Дали това са Chemtrails над Банкя

преди 19 години 9 месеца #11230
Дали пък не е била "суха тренировка" ето за това ужасно събитие

Светеща пирамида над София

Лъчове от черква, католически храм, джамия и синагога се съединяват в небето на 1 януари

www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-11-08&article=167196

Явно чифутето Станишчо и неговия Министерски съвет са решили да изпишат в Небето чрез светлини, узурпирания от масоните символ - пирамидата в чест на тяхната тържествена победа?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11236

Sinclaire писа: Но аз винаги сам ги считал за газовете на керосина от самолетите. Ако всичко е вярно трябва да се определи кой има интерес от подобно масово заразяване на населението.

До колкото разбирам "химическите следи" нямат нищо общо със следите от изгореното самолетно гориво, което сме свикнали да виждаме.

След бомбардирането на Сърбия си спомням необяснимите следи след дъжд - бели петна по листата на растенията и по прозорците, и ужасното смъдене, и зачервяване в очите, и това при положение, че не живея на сръбската граница. Склонна съм да вярвам, че има връзка между тези мръсни дъждове, които изгаряха зеленчуковите и плодни култури, и "химическите следи", за които се твърди, че са използвани при войната през 1999г. А какво ще кажете за безспирните урагани в щатите? По мое мнение си ги правят сами и тренират върху собствените си съграждани, и това е разбираемо, защото на кой чифут му пука за гоите.

Бел, страхотен материал!

преди 19 години 9 месеца #11246

Искрица писа: А какво ще кажете за безспирните урагани в щатите? По мое мнение си ги правят сами и тренират върху собствените си съграждани, и това е разбираемо, защото на кой чифут му пука за гоите.

На чифута му пука само за парите, които ще спечели от обществените поръчки след разрушенията от урагана. Тя работата заприлича на филма с Чарли Чаплин "Хлапето". "Хлапето върви напред и чупи прозорците на хората с камъни, а баща му джамджията, минава след него със стъклата!

преди 19 години 9 месеца #11406
Над София имаше следи преди няколко дни...поне 4,успоредни една на друга...като по учебник.Самолет нямаше...

преди 19 години 9 месеца #11407
Имайте предвид, че самолетите летят на около 11 км височина. От такова разстояние се виждат като точици.

преди 19 години 9 месеца #11431
Химически следи са. Резултатите от разпръснатите химически елементи (меркури е 1 от тях) е забавено мислене, липса на критичност, апатия, и т.н.
:idea: Просто един елемент от тоталното промиване на мозъците на човечеството.
Да критикуваш днес е негативно. От кога стана негативно?
Самолетите, с които се разпръскват тези химикали издържат не повече от 10тина полета - толкова са токсични тези химикали.

Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг. :tooth: Това пикаещо човече Чоли го е взел от мен през 2000г. :tooth:
Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин).

преди 19 години 9 месеца #11459
Според вас тези облаци обикновени ли са? Снимката е правена от сестра ми с gsm в София...

www.picsbg.com

преди 19 години 9 месеца #11468
Аз не мога да определя дали тези облаци са естествени или изкуствено създадени. Знам обаче, че по нареждане на чифутилията в българско, а и не само, планирано се пускат химически зарази във въздуха от самолет. Това е част от провеждания геноцид у нас. От 10-15 години до сега са пуснати хиляди тонове химическа зараза, причиняващи различен вид болести и грипни епидемии. Целта на тези химически атаки е да спомогне ускореното развитие на геноцида у нас, и също така да се спомогне за увеличавато на паричните потоци към фармацевтичната промишленост в чужбина, чиито собственици са до болка омразните нам евреи-юдеокомунисти. Като едно от доказателствата на това, което ви казвам е факта, че няма изнесена публична информация за графици, кой самолет какъв е и с каква цел лети. Няма и да има! Българското правителство в момента може да има пълна информация, ако поиска от ДС(НСС), за трези дейности. Обаче, както добре знаем, тези хора не са българи и унищожаването на българското население сега им е пръв приоритет. Затова няма да узнаете нищичко от тях, защото те работят, като платени геноцидаджии! Както Елтимир казва "Пощада тук не е предвидена"!

Ако на някой му се стори, това дето съм го написал прекалено песимистично, ще му кажа, че аз съм оптимист човек, но не и наивник! Внимателно проучвам и анализирам информацията, която имам!

преди 19 години 9 месеца #11470

Karutzar писа: Севар, защо изпрати в Сметището постинга на Чоли-Боли от шведско? Уверен съм, че не би го направил без основание, но беше "готин" постинг. :tooth: Това пикаещо човече Чоли го е взел от мен през 2000г. :tooth:
Чоли е един от малцината, имащи доблеста да кажат нещата такива каквито са (по свой си начин).

Първата причина е, че форума е място, където постваш и участваш в дискусията, а не място където пляскаш нещо и после дим да те няма. Втората причина... Елтимир писа за нея днес.

преди 19 години 7 месеца #12251
Днес по обяд над цяла София се ширеха следи,а в момента,14:20 часа,продължават да се създават над квартали Овча купел и Люлин.Защо винаги се правят в ясно време? Дали защото изпаренията пречат на процеса или просто в ясното време се набиват на очи?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.