Оставаме все по-малко!

преди 20 години 3 седмици #9746

teoden писа: Всичко това не води до извода да заплюем Симеон но няма място за идеализиране на действията му.

Не съм съгласен,но тук именно това се случва-Симеон се заплюва,а това вече не е на хубаво. :tc:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 седмици #9749
Аман от Християнството-Тази земя-тук- е място на силните, които са почерпили от Свещенният извор на Тенгрианството, тази земя-тук- не е за слабите, които са свели глави пред Христянството!

преди 20 години 3 седмици #9750
Естествен подбор, ще останат най-силните!

преди 20 години 3 седмици #9751

Калоян писа: Еми какво друго очакваш?Тук постоянно се плюе по Православието и Христос,по Цар Борис III,дори имаше мнение против Симеон Велики(?!),същевременно се насърчават езотериката и откровени секти като тези на Дънов и богомилите.Явно е,че обединение няма да стане.....

Това просто няма да го коментирам.

Темата е много намясто.
Когато дойдох в този форум,видях,че тук има много интересни хора,интересни неща се обсъждаха...имаше информация за материя на познанието,която никога не бях срещал.Разглеждах всичко,четях всичко...когато сметнах,че съм разгледал всичко и ако не всичко,то поне по-голямата част прочел,започнах да взимам участие и във форума...и като се замисля рядко затварях прозореца със сайта.
Но сега наистина има нещо променено.Сякаш...динамиката във форумната част изчезна... или ако не това,то със сигурност вече няма толкова необичайни, незасягани преди или избягвани теми за разговор.Забелязвам също,че нараства броя на темите,които сякаш изискват споделяне на възмущение,за сметка на темите,които изискват споделяне на мнения по спорни въпроси.Сякаш темите(особено общи дискусии) вече нямат за цел спор или разискване,а просто споделяне на теза по проблем,вложена в заглавието му.
Разбира се,това не е абсолют...а може и да си въвбразявам.Но сигурно е,че нещо сякаш липсва.

Идеята за чат също има връзка.
Това ще внесе живителна новост,няма спор.Но ще се изгуби малко от целта.Аз пиша мненията си по много време и мисля на момента,често се спирам...трия.Затова е форума.Въпреки,че гласувах с "ДА",смятам,че чата няма да донесе това,което сега липсва.То ще е добавка и трябва да се изпипа много добре,за да няма злоупотреби.

Добре би било всеки да даде предложение за действие.
Ще споделя с вас,че от малък все имам чувството,че нещо "предстои"...нещо интересно "предстои"...и всичко,което правя преди това,сякаш няма нужда да се върши или вече е свършено.Все едно не правя това,което "би трябвало" да правя.И от известно време това чувство отново се засили.Налудничаво звучи, но... може би нещо "предстои"?

преди 20 години 3 седмици #9752

IYI писа: Аман от Християнството-Тази земя-тук- е място на силните, които са почерпили от Свещенният извор на Тенгрианството, тази земя-тук- не е за слабите, които са свели глави пред Христянството!

Аман от рушители на Християнството.То не бяха евреи,не бяха масони,не бяха комунисти,сега явно на мода са тенгрианите........кои ли ще са следващите?

преди 20 години 3 седмици #9753
И тези тука ми се наричат тенгрияни.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА.

Вие нямате уважение към собствената си история пък сте ми тръгнали да се правите на националисти.

Делото на Свети цар Борис I Покръстителя го плюите колкото щете,личи си че не уважавате историята на България след Покръстването.

И я ми кажете къде бе Тангра когато евреиската вещица Сара помогна на турците да завладеят България?
Къде бе Тангра тея 5 века?
Защо в куп песни от този период "българска" вяра е Христовата?

Защо Балканджи Йово не дава Яна на турската поганска вяра?

Защо Кръста победи полумесеца 1912-1913?

Къде бе Тангра?

преди 20 години 3 седмици #9754
Еми аз ще ти отговоря!
За всеки избит Български род от Борис Тангра ни наказа с по 9 години проклятие-500 Робство!Що се отнася до Христянството Вие не разбирате ли, че е опорочено, ама блаженни са невежите и "богу"угодни!
Не назовавай Свещенното име и не говори глупости за историята ни!

преди 20 години 3 седмици #9755
Присъединявам се към това,което казват Калоян и SSK.Разберете,че успеха на националното дело в момента е чрез православието и това е вярата на народа ни ,на майките и бащите ни,на дедите ни от векове,при това доказано полезна.Никой от нас обаче не плюе по Тенгрианството,нали е част от нашата история,,докато отсреща се подхожда доста агресивно по някога.Но думата ми е:Тук много си говорим,някои от нас и работят и който работи знае колко лесно и здравословно им е в настоящия момент на националистите,дано да са повече тези,които работят,та искам да кажа-нека разтоворите ни освен несъмнено образователна и чисто познавателна цел,да водят до установяване на една доброжелателна атмосфера,до сближаване и разбирателство,като целта да е единство и взаимопомощ.Тоталното отрицание,твърдият език,липсата на толерантност и възпитание не водят до никъде и независимо от вероятно добрите намерения работят за враговете ни.Предполагам никой не иска дори и в момента на загиването си да гинем с пяна на уста,хванати за косите/кой е най -прав/.За мен всеки носи своята убеденост и правда,но смисълът е да жертва нещо в името на голямата цел.Мисля,че ни е нужно повече уважение,взаиморабирателство и доброта-поне тук при националистите.На това му викат мъдрост .

преди 20 години 3 седмици #9757
Зададох въпроса си към вас, редно е сега и аз да кажа според мен какви са причините.
Когато започнах участието си в този форум, ми допадна най-много мисията на движението:
За движението "Воини на Тангра"
викам си "намерих това което търсих!" та като гледам в този дух не се пише много. Повечето теми във форума са политически и религиозни и се обсъждат все политически неща, диктатори и религии.
Не искам да кажа, че е нещо лошо да се обсъжда политиката, но тя доминира почти във всеки пост. Прочетете още веднъж горния линк, и кажете къде в документа ние имаме нещо общо с политиката? Ето това разминаване отблъсква и форума ни заприличва на всеки друг, където участниците си отнемат доста сполучливо положителните енергии, хабейки се да се оплакват един-друг, колко зле е станало положението. Като деградирали граждани, които всяка вечер на ракийка и салатка "бистрят" политиката след "новините". А проблемите си стоят и чакат нас! На времето думите на българите са служели да се разберат какво да правят и как да действат! Днес служат за изпускане на напрежение, и за бърборене да минава времето, като че ли това време сте го намерили на пътя. Тънка е границата между сега и демагогията. Почти липсват идеи за промяна на положението ни. Те от там произлизат и другите причини, форума ни да се превърне в полу-посредствен.
Това е моята позиция по въпроса. Дори някой да не е съгласен с мен.

преди 20 години 2 седмици #9758

Запознат писа: Това е моята позиция по въпроса. Дори някой да не е съгласен с мен.

Който и да види резултата между двата ти поуста,ще се съласи с теб.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.