ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!
И ВМРО се регистрира за участие в изборите в ЦИК
Този път воеводите ще са сами на вота, а не в коалиция
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/02/15/i...zborite-v-cik.480106
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
преди 0 секунди
Толкова много се зарадвах на моят Шиши, как расте и младее, че като патриот обичащ цяла България, реших и ВМРО да си има своето Шиши. И опънай едни тьожки софри, па турнай на тей - баялдъ пилаф, шукар баклави, раат локум и ракъ кефи... Сворши адното, веднага иде другото, едене и моабет по цели дни и от кеф на кеф, клонирах Шиши, днес. Вий му казвате ВМРО, а аз - Тумбалара, щот мой да глътне сичко на света!
И ВМРО се регистрира за участие в изборите в ЦИК
Този път воеводите ще са сами на вота, а не в коалиция
www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/02/15/i...zborite-v-cik.480106
„ДПС е една от партиите, които най-активно и много помага на българския бизнес. Като идеи сме най-близо един до друг“, категоричен е Домусчиев.
Тази оценка бе потвърдена и от социолога Кънчо Стойчев.
Домусчиев: Като идеи сме най-близо с ДПС, активно помагат на бизнеса
"На 90% бизнесът и ДПС имат еднакви приоритети"
eurocom.bg/new/domuschiev-kato-idei-sme-...1xLPMFB4ye46JS3Tttco
преди 0 секунди
Много съм раать и мноо кефли! Омръзна ми се да раздавам порциите в тази държава и сложих Шлюхойко за това, а аз заедно със Саксът излязохме в творческа отпуска. Саксът, кефли в имотите си, а аз написах Новият Завет Болгарски! Сега, след Шлюхойко - народният цар е време за моят Шиши да царува! Да царува, да добрува!
Карадайъ: Тези избори са най-важните от 1989 г. насам
ДПС се регистрира в ЦИК, иска да връща нормалността в политиката
www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/02/16/k...xJwRo#comment-newest
Шалом, шалом
преди 2 секунди
Шалом, шалом ви думам аз, в обедният час. Мангърът, буен ат е той, шо препуска в студ и зной, по земе и небесе, във води и под земе. Яздиме го сите ний, този буен ат и днес, към небесната вис, където на трапеза богата, боговете пируват... Да пируваме и ний! Дий, Мангъре, дий!
В АБВ-Пазарджик хвърлиха оставки заради Мангъров
Политиката на партията била на безпринципност
www.dnes.bg/obshtestvo/2021/02/16/v-abv-...Yxzbo#comment-newest
Доган Кефли
преди 0 секунди
ВМРО, това съм аз, вашият султан Доган! Аз съм и патриот! Роден съм в България и много я обичам, затова се ожених за нея и я взех цялата. В тази Райска градина, отгледах двете си Шишита, либералното Шиши и патриотичното Шиши. Кефът, не е само в раатя, още по-голем кеф са пехливанските мазни борби
Ново проучване прати Слави 5-и, борбата за третото място е с ДПС и ВМРО
"Барометър България": Очаква ни ниска избирателна активност
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/02/16/n...kEsHg#comment-newest
Страсбург осъди България, защото отказва защита срещу речи на Сидеров
segabg.com/hot/category-bulgaria/strasbu...thNGvWpdK-SuarB44geA
Бойха Царот Болгарски: Бракя мое, народняце, мое съм ваш, народен цар, ама съм прост... Па кат съм прость и да съм цар, нали знайте, един бидон, га е празен, мое е голям, ама кат го залупаш дрънчи на кухо, та са не трае... Е и аз съм тъй! Затва веке, ГЕРБ минава в нова фаза, фазата на умните народнеце, т.е. бившите седесарки. Бе инак за кво са ми тука, само ми са мотат из кракана и работа не воршат. Ей, го Любен... гмуркане в морето, пажове, купони и много жени... Аааа, жени, изпатих си аз, от тях, ама щот съм прост, па той е умен, мамка му, как ги връти! Тц,тц,тц,тц... Затва, бракя мое, народняце, ето ви чейлек, дет е изчел един вагон книги, не кат мене, само "Винету".... Искахте умен народенек, ей ве, умен народнек и не е комунист кат мен!
Б. Борисов реши: „Гергьовден“ повежда с Любен Дилов-син листата на ГЕРБ в Бургас
www.flagman.bg/article/234516
Доган Султан Сарай: На моят ученик Бойко му трябваха дълги години да се ошлайфа като разб... извинете като политик, докато моят Шиши, много по-бързо порасна. По-умен е, но всеки на този свят е различен. Последният урок, патриотичният, Бойко взе със среден (3=), ама па е нещо, инак щеше да е Лош (1) и дори Идиот (0). Дълги години гледахте либералният Доган, не го щяхте, смених го с патриотичният Доган, сега па не го щете, ще си върна либералният с ново лице: "за ускорено и догонващо развитие на ЕС". Нали искате ЕС? Тва нема как да стане с Бойко при тия оценки
www.mediapool.bg/dps-ne-e-v-listata-na-n...qddMfQZCmf3bUrQh5RIE
Какво и е на момичето? Чаровна, харизматична... Томислав Дончев много му бърбори устата, философства ми един такъв... ай сиктир... Ела тук, Мариянче, ела душичко, сладка, м-м-м-м... (прегръдки, целувки, погалване по главата) (Сепва се внезапно: "Извинявай, Магарешки, ама това си бил ти... ) Виж ги ти... ааааа...!
Изборите са си туризъм! Едни хора пътуват до едни места, за да гласуват и по пътят, ядат, пият, движат икономиката...!
Кабинетът предаде изборите в ръцете на министъра на туризма
Новите си правомощия Марияна Николова, която беше издигната на поста от Валери Симеонов, получи с решение на Министерския съвет
segabg.com/hot/category-bulgaria/kabinet...ministura-na-turizma
Проф. Иво Христов пред Студио Актуално
Какви точно последици биха имали призивите от Движение "Воини на Тангра" да се спре идването на ГЕРБ-4?! Ако те бъдат чути, последиците са да няма ГЕРБ-4. Има ли нещо лошо в това?Когато миналия път застъпвахте за корни повярвайте, опитах се, но там е невъзможно да стане каквото и да било. След това дойдоха събитията в Ситово и ние си взехме изводите и предприехме друга посока на действие, за което ще говорим малко по-нататък.
Та както казах - за сега ще замълча по темата до след изборите, това са 30-40 дена, след това, ще се върна на този пост, за да може да се разберат последиците от подобни призиви. Те отиват далеч след изборите, когато реално ще трябва да се работи срещу герб.
Ако не бъдат чути (което е най-вероятното), последици няма да има, защото ще има ГЕРБ-4 и още по-жестока диктатура. И тогава събитията в Ситово може да са само прелюдия.
Илюминати са вкарали прекалено много средства в Бойко Методиев Борисов, за да го отпишат. Няма какво да повтарям колко е уникален той за да върши мръсната им работа. А именно - унищожението на България до 2030г
Така че при ГЕРБ-4 някакви стратегии за сваляне на ГЕРБ ще бъдат съвсем безсмислени чрез политически структури, движения, протестни декларации и прочее
Аз лично съм бил наясно, че на политиката, която водим ще оберем негативитеanti666 писа:
Какви точно последици биха имали призивите от Движение "Воини на Тангра" да се спре идването на ГЕРБ-4?! Ако те бъдат чути, последиците са да няма ГЕРБ-4. Има ли нещо лошо в това?Когато миналия път застъпвахте за корни повярвайте, опитах се, но там е невъзможно да стане каквото и да било. След това дойдоха събитията в Ситово и ние си взехме изводите и предприехме друга посока на действие, за което ще говорим малко по-нататък.
Та както казах - за сега ще замълча по темата до след изборите, това са 30-40 дена, след това, ще се върна на този пост, за да може да се разберат последиците от подобни призиви. Те отиват далеч след изборите, когато реално ще трябва да се работи срещу герб.
Ако не бъдат чути (което е най-вероятното), последици няма да има, защото ще има ГЕРБ-4 и още по-жестока диктатура. И тогава събитията в Ситово може да са само прелюдия.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.