Дали това са Chemtrails над Банкя
Светеща пирамида над София
Лъчове от черква, католически храм, джамия и синагога се съединяват в небето на 1 януари
www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-11-08&article=167196
Явно чифутето Станишчо и неговия Министерски съвет са решили да изпишат в Небето чрез светлини, узурпирания от масоните символ - пирамидата в чест на тяхната тържествена победа?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
До колкото разбирам "химическите следи" нямат нищо общо със следите от изгореното самолетно гориво, което сме свикнали да виждаме.Sinclaire писа: Но аз винаги сам ги считал за газовете на керосина от самолетите. Ако всичко е вярно трябва да се определи кой има интерес от подобно масово заразяване на населението.
След бомбардирането на Сърбия си спомням необяснимите следи след дъжд - бели петна по листата на растенията и по прозорците, и ужасното смъдене, и зачервяване в очите, и това при положение, че не живея на сръбската граница. Склонна съм да вярвам, че има връзка между тези мръсни дъждове, които изгаряха зеленчуковите и плодни култури, и "химическите следи", за които се твърди, че са използвани при войната през 1999г. А какво ще кажете за безспирните урагани в щатите? По мое мнение си ги правят сами и тренират върху собствените си съграждани, и това е разбираемо, защото на кой чифут му пука за гоите.
Бел, страхотен материал!
Искрица писа: А какво ще кажете за безспирните урагани в щатите? По мое мнение си ги правят сами и тренират върху собствените си съграждани, и това е разбираемо, защото на кой чифут му пука за гоите.
На чифута му пука само за парите, които ще спечели от обществените поръчки след разрушенията от урагана. Тя работата заприлича на филма с Чарли Чаплин "Хлапето". "Хлапето върви напред и чупи прозорците на хората с камъни, а баща му джамджията, минава след него със стъклата!
Да критикуваш днес е негативно. От кога стана негативно?
Самолетите, с които се разпръскват тези химикали издържат не повече от 10тина полета - толкова са токсични тези химикали.
Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг.
Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин).
www.picsbg.com
Ако на някой му се стори, това дето съм го написал прекалено песимистично, ще му кажа, че аз съм оптимист човек, но не и наивник! Внимателно проучвам и анализирам информацията, която имам!
Първата причина е, че форума е място, където постваш и участваш в дискусията, а не място където пляскаш нещо и после дим да те няма. Втората причина... Елтимир писа за нея днес.Karutzar писа: Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг.
Това пикаещо човече Чоли го е взел от мен през 2000г.
Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин).
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.