"Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?

преди 3 години 5 месеца #58100

18j писа: Тази вечер пия една ракия за влизането на ИтН ние постигаме една стабилност на хаоса.

Аз са опих от кеф и заради третото место на "Възраждане", нал аз го поисках, за да бутнем за първи път ДПС от третото място :-D :hammer: :tooth: :tooth: От ИТН ма кефи само Тошко Пердето, истинска касапница е тоя пич :tooth: :tooth: :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 3 години 4 месеца #58104
Тагарев: Сбрахми са сички интелектуалци на ясла "Сорос": художници, музиканти, актьори, режисьори, абе, целият интелектуален елит на нацията към днешна дата;))) напрайми подписка и отправихме апел, Бойко и Асан, а са чифтосат! Ние сме гласували за тях, не за Коста и искаме единия евроатлантик да ашладиса другия евроатлантик и да са сберат в едно сговорно и задружно семейство, което да са ашладисва редовно, (секи ден, ку требе) за да сме стабилни и да мой си пафками и да си пийвами и да бохемствами;))) Емили, ша им свети на двамата и редовно ша ни казва, как върви семейното щастие, ашладисват ли са, доволни ли са от тва или почват са карат. Ку, почват са карат, ний па ша им напишем един Апел, да не забравят, който дава парите и че за едните пари, ако човек не може да пожертва, едното дупе, за какво е на този свят?:)))

преди 3 години 4 месеца #58112
Путин Хрес Спасител
преди 0 секунди

Вижте ся, много народи по земята, чакат да бъдат освободени от призваните да бъдем освободители - руснаците. Ние сме родени освободители, да не кажа, че сме професионални освободители. Колчем, некой поиска, веднага идьом освободить его;))) Но, най сме мераклии да освободим българите за пореден път. Онзи ден, гледам, една бюлетина, сички партии задраскани, а отдолу с номерче добавено моето име Путин. Няма страна в света, която тъй страстно да желае освобождението като България!;)))

В руския ефир: Дали да не освободим Финландия?
"Финландия исторически е наша земя" е част от реакциите
www.dnes.bg/rusia/2023/04/06/v-ruskiia-e...WqmwY#comment-newest

преди 3 години 4 месеца #58119
Герчи Масонерчи

Помните ли, гат Румбата ма турна на първото си служебно? Отде, ма извади? Никой не се запита! Аз, просто се появих, изскокнах изпод шапката му, изплетох се от образовката му, умъкнах са изпод шинела му;))) Никой не се запита и не позна и аз ви казах тогава: Муни ма взе от тенис корта! Цъках мачле с Бойко;))) Бойко, тамам ма биеше и Радев вика: - Алабаш, земам ти го за малко, ще ти го върна после, ама по-добре, ела и си го земи;))) Така и стана;))) Бойко са върна за цял един мандат! Да си мъ земе, де!;))

Герджиков: ГЕРБ може да успее да събере правителство
Надява се на диалог

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/08/gerdjiko...65921#comment-newest

преди 3 години 4 месеца #58121
Стани Шеф
преди 1 секунда
ГЕРБ и ПП$ДБ, вместо обща спалня си изкопаха окопи;))) Аз, обаче, навремето, гато Доган ми предложи, не изкопах окоп срещу му, а веднага легнах в общата спалня в Сараите. Прибавихме и Сакскобургота. Сакса не си падаше по тройките, че беше дрът, мъ, аз с Доган... мале-мила. Доган така ми го отпараше, чи чак дзъркелите ми изфърчаваа. После му викам: - Сега не мога Моника да таковам, боли ма многу дупету... И той: - Доведете я! Лааашш, яко забелената му и на жената във формириферата й дзъркелите й - и те на таваня;))) Затва имам и деца;)))

Станишев: Политиката е носене на отговорност и правене на реални неща, а не само говорене
Според него винаги има начин за съставяне на правителство

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/09/stanishe...samo-govorene.565983

Тангра Сила
преди 1 секунда
До Патриота
Ти виждал ли си, днешна Волжка България наречена в болшевишката епоха на Русия, Татарстан? ;))) Това е страна Рай, хем нема нашите възможности, дет сме в ЕС. Волжка България е най-красивата и подредена част от Русия;))) За съжаление, Коста не ни води натам;))) Защо? Защото Коста, един сносен учебник по история не написа кат ората, поне Врабевски, да го бе написал. Там не се споменава Тенгриянството, а само християнството, за духовността и културата преди Хр. не се споменава нищо;))) Така, че споко с Коста;))) Той си е хейуеуропец;)))
Патриота
преди 4 минути
Аспарух напусна Евразия и превзе Мизия с меч от Римската империя, назова я България! Костадин иска да ни върне обратно. Княз Борис Първи, покръсти българите и ги превърна в Европейски нарад, Костадин иска да станем татари

Василев прогнозира, че ако ПП се коалира с ГЕРБ, на следващите избори ще спечелят "Възраждане"
Има три пътя, по които можем да поемем, на мнение е той
www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/09/vasil...fbiPw#comment-newest

преди 3 години 4 месеца #58122
Патриота
преди 4 минути
Аспарух напусна Евразия и превзе Мизия с меч от Римската империя, назова я България! Костадин иска да ни върне обратно. Княз Борис Първи, покръсти българите и ги превърна в Европейски нарад, Костадин иска да станем татари

Новите ВЪЗБУДЕНИ, да де ВЪЗРАЖДАНЕ. Ама много са ВЪЗБУДЕНИ...

Вервайте на очите си,а не на пропагандата!

Виждам МАНГАЛ с конспативно име снесен паразитно като кукувиче яйце.
ЗНАЧИ Е ВРАГ.

Лесно е.

Разкарайте тоя цигански мелез от очите ми.

преди 3 години 4 месеца #58123
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

преди 3 години 4 месеца #58124

18j писа: Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

:tooth: :-D Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя :hammer: , другата спънка им викам са парите на Врабевски :tooth: :tooth: това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

преди 3 години 4 месеца #58126
Копринков: - Аааа, недейте така, другарко Нинова! Ша ми разтурите "Пътя на Коприната"! Без бюджет създаден и предложен от вас, който след тва, ние да събирами и да зимаме пари, ще настъпи истинска катастрофа! Като нямаме пари в Президентството, нема "Път на Коприната", нема и за Узунов и Михайлов в село Първенец! Голем глад! Ша фатами мотиките и правите лопати, той Стайков нъ покани на нивата му, ма на, кой да предположи;))))

Първо – приемането на Бюджет. "Г-н президент, направихте голяма грешка, като отказахте да внесете бюджет за 2023 година. Не ни чухте в края на миналата година. Сега ще ви се наложи да чуете господин Борисов. Ако няма Бюджет, остава вашето правителство, но без пари. Всички ще страдат от това", посочи Нинова

Нинова: Така не може да продължава повече!
Лидерът на БСП към Радев: Направихте голяма грешка с бюджета

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/12/ninova-t...ljava-poveche.566329

преди 3 години 4 месеца #58127
АнтиДПС
преди 3 секунди
И кво, всички партии, без "Възраждане" са с еднакви приоритети, но с различни абревиатури, хахахах... Според мен, Карадайъ и Доган, немат право да правят каквито и да е призовавания и техните глупости да се тиражират от медиите. Защо? Защото политичексият живот сега се определя от три партии ГЕРБ, ПП-ДБ и Възраждане. Останалите са извън Голямата Тройка;))) Сега, трябва да чуваме, повече, кво шъ кай Коста, инак останалите сме ги чували веке и им знаем мищуриите;))) За Кабака и Асан, гълча;)))
Гледам, че почна Коста да брани украинските попове от разстрел, па в Украйна го възприеха като руски агент;))) Виж ся, Коста, "Йехова ире", ку знаеш, кво значи тоа израз, сиреч, ку Господ Яхве е решил си ги земи при себе си чрез руснаците, ша станат мъченици за вярата, Коце! Ти, кво, не искаш, християнството да има нови мъченици?:))) Чи, как ша са развива таа вяра? Само с ролекси и мерцедеси? Остави руснаците да си свършат работата;)))

ИТН: Всички в НС трябва да работят за хората, това е задължение
Приоритетите на партията: Шенген и Еврозоната

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/04/12/itn-vsic...-e-zadyljenie.566331

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.