Оставаме все по-малко!
Доживяхме и комунистите да се считат за християни.nik писа: Говори се за лъжехристияни,понеже не са стъпвали в църква и са с подменена ценностна система.Това е факт.Детето е лошо-да го бием!А възпитателя,системата,какво? Аз съм от хората,които рядко стъпват в църква,но християнството си го нося в мен.Досега нито един път не писах или укорих някого за партийни или религиозни възгледи.Опитах се да внеса мир,уважение и толерантност-такива са ми и разбиранията.Но понеже не съм Тенгрианин и съм от АТАКА/,което не виждам как може да ми се вмени,като негативно качество/,как да разбирам изразеното пренебрежение или направо упрек?Значи ли,че хора с друго разбиране и начин на мислене нямат място в сайта?Ами ако грешат тези,които ни упрекват,защото аз виждам някои неща и съм ги споделил доста деликатно при това,но не срещнах дори намек за опит за разбиране.При това обвиненията освен,че намирисват на лични,не са особено конкретни.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Запознат, аз се намирам в империята(сещ) и времето ми е ограничено. Всъщност го използвам почти цялото, за да чета форума. От време на време пиша, но ако много се запаля от нещо. Преди време Севар беше постнал статистика на посещаемостта - много хора четат форума и материалите. И това е добре.Запознат писа: Уважаеми приятели,
прави ми впечатление, че от ден на ден оставаме все по-малко!
Сигурно всеки от Вас е забелязал това. В този форум има регистрирани около 500 човека, а постоянно активните са около 15-тина човека средно, и то не по едно и също време. Знае ли някой защо се получава така? Искам да попитам също и по старите, знаят ли какво става с по-активните участници от преди. Изведнъж започват да не идват във форума ни. Това е повече от странно!
А би трябвало да се увеличаваме с всеки изминал ден, не мислите ли?
А аз чета "материали" след като си изпечатам текста и го подвържа на книга. Много по готино е така. Иначе ми бръмва главата като чета от монитора продължително.БРАНЪ писа: Преди време Севар беше постнал статистика на посещаемостта - много хора четат форума и материалите. И това е добре.
На лазерен принтер излиза много евтино. Едно зареждане на касетата - 30 лева за 3000 копия ( 1500 листа двустранно+20 лв за хартията = 50 лв=>стотинка за страница книжен формат ).
Но още по евтино излиза ако принтера е служебен.
По този повод ще кажа, че започвам по-задълбочена работа по един проект (някои знаят), който ще помогне много при измъкването ни от матрицата.Иван писа: Мисля да разширя въпроса ти защо ставаме по-малко с предложение да започнем другата форма на общуване, за която говорихме при срещата си, приятелю. Нека да приканим всички, които искат да градят, да си намислят област, която им е по сърце и да материализират в тази област себе си (влюбването). И да споделяме методи и резултати при градежа с другата форма на общуване.
Който търси начини намира, а който много пъшка-накрая умира!
Това е най-вярната обословка на положението на България и българския народ.Елтимир писа: От месеци насам се провежда кампания, целяща да противопостави Тенгрианство и Християнство. Имам само един въпрос. Колко християнски църкви са разрушени, опожарени или разграбени от тенгрианите? И колко са разрушени, опожарени или разграбени от турци, цигани и комунисти? Кой бесеше православни свещеници, кой им режеше главите, кой ги вкарваше по затворите? Кой нарича християните “гяури”, “кавури”, “даса” и “гои”? Нещо повече. Един, подвизаващ се тук като Сабазий и Локи някога се сърдеше, че не го слушаме да почнем подпалване на църкви по примера на норвежеца Варг Викернес. Обаче срещу Спас-Сабазий-Локи и дума не бе казана. Срещу него нямаше кампания. Защо ли? Може би точно това да се е искало – да тръгнем да палим църкви. Особено като знаем, че решението за атаката срещу нас е взето в кабинета на ген. Иван Чобанов, а Спас-Локи се включи в група, намираща се под командването на полк. Румен Николов, подчинен на Чобанов. Нима не осъзнавате? Целта на кампанията не е срещу враговете на християнството. Целта на кампанията е да бъдем унищожени ние. Вече можете да се досетите кой и защо провежда тази кампания. Най-страшно от всичко е, че същите методи, използвани някога срещу християните, днес биват използвани срещу нас. Вместо да протестират, християните се радват и тържествуват. Остана ли нещо християнско в християните? Интересно защо никой от тези ревностни защитници на православието не видя принципната несъвместимост между православно християнство и парламентарна демокрация, например. Никой не се възмути, когато в уж християнска държава правителството бива съставено с мандата на мюсюлманска партия. Как така “православните” предпочитат цигани и турци мюсюлмани пред българи – Тенгриани? Но както някъде някога беше написано – Бог вижда.
За съжаление е така.
Но власт не се събаря с манифести а с проливане на кръв...наша и вража кръв.
Пътят към Свободата минава през обединение на Българите и техните общочовешки ценности.
Религиозните различия между нас са в полза на враговете ни-поклонниците на звездата на давид и полумесеца.
Ние сме българи,но не се ли обединим...ще си останем криви един на друг.
Елтимире, сигурно знаеш но:Елтимир писа: От месеци насам се провежда кампания, целяща да противопостави Тенгрианство и Християнство. Имам само един въпрос. Колко християнски църкви са разрушени, опожарени или разграбени от тенгрианите? И колко са разрушени, опожарени или разграбени от турци, цигани и комунисти? Кой бесеше православни свещеници, кой им режеше главите, кой ги вкарваше по затворите? Кой нарича християните “гяури”, “кавури”, “даса” и “гои”? Нещо повече. Един, подвизаващ се тук като Сабазий и Локи някога се сърдеше, че не го слушаме да почнем подпалване на църкви по примера на норвежеца Варг Викернес. Обаче срещу Спас-Сабазий-Локи и дума не бе казана. Срещу него нямаше кампания. Защо ли? Може би точно това да се е искало – да тръгнем да палим църкви. Особено като знаем, че решението за атаката срещу нас е взето в кабинета на ген. Иван Чобанов, а Спас-Локи се включи в група, намираща се под командването на полк. Румен Николов, подчинен на Чобанов. Нима не осъзнавате? Целта на кампанията не е срещу враговете на християнството. Целта на кампанията е да бъдем унищожени ние. Вече можете да се досетите кой и защо провежда тази кампания. Най-страшно от всичко е, че същите методи, използвани някога срещу християните, днес биват използвани срещу нас. Вместо да протестират, християните се радват и тържествуват. Остана ли нещо християнско в християните? Интересно защо никой от тези ревностни защитници на православието не видя принципната несъвместимост между православно християнство и парламентарна демокрация, например. Никой не се възмути, когато в уж християнска държава правителството бива съставено с мандата на мюсюлманска партия. Как така “православните” предпочитат цигани и турци мюсюлмани пред българи – Тенгриани? Но както някъде някога беше написано – Бог вижда.
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=608
каква тема е почнал потребителя шурале.
Кой ли е потребителя шурале
Е как кой:
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=hist...&view=collapsed&sb=5
накратко потребителя шурале написа:
мненията му там леееко не ме радват. сеенето на вражда между българи се казва как?П.С.
Аз съм Сабазий. Пиша с другия си ник защото стария създава проблеми .
Създавал му проблеми ника!teoden писа:
Елтимире, сигурно знаеш но:Елтимир писа: От месеци насам се провежда кампания, целяща да противопостави Тенгрианство и Християнство. Имам само един въпрос. Колко християнски църкви са разрушени, опожарени или разграбени от тенгрианите? И колко са разрушени, опожарени или разграбени от турци, цигани и комунисти? Кой бесеше православни свещеници, кой им режеше главите, кой ги вкарваше по затворите? Кой нарича християните “гяури”, “кавури”, “даса” и “гои”? Нещо повече. Един, подвизаващ се тук като Сабазий и Локи някога се сърдеше, че не го слушаме да почнем подпалване на църкви по примера на норвежеца Варг Викернес. Обаче срещу Спас-Сабазий-Локи и дума не бе казана. Срещу него нямаше кампания. Защо ли? Може би точно това да се е искало – да тръгнем да палим църкви. Особено като знаем, че решението за атаката срещу нас е взето в кабинета на ген. Иван Чобанов, а Спас-Локи се включи в група, намираща се под командването на полк. Румен Николов, подчинен на Чобанов. Нима не осъзнавате? Целта на кампанията не е срещу враговете на християнството. Целта на кампанията е да бъдем унищожени ние. Вече можете да се досетите кой и защо провежда тази кампания. Най-страшно от всичко е, че същите методи, използвани някога срещу християните, днес биват използвани срещу нас. Вместо да протестират, християните се радват и тържествуват. Остана ли нещо християнско в християните? Интересно защо никой от тези ревностни защитници на православието не видя принципната несъвместимост между православно християнство и парламентарна демокрация, например. Никой не се възмути, когато в уж християнска държава правителството бива съставено с мандата на мюсюлманска партия. Как така “православните” предпочитат цигани и турци мюсюлмани пред българи – Тенгриани? Но както някъде някога беше написано – Бог вижда.
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=608
каква тема е почнал потребителя шурале.
Кой ли е потребителя шурале
Е как кой:
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=hist...&view=collapsed&sb=5
накратко потребителя шурале написа:мненията му там леееко не ме радват. сеенето на вражда между българи се казва как?П.С.
Аз съм Сабазий. Пиша с другия си ник защото стария създава проблеми .
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.