ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!
Начело на африканските държави винаги стои един военен диктатор, примерно Махубто Мембеле с една въоръжена до зъби военна хунта, която трепе сичко наред. Ние сме с единият крак стабилно в Африка, дори започнахме да ходим на почивки там у Занзибарятanti666 писа: A след няколко годинки, като свърши мъртвешката стабилност, защото тя ще свърши когато жертвата спре да рита, ще се премине към физическото унищожение. Ще бъде това, което Елтимир писа;
Изходът ние го дадохме миналия Еднажден. Засега ефект няма. Елтимир е писал и още нещо;Елтимир писа: Ще има масови размирици, потушавани безжалостно. Външният вид и функционалното устройство на полицейските машини съответства на показания срок - не твърде различни от днешните, но все пак усъвършенствани. Но по-важни за мен са цифрите "20-30", възникващи в съзнанието ми, щом се замисля над бъдещите противобългарски дни. Зная, че не е непредотвратимо. Предупреждението показва наличието на неизползван досега изход
Безмислено е да съжалявам. Трагедията често се превръща в триумф на прозрението. Това е обратната страна на Закона за възмездието. Сънят бе съдбоносен, но не само за мен. Вече не работя над темата за спасението на тези хора. Отговаря се на призив за помощ. Помощта не бива да се натрапва. Забранено е да се натрапва. Забранява Огънят.
Нека бъде волята Му!
"Да напомня, че сме единствената европейска държава, ако не се лъжа, в която два от трите най-важни държавни поста са заети от военни. А това съвсем не говори добре за държавата. Да цитирам автора на афоризми Владимир Булатович-Виб: „Когато ботушът почне да мисли, мозъкът трябва да почне да марширува“. Да напомня, че пак двама от тримата не обелват и дума на чужд език и не виждам как могат да се чувстват удобно в Европа, която, както казва Захари Стоянов, "и през плет не са виждали". И най-важно - как могат да защитават умело българските интереси в нея", мотивира се Илчев.
Боже Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава
Проф. Иван Илчев стои зад думите си и твърди, че сме единствената европейска страна, в която два от трите най-важни държавни поста са заети от военни
segabg.com/hot/category-bulgaria/bozhe-g...bulgarskata-durzhava
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Жени Калканджиева е в листата на ВМРО.
webcafe.bg/bulgaria/zheni-kalkandzhieva-...listite-na-vmro.html
Е да ама със женито вървят закачени няколко реда наркотрафиканти, сводници, чораджии, пераче на пари и всевъзможна паплач, които ще получат директен достъп до институциите.
Управлението на Курвите18j писа: Сикаджийската маман атакува парламата през МВРО - ето как става "преливането на гласове". То ако беше само преразпределяне на едни 70 000 бройки не е толкова страшно. Проблемът е че през листите на тумбака ще влязат още по-долнопробни елементи от групировката на бай толуп.
Жени Калканджиева е в листата на ВМРО.
webcafe.bg/bulgaria/zheni-kalkandzhieva-...listite-na-vmro.html
Е да ама със женито вървят закачени няколко реда наркотрафиканти, сводници, чораджии, пераче на пари и всевъзможна паплач, които ще получат директен достъп до институциите.
преди 1 секунда
Спасих ви да не умрете, като ви затворих, след тва пак ви спасих да не умрете (от скука и преяждане) като ви отворих, след това пак ви спасих от глупостта ви, като ви затворих и като почнахте да ходите по Занзибар, видех, че парите не идват в шкафчето, ви отворих и сега, за изборите, па ша ви затвора, защото трябва да ги спечела, тоя път - завинаги!
Рязък скок на новозаразени с коронавирус: 3004 само за денонощие
65 души са починали, в болница се намират 5463
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/06/riazyk-s...Puvx8#comment-newest
Бойха Хрес Спасител
преди 1 секунда
Ето така се прави, така се общува с Божеството: пише се писмо, отправя се молитва или се цалува ръка на администрацията и тя препредава вашето раболепие до мен! А, не като ония, сатанаиловци, дето ревея по площадите: "Бойко К...во". Бог поругаван, не бива! Когато Господ Бох не биде поругаван, Той дава, щедър е към тези дето го обичат с цялото си сърце и наказва жестоко, но справедливо грешниците! Моцарт умре в мизрея, но наште моцартки ще спася, Аз, Бойха, Господ Бох Ваш Вечен!
Борисов се срещна с Рут Колева, музикантите - с по 5 минимални заплати
Правителството отпуска 4 267 000 лв. за музикалните творци на свободна практика
Прочети още на: www.dnes.bg/muzika/2021/03/06/borisov-se...KTzCI#comment-newest
Един интересен анализ:
www.komentari.com/2021/03/12.html
Доста интересно тълкуване. Още не си правя изводи, но е интересна посока.
Междувременно и Кьовеши се включи миналата седмица. Нека да не забравяме, че тя е тачена от младите и интелигентни български избиратели, които от своя страна не са наясно че тя е изключителна българомразка. Беше направила изявление преди време как в Северна България трябва да има румънски училища. Но да не размиваме, нов фаворит или опипват почвата американците.... все още не е ясно.
================================================
На Бойко, американците никога не са имали пълно доверие, винаги с едно наум. Затова в ГЕРБ те са си инсталирали Цветанов, за да държат нещата под контрол. неслучайно, огънят срещу "Борисов 3" бе съсредоточен към Винкелът и Цветанов, като в един момент и двамата сполучливо ги махнахме с общи усилия, но тогава ГЕРБ вместо да рухне бе спасен от Доган. Говорим за Годината Докс, преди Сомор. Затова се наложи в Сомор да се омажат доста нещата. Цветанов никога не ни е бил удобен, защото е силовак, но жесток, студен силовак, докато Бойха има елемент на едно особено селско добродушие, Цветанов е вълк. Лошо е за нас, неговото завръщане в ГЕРБ, защото вероятно към това се стреми той с тези си действия на тези частични местни избори, завръщане триумфално в ГЕРБ и детронация на Бойко, защото това отцепване на електорат е повече от герберският електорат. Също лош вариант за нас е прескачането на бариерата за НС, натрупване на значителен процент и участие като коалиционен партньор с ГЕРБ. Социологията засега не го лови, но тя не ловеше и "Атака" през 2005-та година, а тя стана трета политическа сила, тогава. Колкото до американците, те няма проблем в България - всяка една политическа партия би им слугувала раболепна, защото просто това е народопсихология станала вече и характерна българска черта, за съжаление, за огромно наше съжаление и зла беда!
преди 1 секунда
Мойте народнеце, не са толкова умни кат ората на Корнела, не могат да пишат "Визии". То затва са искат много неща да имаш, а мойте народнеце, не ги имат. Те са си прости и си знаат aдно - държим се за ЕС и той дава паре, аз ги вземам и ги раздавам! На заслужилите давам без работа, незаслужилите, т.е. тие дет ма плюят: "работа, работа, работа" и накрая не вземат нищо. Тези пари, аз заделам в чекмажан, та когат се наложи да спасявам с тех положението по време на изборете!
Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме
По думите му светът сега е като една тенджера под налягане
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/07/b...82346#comment-newest
преди 1 секунда
Ето тъй, 40 години ша върта сички куманета в пустинята, докато измрат гьотере! Инак, то тва не е умишлено, де, мойте народнеце, толкова си могат
Тръгваш за Сливен, оказваш се в Хасково... Ребусът на табелите на "Тракия"
Тръгваш за Сливен, оказваш се в Хасково
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/07/trygvash...te-na-trakiia.482366
преди 1 секунда
Идвам и за синът Павлин!
Герб ДА!!!
преди 1 час
По наследство е нормално да се предава кметството, това е правилно, стига с тиа избори и глупости, нека Бойко управлява пожизнено а после да го наследи дете, внук, любовница или той да реши!
Гроби Таласома
преди 1 секунда
До Анонимeн
"Республиканци за България" или просто ГЕРБ-Цветанов
Анонимeн
преди 26 минути
След като Мъглиж и Баня отново си избраха, чисто нови кметове от ГЕРБ и някакво село си избра кмет Републиканците, как ли ще изглеждат изборите.
Айде вече да идват, че стана много забавно .
Народа не ме обича, пък аз съм е.ти пича !
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/08/noviiat-...82452#comment-newest
преди 1 секунда
Ще му подаря пулоферът си! Да се знае, че го награждавам публично, задето е приложил на дело партийните принципи: "Работа, работа, работа"! Ето, това е ГЕРБ! Работа и Напредък! Само така ще се спасим! Е, за сметка на другите, ама то така е при капитализъмът и демокрацията, некой требе да е бит и преебан, за да мой, аз да взема и да дам и чифликчията да земе и да ми даде! Арбайтен, роби! ГЕРБ Напредък! А, останалото, Гешев, ша го опрай!
Анонимен
преди 2 минути
Американските плантатори са построили Америка за 300 год използвайки китайци полуроби да строят железниците и африкански роби на плантациите и фермите. Работа, работа, работа и пак работа. Имаме 300 год американски строй да наваксваме.
Мъж счупи с метла ръката на жена, мързелувала
Софиянецът я ударил силно с дръжката на метлата
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/08/myj-schu...a-myrzeluvala.482445
Ето го Слави
НЯМА МИЛОСТ АЗ ИДВАМ И АДЪТ ИДВА С МЕН!
По средата се вижда конникът на смъртта.
доста красноречива илюстрация какво следва където и да се появи този. Между другото, тия дни говорих с хора на Слави, които са си въртели с него далавери навремето. Казаха, че въпреки моралния ангажимент към него няма да могат да го подкрепят на изборите,защото бил марионетка в смисъла на човек, при който нормалните физически функции са силно ограничени.
Сляп- не вижда на 2 метра. Нещата които говори са му написани от трети лица и ги чете от екран, където буквите са по 15 см височина. Куц, с единия крак почти напълно, преживява едвам едвам между вливанията на различни серуми...
Дали е от дрогата, преумората или ефекта от сатанинско обсебване - важното е, че като гласуваш за Слави - получаваш някакво неизвестно задкулисие. Научих го от първа ръка,не е слух.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.