Добре дошли,
Гост
ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Гроби Таласома
преди 0 секунди
Точно така, Нинова, всеки избор на ГЕРБ, където и да е, трябва да бъде оспорван и да се стига до повторение на изборите в населеното място! Защо? Защото "повторението е майка на знанието", а аз го перефразирам " Повторението е майка на Истината". Тогава ще се види, дали наистина ГЕРБ е спечелил или не, защото на Бойко, втори път пари няма да мус е дават за едни и същи избори
)) след като тези вече са му изгоряли
)) Всичко опира до парите!
))
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/03/01/bsp-gerb...81661#comment-newest
преди 0 секунди
Точно така, Нинова, всеки избор на ГЕРБ, където и да е, трябва да бъде оспорван и да се стига до повторение на изборите в населеното място! Защо? Защото "повторението е майка на знанието", а аз го перефразирам " Повторението е майка на Истината". Тогава ще се види, дали наистина ГЕРБ е спечелил или не, защото на Бойко, втори път пари няма да мус е дават за едни и същи избори
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/03/01/bsp-gerb...81661#comment-newest
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Бойха Царот Болгарскиj
преди 0 секунди
Царщината, електорат е "ступване, смачкване, смазване - окрупняване, окрупняване, окрупняване". На мене ми требет гласове, а за какво съществуват партийки с по 80 000 гласа? Един път са безсмислени, втори път ми пречат и за да бъдат полезни, аз ги прибирам при мен
)) Така са прай държава, нe с многообразие, а с унификация. Мнообразието е "всека коза за свой си крак " и пречи на далаверата! Но, особено пречи на далаверата, опозицията! Никой цар нe сака опозиция, която може да роди друг цар!
СДС се съюзил с ГЕРБ, за да не допусне БСП във властта
Коалицията не била самоцел, а осъзната необходимост
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/01/s...stta.481624#comments
Пияница Мистик
До Бойха ЦаротБолгарски
Явно тук никой не разбира от политика. Вярно е, че СДС е мъртво, но Бойко е гениален тактик. Взе ги, за да обере старите, носталгични гласове на пенсионерите демократи, които са и върли антикомунисти. Те не харесват ГЕРБ, но мразят БСП и ДПС и по този начин, сега ще ги накара да гласуват. Боко е зодия Близнаци, интуитивен манипулатор, но вие, другари селяни прости не осъзнавате защо е този ход
)))
Бойха Цар Болгар
преди 1 секунда
До пияница мистик
Бойха, не, той си е мутре, но политико-инженерният му щаб, итреят, наистина, но аз ги улавям от раз
)) И те са ми елементарни и простовати със стратегиите си. Единственият им шанс, поради, което успяват е, че и електоратът е много прост
)) Лови се на куките и кюспетата им като голо шаранче
)) Ако не беше, съм ги смазал като котета у дирек
))
преди 0 секунди
Царщината, електорат е "ступване, смачкване, смазване - окрупняване, окрупняване, окрупняване". На мене ми требет гласове, а за какво съществуват партийки с по 80 000 гласа? Един път са безсмислени, втори път ми пречат и за да бъдат полезни, аз ги прибирам при мен
СДС се съюзил с ГЕРБ, за да не допусне БСП във властта
Коалицията не била самоцел, а осъзната необходимост
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/01/s...stta.481624#comments
Пияница Мистик
До Бойха ЦаротБолгарски
Явно тук никой не разбира от политика. Вярно е, че СДС е мъртво, но Бойко е гениален тактик. Взе ги, за да обере старите, носталгични гласове на пенсионерите демократи, които са и върли антикомунисти. Те не харесват ГЕРБ, но мразят БСП и ДПС и по този начин, сега ще ги накара да гласуват. Боко е зодия Близнаци, интуитивен манипулатор, но вие, другари селяни прости не осъзнавате защо е този ход
Бойха Цар Болгар
преди 1 секунда
До пияница мистик
Бойха, не, той си е мутре, но политико-инженерният му щаб, итреят, наистина, но аз ги улавям от раз
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Гроби Таласома
преди 1 секунда
Волене, ма ний тва го знаем, ва
)) Как "Воля" станаха парламентарна формация? Бойко им додаде гласове, защото беха под чертата и не влизаха, а на него му требваха не само вас, тримката глупака, а и още една подсигуряваща Патерига в случай на конфуз
))
И втори въпрос: След като ВМРО е партия на ДС
)),а ти знаеш, как я наричахме , преди 15 години, а именно МВР-О, ти що беше с тях в коалиция и пристана на Бойко? Нали си бунтар от младини?
)) Бунтарството, Сидеров, не е показност, то е състояние на Духът!
)) А, ти, какво? Разбунтува се, за да те кешират
)) След като те кешираха, стана подлога на Бойко, заедно с ония двамата
)) Заради, парите! А, знаеш как наричаме, хора, които се бунтуват, за да се продадат възможно най-скъпо
))
Сидеров: Подготвя гигантско фалшифициране на изборите
ГЕРБ били обещали 70 000 гласа на ВМРО
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/03/01/siderov-...e-na-izborite.481684
преди 1 секунда
Волене, ма ний тва го знаем, ва
И втори въпрос: След като ВМРО е партия на ДС
Сидеров: Подготвя гигантско фалшифициране на изборите
ГЕРБ били обещали 70 000 гласа на ВМРО
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/03/01/siderov-...e-na-izborite.481684
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Здравият скептицизъм е също толкова вреден колкото невъзможността да се приеме елементарен стрес, защото така не могат пък да се приемат нови неща и да се случат нови неща, (поради самият скептицизъм), т.е. не може да се осъществи каквато и да е революция и каквато и да е еволюция. За тия неща трябва отворено съзнание, а отворено съзнание, нема как да има със здрав скептицизъм, който предварително решава, че едно нещо не може да стане
)), а като не може да стане, то не си заслужава и усилията. И ако, някой го направи, българинът казва, само: "Браво", но не прави последование
))
,,Самата хедонистина култура на капитализма създаде един среден човек, който не е в състояние да приеме елементарен стрес, какъвто са преживявали нашите баби и дядовци през войните. Заведенията не били отворени и за мнозина това се превърна в изключителен драматизъм. При нас, българите, обаче има нещо, което липсва в западните общества, и това се нарича здрав скептизицъм'', сподели социологът.
novini.bg/sviat/analizi/648075?fbclid=Iw...Wk5XVdZo34oJEoRaIyUQ
,,Самата хедонистина култура на капитализма създаде един среден човек, който не е в състояние да приеме елементарен стрес, какъвто са преживявали нашите баби и дядовци през войните. Заведенията не били отворени и за мнозина това се превърна в изключителен драматизъм. При нас, българите, обаче има нещо, което липсва в западните общества, и това се нарича здрав скептизицъм'', сподели социологът.
novini.bg/sviat/analizi/648075?fbclid=Iw...Wk5XVdZo34oJEoRaIyUQ
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Всъщност, такава партия, никога не е съществувала, защото Бойко рече, цитирам точно: "Дани Каназирева винаги си е била ГЕРБ"
)) С една дума, "Съюз за Пловдив" е нищо повече от една партия-фантом, създадена да обслужва ГЕРБ на местните избори в градът и тя, наистина се справи по перфектен начин с тази си задача, поради, което и Каназирева получи постът областен управител. "Съюз за Пловдив" е нищо повече от "ГЕРБ-2" или "ГЕРБ - Б", т.е. резервите на ГЕРБ в Пловдив. Честито на печелившите! За съжаление, това не сме ние
))
www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Nyama-li...5HTP5xfFpPo1rT1ijY-I
www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Nyama-li...5HTP5xfFpPo1rT1ijY-I
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Гроби Таласома
преди 0 секунди
До Чебурашка
От тази гледнa точка, това е правилната стратегия
)) Инак тез двете партии, ще дръпнат 2-3%, а всеки процент тук е решаващ, защото води до повече депутати и по-голяма тежест в Парламата
)) Но, и тактиката на Бойко е правилна с насърчаването на такива партии за участие в изборите, така взема от БСП едно 10-12%, понеже хиляди гласове просто потъват в тези партии-капани!
ГЕРБ vs БСП: Лобирате за една определена ваксина!
Политиците трябвало да се обединят в името на националния интерес
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/02/26/gerb-vs-...iGp6k#comment-newest
преди 0 секунди
До Чебурашка
От тази гледнa точка, това е правилната стратегия
ГЕРБ vs БСП: Лобирате за една определена ваксина!
Политиците трябвало да се обединят в името на националния интерес
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/02/26/gerb-vs-...iGp6k#comment-newest
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Бойха Царот Болгарскиj
преди 1 секунда
Отворих ви и вчера напълзяхте като лебарки на открито, щък-щък, щък-щък, ем бе ладно и па кат невидели са разтърчайте! По заведенията клечайте, се едно, пари раздавам там! Да, ама не раздавам!
)) Само ги вземам от вас и прибирам у чекмежан
))
Отварам ви, само, за да ви затвора, още по-здраво за изборете, тъй щото само "Факултето" ша е отворено и ще спечела изборите с 100%, което ще е исторически рекорд!
2588 нови случая на COVID-19 днес, 16% са положителни
Положителните проби са с 2256 повече от вчера
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/02/2588-nov...j_wNk#comment-newest
Бойха Царот Болгарскиj
преди 0 секунди
Сегиз-тогиз ви пращам "Тонката" тука, да ви осведомява с колко ще ви бия на изборите
)) Аз мога да ви бия с колкото си поискам. Ако поискам, мога да ви бия и с 10%, ако поискам и с 20-сет, зависи колко електорат ще мобилизирам финансово от Маалите. Маалата това е ГЕРБ, а вие сте дасове. Чухте ли в Мъглиж, какво ви казаха? - "Само ГЕРБ, дасове!". Така ще е и из цела Болгария! Вие не гласувате, защото сте отвратени от Корнела, но сте глупави и страхливи, а има кой да гласува вместо вас!
ГЕРБ води с 5% на БСП, 6 сигурни партии в следващия парламент
Битка на твърдите ядра или не - всичко зависи от хода на пандемията
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/02/g...a-parlament.481751,1
преди 1 секунда
Отворих ви и вчера напълзяхте като лебарки на открито, щък-щък, щък-щък, ем бе ладно и па кат невидели са разтърчайте! По заведенията клечайте, се едно, пари раздавам там! Да, ама не раздавам!
Отварам ви, само, за да ви затвора, още по-здраво за изборете, тъй щото само "Факултето" ша е отворено и ще спечела изборите с 100%, което ще е исторически рекорд!
2588 нови случая на COVID-19 днес, 16% са положителни
Положителните проби са с 2256 повече от вчера
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2021/03/02/2588-nov...j_wNk#comment-newest
Бойха Царот Болгарскиj
преди 0 секунди
Сегиз-тогиз ви пращам "Тонката" тука, да ви осведомява с колко ще ви бия на изборите
ГЕРБ води с 5% на БСП, 6 сигурни партии в следващия парламент
Битка на твърдите ядра или не - всичко зависи от хода на пандемията
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/02/g...a-parlament.481751,1
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Бойха Царот Болгарскиj
преди 1 секунда
Когато сам кефли и съм раат сам мноо ларж! Викам на моят шут, Сидеров: "Ей ти, неколко куфарчета, земи и тъпаня и вър на мегданя. Биеш тъпанят, даваш паре, на който поиска, без значение, цвет на кожата, как е облeчен и т.н., требе ни електорат за изборете. И винаги по 50-сетаци, да знаят, че съм щедър, не като Корнелата, да я и в цинцията! Аз мога да вземам, но гат съм на кеф и рахат, давам! Затва, направете ма кат Доган в кефлийско настроение и ще ви изпразна адното си чекмежан!
Барабанистът Сидеров с джем сешън на "Витошка", хвърля по 50 лв.
Той и близките му очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/02/b...81768#comment-newest
преди 1 секунда
Когато сам кефли и съм раат сам мноо ларж! Викам на моят шут, Сидеров: "Ей ти, неколко куфарчета, земи и тъпаня и вър на мегданя. Биеш тъпанят, даваш паре, на който поиска, без значение, цвет на кожата, как е облeчен и т.н., требе ни електорат за изборете. И винаги по 50-сетаци, да знаят, че съм щедър, не като Корнелата, да я и в цинцията! Аз мога да вземам, но гат съм на кеф и рахат, давам! Затва, направете ма кат Доган в кефлийско настроение и ще ви изпразна адното си чекмежан!
Барабанистът Сидеров с джем сешън на "Витошка", хвърля по 50 лв.
Той и близките му очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите
Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/02/b...81768#comment-newest
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Бойха Царот Болгарскиj
преди 1 секунда
Аз от цар Тодар Правешки сам научил адно нящу: болгаренът са води, гато му покаеш, че нящу са прай и са развива! Болгаринът много обича тие две думички "праене" и "развиване". Ку му ги покаеш на терен, той ша та напрай цар за цел живот! Болгаринът обича да живее с илюзията на преходното, индиецът е много по-напреж от него, защото той отказа да живее с "майа" - илюзията. Затва, индиецът си имаше Махатма Ганди, а болгаренът-Бойха Тиквата!
Борисов: Приказващи колкото искаш, ние показваме направеното
Пускат движението през тунел "Железница" през септември
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/02/boriso...e-napravenoto.481782
преди 1 секунда
Аз от цар Тодар Правешки сам научил адно нящу: болгаренът са води, гато му покаеш, че нящу са прай и са развива! Болгаринът много обича тие две думички "праене" и "развиване". Ку му ги покаеш на терен, той ша та напрай цар за цел живот! Болгаринът обича да живее с илюзията на преходното, индиецът е много по-напреж от него, защото той отказа да живее с "майа" - илюзията. Затва, индиецът си имаше Махатма Ганди, а болгаренът-Бойха Тиквата!
Борисов: Приказващи колкото искаш, ние показваме направеното
Пускат движението през тунел "Железница" през септември
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/02/boriso...e-napravenoto.481782
Йордан_13
Посетител
преди 5 години 6 месеца
Гроби Таласома
преди 1 секунда
Пичови, "тежките условия" в ИК-2 заради, които демон-кратите-гербажийчета реват, беха едни обикновено условия в българската казарма и така секи ден, без събота и неделя в продължение на две години
)) Навалният в ИК-2 ша бъде Дневални, ша са превърне в "златен нож" на ротата, ша готви, ша мие подове, тоалетни, стени, ша лъска чепика на старият
)) и секви други екстри. След туй, ку оцелее, мое да стане Доган и да си основе ДПС
)) Ама той и нашият Доган в такъв режим не е живял
))
Какво се случва зад стените на суровата колония, в която е изпратен Навални?
Критикът на Кремъл най-вероятно ще бъде жертва на психически тормоз
Прочети още на: www.dnes.bg/rusia/2021/03/02/kakvo-se-sl...bZqAI#comment-newest
Защо, г-н Бехар? Нима "Холивуд" принизява равнището на Америка?
)) Там е същата шоуменщина
)) А пък и вие сега си имате и независим кандидат в София за депутат с идеята да бъде първият мажоритарен конгресмен (Боже, опази на!)
)) Давид, еди кой си, не го и запомних даже. Тва вашето Давид е като нашето Иван, ръйш ли
)), ама Давид е само един
)) другото са просто Давидки
))
Максим Бехар: Обидно е шоумени да гласуват закони, та те нищо не могат да направят
novini.bg/bylgariya/obshtestvo/649075?fb...BZ50vsSZrKBCru9vQvcY
Бойха Царот Болгарскиj
преди 0 секунди
Наградиии, раздавам наградии, пари не давам, награди давам, насам народе, който слуша, ще го наградя с гуша
)) Който слуша ще го наградя с гуша, след туй с Парламент и кресло министерско
)) Наградии, наградиии, раздавам наградии... - Волене, джем сешън! - Тъй вярно, Падишах!
)) Туп-тупата-туп-тупа, туп-тупа, туп-тупа, тупа-лупа, дум,дум,дум... цссссссссссссссс, блъскане на чинелите с двете палки
)) Ай Тумбалара, оголи тумбака, а сега кючека, дай гибека, дай... са-са-са-са...
Валери Симеонов с награда от българската общност в Унгария
Тя е свързана с работата му в полза на сънародниците ни там
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/03/02/valeri-s...7iFfM#comment-newest
преди 1 секунда
Пичови, "тежките условия" в ИК-2 заради, които демон-кратите-гербажийчета реват, беха едни обикновено условия в българската казарма и така секи ден, без събота и неделя в продължение на две години
Какво се случва зад стените на суровата колония, в която е изпратен Навални?
Критикът на Кремъл най-вероятно ще бъде жертва на психически тормоз
Прочети още на: www.dnes.bg/rusia/2021/03/02/kakvo-se-sl...bZqAI#comment-newest
Защо, г-н Бехар? Нима "Холивуд" принизява равнището на Америка?
Максим Бехар: Обидно е шоумени да гласуват закони, та те нищо не могат да направят
novini.bg/bylgariya/obshtestvo/649075?fb...BZ50vsSZrKBCru9vQvcY
Бойха Царот Болгарскиj
преди 0 секунди
Наградиии, раздавам наградии, пари не давам, награди давам, насам народе, който слуша, ще го наградя с гуша
Валери Симеонов с награда от българската общност в Унгария
Тя е свързана с работата му в полза на сънародниците ни там
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/03/02/valeri-s...7iFfM#comment-newest
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.