самолетното гориво. След малко обаче, вместо да се разсеят, те ставали все по-големи и по-големи. Превръщали се в облак, а по-късно направо (да го кажем) в пелена, която покрива небето.
Това го наблюдавам от много време и винаги съм си мислил, че е просто пушека от самолетите. Просто сега като го прочетох това се сетих как се заглеждах точно в този тип дири и колко силно впечатление са оставили в съзнанието ми. Наблюдавал съм в продължение на няколко минути как самолета се отдалечава и оставя гореописаната диря. Да го наблюдавам за мен(до този момент) беше някаква атракция. Незмам с какво точно привлича вниманието ми, но винаги се заглеждам в тези дири (откакто се помня, е вярно, че не е толкова отдавна). ХОРА ТОВА НЕЩО ПРОДЪЛЖАВА С ГОДИНИ И ТО С НЕВЕРОЯТНА ЧЕСТОТА!!!
По средствата за масова дизинформация обяснението винаги е, че на много голяма височина - бла-бла-бла - знаям го наизуст.Янга писа: Bell, тия дни се заглеждам в небето и виждам точно същите странни кръстчета - навсякъде. Оня ден, пък, един самолет прелетя и не остави почти никаква диря - веднага след него небето си остана пак чисто и синьо.
Истината са химикали. Токсични, много редки (в нормално състояние в природата), - да обяснявал ли? В зависимост от целта какво трябва да се постигне - и химикалите.
МЕРКУРИЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ. ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ЧОВЕКА СА УЖАСНИ (В ДОЗИТЕ С КОИТО НИ ЗАМЪРСЯВАТ) - ПАСИВНОСТ, ЛИПСА НА КРИТИЧНОСТ, АПАТИЯ, ВОДЕЩА ДО ДЕПРЕСИЯ, ЗАБАВЕНИ МОЗЪЧНИ ПРОЦЕСИ, ЛИПСА НА КОНЦЕНТРАЦИЯ, НАИВНОСТ - ДА ИЗБРОЯ САМО НЯКОИ ОТ ТЯХ. Съжалявам, зная че писането с главни букви в нета означава ВИКАНЕ/КРЕЩЕНЕ, но това е моята спонтанна реакция. Несъмнено тези които са "управляващи" имат някаква "панациея" срещу въздействието на тези химикали - за собстеваната си сигурност. Учени и съмишленици по целия разумен свят работят за откриването на противодействие.
За сега (поне това, което зная) единственото спасение е Йод - всеки ден по 3 капки в половин литър вода.
По мои лични впечатления - във България се чувствам много по-"зле" от колкото във Финландия.
За тези, които нямат възможност да си купуват минерална вода (Девин) - преварявайте чешмяната. До сега не са успяли да замърсят финландската вода (много силно е зеленото лоби) - водата в чешмите е като минерална - много мека и хубава (какъв зор е да измиеш шампоана по душа
Каруцар, от къде си сигурен, че йодът помага срещу тези химикали? Малко повече информация може ли?
Ония ден по време на националното шествие в подкрепа на медицинските сестри, искам да ви кажа, че прелитаха самолети един след друг и оставяха чемтрейлове над цяла Витошка....
Беше видно, че следата излиза от две места и се слива в едно...
Явно наистина има някаква разлика, защото някои следи се разстилат доста бързо в по-широка следа, а други остават тънки за по-дълго. Тези бяха от бързо разтилащите се....
Защо само ние ги забелязваме тези неща?
Съгласна съм, че преди не бяха толкова, просто от есента насам си станаха ежедневие...
Този последния грип, от който 70% от населението се разпболя, стана чрез пръскане от самолет. Учудвам се на малоумието на хората да не търсят, от къде идва заразата!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.