Дали това са Chemtrails над Банкя
Разпръскването на психотропни вещества не се наблюдава в природата, но след прелитане на някои самолети се появява. Също така и в градинския чай няма подобно нещо, но в чая на щурмувалите партийния дом през 1997г. и раздаван заедно със сандвичите, имаше. Наличието на електромагнитни и звукови вълни, разрушаващи ДНК не е засичано сред тайгата, но в дискотека "Индиго" изглежда са им пускали подобни cool парчета
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Питах и установих че в една аптека в един град където познавам аптекарката печалбата от последния грипен месец е 25 000 лв!
Това е ПЕЧАЛБАТА, не оборота!
Градът е малък. А какво да си мислим за мащабите на държавата!?
Става дума за много мильони за един месец.
Аптекарите-търговци са с най малка печалба. Най густо става на фармацевтичните фабрики за химикали. А както писах по-горе собственика на българската фармацевтична индустрия съвсем случайно не е българин.
Така че тези Chemtrails са сеячи на грипа. Докато аптекарите жънат реколтата от посятото, то изкупвачите на реколтата са Чайкафарма, наДупницафарма и темподобни.
Който иска да вярва. За да те лепне новия грип не е нужно вяра или неверие, а просто да дишаш чист въздух по определено време на деня след като преди това са минали някакви самолети.
А за индустрията с ваксините какво ще кажете? Като почнат да ни лъжат всяка есен, че ще пукнем ако не се ваксинираме?
Аз се чудя на тия хора, които все още вярват на лекари и фармацевти.
Там писах, че има странна корелация между появата на chemtrails над градовете и последваща "грипна епидемия".
Единият от вирусите, съдържащ се в тях предизвиква пневмония, открит е при лабораторен анализ на проби от chemtrails, виж www.rense.com/general73/chaff.htm
Както вече веднъж споменах, най-доходоностния бизнес е от човешкото страдание.
По - скоро ще пукнем ако се ваксинираме, но за съжаление наистина много хора още вярват, че в лекарите е спасението. И във ваксините. Но докато не се опарят няма да се променят. Аз например от десет години се занимавам с алтернативна медицина, но не можах да спася племенника си от ваксиниЯнга писа: А за индустрията с ваксините какво ще кажете? Като почнат да ни лъжат всяка есен, че ще пукнем ако не се ваксинираме?
Аз се чудя на тия хора, които все още вярват на лекари и фармацевти.
(човек понякога не може да се справи със собственото си семейство
А и с този грип който върлува сега - поредната кампания да се наблъскаме всички с токсини (ваксини). Аз го изкарах - изписаха ми супер силен антибиотик, за два дни щял да ме вдигне. Е, аз предпочетох да са четири дни но да си пия каквото аз си знам. Само че повечето хора карат на парацетамол и антибиотик и се чудят защо нищо не става. Не им хрумва, че има и други начини и то по-ефикасни. Следващата кампания сигурно ще е пролетта, както обикновено. Да видим тогава какво ще ни ръснат от небето. Жалко че повечето хора като видят човек в бяла престилка си мислят, че Господ е слязъл на земята и забравят че и касапите ходят с такива престилки.
Да допълня че са много добри и книгите на Пол и Патриша Брег,както и на Генадий Малахов.georgi_nz писа: Ето тук Ви предлагам една действаща рецепта за грип, съответно одобрена от практикуващ лекар(д-р Л.Емилова):
www.emilova.org/bg/articles.html - най отдолу , към края на списъка темата "За грипа и простудните заболявания ".
Armax
Biocitrin
Виждал съм нещо подобно как работи,че дори съм г и пробвал.Електродите не са сребърни а хромникелови,потапят се в съд който е разделен с брезентова преграда.След подаване на напрежение(незнам колко волта но ще проверя)водата почва леко да ври.Целия процес трае около 15 минути,като в не помня вече коя половина водата видимо се беше покачила.Цялата работа е че така във двете половини на съда водата се разделя на обогатена и обеднена с водород.Миро писа: Ernike, какво ще кажеш за йонизирана сребърна вода(два сребърни електрода, потопени във водата и свързани с батерийка от 3V). Дали такава вода би имала лечебен и профилактичен ефект?
belsu.boom.ru/apteka/voda.htm
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.