Оставаме все по-малко!

преди 19 години 2 месеца #17367
Ахинора,Пламен,ако обичате стига с тази атака,че почна да ми се повдига вече,като чуя за политика и всичко в тази насока.
Темата е за друго,не за атака. :thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17374
Тук съм и аз, не влизам всеки ден, но редовно си свалям материали, които после прочитам. Също така пускам линкове към статии и книги от сайта, които много ми харесват. А до сега не съм писал, защото просто интернета не функционираше добре или кода на сайта беше тежък за моя умрял нет... вече гледам работи. :-)

преди 19 години 2 месеца #17382
Здрасте и от мене! :tooth:
Гледахте ли филма "300"?!Аз го гледах два пъти и смятам да го гледам още няколко,като ми остане време.Има зомбаж там,намеци за новия световен ред,но ви съветвам да го гледате през детските си очи.Ще Видите!Не знам за вас всички,драги съфорумци,незнам името на Бога за кого какво е,НО ЗНАМ,ЧЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ТРИСТА!!!
Наесен отивам на битка!Може и да е кървава...Отивам на избори да карам хората да гласуват,щот няма с кво да стрелят!!!
ОТИВАМ НА ИЗБОРИ СЪС СТЯГА СИ-НА НЕГО ПИШЕ:АТАКА!ДУЛОВО Е ТУК!!!

ПЪК...ВИЕ,КАКТО ЗНАЕТЕ...
АЗ СЪМ ВОИН И ЩЕ ГО ДОКАЖА!!!

преди 19 години 2 месеца #17384
О,и аз съм воин,Мещер...да знаеш само как бия тоя чувал.Жив чувал не оставям по залите :tooth:

преди 19 години 2 месеца #17386
Навремето като малък поразих една пола на майка си,напълних я с листа и пясък...сега чувалът е друг!Него искам да откача от куката...

преди 19 години 2 месеца #17387
И,...забравих-иронията ти тук е безпредметна!

преди 19 години 2 месеца #17402
Ако се върнем към темата - сега видях, има 966 регистрирани потребители! Това хич не е малко! Друг въпрос, че повечето не пишат (и аз включително до преди малко ;-) . Пасивното присъствие преобладава. Но пък по-добре по-малко, но по-качествени мнения. Тука във Воините,не знам дали хората са по-културни или админите здраво чистят, но има много,много по-малко простотии на единица текст, отколкото в другите форуми!
Интернета е особено гранично пространство (хем си тука,хем те няма). то ускорява разпространението на Идеи в огромна степен, и с това донякъде напомня света на Мисълта - всичко се вижда отвсякъде. И също както и света на мисълта бива контролирано, спамирано, редактирано и пр. от разни които си мислят че имат монопол над всичко. И все пак! Идеята си е Идея и както казва Елтимир, не може да умре. Аз мисля че ще ставаме все повече, видимо или невидимо...

преди 19 години 2 месеца #17404

Tien писа: Ако се върнем към темата - сега видях, има 966 регистрирани потребители! Това хич не е малко! Друг въпрос, че повечето не пишат (и аз включително до преди малко ;-) . Пасивното присъствие преобладава. Но пък по-добре по-малко, но по-качествени мнения. Тука във Воините,не знам дали хората са по-културни или админите здраво чистят, но има много,много по-малко простотии на единица текст, отколкото в другите форуми!
Интернета е особено гранично пространство (хем си тука,хем те няма). то ускорява разпространението на Идеи в огромна степен, и с това донякъде напомня света на Мисълта - всичко се вижда отвсякъде. И също както и света на мисълта бива контролирано, спамирано, редактирано и пр. от разни които си мислят че имат монопол над всичко. И все пак! Идеята си е Идея и както казва Елтимир, не може да умре. Аз мисля че ще ставаме все повече, видимо или невидимо...

Всъщност няма лошо,че има много пасивни участници.Аз също много дълго време преди да се включа,само четях материалите и се просвещавах,защото не може човек да дискутира,без да е прочел нищо,нали?Би говорил само глупости. Мисля си,че тези,които сега са пасивни и само четат,след известно време ще се включат със смислени теми и постинги.

преди 19 години 2 месеца #17409

Tien писа: Тука във Воините,не знам дали хората са по-културни или админите здраво чистят, но има много,много по-малко простотии на единица текст, отколкото в другите форуми!

Не. Тук хората са си най обикновени българи по душа. А дали са КУЛТУРНИ ( по западната култура) или не толкова - не е важно. Важното че най вече са ДОБРОНАМЕРЕНИ и съпричастни на заложените тук идеи! Въпреки че мислите им не са еднакви. Та това са различни хора и е невъзможно да мислят еднакво, да не са зомбита?
Относно админите - напоследък рядко се налага да трият. Особено след като агента ЛЕМС получи бомбенна кубинка в дъртия задник. :clap:

преди 19 години 2 месеца #17410

georgi_nz писа: Относно админите - напоследък рядко се налага да трият. Особено след като агента ЛЕМС получи бомбенна кубинка в дъртия задник. :clap:

И samvoin-a също.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.