ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
След отхвърлянето на Тенгриянството като държавност, в 21-и век това дойде и при нас. ГЕРБ и герберастията. Задачата на Мутрата Българоубиец е да закове последния пирон в ковчега на мъртвеца. След 10 дни ще се разбере.Крум запитал пленниците авари: „От какво мислите, че загина вашият предводител и целият ви народ?" А те отговорили: „Понеже взаимните клевети се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още, понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Тъй като виното се увеличаваше, всички станаха пияници; освен това от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел".
Свидас Лексикон, 10 век
Разни хора вече започват да се усещат какво се готви във върхушката. Прекалено много сигнали се напаснаха.
Така хем вълка сит хем ягнето сяло
Хем боцко ще ги е набил, хем няма да носи отговорност за катастрофата, която се задава
Хем корни премьер, хем ще може после да натоварят БСП-то с всички негативи.
Накрая боцко ще ни спасява от президентството срещу лошите комунисти.
Всички ще са доволни и боцко, който ще е назначил премиершата корни, и опозицията, която ще има свой премиер в лицето на корни. Рай на Земята и Стабилитет.
В тази конфигурация стават и много бонуси и жокери.
ДПС може да стои хем в опозиция, хем да подкрепя правителството. Нали ще има и ДПС2 - Слави.
Така всякакви извънпарламентарни брожения ще може да минават в парламата през масонскио чалгар. Един истински модератор на общественото напрежение! Той ще може така да се ползва и за точилката пред извънпарламентарните партии! Или ще мълчиш или подкрепяме Слави и ти свиваме субсидията на 1 лев!
А пък за миманса може да пуснат и някакви 10-20 соросоиди, но пък позитивното е, че всякакви пейтриътс може и да останат вънка.
От ГЕРБ обвиниха ЦИК в саботаж на изборите
news.bg/politics/ot-gerb-obviniha-tsik-v...yWTDOB_CkNrRdZnFCMcs
Борисов контрира Борисов: Отмениха мерките за големите магазини
Решението е взето с оглед на равнопоставеност между отделните браншове
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/25/boriso...ReXdJDvslGacFR0UpN80
ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО...
НОЙКО ЙЕБЕ БОЙКО
Бойко Борисов пак затвори нехранителните хипермаркети
Премиерът отмени по спешност облекченията за магазините след ултиматум на разгневените ресторантьори
segabg.com/hot/category-economy/boyko-bo...A2CV1hoQISLAhYUyYC90
преди 0 секунди
Описвам ви, Раят, който създадох за вас! Вие искахте такъв Рай и Аз, Господ Бох Бойха Ви го създадох. От едната страна, греят житата, нищо, че още са като зелена тревица, но аз съм Бох и мога да ви създам представата, че са узрели, от другата страна са моите работници, полубогове, които ви създават цивилизационните удобства. И така ем ранъ, ем модерност. Затова и моите руси диви-самодиви по места и те праят кат мене, немат спирка и почивка. Събота и недяля са работи, тъй праат боговете!
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
www.dnes.bg/politika/2021/03/27/borisov-...ta-ot-valiaci.484791
Творческият дух е доста широко понятие и не обхваща само театралите! Той е вътреприсъщ за човекът! Но е факт, парадоксът, че именно в най-тежките времена, той се проявява и възхожда! Единственото място, където Той не се проявява и възхожда е ОПГ ГЕРБ! Слава на Тангра!
Радев: И в най-тежки времена творческият дух е неподвластен на ограничения
Президентът поздрави българските творци за Международния ден на театъра
Прочети още на: www.dnes.bg/teatar/2021/03/27/radev-i-v-...ogranicheniia.484796
преди 1 секунда
Аз съм Бох Бойха!
Пампорово отчита добър сезон, очакват туристи до средата на април
Николова: 62 хил. туристи са пренощували в курорта през този сезон
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/27/pamporov...x4sbY#comment-newest
Бойха Цар Тулупев
преди 0 секунди
И аз празнувам Песаха, яко с жипарата, оти и аз съм чафур чифир, моето име е Бахур Бахар, тва Бойко съм го трунал, зарад болгарете, а ги хързуля, както умеем го праим, ний, богоизбраните! Бейме роби, ама наитряйми много и станайми шефове на сички,а сега наши роби са болгарете, ма за тех нема да има Изход! Секакъв Изход сме запрели, ний, а тей сме запрели кат офси в оборите! Ние "чака-рака", баш как е в "Столипиново", а болгарете, гният по къщята си и блеят!
Израел празнува Пасха без карантина, броят на заразените пада
Страната ваксинира над половината от населението си
Прочети още на: www.dnes.bg/blizak-iztok/2021/03/27/izra...O0eKw#comment-newest
преди 0 секунди
До Анонимен
Другите партийки са, за да вземат гласовете от Нинова и БСП. Всички сте, наясно, че ги създадох Аз! Аз държа парите, Аз и създавам партиите и раздавам порциите с храна! Реално, само Нинова може да ме свали от власт, сичко останало са кукички с червейчета за съзнанието, за всекиму любимата храна. Вечен съм Аз, Бох Ваш! Скоро и изборите ще отменя и можете спокойно да ходите за гъби и риба в тези недели, да си починете, че след туй: Работа, работа, работа!
ГЕРБ води с близо 10% на БСП, избирателната активност - решаваща
Седем сигурни партии в следващото Народно събрание
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-2021/2021/04/01/gerb-...reshavashta.485329,7
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.