Оставаме все по-малко!
Не съм съгласен,но тук именно това се случва-Симеон се заплюва,а това вече не е на хубаво.teoden писа: Всичко това не води до извода да заплюем Симеон но няма място за идеализиране на действията му.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това просто няма да го коментирам.Калоян писа: Еми какво друго очакваш?Тук постоянно се плюе по Православието и Христос,по Цар Борис III,дори имаше мнение против Симеон Велики(?!),същевременно се насърчават езотериката и откровени секти като тези на Дънов и богомилите.Явно е,че обединение няма да стане.....
Темата е много намясто.
Когато дойдох в този форум,видях,че тук има много интересни хора,интересни неща се обсъждаха...имаше информация за материя на познанието,която никога не бях срещал.Разглеждах всичко,четях всичко...когато сметнах,че съм разгледал всичко и ако не всичко,то поне по-голямата част прочел,започнах да взимам участие и във форума...и като се замисля рядко затварях прозореца със сайта.
Но сега наистина има нещо променено.Сякаш...динамиката във форумната част изчезна... или ако не това,то със сигурност вече няма толкова необичайни, незасягани преди или избягвани теми за разговор.Забелязвам също,че нараства броя на темите,които сякаш изискват споделяне на възмущение,за сметка на темите,които изискват споделяне на мнения по спорни въпроси.Сякаш темите(особено общи дискусии) вече нямат за цел спор или разискване,а просто споделяне на теза по проблем,вложена в заглавието му.
Разбира се,това не е абсолют...а може и да си въвбразявам.Но сигурно е,че нещо сякаш липсва.
Идеята за чат също има връзка.
Това ще внесе живителна новост,няма спор.Но ще се изгуби малко от целта.Аз пиша мненията си по много време и мисля на момента,често се спирам...трия.Затова е форума.Въпреки,че гласувах с "ДА",смятам,че чата няма да донесе това,което сега липсва.То ще е добавка и трябва да се изпипа много добре,за да няма злоупотреби.
Добре би било всеки да даде предложение за действие.
Ще споделя с вас,че от малък все имам чувството,че нещо "предстои"...нещо интересно "предстои"...и всичко,което правя преди това,сякаш няма нужда да се върши или вече е свършено.Все едно не правя това,което "би трябвало" да правя.И от известно време това чувство отново се засили.Налудничаво звучи, но... може би нещо "предстои"?
Аман от рушители на Християнството.То не бяха евреи,не бяха масони,не бяха комунисти,сега явно на мода са тенгрианите........кои ли ще са следващите?IYI писа: Аман от Християнството-Тази земя-тук- е място на силните, които са почерпили от Свещенният извор на Тенгрианството, тази земя-тук- не е за слабите, които са свели глави пред Христянството!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА.
Вие нямате уважение към собствената си история пък сте ми тръгнали да се правите на националисти.
Делото на Свети цар Борис I Покръстителя го плюите колкото щете,личи си че не уважавате историята на България след Покръстването.
И я ми кажете къде бе Тангра когато евреиската вещица Сара помогна на турците да завладеят България?
Къде бе Тангра тея 5 века?
Защо в куп песни от този период "българска" вяра е Христовата?
Защо Балканджи Йово не дава Яна на турската поганска вяра?
Защо Кръста победи полумесеца 1912-1913?
Къде бе Тангра?
За всеки избит Български род от Борис Тангра ни наказа с по 9 години проклятие-500 Робство!Що се отнася до Христянството Вие не разбирате ли, че е опорочено, ама блаженни са невежите и "богу"угодни!
Не назовавай Свещенното име и не говори глупости за историята ни!
Когато започнах участието си в този форум, ми допадна най-много мисията на движението:
За движението "Воини на Тангра"
викам си "намерих това което търсих!" та като гледам в този дух не се пише много. Повечето теми във форума са политически и религиозни и се обсъждат все политически неща, диктатори и религии.
Не искам да кажа, че е нещо лошо да се обсъжда политиката, но тя доминира почти във всеки пост. Прочетете още веднъж горния линк, и кажете къде в документа ние имаме нещо общо с политиката? Ето това разминаване отблъсква и форума ни заприличва на всеки друг, където участниците си отнемат доста сполучливо положителните енергии, хабейки се да се оплакват един-друг, колко зле е станало положението. Като деградирали граждани, които всяка вечер на ракийка и салатка "бистрят" политиката след "новините". А проблемите си стоят и чакат нас! На времето думите на българите са служели да се разберат какво да правят и как да действат! Днес служат за изпускане на напрежение, и за бърборене да минава времето, като че ли това време сте го намерили на пътя. Тънка е границата между сега и демагогията. Почти липсват идеи за промяна на положението ни. Те от там произлизат и другите причини, форума ни да се превърне в полу-посредствен.
Това е моята позиция по въпроса. Дори някой да не е съгласен с мен.
Който и да види резултата между двата ти поуста,ще се съласи с теб.Запознат писа: Това е моята позиция по въпроса. Дори някой да не е съгласен с мен.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.