"Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?

преди 3 години 5 месеца #58079
Ся, да ви каа, "Възраждане" имат най-голяма успеваемост до момента, като политическо представяне, щото гледам хората им как са нахъсани на терен, дори без финансиране (не знам защо те не дават пари за низовите дейности), ще си ги земат процентите, просто имат доста млада енергия, докато другите ще вземат подобни проценти, защото просто ще купят вота;))) Това е истината. "Възраждане" в момента най-правилно усвояват енергията на Годината Дванш, нищо, че са християни;))) Който може се възползва, който не може, го еде дедовия;)))

При избори днес: ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина, БВ и "Левицата!" прескачат бариерата
Медиана: "Възраждане" вече са на трета позиция

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/pri-i...pKako#comment-newest

" Оформя се парадоксална картина – не искаме тези или онези, не ги искаме и заедно, но трябва да се състави редовно правителство."

На този етап, за мен, нещата се движат доста добре. За да ни бъде, така трябва да бъде. Редовно правителство не е Решение, както и Радев, не е Решение. Парадокса е още по-голям: Решението е, в това да няма Решение!;)))

При избори днес: ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина, БВ и "Левицата!" прескачат бариерата
Медиана: "Възраждане" вече са на трета позиция

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/pri-i...pKako#comment-newest

Много ти е погрешна информация, Демерджи;))) На места, корпоративния вот е 1000 лева;))) Защо? Защото капитализма е неравномерно разпределение на капитала: който е крал повече става шеф-работодател на останалите, а те, неговите крепостни селяни;))) нема мърдане, Демерджи;))) Ако не искаш, оставаш без работа, а дръжавата не ти осигурява работа. Аз бих, създал държавни предприятия, само за да създам алтернатива и да охладя корпоративния вот, т.е. мерака да се краде от хазната чрез достигането на политически пост;)))

Демерджиев разкри: Цената на един купен глас за изборите скочила на 150 лева
МВР отчита засилване на корпоративния вот

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/demer...Zu_PM#comment-newest

Ето, Демержи, вчера ти писах, днес си коригираш мерника. По-страшния е корпоративния вот, защото той формира "твърдите ядра" на ОПГ-тата, които наричаме "политически партии". В основата му стои икономическата зависимост, която си е чисто робство, дайте да си го кажем в прав текст. Става дума за роби, които ще гласуват, както им каже феодала. Но не може да бъде хванат, както платения. Корпоративният вот създава "център за пропаганда", която обхваща и външни кръгове, семейства, приятели и т.н., т.е. метастазира подобно всеки тумор и така се формират процентите гласоподаватели на големите партии. Няма какво да се лъжем, ИЗБОРИТЕ НЕ СА НИТО ЧЕСТНИ, НИТО СВОБОДНИ! ТЕ СА ПАРЛАМА - ЕДИН ВЕЧЕ ДЕТЕРМИНИРАН И ПРЕДИЗВЕСТЕН ИЗБОР!

Анонимен
преди 6 секунди
В такъв случай имаме вече купен и платен /корпоративен/ вот. Корпорациите избират тази политическа партия, която би им осигурила безгрижно бъдеще и най-високи печалби.

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/25/korporat...64165#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 3 години 5 месеца #58080
Американ партнер
преди 1 секунда
Прав си, Бойко! Ние сме много разтревожени, как нашата балканска колония, американ щат България не иска да купува от нас, хартиените ни Ф-16! Да не говорим, че вашият генерал Муни и той са отметна от нас и искаше да купува истински самолети "Грипен"! Но ти, беше на поста си, Соколе наш, Бойко и заедно с Тулуплу паша и Арматур кафа ни дадохте 8 млрд пара за ракъ кефли! Затва, па ша биеш, Кондоре Наш на изборите! А, кво да кажем за реактора и него на чертеж, щеше ни го продадеш! Те тва е Американската мечта!
=========================================
Вчера гледахте ли "Панорама" - ако сте, щяхте да сте много разтревожени. Надявам се и американските партньори да са разтревожени как Асен Василев призовава да се докарат първите самолети и тогава да се плащат другите. А как се опълчи срещу американските реактори? И Бойко Василев го гледа и мълчи, вместо да го пита защо е купувал на 300 лв. газа? От 33 лв. при ГЕРБ, на 300 лв. след нас - защо бе, хора, кой така ви уплаши да мълчите?
Защо давахте по 1 лв. на всеки литър гориво да ви се краде от джоба?

Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха
Лидерът на ГЕРБ обвини ПП, че лъжели хората

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/25/borisov-...nas-se-ucheha.564181

преди 3 години 5 месеца #58081
Гонзо Бойкикев
преди 1 секунда

Бойкикев и тва ти е много, лалажийо!;))) Досега, ни един от вас, не съм видел, да са изпоти с мотиката на къра! И дръвчета престанахте да садите, тулупи;))) Аз искам, наживо с мотиката, да изкопаш 1 декар, разорана нива. Искам та вида, как са потиш и сменяш няколко потника, как фаташ текезесарски тен и как устните ти са напукани за вода, как млада деебарка;))) ти носи водичка със стомна! Лалажийо, за "ла-ла-ла", аз съм много по-добър от теб, грантажийо, пусти опустел, шнура ми поел!

Христо Иванов: На България й трябва правителство, което да я задвижи напред
Най-голямата заплаха за българския суверенитет е режимът на Путин

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/25/hrist...64173#comment-newest

преди 3 години 5 месеца #58085
Трябва да се гласува така, че ГЕРБ да бъдат втори след ПП или двете партии да са с еднакъв резултат и да настане небивало политическо напрежение, броене на бюлетини и искания за касиране на изборите;))) Това е най-доброто за България към този момент. ГЕРБ атакува Пловдив и региона с фигурата на Вежди Рашидов, зад когото стои последния шеф на 6 отдел на ДС, т.е. ДС ще се опита да конфигурира политическото пространство така, че да спаси себе си! Това, не трябва да й позволяваме! ДС е Октопод!

Седмица преди вота ГЕРБ с преднина от 1,4% пред ПП-ДБ, ще спечели ли?
Инфлацията и високите цени – основните проблеми на българите

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2023/03/27/sedmic...specheli-li.564307,8

преди 3 години 5 месеца #58090
Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда

Ич мa не ебе;))) за финалния им спринт към софрата. На некои е към софрата, на други към гробищата. Но, ви каам, чи за да стане още по-лошо, дайте на Врабевски още 3% и да минат леко над ДПС. Стрест тест;))) Купона ша стане голем;))) Не, че ме ебе масона Чикчирик, ма, нали разбирате, сега му е времето да преместим некои пешки на едни лоши места в шахматната дъска;)))

Финалният спринт ще реши победителя в изборите - ГЕРБ-СДС с 25,9%, ПП-ДБ с 25,4%
Битката за третото място също е непредвидима
30 мар 2023 09:38, Александър Попов
19

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/30/final...-pp-db-s-25-4.564705

преди 3 години 5 месеца #58094
Бойко Борисов;
“Лорер е много мил човек. С него може да направим коалиция.”

Както се очакваше, ГЕРБ и ПП (Шалом) ще правят коалиция по заповед на едно посолство. И това не е американското от ул. Козяк. Аз лично не бих се учудил израелският гражданин Лорер направо да бъде издигнат за премиер.
Гласувате за ГЕРБ - гласувате за Шалом
Гласувате за ПП/ДБ гласувате за Шалом
Не гласувате? Още по-добре за тях. Изборите и с 1000 мангала ще бъдат “легитимни”, важното е кой държи кодовете на софтуеъра.

Това, към което ние традиционно призоваваме от няколко години насам е да има патово положение. Тоест, никой да не може да направи стабилна коалиция. Защото “стабилността” е мъртвешката хватка за Българите.

преди 3 години 5 месеца #58095

anti666 писа: Бойко Борисов;
“Лорер е много мил човек. С него може да направим коалиция.”

Както се очакваше, ГЕРБ и ПП (Шалом) ще правят коалиция по заповед на едно посолство. И това не е американското от ул. Козяк. Аз лично не бих се учудил израелският гражданин Лорер направо да бъде издигнат за премиер.
Гласувате за ГЕРБ - гласувате за Шалом
Гласувате за ПП/ДБ гласувате за Шалом
Не гласувате? Още по-добре за тях. Изборите и с 1000 мангала ще бъдат “легитимни”, важното е кой държи кодовете на софтуеъра.

Това, към което ние традиционно призоваваме от няколко години насам е да има патово положение. Тоест, никой да не може да направи стабилна коалиция. Защото “стабилността” е мъртвешката хватка за Българите.

Борисов: В ПП има един прекрасен човек - Лорер. Един ден ще направим коалиция с него (Видео)
www.24chasa.bg/bulgaria/article/14118745

" Вебер посочи, че европейските средства не могат да бъдат използвани, те чакат да бъдат дадени на България. "Но последните 2 г. България е нестабилна и не излъчва правителство, парите седят и чакат. Само 6 млрд. са от Фонда за борба с последиците от КОВИД, те трябва да бъдат инвестирани в страната ви", каза той. "

Вебер е много далече от Истината. Парите не носят Стабилитет;))) Преди го правиха, но след Годините Шегор и Бури Барс, това ще става все по-трудно, защото в голямата глобална картина тече преосмисляне на ролята на Златото на Яга. Ние, търсим, онзи Български Свят, в който основния фундамент не е капитала, а духовността. Тя излиза на преден план и започва да претрансформира, разбира се, бавно, фундаментите на настоящия свят. Разбира се, по-възрастните поколения, биха казали: "Като умрем, правете, каквото искате;)))", а по-младите: "Ние си искаме света, такъв, какъвто е". И на двете прослойки, няма как да се удовлетворят исканията;))) Промяната, не като политическа партия, а като лично и обществено-социално събитие;))) се случва, защото трябва да се случи.

""Манфред, може да рапортуваш, казано на комосомолски, в Брюксел, че ГЕРБ и СДС са живи и здрави, в прекрасна форма. Толкова стабилни, че няма мърдане. Убеден съм, че българският народ има инстинкт и вече знае - трябва да се прощава, да се обединява и да помислим как да се измъкнем и да не тревожим Европа, Америка и хората в България. "

Манфред, ам сори фор ю;))) България много силно ще разтревожи ЕС, Америка и Русия;))) Хората са без значение;))) Това, де се казва, не зависи от тях. Особено от нашите хора, които в мнозинството си са вулгарни материалисти. Защо? Защото, България е планетарен инструмент за създаване и реконструкция на човечеството. И тук не говорим за опитите то да се владее от еврейските клики на Ротшилдови, Рокфелерови, говорим за неща, далеч надхвърлящи границите на нашата Слънчева система. България винаги е била една земна Тревога, но една голяма Космична Радост. Толкова за силата на вашият любим чифутин Бойко Карпузата.

"Ние с лидерите може да се мразим, макар че аз не ги мразя. Това може да даде шанс България да се стабилизира след втори", обърна се към шефа на ЕНП Бойко Борисов."

Ха, ха, ха, ха, можем да се мразим, но не ги мразя, хахахахахаха... България, няма как да бъде стабилна, оттук нататък. Тя излиза от земния си стабилитет и започва да влиза в небесната си роля.

" Според него в ПП имало и "един прекрасен човек - Лорер". "Ние искаме той да вземе тая пария, че да направим коалиция. Той не ще. Един ден ще го направим с Лорер", изненадващо каза лидерът на ГЕРБ.
Борисов отбеляза, че премиерът на Люксембург Ксавие Бетел го е поканил на сватбата си. Той не успял да отиде, но изпратил пожелание. "Той е либерал, но е наш приятел, подкрепя ги тях, но има мостове, които да ни свързват", даде той пример за други допирни точки с ПП, след като преди дни Кирил Петков се похвали с подкрепа от Бетел. "

Българската политическа клика става все по-смешна, в опитите си да закрепи управлението на държавата. Преврат в ПП, за да се разберем като евреи;))) За това ще ни помогне Ксавие Петел, оф, Бетел. Той ние допирната точка... Къде, в спалнята?:)))

" Лидерът на ГЕРБ призна, че твърдата позиция на ГЕРБ в подкрепа на Украйна може да бъде спорна, особено предвид "една фалшива идеология за мир". "Ние също сме за мир, за незабавно регулиране на този ужасен кървав конфликт, но това не минава през загубата на войната в Украйна. "

Бойко Миротвореца, хахаха... ГЕРБ няма идея за мир, камо ли идеология;))) Когато България като държава имаше Златния Шанс в началото, наистина да бъде инициатор на мирни преговори, но ПП, ДБ и ГЕРБ предпочетоха риторика и действия, които да я накарат да заема само едната страна в конфликта, игнорирайки другата. Оттук, нататък, мира минава през пълна победа на една от двете страни, ако въобще се стигне до възможността въобще да бъде установен мир и някой да победи в обозримо бъдеще. Защото размяната на ядрени удари, не е победа за никой, това е загуба на цялата планета. Без България, мир в тази война не може да се случи. Проблема е, че реално в България, няма системен политически представител, който да случи такава политика. Несистемен има.

преди 3 години 5 месеца #58097
Мъдризми :-D 01.04.2023 г.

Ако кандидата за политик и дупетат в НС, не мой да обърне с правата лопата ръчно нива от 1 декар, значи не става и не подлежи на избор. Местото на лаладжиите е в кръчмите, а не по банките на НС!
И мога да перефразирам: кръчмите опустяват, когато клиентелата им се озове в НС!

Да сме гласували за Кирча и Кокорча, защото те не били такива далаверажии кат Бойко;))) Глейте ся, как да ви каа, единствения, който не е далаверажия в таа държава съм аз. Гарантирано 100 %;))) Сичку останало, не ми го фали. Просто аз немам съзнание, мисъл, идея, кво е тва далавера, не ми иди отвътре, немам ген в таа посока. Да де, то, ако ми идеше отвътре, щех съм в НС;)))

Билбордове на политици у Филибелата. Кат почнат да ги снимат в определени пози, политиците, да използват психологическо инженерство за дъмпинг на подсъзнанието. Не съм наясно, един политик, като го снимат в определена поза с точно определен жест с ръка или гримаса, как мислят, че ми въздействат върху съзнанието, не знам;))) Требе, а съм политическо жувотно, за да мой съзнанието ми да бъде обладано от осанка, поза, стойка, поглед, израз на очите, на облекло;))) Може би, ако, политика беше хубава жена, може би, обаче пък там работи, социалният опит, чи, ако са ти празни ръцете и леглото, очите, а са ти пълни, файда нема;))) Въобще, ма не брига;))) Защо? Защото аз, работя с излъчването на вътрешната природа на индивида и такива социални инженерства, не ми минават. То, много хора си мислят, че ще минат номерата им, ама тва, че за момента са праа, че не ги забелязвам, не значи, че не ги забелязвам;)))

2 април. На никого диван чепраз не прая, защото идва Края;)))

преди 3 години 5 месеца #58098
Фронтови гробар
преди 1 секунда

2 април 2023 г. Всяка пусната бюлетина - повиквателна за фронта!

Фронтови гробар
преди 34 секунди

Таа сутрин спах па до 10.00 часа, жената напрай едни вкусни палачинки, не си е работа... Сипах си кафенце, а, палачинките, кеф... сладостта на живота... Вие, закъде сте се разбързали, тази неделя? Овкусете се със сладостта на живота, защото след 2-ри, него, така или иначе, нема го има!;)))

преди 3 години 5 месеца #58099
Тази вечер пия една ракия за влизането на ИтН ние постигаме една стабилност на хаоса.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.