"Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?
afera.bg/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%...%d0%b7%d0%b0-%d0%b2/
Сега, Веселина има контакти както с евреите, така и с някои от мафиотските главатари в България, които случайно или не са масони. Това също е в съзвучие с някои неща, които ние като тенгриани усещаме. Защото забележете, цялата тази касапница се случва в изконните земи на Велика България. И в интерес на проекта на Ротшилд 2030, както и златния милиард на илюминатите, какво по добро място за начало на световна война от България.
Това още веднъж иде да покаже колко бяхме прави преди време да създадем този политически хаос, за да няма стабилна коалиция “в името на стабилността”
Тази “стабилност”, която те искат е унищожителна за Българите. Не говоря за модерните европейци, които говорят български, а за тези, които знаят значението на думата България и срещу тях работи целия репресивен апарат на жидомасонския Режим.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това не е нещо ново за нас, България отдавна е във войната, тука уточнението е, че ще е и с жива сила и Муню се постара доволно с Изменението в Закона за ВС на РБ, т.е. българските мъже, най-вече бедняците ще бъдат отнети от техните жени и семействата им и пратени на фронта, а богаташите, няма да загубят нищо, само ще спечелят, а по-заможните - ще се откупят. Не просто за ПП§ДБ„ но и за ГЕРБ, дори ПП§ДБ изпреварва с 1% ГЕРБ към днешна дата, това явно е поради парите, които се наливат в тях. АКО СЕ ГЛАСУВА, ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО. Подочувам, че ПП също така, много здраво напъват към местната власт. Хубавото, па казвам, в българската политика е, че е курвенска работаanti666 писа: Искам да обърна внимание на една публикация в сайта на Афера
afera.bg/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%...%d0%b7%d0%b0-%d0%b2/
Сега, Веселина има контакти както с евреите, така и с някои от мафиотските главатари в България, които случайно или не са масони. Това също е в съзвучие с някои неща, които ние като тенгриани усещаме. Защото забележете, цялата тази касапница се случва в изконните земи на Велика България. И в интерес на проекта на Ротшилд 2030, както и златния милиард на илюминатите, какво по добро място за начало на световна война от България.
Това още веднъж иде да покаже колко бяхме прави преди време да създадем този политически хаос, за да няма стабилна коалиция “в името на стабилността”
Тази “стабилност”, която те искат е унищожителна за Българите. Не говоря за модерните европейци, които говорят български, а за тези, които знаят значението на думата България и срещу тях работи целия репресивен апарат на жидомасонския Режим.
==========================================
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.
България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.
За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.
ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.
За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.
Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!
Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.
Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.
АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!
преди 2 секунди
"в евроатлантическото бъдеще на България и в победата на силите на доброто". Ха-ха-ха и ха-ха-ха... Приказки за наивници или за електорални дечиня... Силите на доброто, ха-ха-ха, много ми е смешна, тази филмова сащска идеологема "добрите-лошите"
БЗНС и Обединени земеделци се присъединиха към ПП - ДБ
Това обявиха от групата
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/01/bzns-i-o...61795#comment-newest
Изборите са голяма лапачка човек! Затова ти скачат
Помислих си, че подобно мнение "тъпо" е на човек от "Възраждане", така се и оказа
Другата партия, която много злостно щурмува тази полоса са ПП
Моше Гербере
преди 0 секунди
Засрамихме се!
Храните поскъпнали с до 50%, търговците трябвало да се засрамят
Минималната заплата е на размер 45% от необходимите средства за издръжка на живота
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2023/03/05/hranite-pos...uywFs#comment-newest
Aч кьопек Танаска
преди 0 секунди
Аз и Янев сме единствените генерали, дето са валат на държавната хранилка! Бойко са уреди, фърчилката са уреди, само аз, завалията са увъртам кат гладно куче около кокал, а ма огряват само огризките от парламентарнищ бюфет! Ач съм, ач... То и моят зет, кататисчито и той е ач! Бахти, народа дет сте, мързеливи и гладни сме, на хранилката, най-накраа на сложете!
Атанасов: България стана държава на служебната власт
ПП-ДБ нямало да допуснат бюджетен дефицит над 3%
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/06/atanasov...mY27g#comment-newest
Глейте ся, политическата партия това е Системност, а в Системността, неизградена от самите вас, вие сте просто средство и ресурс за нейното Съществуване. А тва не става без капиталите, които са кръвния поток на тази Система. Системата в геополитически, планетарен план това е САЩ или по-скоро ФЕД - Склада на Златото на Яга или поне един от големите му складове. Яга обича да трупа злато, въз основа, на което гради човешкия социум и неговите правила и по този начин детерминира свободата на личността, още с рождението й, скрива Истината или илюзира като нейно единствено Лице. Затова не знам защо, мнозина се подведоха по политическите партии. По тях се поведоха дори хора, които преди ги отричаха. По този начин Системата се опитва да наложи граници на Антисистемата създавайки трудни или непоносими условия за нейното реализиране чрез удобствата на цивилизацията, която създава. Това са едни сложни въпроси, но и не чак толкова сложни. Затова Малцина са Антисистема, а Масовката е Система. Колкото до Коста, той просто иска да реформира Системата, да насочи удобствата й към общността, която припознава идеологията му, ако има такава
Костадинов: 344 000 подписа за референдума бяхме събрали до миналата сряда
nova.bg/news/view/2023/03/05/403554/кост...p6RJmx6-w8Ok_6AmY27g
Шефовете на МВР-то са едни нагли селяшки копеленца, а редовите милиционери са чисти селяци, избягали от Родопите (досещайте се, как ги наричаме), за да не копат патати или от кърищата, да не копат царевица! Основната им идея е да се пенсионират на 45 г. и да ви надживеят. Тогава резонно идва въпроса за стойността на вашия живот! Защо? Защото, вие сте средство за добруването на тези! А те са по-долни от вас!
След унижението зад колоните на МС: Жена осъди МВР
Потърпевшата е била снимана от представители на реда разголена
Прочети още на: www.dnes.bg/sofia/2023/03/06/sled-unijen...62210#comment-newest
Китай вчера заяви, че една невидима ръка разгаря войната в Украйна. Димитър Песков веднага побърза да заяви, че това изявление било шеговито, а всъщност имал предвид САЩ. Не, песоглавецо! Не е САЩ. Иначе нямаше да казва “невидима”. За същото изявление, че една невидима ръка управлява САЩ някога тя уби Джон Кенеди. Знае се коя е тази невидима ръка, и затова Китай като каже А, да каже и БЙордан_13 писа: Това не е нещо ново за нас, България отдавна е във войната, тука уточнението е, че ще е и с жива сила и Муню се постара доволно с Изменението в Закона за ВС на РБ, т.е. българските мъже, най-вече бедняците ще бъдат отнети от техните жени и семействата им и пратени на фронта, а богаташите, няма да загубят нищо, само ще спечелят, а по-заможните - ще се откупят. Не просто за ПП§ДБ„ но и за ГЕРБ, дори ПП§ДБ изпреварва с 1% ГЕРБ към днешна дата, това явно е поради парите, които се наливат в тях. АКО СЕ ГЛАСУВА, ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО. Подочувам, че ПП също така, много здраво напъват към местната власт. Хубавото, па казвам, в българската политика е, че е курвенска работа
)) ама буквално го разбирайте
)) със сливите между краката, напред се движи тя))) затова често в нея, малките камъчета обръщат колата
))
==========================================
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.
България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.
За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.
ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.
За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.
Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!
Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.
Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.
АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!
Едно време Китай воюваше срещу Българската Империя. Сега я няма тази империя. Но общият враг си остава.
Сякаш ония от изборите живеят на друга планета и някои го гледат като сериал, но доста хора напоследък отговарят, че изобщо не следят тия неща. И правилно защото актьорите там са пълен провал избирани по 100 пъти без никаква файда пак там седят и мелят някакви безумия, нямат нищо общо с бита на българина.
А българинът гледа телевизора и се подсмихва, ама тоя целия цирк струва милиарди и ние го плащаме.
Оня па ушатия доказва в момента защо беге не е готова за президенска республика и еднолично управление: ако интернационалистите из&ерат един ушатко най-отгоре, а той из$ере в управлението две-три трупи комедианти то всичко като държава е приключило и то се вижда.
Един обикновен картел на търговците прекупвачи прави на луди институциите и цялата държава, убива българското производство и изсмуква безконтролно парите на българите, а генерля не може да реагира. Какво ходиш като самоходен говорител и плямпаш, бе толуп-2. Парите на българите се изнасят под носа ти, а ти се газурчиш насам и натам.
Ноо шопът си е отявлен сеирджия, хванал се е на сеир да зяпа не вземе да натири тая сган. Казват хората ама няма кой да дойде друг, те новите по-зле се оказаха. Ама кои са новите незнам защото тука все марионетки на сащ изскачат. А най-смешното е, че точно на тия същите - европейците ги пратиха у лево! И аз да съм холандец политик няма да ги искам тия толупи да седят до мене. Хората тука са бедни, дават им се малко пари, само муфтят заеми, има корупция и сива икономика, управляват зле, бизнеса запада, стандарта е нисък така че ай шенген ама по-нататъка. Това постигнаха българските политици, назначени от сащ и подкрепяни от същия този ес. Невероятен цирк...обаче народа седи и гледа пиесата защото всякакви системи за самоорганизация са тежко компрометирани и блокирани на системно ниво.
То това му е хубаво на безвремието, че може да продължава цяла вечност.
ДПС и "Възраждане" се борят за третото място
www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/10/ospor...3kVjU#comment-newest
Пичови, нема фуф
преди 1 секунда
Гответе се за хиперинфлация и голям глад, съпроводен с гладни бунтове и въвеждане на военно положение, за да бъдат овладени нещата в България
Сарказъм Радомирски
преди 41 секунди
"Инфлацията падна, цените растат" - ярък пример за двумисъл камеиева... Оруел нервно пуши и завижда.
Инфлацията падна на 16%, цените на храните обаче отново растат
Краставиците поскъпват с цели 32,7%, пипера - със 17,7%
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2023/03/15/inflaciiata...86psg#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Нима? Аз пък се си мислех, че България отдавна е фалирала
Доклад на министерство на финансите: България е заплашена от фалит
Има сериозен проблем за поддържането на фискалната стабилност
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/15/doklad-n...hena-ot-falit.563117
Автор
Владимир Маринов / Vladimir Marinov
Йордан Стайков Пише се Тюркмен, Стайков! Ако имаш нещо конкретно, сподели… Иначе си пиши, не ми пречиш
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Да, Тюркмен, Маринов
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Сега, като твой Работодател, Маринов, (поне на теория), пред когото ти се явяваш на интервю за работа
Йордан Стайков
Г-н Маринов, ето и тук ви задавам за втори път този въпрос: Вие, от зам.кмет на Община "Родопи"заедно с г-на Михайлов, където останах с изключително приятни усещания за вашата дейност
Божин Илков: Йордан Стайков, защо не ти отговаря др. Маринов, интересно... Аз само питам.???????
Йордан Стайков
Божин Илков: Той не е длъжен да ми отговори веднага, може и утре и вдругиден, до изборите са 12-сет дни, в които аз мога да задавам въпроси всеки ден и да търся, отговорите
Автор
Владимир Маринов / Vladimir Marinov
Йордан Стайков Г-н Стайков, благодаря ви за положителната оценка за работата ми в община Родопи. Още повече се радвам, че това, което г-н Михайлов прави го оценяте. А сега да ви отговоря на въпросите: г-жа Корнелия Нинова никога не ме е канила за член на Изпълнителното бюро на БСП и аз никога не съм член на този орган. Винаги съм бил искрен и никога не съм си променял мнението, камоли рязко. Няма защо да се притеснявате от поведението ми, защото то винаги е било последователно и справедливо. Нещо повече, г-н Стайков, аз винаги съм се борил за единна левица и ще продължа да го правя, но никога няма да приема г-жа Нинова да е присъства там. Единното ляво е бъдещето и то трябва да се случи с нас или без нас. Още веднъж ви благодаря и ви желая да сте здрав и винаги реалист, както и сега! Уважавам ви, такива, истински… Спокойна нощ!
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Да, оценявам го, разбира се, но сега ще ви кажа в каква светлина е тази оценка. Добре, да кажем, че погрешно съм се информирал и останал впечатлението, че сте на високо място в БСП„ при все, че сте АБВ, но за мене големият проблем остана в Община Родопи, тъй като там, вие спечелихте, благодарение на надеждата, че ще има промяна и то радикална, касаеща ПП ГЕРБ, но това не се случи. Да, ГЕРБ нямат кмет, но имат общински съветници и административни кадри, които продължиха политиката на ГЕРБ и при управлението на Михайлов. Наистина, настъпи промяна, но още по-отрицателна. Аз тука не говоря за материалните придобивки и благоустрояване: цимент, асфалт, винкели, те не ме интересуват, не разбирам политиката така, подобрението на живота, аз го разбирам като една цялостна позитивна психологична среда, която дава свобода и радост от живота. Това са двата основни двигателя, които тласкат бита на човека, напред, не материалното благоустрояване. Погрешно е, разбирането от политиците, че материалното благоустрояване е достатъчна политика или набор от политики за добър живот. Не всеки избирател, разбира така нещата. Проблема тука е, че, ние вместо да получим тези два основни двигателя, ние получихме точно обратното и в крайна сметка, материалното благоустрояване се превърна в негатив, не в позитив, т.е. в средство за налагане на определен тип мироглед и визия за света, които такива като мен не споделят. Не сте длъжни да ме разберете, но аз съм длъжен да го кажа, сега.
Йордан Стайков
Емилия Иванова: Требе ви каа, че по-лошо управление на Община "Родопи" не е имало
Бойчо Начев
Йордан Стайков , има машини ,а Вие копате ли ?
Йордан Стайков
Бойчо Начев Има машини за тия с пари, за останалите има мотика. Щом ви го казвам, значи съм наясно с разликата и копам, да, мога да ви демонстрирам,че съм по-добър от вас
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.