Оставаме все по-малко!
Аз се уморих да водя безсмислени спорове и безрезултатни разговори....на мен ми прави впечатление, че темите стават все по-празни.....честно казано се измъчих докато прочета тези четри страници тук и общо взето от тях само мненията на двама...хайде-най много трима души да са имали смисъл за мен! Елтимир, Иван, Ник.......нищо друго не ми прави впечатление и напоследък чета рядко форума просто, защото нищо не изпускам! За другите незнам.....
Иван е прав, че при по-старите определено взима връх желанието за действие и градеж!
Елтимир казва силни и фундаментални неща и приканва към размисъл, но забелязвам, че никой не го разбра едва ли не....всеки си повтаря като развален грамофон някви асболютни тъпотии вместо наистина да насочи внимание и сили дори най-малкото към сериозните проблеми, които по-мъдрите поставят във форума!
С Ник също съм съгласна....ние ако не можем да направим усилието да се уважаваме и да намерим начин да сме заедно, то за какво изобщо си говорим!
Спорт-здраве....и аз се чувствам тъпо да го кажа, но като малка винаги имах усещането, че ме чакат важни и големи дела в живота...с годините, когато те учат да ставаш "реалист" това се губи....но на мен в живота винаги ми се случва така от малка, че когато се отдалеча от Пътя винаги ми се случва фундаментална и странна случка или среща-запознанство, която ме връща към Пътя! Много е странно, но е истина....
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
nik писа: Да скрием различията в ножниците и да говорим за спасението на Майка България-останалото е прах.
Аз казвам само защо аз лично не влизам напоследък толкова често във форума...може и да е просто период!
Но в крайна сметка не можеш да отречеш, че някои неща си ги повтаряме вече отдавна и все така си правим същите грешки!
Може би точно тук е мястото да се съглася със Севар относно това, че не е нужно да взимаме форума чак толкова насериозно и едва ли не участието и писането във форума да се отъждествява като върховната националистическа активност и който не дава отчет значи е избягал! Освестете се малко моля!One_Half писа: Най-лесно е да избягаш !!!
Аз по-скоро се присъединявам към идеята, че форума трябва да е допълнение към информационната среда и да поднася информация, която е най-удобно да бъде поднесена по този начин....трябва да е полезен, а не да служи за раздори!
Аз по-скоро се присъединявам към идеята, че форума трябва да е допълнение към информационната среда и да поднася информация, която е най-удобно да бъде поднесена по този начин....трябва да е полезен, а не да служи за раздори!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.