Дали това са Chemtrails над Банкя

преди 19 години 7 месеца #12710
Не само, че не е свръхестествено, ами не е и естествено.
Разпръскването на психотропни вещества не се наблюдава в природата, но след прелитане на някои самолети се появява. Също така и в градинския чай няма подобно нещо, но в чая на щурмувалите партийния дом през 1997г. и раздаван заедно със сандвичите, имаше. Наличието на електромагнитни и звукови вълни, разрушаващи ДНК не е засичано сред тайгата, но в дискотека "Индиго" изглежда са им пускали подобни cool парчета :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12719
Да Иване, за съжаление е така. Аз сметнах че е икономически оправдано да се разпръскват не само психотропни вещества. А още по оправдано е разпръскване на аерозол с нов модерен щам на грип създаден незнам си къде.
Питах и установих че в една аптека в един град където познавам аптекарката печалбата от последния грипен месец е 25 000 лв!
Това е ПЕЧАЛБАТА, не оборота!
Градът е малък. А какво да си мислим за мащабите на държавата!?
Става дума за много мильони за един месец.
Аптекарите-търговци са с най малка печалба. Най густо става на фармацевтичните фабрики за химикали. А както писах по-горе собственика на българската фармацевтична индустрия съвсем случайно не е българин.

Така че тези Chemtrails са сеячи на грипа. Докато аптекарите жънат реколтата от посятото, то изкупвачите на реколтата са Чайкафарма, наДупницафарма и темподобни.

Който иска да вярва. За да те лепне новия грип не е нужно вяра или неверие, а просто да дишаш чист въздух по определено време на деня след като преди това са минали някакви самолети.

преди 19 години 7 месеца #12871
Оня ден като чаках в поликлиниката за медицинско едни бабички се оплакваха, че са им дали такива лекарства, от които щели да пукнат. Освен това имало и някаква бургаска фармацевтична компания, която не слагала абсолютно нищо в лекарствата за кръвно, например. Ето, даже и бабите усещат че в тая индустрия нещо сериозно е загнило. Аз не се чувствам добре вече от седмица, но на лекар няма да отида, защото не си струва да чакам половин час за да ми изпишат антибиотик (Augmentin е модерен напоследък), капки за нос (Xylorhine или Vibrocil) и Coldrex. От малка лекарите ме тровят с боклуци, защото съм алергична и често боледувам, но като станах на 12-14 и сама разбрах, че от тия лекарства, които ми даваха нямаше никакъв ефект. Просто ги спрях и се почувствах много по-добре.

А за индустрията с ваксините какво ще кажете? Като почнат да ни лъжат всяка есен, че ще пукнем ако не се ваксинираме?
Аз се чудя на тия хора, които все още вярват на лекари и фармацевти.

преди 19 години 7 месеца #12886
Сайтът www.xnetbg.com в който се пишеше за chemtrails e спрян. Пак е чудо, че оцеля толкова време.

Там писах, че има странна корелация между появата на chemtrails над градовете и последваща "грипна епидемия".

Единият от вирусите, съдържащ се в тях предизвиква пневмония, открит е при лабораторен анализ на проби от chemtrails, виж www.rense.com/general73/chaff.htm

преди 19 години 7 месеца #12888
Ето, уважаеми Българи, тава е част от ГЕНОЦИДА провеждан срещу българския народ от юдео-комунистите, еврейските им господари в лицето на корпорации, банки и геополитици-глобалисти и платените им слуги по места.
Както вече веднъж споменах, най-доходоностния бизнес е от човешкото страдание.

преди 19 години 7 месеца #12890

Янга писа: А за индустрията с ваксините какво ще кажете? Като почнат да ни лъжат всяка есен, че ще пукнем ако не се ваксинираме?
Аз се чудя на тия хора, които все още вярват на лекари и фармацевти.

По - скоро ще пукнем ако се ваксинираме, но за съжаление наистина много хора още вярват, че в лекарите е спасението. И във ваксините. Но докато не се опарят няма да се променят. Аз например от десет години се занимавам с алтернативна медицина, но не можах да спася племенника си от ваксини
(човек понякога не може да се справи със собственото си семейство :-x ) в следствие на което извднъж детето (само на две годинки е) спря да ходи и се започнаха едни мъки, а в момента е в болница на командно дишане. И лекарите нагли нямат диагноза, но със зъби и нокти се опитват да отрекат че ваксината е причина за увреждането. Във форумите намерих много други родители, чиито деца са увредени от ваксини, но и там винаги се намира някой лекар да им обясни че бъркат.
А и с този грип който върлува сега - поредната кампания да се наблъскаме всички с токсини (ваксини). Аз го изкарах - изписаха ми супер силен антибиотик, за два дни щял да ме вдигне. Е, аз предпочетох да са четири дни но да си пия каквото аз си знам. Само че повечето хора карат на парацетамол и антибиотик и се чудят защо нищо не става. Не им хрумва, че има и други начини и то по-ефикасни. Следващата кампания сигурно ще е пролетта, както обикновено. Да видим тогава какво ще ни ръснат от небето. Жалко че повечето хора като видят човек в бяла престилка си мислят, че Господ е слязъл на земята и забравят че и касапите ходят с такива престилки.

преди 19 години 7 месеца #12897

georgi_nz писа: Ето тук Ви предлагам една действаща рецепта за грип, съответно одобрена от практикуващ лекар(д-р Л.Емилова):
www.emilova.org/bg/articles.html - най отдолу , към края на списъка темата "За грипа и простудните заболявания ".

Да допълня че са много добри и книгите на Пол и Патриша Брег,както и на Генадий Малахов.

преди 19 години 7 месеца #12906
Да, книгите на Малахов са добри, изпитала съм някои неща. А ето и друго което може да е от полза на много хора, които не желаят да се тровят с всякакви химикали. Разбира се има още много неща, с които човек може да поддържа здрава имунна система, лошото е че не се допуска хората да бъдат добре информирани.

Armax
Biocitrin

преди 19 години 7 месеца #12913
Ernike, какво ще кажеш за йонизирана сребърна вода(два сребърни електрода, потопени във водата и свързани с батерийка от 3V). Дали такава вода би имала лечебен и профилактичен ефект?

преди 19 години 7 месеца #12918

Миро писа: Ernike, какво ще кажеш за йонизирана сребърна вода(два сребърни електрода, потопени във водата и свързани с батерийка от 3V). Дали такава вода би имала лечебен и профилактичен ефект?

Виждал съм нещо подобно как работи,че дори съм г и пробвал.Електродите не са сребърни а хромникелови,потапят се в съд който е разделен с брезентова преграда.След подаване на напрежение(незнам колко волта но ще проверя)водата почва леко да ври.Целия процес трае около 15 минути,като в не помня вече коя половина водата видимо се беше покачила.Цялата работа е че така във двете половини на съда водата се разделя на обогатена и обеднена с водород.
belsu.boom.ru/apteka/voda.htm

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.