Оставаме все по-малко!

преди 20 години 2 седмици #9814
Хиледи пъти си казваме, че не трябва вери и организации да застават помежду ни и да пречат на обединението, но нито веднъж не се направи опит за толерантност, опит да надраснем себе си....

Аз се уморих да водя безсмислени спорове и безрезултатни разговори....на мен ми прави впечатление, че темите стават все по-празни.....честно казано се измъчих докато прочета тези четри страници тук и общо взето от тях само мненията на двама...хайде-най много трима души да са имали смисъл за мен! Елтимир, Иван, Ник.......нищо друго не ми прави впечатление и напоследък чета рядко форума просто, защото нищо не изпускам! За другите незнам.....

Иван е прав, че при по-старите определено взима връх желанието за действие и градеж!

Елтимир казва силни и фундаментални неща и приканва към размисъл, но забелязвам, че никой не го разбра едва ли не....всеки си повтаря като развален грамофон някви асболютни тъпотии вместо наистина да насочи внимание и сили дори най-малкото към сериозните проблеми, които по-мъдрите поставят във форума!

С Ник също съм съгласна....ние ако не можем да направим усилието да се уважаваме и да намерим начин да сме заедно, то за какво изобщо си говорим!

Спорт-здраве....и аз се чувствам тъпо да го кажа, но като малка винаги имах усещането, че ме чакат важни и големи дела в живота...с годините, когато те учат да ставаш "реалист" това се губи....но на мен в живота винаги ми се случва така от малка, че когато се отдалеча от Пътя винаги ми се случва фундаментална и странна случка или среща-запознанство, която ме връща към Пътя! Много е странно, но е истина....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 седмици #9829
Не можеш да даваш такива оценки, просто защото не знаеш на кой какво му коства да бъде тук, да се изказва по всеки въпрос и да работи в полза за всички и на всичко отгоре това да бъде видимо за всички. А и Форума не може да се превръща в абсолютно мерило за принос, това противоречи на принципите на движението, нали? Нито пък в мерило за дейност. Който в каквото област разбира, да си работи, а форума може да се ползва за координация. Дали е редно да взимаме прекалено насериозно развитието на форума?

преди 20 години 2 седмици #9837
Севар.Бел е права за мен,тя просто казва как вижда нещата.Вътрешно форумни работи не засягаме и се надявам да не пречим с нищо.Форумът е прекрасен,особено,когато постват хора с познания и интелект,а тук определено има такива и е удоволствие да научаваш по нещо ново или да погледнеш от друга гледна точка.Форумът има ниво.Друг е въпросът за нетолерантността и възпитанието,но форумът може и да възпитава,стига да се вземат решения за обективни намеси отвреме на време.За едно от недобрите неща намирам,прекалено рязката и негативна реакция по повод на добронамерено излагане на собствено мнение.Всеки може да бъде рязък,но докъде ще ни доведе това?Ако форумът координира нещо то това трябва да стане от обединени хора с обща цел.Да скрием различията в ножниците и да говорим за спасението на Майка България-останалото е прах.

преди 20 години 2 седмици #9838

nik писа: Да скрием различията в ножниците и да говорим за спасението на Майка България-останалото е прах.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

преди 20 години 2 седмици #9839
Аз напълно подкрепям Ник, и всички изразяващи подобни мнения. Полезни едни на други сме, като мислим и действаме градивно.

преди 20 години 2 седмици #9854
Севар аз не давам уценки на кой, колко и какво прави в случая....къде го видя....през цялото време говоря за себе си и какво аз намирам или не намирам за смислено за мен ...единствения ми коментар, който засяга другите е това, че са подминали съществените неща, които казва Елтимир...а и Ник....Ник постоянно говори за обединение чрез толерантност помежду ни и виждам как твърдо е решен да дава пример със собствената толерантност - за сметка на това другите продължават да си го нагрубяват, когато считат за нужно! Сега и аз не съм светица и съм доста груба ако ме засегнат, но най-малкото уважавам силния дух да преглъщаш обидата за сметка на обединението!

Аз казвам само защо аз лично не влизам напоследък толкова често във форума...може и да е просто период!
Но в крайна сметка не можеш да отречеш, че някои неща си ги повтаряме вече отдавна и все така си правим същите грешки!

преди 20 години 2 седмици #9857
Най-лесно е да избягаш !!!

преди 20 години 2 седмици #9860

One_Half писа: Най-лесно е да избягаш !!!

Може би точно тук е мястото да се съглася със Севар относно това, че не е нужно да взимаме форума чак толкова насериозно и едва ли не участието и писането във форума да се отъждествява като върховната националистическа активност и който не дава отчет значи е избягал! Освестете се малко моля!

Аз по-скоро се присъединявам към идеята, че форума трябва да е допълнение към информационната среда и да поднася информация, която е най-удобно да бъде поднесена по този начин....трябва да е полезен, а не да служи за раздори!

:thumbsup:

преди 20 години 2 седмици #9880
Bell нещата които пишеш са абсолютно вярни,аз поради същите причини спрях да влизам в някои форуми тъй като те служат само за караница.Тук нещата са по различни,тук(поне аз)научих някои работи и си мисля че има още какво да се научи.Новите потребители например като мене нямат възможността веднага да се включат в дискусиите,редно е да мине малко време,да прочетат едно друго,да осмислят нещата и тогава вече можеби ще могат да говорят на "един език".Има няколко теми които наблюдавам с интерес,обаче ако се спре да се пише то няма как да разбера настроението и желанието на потребителите?с някои наистина можеби няма смисъл да се комуникира но с други има.Ще си позволя да те цитирам:

Аз по-скоро се присъединявам към идеята, че форума трябва да е допълнение към информационната среда и да поднася информация, която е най-удобно да бъде поднесена по този начин....трябва да е полезен, а не да служи за раздори!

преди 20 години 2 седмици #9882
Форумът не трябва да олеква.Той си има стойност.Разговорите тук са път и той трябва да доведе до някъде.Иначе какъв е смисълът да го вървим?Не трябва да се разваля вече веднъж построеното.Трябва да се гради и тук сигурно има хора с виждане по въпроса.Крайната фаза трябва да премине в действие...иначе...мрак!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.