ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!

преди 5 години 6 месеца #56729
Като се абстрахираме от квалификациите в стил ПИК, това доста точно отразява положението на курнела. Тя се надяваше, че като разгради най-старата голяма левица в европа, нейните господари ще я възнаградят като заместят боцко толупа с толуп в пола. Но тука става дума за други неща. А и нейните ментори я подведоха защото като изгони всички смислени хора няма да има кой да й събере гласове. То само с пари и призиви от интернет избори не се правят.

pik.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D0...B0--news1004162.html

А това че боцко я фаворизираше за лидер на бсп сега ще му излезе през носа. Той трябваше да довърши това което започна през август м.г., обаче е насран и се спече от руснаците. По този начин подпомогна сегашното развитие. Всичко това за нас е добре защото през следващите месеци ще станем свидетели на велика война между институциите. Нещата в политиката не може да стоят заключени вечно. Гаче стабилитета се изфиряса. Много хора предвиждат нови избори наесен или другата пролет.
Поживем увидим както е казал поета

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 5 години 6 месеца #56733
Това пък е доста красноречиво свидетелство за нещата в партията на Слави.
server8.kproxy.com/servlet/redirect.srv/...%94%D0%9F%D0%A1/n356

Важен момент са изтъкнатите връзки с ДПС. Още като шоумен в битиви той получаваше солидно финансиране под формата на реклама от турските кръгове ив частност от божко черепа. Той влезе с финансови инжекции и за телевизията на Слави. Божков е и един от задкулисните спонсори на турската партия, но връзката между Слави и ДПС се осъществява най-вече на ниво масонски структури. До колкото разбирам на някои места резаците директно прехвърлят свои координатори към Слави.
Така ДПС продължава своята стратегия да се разгръща у други формации. На предни избори видяхме младежкото дпс да навлиза в парламата, чрез десните от ДБ.
Не е ясно с кого ще се коалира чалгаря в парламента, но нищо не пречи да пристане и на бойко и на корнела. Само че каузите, които приема за водещи, на този етап, подпомагат най-вече интересите на доган и сие. Така че очакването е коалиран с някого или поставен в опозиция да играе център-нападател на сополя.

преди 5 години 6 месеца #56734
Бойха иска просто да възпроизведе "Борисов 3" като "Борисов 4" с оптимизация на "патриотичната патерица" консолидирайки към нея Магарешки на местото на Волен :-D понеже Волен бе нарочен от Винкелот за разрушител на ОП в Парламата. Верното е, че Магарето ша осигури Мъртвешки Стабилитет на Бойха. Това е Стабилитетът, при който по оста "мандатоносител-патерица" цари Гробна Тишина, която се прекъсва единствено от мляскането и плющенето на чеверметата от народната софра. Кокалите се фъргат през гръб и неколцина кучета с ръмжене, лай и вой и давене са сборват за тях. Бойко са обръща към Магарето и му казва, благобащински: "Магаре, нидей тъй, не оглозвай кокалете изцяло, бъди аристократ, оставяй и месце по тей, да се позасища и опозицията, за да полайва, ама да не апе"! :hammer: :-D :tooth:

Шефът на ЦИК е бос на партия, замката му със сестра и обвиняем за рекет зет – депутати на Марешки
svobodnoslovo.eu/%D1%88%D0%B5%D1%84%D1%8...lhZPbZ_zgDx1le2lGi8c

преди 5 години 6 месеца #56735
Пената от Мировяне
преди 27 минути

Аз сакам съм в сички листи, ку мой, на стари години :-D ГЕРБ или БСП? Що за въпрос? И в двете, дедо попе и в двете! Па, ку мой и в трета да ма пишат..., а в четвърта да ма поканат, се ша свършим работата!:tooth: :tooth: :tooth:

Пенев: Във всяка партия щях да вляза, добре е да сме в политиката
В последните години физкултурата се забрави, каза още той

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/04/p...-v-politikata.481988

преди 5 години 6 месеца #56737
Бойха Царот Болгарскиj
преди 0 секунди
Хахахаха, електорат...! Тумбалара паша ви обещава това, дето аз ша ви дам! Но, разбира се, за да ви дам по толкова, требе арбайтен 7 деня в седмицата, да има за чекмежан, за царедворците и артъка, евентуално за вас;))) Инак, отде да взема, за да дам? Нема! Не бива да забравяте и Доган в Сараите! И за тие Сарае, требе поддръжка. Не забравяйте и Маалите! И тия в тия Маали требе се поддържа етническият мир! И най-накрая и за софрите на воеводите, требет паре, нема само аз да празна чекмеджетата си, я! :hammer: :tooth: :tooth:

ВМРО обещава: 700 лв. средна пенсия, 2500 лв. заплата
По-високи заплати за лекари, учители, ваучери за лекарства

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/04/v...00-lv-zaplata.482050

Електорат, аз славих великият везир Доган и цунках ръката на падишахът Ердоган, за да стана ваш Цар Болгарский! А тия са метежниците, дето без да славили Великият Везир и цункали ръчицата на Падишаха искат да седнат на моят трон! Аз вечно слава, покланям са, цункам, квото требе на Великият Везир и Падишаха, затва съм несменяем, а ДПС - вечно! Е, плащам там на едни клоуни, трупата на "Идиотите" да вдигат гюрюлтия, за да върви демокрацията... Ей го е, моят Шиши главен прокурор стана!

Местан зове своите да гласуват за "Да, България" на изборите
Монополът на ДПС над турците бил порок на политиката

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/04/m...a-na-izborite.482046

преди 5 години 5 месеца #56738
:tooth: Бойха дава, подарява, ама на себе !:tooth: А-хахахахахахаха, ахахаххахахахахахахахахахахаххахаха.... Народняци, сър! :tooth:

Борисов подари сакото си на строителен работник
Служителят се оказал общински съветник от ГЕРБ

Прочети още на: www.dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/03/04/b...elen-rabotnik.482116

В случаят Владимир Зидаров - Лютви постъпи по-умно, по-политически от Дикме-ту;))) Дикмето, накрая ша е "преебаното камилче";))) Според мен, това е заигравка на Доган, който цели ликвидацията на политическите си противници набутвайки ги на Бойко;)))

На въпрос как гледа на упреците, че е заявявал, че ГЕРБ заиграва с ДПС, а сега подкрепя партията, той каза:

„Споделял съм го. Не само аз, цялото ръководство имахме лично няколко разговора с премиера Бойко Борисов. Аз самият попитах кое е наложило това отношение лично към Доган. Приех неговото обяснение, че е в интерес на държавата за приемането на някои решения в парламента. Има някои неща, които са по-важни от теснопартийните”, каза още той пред Нова телевизия.

offnews.bg/politika/borisov-obiasnil-na-...Osr0RjS3VNatqwUDsOyI

Идеята на тез двамцата катили не е никак странна;))) Тя обслужва "Стабилитетът" на Бойха! Защото при една силно фрагментирана Парлама, от 6-7 парламентарно представени партии ще се стигне до блокиране на политическият процес и ройване на Омертата. Лично, аз това исках да се случи преди 4 години;))) Нищо повече! сега е на път да се случи и притеснението е големо. Дори се стигна до това, да ми се разглежда профилът у Фъсът под лупа и да се търси за какво да бъде блокиран. Все ще се намери за какво;))), но вие ще си отидете! Слава на Тангра!

segabg.com/hot/category-bulgaria/mareshk...2NuH3Th4ir-R0kfoy5tw

На 3 март, кат бейми на поредната свещена бърчинка, седнайми по обед да поапнем, па напрайми политическата раздумка и аз па заапах евреите;))) Коментирахме и този казус, па аз викам: " Тези, дето издигат Левито, требе са наясно, че Месиите на евреите са кутцузлии, затва те още чакат техният Месия, с тайната надежда, никога да не дойде". Много се смяхме на тва;))) Дручко си е да излъскаш на бърчинката една политикан чекия за кеф на душата и да пофанеш след тва, скалаците с песен на уста;)))

“Издигаме Давид Леви като алтернатива на статуквото в името на по-доброто бъдеще на България. Той е млад, интелигентен и енергичен човек, който се е доказал с родолюбивата си дейност”, обясни д-р Врабевски. Леви е подпомагал дейността на фондация “Българска памет” в последните 10 г., като е бил сред флагманите на кампания в САЩ за популяризиране на спасяването на българските евреи през Втората световна война.

lupa.bg/news/samo-5-ima-sa-nezavisimite-...rite_104637news.html

преди 5 години 5 месеца #56739
Гроби Таласома
преди 1 секунда
Това е единствената правилна идея, която некой подшушна в главите на народняците и те и това ша провалят от некадърност;))) към краят си. Творческата пенсия трябва да обхваща всички сфери, не само музката и тя трябва да се дава за заслуги в всяка област, т.е. за съществен творчески принос. Българинът трябва да разбере едно - общество без кастовост не може да съществува. Разбира се, всяка прослойка трябва да уважава другата, за да има общество и народ. Но, творческата пенсия не трябва да е самоцел на творците, те трябва да творят, независимо отъ всичко. Гледам, че сегашната демократична държава, непрекъснато се връща към творчеството на соца;))), щот то, новото не е и за показване, с някои изключения...

Творческите пенсии отпаднаха от дневния ред на НС
Един доклад остави творците без пари

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/05/tvorch...m6Qrk#comment-newest

Гроби Таласома
преди 0 секунди
Бабата сай одзверила в телевизорот и подскача: 'Бойко е народен чиляк, народен чиляк. Даде си сакото и он го пита, да нема евро вотре, а той отговаря: и да има, алал са ти... народен чиляк". Искате да нема ГЕРБ? Хвърлете телевизорът на пенсионерът през прозореца!

Анонимен
преди 8 секунди
Суворовски копанар начело на тиквен пиар.

Янислав със сакото от Борисов: Ще ходя като баровец
Оказа се, че 40-годишният работник е съветник от ГЕРБ

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/05/ianisl...xRYlM#comment-newest

Турците най-накрая се осъзнаха и са щастливи, че са се отървали от нас! Ашколсун, комшулар!
:tooth: :tooth: :tooth:

Кулата Атакуле в Анкара светна в цветовете на националния ни трибагреник

bntnews.bg/news/kulata-atakule-v-ankara-...pWV63dGTcTveiGg5m0Po

Бойха Хрес Спасител
преди 1 секунда
Електорат, откак дадох царската си риза на ближният, вече не съм ваш цар. Ваш цар стана моят Яни - Яни Царот Болгарский! А аз минах на по-висока служба, станах Христо Спасител Ваш, Ягнец Божий и ви нося само мир, не войни! Особено с Падишаха! Чок яша, инш аллах - машаллах! Вече и Меркел казва "инш аллах". Тъй е и казал Христо навремето: "Ако може да ме отмине и тази чаша, но да бъде Твоята Вола, Господи" Е, и аз чашата ша я изпия, в манастирят нема да я крия!

Борисов: Ще постигнем 2 000 лв. средна заплата и нагоре
"Отношенията ни с Турция са такива, че ни честитиха националния празник"

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/05/boriso...lata-i-nagore.482211

преди 5 години 5 месеца #56740

18j писа: Всичко това за нас е добре защото през следващите месеци ще станем свидетели на велика война между институциите. Нещата в политиката не може да стоят заключени вечно. Гаче стабилитета се изфиряса. Много хора предвиждат нови избори наесен или другата пролет.

Ако дойде другия месец ГЕРБ-4, нови избори наесен няма да има. Ще има мъртвешка стабилност. Дълга, мъртвешка стабилност и тотални гонки срещу малцината виждащи в царството на слепците.

преди 5 години 5 месеца #56741
A след няколко годинки, като свърши мъртвешката стабилност, защото тя ще свърши когато жертвата спре да рита, ще се премине към физическото унищожение. Ще бъде това, което Елтимир писа;

Елтимир писа: Ще има масови размирици, потушавани безжалостно. Външният вид и функционалното устройство на полицейските машини съответства на показания срок - не твърде различни от днешните, но все пак усъвършенствани. Но по-важни за мен са цифрите "20-30", възникващи в съзнанието ми, щом се замисля над бъдещите противобългарски дни. Зная, че не е непредотвратимо. Предупреждението показва наличието на неизползван досега изход

Изходът ние го дадохме миналия Еднажден. Засега ефект няма. Елтимир е писал и още нещо;

Безмислено е да съжалявам. Трагедията често се превръща в триумф на прозрението. Това е обратната страна на Закона за възмездието. Сънят бе съдбоносен, но не само за мен. Вече не работя над темата за спасението на тези хора. Отговаря се на призив за помощ. Помощта не бива да се натрапва. Забранено е да се натрапва. Забранява Огънят.
Нека бъде волята Му!

преди 5 години 5 месеца #56742
Резнака от ДПС Карадайъ преди няколко дни беше казал това, което е подочул от масонския си шеф, Ахмет Доган
"Изборите на 4-и април ще бъдат най-важните избори от 1989г насам".
ТЕ го знаят, Ние го знаем. Не се заблуждавайте, има една точка на невъзврат. Така както тогава, на Песах, след десетия бич на Йехова Мамил е унищожен. Той никогда повече няма да бъде това, което беше. Там сега живеят чужди семитски народи (с изключение на малобройните копти), които нямат нищо общо с великия Мамил. Тази съдба ни чака и нас след месец, ако не прогледнем.

Елтимир , а и ние пак го казваме,

ПОМОЩТА НЕ СЕ НАТРАПВА!

Нас не ни мислете, ние имаме вариант Б

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.