"Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?

преди 3 години 6 месеца #57991
Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда
Всъщност Вицекравата се надява чрез това обединение, в което чуркащия във фонтана и сички лелки с нацепени зелки са се сбрале, да се деблокира политическия процес и да опрай дереджето на Муни, който затъва в калта на собственото си масонско безличие и национално предателство, което скоро ще сложи черни кърпи по вратите на село Първенец и Устина... много се лъже, въпросната;))) Кой млад ша гласува за тези?:)))

Йотова за лявото обединение: Време беше, имаше остър дефицит
Новата формация да даде път на средното поколение, на младите хора

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/02/14/iotova-z...ostyr-deficit.560207

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 3 години 6 месеца #57994
Електората би трябвало вече да е наясно, каква е целта на подобни механични сглобки;))) "Ти на мене - аз на тебе";))) МВРО са една толкова котерийна партийка, че просто не е истина, а като видите членовете й по места, ще разберете, че и този 1% им е прекалено много;))) Но, как се мисли? 4+1 = 5%, т.е. над чертата. Хем МВРО вътре, хем и Янев вътре;))) Мутри вътре!;))) Разбира се, по-голямата услуга ще я дължат МВРО и затова те напълно ще припознаят политическото верую на БВ. Разбира се, това "верую" Каракачанката вече го е изповядал;))) - да пристанем на Бойко!;))) С МВРО на БВ просто им стават и патриотични кичилата;))))

Партията на Янев се прегръща с ВМРО за изборите през април?
frognews.bg/novini/partiiata-ianev-pregr...rite-prez-april.html

преди 3 години 6 месеца #57995
Огледал се Илия
преди 1 секунда
Опрасил са пак в тия;))) Момче, я са виж в огледалото! Каква промяна на политическия модел, ще дойде от тебе? Па да не говорим за Божанков: Огледал се, Илия - опрасил са в тия;))) Ние, видехме каква Промяна дойде с вас;))) Промяна не се прави от хора със системно мислене, а с извънсистемно такова. Хората със системно мислене, просто искат да преизползват Системата в тяхна полза, затова говорят за Промяна!;)))

ПП и ДБ искат промяна на политическия модел на управление
Президентът Радев разделя обществото, смята Стою Стоев

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2023/2023/02/17/pp-i-...60512#comment-newest

преди 3 години 6 месеца #57997
Електорат, ако си умен, требе една много голема червена лампа, а ти светне;))), па, ако си мъдър като народ, ще продължаваш в този дух: не позволявай на тези да вземат управлението на страната!

www.segabg.com/hot/category-bulgaria/boy...-problem-korupciyata

1. Борисов заяви, че истински съжалява, че ГЕРБ не са приели антикорупционните закони на Крум Зарков и че от партията му са се оставили на "Кирил и Асен" да ги надиграят. "Оставихме им се. Щяхме да подкрепим законопроекта на Крум, защото Европа и Америка искат да го подкрепим", посочи той и декларира готовност веднага след изборите да го подкрепи.
2. "Не обичам да говоря за срещите си. Но аз знаех за "Магнитски" ден преди това. В сряда, петък и понеделник бях в американското посолство - имаме много партньорски неща да свършим. Два пъти се срещах и с О' Брайън (координаторът на американските санкции - бел. ред.)", посочи още той.
3. Запитан дали ще стане депутат, Борисов отвърна, че този път ще стане, "за да не могат да ни надиграят". "Щом толкова искат, ще стана" зарече се той. За евентуална бъдеща коалиция той посочи, че структурите на партията му отказват да управляват с БСП, но смятат, че може да се направи такава с ПП, ДБ и ДПС. По думите му това щяло да бъде най-устойчивата евроатлантическа коалиция - с конституционно мнозинство, прозападна, проевропейска и пронатовска, която няма да даде на държавата да отива в грешна посока.
За президента Румен Радев заяви, че е против неговия импйчмънт, тъй като иначе няма да има кой да управлява.

преди 3 години 6 месеца #58003
МИР 16 Пловдив град – Бойко Борисов - СИК
МИР 17 Пловдив област – Вежди Рашидов - Мултигруп

Ма, ний от Филибелата, много обичами да прайм Бойко дупетат! Само кат го видим и веднага го избирами, а той после казва: Аааааа, аз се отказвам... Па и Веждичката да уредим, кво? Той нали подписа Изменението в Закона за ВС, заедно с Муни, заслужил си е и той едно дупетатско место, да продължи да гуляе за наша сметка;)))

Борисов повежда ГЕРБ в Пловдив и София
Обявиха листите

www.dnes.bg/politika/2023/02/25/borisov-...vdiv-i-sofiia.561369

Медийните глупости на платените редакции нямат край;))) Борисов и Радев играят в един отбор - евроатлантическия. Радев говори масмедийно "против", за да съхрани вярата в електората, който го подкрепяше за преизборането му и го подкрепя, но на практика, той, заедно с Вежди Рашидов (ГЕРБ) като шеф на НС (втори човек след него в държавата) подписа изменението на Закона за Въоръжените сили, като по този начин хармонизира българския военен закон, не просто с НАТО, а с украинския закон за въоръжените сили, който позволява на чужди войски да участват във войната срещу Русия не като наменици, а като редовна войска! Та, кажете ми, кой не е натовец? И двамата - са! Но, на Радев, му се налага да лъже и да играе, а на Борисов - не! Питайте ме, дали аз бих подписал, такова Изменение?:))) Никога!

Радев лъска в чужбина образа на Борисов
Призивът "Мутри, вън!" прати мутрите във външната политика
23 Февр. 2023СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ
www.segabg.com/category-observer/radev-l...Ck_4VhfAuba8sQzFupso

преди 3 години 6 месеца #58016

С политическата кариера на Волен е свършено;))) Времето му мина... всъщност самият той проигра времето си, заигравайки се с Бойко, подкрепяйки го и както той сам казва тука: Подарих му властта с борбата си срещу Тройната коалиция... Второто, което е важно - Волен секогиш е бил системен;))) Буен характер, но системен. Има разлика, затова ние заложихме на несистемността и противопоставянето на политическите субекти в България. Цветанов разговаря с Волен, свойски, а за мен викаше: 'Те искат да направят, това и това и да се случи, това и това". По телевизията излезе и го каза. Е, ние го направихме, Цветанов, а твоята глава падна. Ние, изиграхме правилно, този времеви отрязък, в който ни беше предоставена силата да обърнем Времето. Дори, една моя приятелка ми се разсърди за това, когато на едно ръчкане, рязко й казах, как ще постъпя с Цветанов;))) Бях, абсолютно убеден, че ще стане и то стана. Просто го знаех. Сега, времевата вълна е друга и нашите действия ще са от друг тип и срещу други хора, но с други способи. Тук, борбата вече е фронтална и много трудна. Това с ГЕРБ и Цветанов, беше по-лесно. Трудното, всъщност, много трудното, тепърва предстои. Проблема тука е, че несистемните бойци са много малко, да не кажа, че, понякога съм само аз. Не можело, да си несистемен. Айде, бе, Волене, усладиха ти се парите и високия стандарт, скъпи;))) Битката срещу тези, не е само на социалното поле, тя е вътрешна, много е важно вътрешно да не ги допуснеш. Ти, там пропадна!

преди 3 години 6 месеца #58017
Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди
Християнски ценности? А, не, мерси! Това са антибългарски ценности. Българските ценности са тенгриянските, но щом сакате сте чрист, мой са фанете с "Възраждане";))) Що бе, Каракача? Коцю не беше ли ваш кадър?;))) Па, Волен вика, чи "Възраждане" била проектирана ва смени сичките на терен барабар с Волен;))) Демек, сам си сменил Каракача, щом на Коцю си се доверил;))) Ха-ха, ха-ха...

ВМРО бойкотира изборите, нямало избор
Партията няма да регистрира листи

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/02/26/vmro-boi...niamalo-izbor.561428

преди 3 години 6 месеца #58035
Тенгри яко в дупако
преди 0 секунди
Цената на храната, донекъде е зле, донекъде е добре, оти, колкото са по-скъпи бооклуците дето се продават, по-малко ще се трови населението. Значи, Гълъбе Фъркати, Фъркати-Лековати, проблема не е само у цената, а най-вече в качеството на храната в България, която храни фарммафията и пълни гробищата! Който произвежда некачествена ранъ, доживот в панделата и секи ден, да яде, тва дето предлага на останалите!;)) Да ва вида, аз тогаз, тарикатите от раз;)))

Донев: Темата за цената на храната стана особено вкусна за всички
Премиерът подписва заповед за национално координационно звено

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/01/donev-te...61735#comment-newest

преди 3 години 6 месеца #58036

Йордан_13 писа: Тенгри яко в дупако
преди 0 секунди
Цената на храната, донекъде е зле, донекъде е добре, оти, колкото са по-скъпи бооклуците дето се продават, по-малко ще се трови населението. Значи, Гълъбе Фъркати, Фъркати-Лековати, проблема не е само у цената, а най-вече в качеството на храната в България, която храни фарммафията и пълни гробищата! Който произвежда некачествена ранъ, доживот в панделата и секи ден, да яде, тва дето предлага на останалите!;)) Да ва вида, аз тогаз, тарикатите от раз;)))

Донев: Темата за цената на храната стана особено вкусна за всички
Премиерът подписва заповед за национално координационно звено

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/01/donev-te...61735#comment-newest

Заводите са ВОЕННИ, а не цивилни! Има ВОЕННА МАФИЯ на планетата и по този въпрос.
Военните си РАЗСТРЕЛВАТ не се вкарват в затвори!

преди 3 години 6 месеца #58037
Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди

Вижте ся, българската политика е много курвенска работа, хахаххахаа. В нея нема нит идейност, нит идеология, а просто политически трикове и ходове, които требе да доведат до реализирането на един или друг частен, групов или корпоративен интерес. Последния е най-важен, защото зад него са големите фирми. Затова процента гласуващи, винаги е един и същ, не пада, това е поради корпоративния вот, който реализира корпоративния интерес на по-едрия капитал. Политическите номади наричаме "бълхи", а назначенията им "калинки";))) А-хахахахахаааа...

Митева: Много хора от Български възход идват при нас
Търси промени

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/03/01/miteva-m...61760#comment-newest

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.