"Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?

преди 3 години 4 месеца #58128
Бойко
преди 0 секунди
Хаааалелуииияяя...;))) Извадих Лена от уравнението и сватбата ще я бъде! Прави са биле гърците, да извадат жената от кекса. Тогава остава само гол Асан!

Парламентът се разпусна след минута работа, Борисов иска кабинет с ПП-ДБ
Предстоят преговори на двете основни политически сили

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/13/parlamen...net-s-pp-db.566440,2

Двама старчоци
Ей, старчоци, вие, не разбрахте ли? Политическата класа и система е нелегитимна! Каква работа, какви пет лева? И я пийнете гинко билоба, за да си спомните па, колко легитимни бехте вие!;))) Също толкова нелегитимни, но тогава времената беха еуфорични, та работеха за вас! Сега, обаче, времето се обърна, старочоци, палачинката са обърна и са виде, колко галагана чините! Най ма кефи синусоидността на времевия ритъм. Га е низ, нищо са не види, ама га стане връх, сичките лайна кат фонтан излизат на видело:)))

България има приоритети, депутатите да се хващат за работа
Доц. Борислав Великов и Стефан Софиянски пред Bulgaria ON AIR

www.dnes.bg/obshtestvo/2023/04/13/bylgar...jMsWH7m4Yl4jLP2njLmg

Баш Бакан Кабак
преди 1 секунда
Държавата, това съм Аз, т.е. разбирайте САЩ! ЦРУ, казва: Ние се намесваме редовно в изборите в България, и в управлението й след това! Изначално го прайхми, за да спрем комунистите, сега го прайм, за да спрем Русия, т.е. същото, каквото беше с да спрем комунистите. На нас, не ни трябва дълго управление, просто България трябва да влезе горещо във войната, след тва правителството може и да се разпадне, важното е, да ни свърши работата за определени срокове;))) Избирателите? Мммайната им!;))) Безполезни са, след това и отиват на фронта!

Анонимен
преди 54 секунди
Едно обаче не мога да не призная на Бойко: минава ги всички с 200! Ей го, щяха да го изчегъртват, да го вкарват в затвора, кво ли не, а накрая кво? Той ги вкара в спалнята си! Евала, Баце! Голям си!

Изчегъртване и брак
преди 1 секунда
До Анонимен

Обикновено, га двама млади са мразат и са драчат, накраа, са чифтосват кат невидели и са бракуват щастливо;))) Примери - хиляди. Те са мразат, щот са от един дол дренки, но това, всъщност е един вид много глибока либофф, която не е намерила себе си и накраа са земат с пищно сватбено тържество. Обикновено, ролята на сватовник играе Кумеца;))) Кумеца им показва, че те всъщност, не са мразат и не са си противни, а че се обичат, затва и са мразат. И той става гарант на брака!;))) Та, затва е и лафа КУМЕЦА, А ТИ ГО НАКЛЕЦА!

Парламентът се разпусна след минута работа, Борисов иска кабинет с ПП-ДБ
Предстоят преговори на двете основни политически сили

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/13/parlamen...net-s-pp-db.566440,2

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 3 години 4 месеца #58129
Тангра Сила
преди 1 секунда
До Явор
Българското Царство е една осмислена и лично живяна цялост, т.е., ако отделната личност не може да провиди своето място в целостта, Царство не може да се случи и ще си бъдем много дълго време в промеждутъка между республика и царство. Царството не е един, тва трябва да се разбере и това не се разбира от повечето хора, то не е да прехвърлиш отговорността на един, а ти като личност да се провидиш като цялост в другия. Трудно е да се обясни с думи. Ние сме много далече още от това.

Явор
преди 5 минути
Парламентарната форма на управление е изчерпана. По-добре еднолична власт, отколкото агонизиращи партий. Норвегия и Швеция са едни от най-развитите държави в света и са монархий. Франция е президентска република. Англия е монархия и т.н.

преди 3 години 4 месеца #58130
Атанасова
Триумфирам! Отстрелях Лена и сега съм първа на парапета! Коя е по-добрата, сега?;))) Колкото до това, че довчера са карахми, днеска започнахми да си говорим, направо за конституционна реформа, сякаш, нищо не е било, кво да ви каа, то ша са чуй защо, ма ша ви прилошее от тва;))) Тва председателя на НС е онзи общак, на който ша стъпим, а са чифтосами! Колкото до американското посолство...То само ша ни свети;)))

Анонимен
преди 37 секунди
Напрвао променете конституцията нов член първи една партия Америка за България и да се приклюва ве, кво си играете на избори. Отворете и белене несъгласните да ни пращате там и так

ПП-ДБ и ГЕРБ внасят закони заедно, за да покажат, че има разум
Законодателната програма ще бъде обвързана с избор на председател на НС
www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/13/pp-db...ziS4o#comment-newest

Гол Асан
преди 0 секунди
Нидейти така! Да не мислите, че ми е лесно? Гато США нъ прати в България бе със задачата да разбием политическата изолация на Бойко, за да вървят работите на американците. Да, ама то, не се оказва таа задача, толкова лесна работа, щото те ни описваха едно на обучението: Бойко е такъв един приказен левент, истински джентълмен, а на терен са оказа нещата много нелицеприятни и вулгарни, та ние са запънахми кат магаре на мост и казахми на США: Ни мой, който мой да дой, ма ний - ни мой!;))) Затва, не ми е лесно, сега да го поема! И ни пратиха Гонзо... Гонзо ми вика: Асане, не е толкова страшно майка, аз от опит знам! Как тъй от опит? - му викам. А той: – Ми гат са борих с Доган, той след тва ма покани на кафе и кат ми го отпра в резиденцията, чак виенето на имама спря! Нима? - зейна ми ченето... Да, вика ми той и след като го повторихме неколко ъти, разширими се халката и ето, ма, на, веке съм честит ! И ма убеди! Ма, аз не съм кат Гонзо... На Бойко е един такъв дълъг, голем и дебел, мойто дупе не е свикнало на такива селски изпълнения без вазелин и никво джентълменство! На Запад, не е така! Там има секви лубриканти! Ма, за тва нищо не казаха от США!

Асен Василев категоричен: Няма разговори за правителство
Ще бъде излъчен екип от 8 човека, които да предложат законодателна програма

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/13/asen-...-pravitelstvo.566450

преди 3 години 4 месеца #58131
Абе, да не се праа на изтънчен философ, къфто не съм, та в едно изречение: На гол Асан му го отпорих с 200... , не с 300 ! ;)))

www.vesti.bg/…/borisov-deniat-v-edno-izrechenie…

преди 3 години 4 месеца #58132
Борисов и Радев, никога не са се карали, че да се разбират;))) Смешни са, т. нар. "протестъри", ама тва е, щот са правеха на велики и много умни, гато протестираха и не ме слушаха;))) не беха "наци", тъй да се каже, а мулти-култи. За тва за нищо друго не послужиха, освен да объркат кашата;))) Борисов и Радев, никога не са се карали, те са двете страни на една и съща монета - еврейският болшевизъм! Болшевики, европейски болшевики, както ги бъзикам, днес;))) Болшевика е там, дето е парата и поради тази причина, болшевици са и сички "десни партии". Кланяш ли се, на парата, на Златото на Яга, ти си болшевик, а болшевика, това е Човекоубиеца! Затва и сички гербери са болшевици и то от най-гнусните, щото са и долнопробни селяци! Селяци, гадни, гнъсни...гербераци мръсни... Във време на война е така, Аджипрашков;))) има жертви, за да вземеш властта трябва да дадеш жертви, ама не една, а много жертви! А, както казах, болшевиците са Човекоубийците на Яга, те са канибали! А, какво? Протестърите се подлъгаха по юмрука на Радев, който се вдигна срещу Борисов, за да се защити неговият личен приятел от с. Първенец, Пламен Узунов! След като се разбраха и обвиненията срещу Пламката паднаха, двамата се гушнаха!;))) Ама, те, никога не били врагове!

По думите му тъжна констатация е, че вече станали приемливи кражбите, станали допустими разбитите човешки съдби и хората, които били децата зад колоните на Министерски съвет, сега си говорят в парламента. Цялото това нещо стана добре и Борисов почти стана приемлив, посочи Хаджигенов.
Той е притеснен, че Борисов и Радев започнали да се разбират много напоследък.
news.bg/politics/advokat-hadzhigenov-bor...-do-posinyavane.html

преди 3 години 4 месеца #58140

Тук трябва да отбележа, че доносничеството е най-съвършено развито в България и сред българите;))) Турците, ряпа да ядат! Ние, тук, сме абсолютните световни шампиони! Като в него не си мислете, че има само млади хора, проблема е, че основно са възрастни хора, които би трябвало да будят уважение заради своята мъдрост, а пораждат само омраза и презрение, заради своята безхарактерност и лична низост, съчетана с двуличие и алчност! Доносничеството обхваща дори села с по 5-6 човека! И именно доносничеството е онази голяма системна грешка, която разруши днешната Българска държава и я унищожи, напълно! Защо? Защото, ако нямаш свое лично пространство, което е пространството на душевен мир, ти не можеш да имаш и своето семейно щастие и радост от живота. Тогава, не ти остава нищо друго, освен да сведеш живота си до борба до смърт със Системата и нейните слуги! А, това е краят на народността, а оттам и на държавата! Не е достатъчно да презираш доносника, трябва да го премахнеш от своя път, завинаги! И да завърша: Марков, не е прав;))) Доносничеството в България е винаги с пари и за пари! Заплаща се;)))

М. Н.: Доносника обикаля селото и слухти . Докладва информацията и те почват . Какви пари , той го прави да е гадно на всички останали. Прави го от лоялност към системата. Разбира се жена му го е оставила заради Началника ...
Така лека полека канибализма върви у нашата действителност. Държава вече няма , тая структура сега гледа да убива слабите. Така остават яки добичета. Естествен подбор !

Й. Ст.: Грешиш. Ако има жена и жена му, мой да участва;))) Но, той го прави, именно от омраза към тебе, факт. Убива вещите, не слабите;))) Убива вещите, за да останат слабите. Тук, грешиш!;))) Слабите са зависими и оттам управляеми, вещите и силните, не са!

Водещ: Шпиони или разузнавачи имат американците в България?
Полк. Марков: - Ами, доносници! Те нямат нужда от разузнавачи в България, защото доносниците са толкова много, че всичко се знае в България! Те оперират тука на ниво Турция. В Турция доносническата система е добре развита, разузнавателната централа се занимава, обикновено с външни заплахи, а пък вътре, просто развивате доносническия апарат на политическо, икономическо, на всякакво ниво и на възнможно най-ниско и получавате всичко наготово, без всякакви ресурси . Има много българи, които са на ключови позиции или на експертни, които само, за да се харесат, без пари са готови да сътрудничат. Вие, знаете, че става въпрос за сътрудничество, когато става въпрос за такива неща. И американците, обикновено им предлагат много добри условия за сътрудничество: кариера, определен начин за финансиране на проекти, сега нали, всички сме проектанти в България; както виждате и в циганската махала, има проектанти: събират няколко човека, те стават проектанти, на някакъв проект и биват финансирани, както трябва. Това вече е проблем, защото по този начин, ние деградираме в очите на самите ни партньори. Аз, ако имах такива партньори, от тази гледна точка, щях да ги презирам! Всеки презира предателя! Вие знаете ли, че този, който е предал Търновската крепост, самият завоевател османски, го е накарал да изяде козият мех с жълтици пред него, защото предателите, никой не ги обича, нито своите, нито чуждите. Но, предателството е в много измерения, то не е само в направление САЩ, тук предателства има във всички посоки и всички направления. Основния въпрос е, кои не са предатели...?

преди 3 години 4 месеца #58153
Гроби Таласомо
преди 1 минута
До Анонимен
Коста полека-лека почна да разкрива истинското си лице. Оня ден, вика: Абе, ние вика не сме против еврото (имах си хас и да е;))), той обича европейските пари),ама не сега да влезем, ами след 20 години, гато са пооправим и сме по-богати;))) Защо Костадинов смята, че след 20 години, ще я има въобще държавата България, не е ясно;))) Явно е голям оптимист, щото аз не смятам, че България ще оцелее още 20 години;))) Тя практически, вече не съществува!
Анонимен
преди 41 минути
ИГРИ! Уж Бъзраждане бяха против еврозоната, пък Костадинов се кахари, че с този дефицит от 6,4% десетилетия няма да влезем в Еврозоната. Нали това искаха? Имало грешки в предложения проект за бюджет. Дали са толкова *** в МФ, че да предложат нещо с грешки? Парите от плана за възстановяване ще ги видим на кукуво лято, ако се иска преразглеждане на централите. Къде е грешката тогава? Дивидентите от предприятията- дали ше има печалби, че и дивиденти? Май Василев си сънува.

Василев откри две големи грешки в план-сметката на кабинета
С тях бюджетният дефицит пада на 3,6%

www.dnes.bg/politika/2023/04/22/vasilev-...y23bgm33KJU-dyJTxARw

Гроби Таласомо
преди 0 секунди
Запада вижда? Напиши "Кур" и да си вървим!;))

Кунева: Западът вижда, че не можем да излъчим стабилно правителство
Представителността на страната е все по-трудно защитима

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/23/kunev...nOwj0#comment-newest

Бичету
преди 0 секунди
Асане, не е толкова страшно, мене Бойко мъ пори, яко пори в дивака див и затва съм тъй щастлив! Нищо, че съм си гувяду, туй е се, за мойто благо!

ГЕРБ: Ако няма правителство с първия мандат, няма да има и с втория
Биков не вижда рационален план от ПП/ДБ, а ексцентрични изпълнения

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/23/gerb-...zPWS0#comment-newest

Шоумен Представление
преди 0 секунди
На представата, представата, не е представата, която е представата!;))) А-хахахахахаххахахаа. Лао Тенгри

Миков: Представям си правителство
Очаква съгласие

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/23/mikov-pr...mMkoY#comment-newest

Баш Перчемлия
преди 1 секунда
Кат не мой да търпиш - в Бахмут! Такива кат тебе, само фронта ги оправя! Не можел да търпи... Лендзьо... Фатай мотиката, 1 декар искам от тебе и вервай ми, перчема ти, първи ша падне в жертва на единия декар;))) Пък кунчиците, ах тези меки кунки, целите ша са в мазолчета, а пък пръстенцата, ах, тези нежни пръстенца, много ша болят, а китчиците..., ах тези нежни китчици, много ша са подуят, а дупето... Ауйййй, кръстето у дупету най-много ша болат!;)))

Гърдев: Повече няма да се търпи да няма правителство
Очаква решение

Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2023/04/23/gyrdev-p...Viczg#comment-newest

Гербер
преди 1 секунда
Вижте ся, ква е далаверата от Бойко... Аз гласувах за него, той ми асфалтира пътя до родното село, цените на земите скочиха и аз ги продадох, сега съм под парички. Па, вие: Война и Мир! Философи;))) Парата, парата, дал ша е война или мир, парите са моят кумир!

Походът за мир започва референдум
Два са основните въпроси

www.dnes.bg/stranata/2023/04/23/pohodyt-...dYPpQ#comment-newest

Гроби Таласомо
преди 0 секунди
Нима? Абе, щом още има хора, дето могат да фърлят едните пари и да си купят парцелче или къщичка из чукарите или да си пускат фотки във Фесбук от екзотични дестинации, значи положението не е толкова драматично. За драматично положение, знайш ли, мойто момиче, теменужено, га ми говореше баба ми? Баба ми, викаше и това по соц-а, осемдесетте: "Не сте видели глад вие, да се борите, кой ша събере трохите от масата, за да ги изяде", а вуйчо ми, ми викаше: Аз само с боб чорба съм израсъл, 6 деца, едно гърненце с боб и на всеки лъжица, нема отделни чинии и секи гребе, бързо, бързо, бързо, инак, ако е бавен - гладен! Та, тези неща ги запомних;))) Затова, никога не се отделих от земята или поне съдбата, не ме отдели от земята;))))
Това са разкази от времето преди социализъма;))) дето го фалат демократите, сега. Щото сега, пишлигарете ми говорят, кво било по социализъма. Вижте, тогава гладен не съм бил. Вие, сте били, щот сте живели в града;))) Цимент и асфалт, не се ядат;))) А и овце и кози, не мой са пасат;))) Вий сички искахте на бюро и на 1000-1500 лв, заплата тогава. Не мой, секи на таа заплата. Абе, то и сега сте на таа заплата, ма нейсе;)))

Петкова: Положението с публичните финанси е драматично
Димитров настоява, че бюджетът е надписан

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/23/petkova-...1UEVE#comment-newest

преди 3 години 4 месеца #58154
США и олигархията искаха кукурчо и сие да споделят отговорността на герберастите за откраднатите милиарди. Следващото правителство ще трябва да запълва дупки със суми, които никоя банка няма да даде. Не за друго, а защото знаят къде са отишли парите, за да се отворят тия дупки. Те реално парите са пак при тях, но те не става просто да ги върнат, за това търсят начин да ни ги дадат под формата на заеми, с което да им платим още лихви, за това че ни връщат нашите пари, които бойко открадна, а те услужливо покриха. Е да ама явно дори и кукирчо не е такъв балама или поне не му дават достатъчно пари към момента, за да се направи на балама. Така че олигархията и сащ трябва да развържат кесията и да си заинтересоват повече кадрите, защото това безвремие става много натрапчиво. Хората вече започнаха да говорят масово, че не може до безкрайност едни и същи да се явяват на избори и да не се оправят. Вече става явно, че проблема е в тези 2-300 миндили нагли, които дефилират трета година, за да се излагат по депутатските листи. Те не смеят да се оттеглят, за да могат да си покриват далаверите и да отърват кожуха, да не влязат в затвора. Сащ и олигархията, от смоя страна се страхуват политиците да не се разприказват и всички да се разкрие. Те обаче, трябва да разберат, че когато казахме смърт на герб - герб умря и с него умря и бсп. Сега цялата българска политика агонизира, защото българските партии са скачени съдове, аранжирани от службите, където се подвизават най-големите гл0паци в държавата. Съответно резултата е тоталната простотия.
Олигарсите и амерканците трябва да свикнат с мисълта, че докато не разкарат дегенератите от бсп и разните нефелни гербереси от политическата сцена безвремието няма да отмине. Сащ и олигархията трябва да приемат най-сетне, че престъпниците трябва да лежат в затвора и трябва да осъзнаят, че няма да може да се покрият откраднатите от бойко милиарди. В това отношение сащ и ес са вече отвъд схемите на нашата олигархия. Сащ дори, до известна степен, се нагърби с нашата кауза и започна да вкарва в някакви списъци със санкции нашите най-стари противници като прасето, овчара и други техни слуги, за които знаем, че са ограбвали, през годините, системно бюджета. Но сащ трябва да си отворят очите и да видят, че нашата прокуратура ще играе до последно по свирката на нашите олигарси, а не по свирката на американците. За това те трябва да предприемат и следващата стъпка - да покажат сметките където се крият откраднатите ни пари и да вкарат самите лидери на политическите партии в ония списъци, след като се докаже връзката им с тези сметки. ЕС вече заяви своята позиция с отказа да приеме тези политици и тяхната олигархия в шенген, за еврозоната дори не говорим, защото икономическата катастрофа на България вече е тъжен факт. Сащ трябва да свикнат с мисълта, че тяхната първа задача е да минимизират или поне да филтрират достъпа на българските олигарси до политическата класа, ако искат да се формира някакво нормално политическо пространство, в което те да имат играчи, които да им вършат качествено работа. И сащ и ес са наясно, че проблемът на България е в липсата на независима класа от политици/ управленци / администратори и политически грамотни хора. Всичко което е в политиката, в момента, е изцяло зависимо от местни феодали и олигарси. И кандидатите за депутати и лидерите на партии подписват задължения към олигарсите по избори, след което вършат безропотно работа, гласуват закони, замитат престъпления или ако не успеят да свършат работа им се налага да връщат заемите към олигарсите от депутатската заплата или партийната субсидия.. Всички трябва да разберат, че безвремието няма да спре докато не се разруши тази система.

преди 3 години 4 месеца #58155

Йордан_13 писа:

18j писа: Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

:tooth: :-D Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя :hammer: , другата спънка им викам са парите на Врабевски :tooth: :tooth: това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Точно така е - напълно подкрепям - той копейката е кух и го държат в зависимост, но това е лечимо състояние на политическата партия, защото и акъл може да им се налее и лозунги да им се издигнат и програма да им се напише, но при условие, че са се прегърнали с писката няма да им се даде нищо. Ще се ровят в тинята като червеи. 14%, да си на трето място, но да си посмешище на обществото не е примамливо положение дори и за най-амбицирания низов активист. Защото, когато АТАКА направи първом 14% те бяха уважавани, Волен беше идол и патриотите се надяваха на тях. Имаха медия, развиваха кадри. Това не е късния Болен, който бие две линии и започва да скача по институциите... тогава вече той загуби електорална маса. За сметка на това, Копейката удря 14%, но той вече е посмешище, като личност, няма идеи, няма програма, няма медия и дори не успява да осребри качествено позициите си в парламата. Така че резултата на копейкин може да спихне за 5 мин ако му се даде да премине от плямпане към действие. Те това низовите активисти, ако решат да вникнат в гласуванията на група-копейкин - 5те минути ще настъпят сега. Но лошото е, че техния патриотизъм и ентусиазъм не е подплатен с политическа грамотност. Иначе нямаше да чакат на един прост селяндур с лоши кредити да им бъде лидер, под зорките напътствия на един агент от гру. Те щяха да стъпят на теорията от този сайт и да направят своя програма и да излъчат свои представители, а не да работят за някакви сдуханяци спуснати от службите. А между другото това със писката има и друго измерение: всички низови активисти на ВГъзраждане може да са сигурни, че се водят на поименен отчет и при цру и при гру. Готино а!

преди 3 години 4 месеца #58156

18j писа:

Йордан_13 писа:

18j писа: Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

:tooth: :-D Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя :hammer: , другата спънка им викам са парите на Врабевски :tooth: :tooth: това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Точно така е - напълно подкрепям - той копейката е кух и го държат в зависимост, но това е лечимо състояние на политическата партия, защото и акъл може да им се налее и лозунги да им се издигнат и програма да им се напише, но при условие, че са се прегърнали с писката няма да им се даде нищо. Ще се ровят в тинята като червеи. 14%, да си на трето място, но да си посмешище на обществото не е примамливо положение дори и за най-амбицирания низов активист. Защото, когато АТАКА направи първом 14% те бяха уважавани, Волен беше идол и патриотите се надяваха на тях. Имаха медия, развиваха кадри. Това не е късния Болен, който бие две линии и започва да скача по институциите... тогава вече той загуби електорална маса. За сметка на това, Копейката удря 14%, но той вече е посмешище, като личност, няма идеи, няма програма, няма медия и дори не успява да осребри качествено позициите си в парламата. Така че резултата на копейкин може да спихне за 5 мин ако му се даде да премине от плямпане към действие. Те това низовите активисти, ако решат да вникнат в гласуванията на група-копейкин - 5те минути ще настъпят сега. Но лошото е, че техния патриотизъм и ентусиазъм не е подплатен с политическа грамотност. Иначе нямаше да чакат на един прост селяндур с лоши кредити да им бъде лидер, под зорките напътствия на един агент от гру. Те щяха да стъпят на теорията от този сайт и да направят своя програма и да излъчат свои представители, а не да работят за някакви сдуханяци спуснати от службите. А между другото това със писката има и друго измерение: всички низови активисти на ВГъзраждане може да са сигурни, че се водят на поименен отчет и при цру и при гру. Готино а!

Хубаво рекламно пано, но зависи за коя България искаш да живееш, Коце;))) За Българията, в която президента слага кипа или за Българията, в която българския кан сплита своя чумбас и вдига меча си към Небето;))) Затова, казвам, че днешната България, в която живеем е Илюзия за България!;))) Сега, виждаш, колко са големи разликите между нас, на които акцентувах в разговори с твоите съмишленици;))) Привидните прилики, които всъщност са огромни разлики;)))

Ооооо, мъ пичове, на вас ви липсва казармата...;))) Абе, не ви ли стига, че жена ви ва командва у дома ми и тука сте са изпънале кат струна в редица, мирррррр... Системничета сте вий и то от класа, не сте ония пичаги, бунтовните, дет фак дъ систем, ми сте от тия дето искате да живейте за Системата. То думите на Костадинов "Живеем за България" требе се превеждат като "Живеем за Системата";))) Инак, Муни е хитър, опита се да го играе конструктор на правителство подбутвайки Костакис, ма Костакис иска първото место, не иска да е трета цигулка;)))

И накраа, сърдечен поздрав за Коцету от "Възраждане" :tooth: :tooth: :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.