ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!

преди 5 години 6 месеца #56624
Ето ви и нагледното доказателство, прясно, прясно! Принципът на Безпринципността и Посредствеността! Но, на Посредствеността не и липсва наглост, дебелокожие и дебелоочие! Всичко тя, това си го има, че и отгоре! Единственото общо между тези две партии е, че са създадени с парите на Борисов, т.е. нашите пари като Патерици, които да минат 4% - програма минимум и програма максиимум да съберат толкова проценти, че да се позиционират като Патерици на Борисов. Той да ги припознае, като тлъсти пържоли в чинията си и да ги схруска! Да бъдеш изяден от Вождът дава себеостойностяване и значимост на личността! Защото вижте, как го казват: "Очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ, да участваме в следващото управление" (Магарето) Не, да управляват, а да участват в управлението!;))), т.е. и за тях да има порции от баницата в чинийката и чаша с бозичка!;)))

Марешки и Симеонов се събраха за изборите
Очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ, да участваме в следващото управление, заяви лидерът на „Воля”

segabg.com/hot/category-bulgaria/mareshk...-subraha-za-izborite

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 5 години 6 месеца #56625

Йордан_13 писа: Ето ви и нагледното доказателство, прясно, прясно! Принципът на Безпринципността и Посредствеността! Но, на Посредствеността не и липсва наглост, дебелокожие и дебелоочие! Всичко тя, това си го има, че и отгоре! Единственото общо между тези две партии е, че са създадени с парите на Борисов, т.е. нашите пари като Патерици, които да минат 4% - програма минимум и програма максиимум да съберат толкова проценти, че да се позиционират като Патерици на Борисов. Той да ги припознае, като тлъсти пържоли в чинията си и да ги схруска! Да бъдеш изяден от Вождът дава себеостойностяване и значимост на личността! Защото вижте, как го казват: "Очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ, да участваме в следващото управление" (Магарето) Не, да управляват, а да участват в управлението!;))), т.е. и за тях да има порции от баницата в чинийката и чаша с бозичка!;)))

Марешки и Симеонов се събраха за изборите
Очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ, да участваме в следващото управление, заяви лидерът на „Воля”

hidedoor.com/servlet/redirect.srv/sruj/s...-subraha-za-izborite

По принцип, в РъБъ системата е партийна и ако искаш да направиш нещо конкретно - да предприемеш конкретни действия трябва да стане чрез партийното начало. Опитът показа, че гражданските движения и акции имат временен успех, който се абсорбира отново от полит. партии. На някои хора не им се харесва това положение, но суровата реалност може да изиска по-серозно навлизане в системни структури.

На моменти им свалям шапка че така се фърлят за тия институции, то са едни интриги, то са едни въртеници - не всеки би се захванал и издържал. Със сегурност депутатската заплата не покрива главоболията, които имаш като депутат. Тия двамата са представители - собственици на големи корпоративни интереси. Виждаме в България законите правят директно босовете на корпорациите да стават депутати, министри, и тям подобни. Това е пълно сливане на държавата с едрия капитал. Интересно, че тези босове предпочитат да се окичат те с постовете, наместо да си пратят представители, което вече е пародия.

За всички е видно, че партийната система не се припознава от българите и е изчерпана, тъй като не изпълнява функцията си да подготви кадри за държавното управление. Но дори и за да се премахне или реформира тази система, то вероятно ще трябва да се случи в същата зала на парламента, поради съглашателство между разни влиятелни субекти.

Това го казваме и в контекста на тенгрианската максима, която се изведе
Ако можеш да промениш нещо в света то трябва да го направиш, независимо от препятствията.

Ние разбира се го приемаме в по-скромен и личен мащаб, но отнесено към държавата, фактически, промяната следва да се случи от там - минавайки през партиите. Тъй като ние нямаме легиони, които да го извършат независимо! И тук ние очакваме разни субекти, трети лица да преповтарят нашите идеи с цел демагогия и това е наща малка революция. Но те знаят, че която и да е идея, в парламента изисква неимоверни усилия, за да се реализира. Никога нищо не се релизира в пълнота, в либералната политика.. Но ние не знаем в кой момент, каква група от депутати може да застане зад нещо революционно.

преди 5 години 6 месеца #56626
...сига ако Волен се събереше с МВРО-то ще съм перфектно доволен - дори бих ги подкрепил!
Със симьонов нямаше как

преди 5 години 6 месеца #56627

18j писа: ...сига ако Волен се събереше с МВРО-то ще съм перфектно доволен - дори бих ги подкрепил!
Със симьонов нямаше как

:-D Никога не бих подкрепил Обединените Идиоти! СМЪРТ и ГРОБ за тех! А Сайдеров е Шлюшка! :hammer:

Обединените Идиоти отново се обединяват за новата народна трапеза, която ще им наредят Избори 2021. Сидеров и той се присъединява към Магарето и Винкелот. Инак статията е смазваща!
==========================================================
Какво се оказва? През 2017 г. "Атака" влезе в парламента в коалиция с ВМРО и НФСБ. Сидеров оглави групата на патриотите в Народното събрание, даже излъчи министър (бившият шеф на икономическото ведомство Емил Николов, който беше уволнен, наред с Владислав Горанов и Младен Маринов, за връзки с ДПС!). В края на 2019 г. Каракачанов и Симеонов го изхвърлиха с гръм и трясък от групата. Всички връзки помежду им изглеждаха прекъснати. И сега Сидеров се обърна към съда и се примоли – моля, потвърдете, че съм заедно с тях, защото иначе няма да си получа местенцата в избирателните комисии.

Фесовете на родните патриоти лесно се клатят
Коалицията им е политически абсурд - хем всички са вътре, хем всеки върви в различна посока
segabg.com/category-observer/fesovete-na...oti-lesno-se-klatyat

преди 5 години 6 месеца #56628
Б. А. Г.:
ВМРО вече осра работата, какво друго очакваш от Симеонов и Марешки да направят?
·
Ш.Д./Б. А. Г.: Хм, виж сега, на тях им липсваше третият компонент след като се раздърпаха с "Атака". ВМРО, според мен съвсем скоро ще се присъедини към тях;))) За мен, разпърдяването на ОП, 2 месеца преди изборите е именно с тази цел, да си намерят трети партньор;))) Играха го независими;))) Абе, има ли независима шлюшка? ;)))
·
Ш.Д./Б. А. Г.: Най-доброто за мен е тези да излязат от политиката, един читав главен покурор да ги погне и да ги вкара в затворът доживот, а може и без главен прокурор, но второто се нарича диктатура;)))

З. Ц.:
Аптекаря се взе с кабеларя😁Снощи имах неблагоразумието да ги гледам в референдум, ама няма такава гнусна работа като тия....
·
Ш.Д./З. Ц.: Слушах аз, некви либовни словоизлияния, но в това време свирех една пиеса на китарата и ич не ми са гледаха плазмодиите на республиката. То бива да си прост, но да си прост и със пари е вече катастрофа;))) Щото и на мене да ми бутнат едно рамо и аз ще правя пари;))), ще си купя хора, ще си направя партия и ще ме дават по телевизията. Ако знаеш, какъв цирк ще настане тогава, ще са най-гледаемите предавания;))), но и много майки ще плачат пред телевизорите;))), че генът им никакъв го нема....
·
Б. А. Г.:
Сега Слави Трифонов ще гледате от месец април нататък...

Ш. Д.:
"Шоуто на Слави" просто ще излезе от телевизионният екран на частните телевизии и кабеларки и ще се гледа на манежът на общественият цирк наречен Парламент;))) Тук няма кой знае каква изненада, поне за мен. Щом можеш да събереш 70 000 на концерт, спокойно можеш да влезеш и в Парламента. Това не е изненада, демокрацията е диктатура на електоратът, неговите вкусови, културни и морални качества се проектират в управлението на държавата и която прослойка е най-многобройна, тя определя правилата. Останалите имат некви права, но в рамките на тези установи правила. Нима, 10 години не живяхме под народняшкият диктат гарниран с патриотарски лозунги? Живяхме;))) Аз дори продължавам, ей туа, в едно пусто село да живея под него в образът на една женица взела се за царица;))) Почва да ми писва адски и ще премина към людоедство! Ще видят те, тогава, какво значи лудост;)))
·
Б. А. Г.: Евреинът Сиди пръв се изправи да обяснява, защо ВМРО направило така...
·
Ш. Д./ Б. А. Г. При все, че НФСБ нямаха нищо против да си бъркат по дупките със Сиди, цял един мандат, крепейки с едната ръка топките на Бойко, а с другата елегантно му насукваха масура, дорде пусне бяло;))) Аз съм единственият националист в България, другото просто са патриоти, но патриот е и Аамед Доган!;)))

преди 5 години 6 месеца #56629

anti666 писа: Да го покажем образно. Любов ли бе това да я опишеш...

Хомо двойките в българската политика, не са само тия :tooth:

:tooth: www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...pid=15006&fullsize=1

преди 5 години 6 месеца #56631

Йордан_13 писа:
Обединените Идиоти отново се обединяват за новата народна трапеза, която ще им наредят Избори 2021. Сидеров и той се присъединява към Магарето и Винкелот. Инак статията е смазваща!
==========================================================

ЕЕЕЕ не ми се нареди схемата :hammer: :hammer:

Но ето тук става ясно илюстративно ЗАЩО индустриалците НЕ БИВА да заемат държавните постове! Защото започват да работят против Националния интерес!

Ето например домувчия този титан на тъпотата, когато и да го прибере Яга ще е закъснял...
за него това че жените Раждат и си гледат децата е Проблем, защото взимали болнични! Представяш ли си какво малоумно говедо може да изрече тези неща, а какво тъпо добиче като симьонов може да се съгласи.
По принцип раждането и гледането на децата е решение на проблемите около демографския срив в България и нормално работодателите да финасират съвместно с държавата този процес! Повече народ повече потребители.. За тия малоумници обаче това е Проблем. Те вече са въвели прецакване за младите майки, които излизат в болнични и майчински - просто това време им се маха от трудовия стаж и от там им пада пенсията. И сега ти имаш избор като младо семейство или ще си гледаш децата и ще спасяваш бантустания с нови чавета и съответно ще имаш малка пенсия.. или ще работиш, няма да раждаш и накрая ще имаш 50 стотинки повече пенсия. Ми така ми закво ги раждаш тия чавета - те да те гледат няма да висиш на държавата за пенсия!
И сега обаче Проблемът още не е решен. Тия си раждат въпреки всичко затова искат майчинските да са валидни след 50 години...или някаква такава глупост.

Важното е че индустриалците симьонов домисчийски и криб считат раждането на деца и гледането им за проблем. И тука вече се получава конфликт с националните интереси и конфликтната точка и симьонов винкела защото той реално преговаря със себе си. Като индустриалец защитава интереса на индустриалците а като зам. министър защитава интереса на нацията.

www.faktualno.com/2019/08/50.html?m=1&fb...h_P7vY-hm8StWx3jkU2I

Е това са важните въпроси обаче от цялата излагация кой на кого и къде бъркал не остава време да се обсъждат тия въпроси, а техните отговори имат пряко отношение колко бързо ще върви геноцида над българите.

преди 5 години 6 месеца #56633
Междувременно гледам, че боцко бай уй е посетил Родопската Яка и се е снимал с най-голямата забележителност в района - табелката с неговото име :hammer: :roll: :hammer:

Мислех си дали не е паркирал жипката на площата в Ситово па да се покатери да цуне ръка на Ш.Д... да вземе благословия за изборите тази година, че има да става президент той :hammer: :hammer:
За кабинет ясно ама другото - не се знае :hammer:

преди 5 години 6 месеца #56634

18j писа: Междувременно гледам, че боцко бай уй е посетил Родопската Яка и се е снимал с най-голямата забележителност в района - табелката с неговото име :hammer: :roll: :hammer:

Мислех си дали не е паркирал жипката на площата в Ситово па да се покатери да цуне ръка на Ш.Д... да вземе благословия за изборите тази година, че има да става президент той :hammer: :hammer:

Очаквах го, да дойде, де. То, щото, къвто кур полапва от време на време все оттук му иде. Не, от Бойково, ама поне, сега разбра, че има такова село. СНЦ-тата в Ситово и Лилково са негови и на партията "Демон-кратично действие", но и тя е Бойко :-D На тия СНЦ-та са подвластни кметските наместници на двете села и така ГЕРБ пак си управлява през БСП :hammer:
Само не знаех, че ще дойде, ако знаех, щях са приготва, с рахат локум ракъ-кефи, чок шукар баклава, родопски клин, тикълници, рогатници... абе, да ги нараним, напоим, па то като са нафраска чиляк тъй, не мой да работи повеке :tooth:

преди 5 години 6 месеца #56635

18j писа: Междувременно гледам, че боцко бай уй е посетил Родопската Яка и се е снимал с най-голямата забележителност в района - табелката с неговото име :hammer: :roll: :hammer:

З.И.:Не ти ли казах, че ще дойде?
Ш.Д./З.И.: Не! Издънка! Къде по-сгоден случай от този, България да бъде освободена!
· Щехме се прочуем па, този път много яко... Нал тва искат, тука наште миндиле;))) прочуване, е, щеше да им се напрай рекламата!;)))

М. Н.:
От как стреля Чакъра с гранатомет видях , че не е у ред с главата. После у парламента казва , че Доган иска да го убива. После президента му пращал дрон да го снима. А после ние сме луди! Хахаааа!

Ш.Д./М. Н.: И язе не съм у ред с главона, зиглар убава;))) Кметилата сака ма прата на психиатър, ма азе са дорпам и са провлачвам едно, таквози... Кат ма преглеал психиатърът и съм щял да стана законно пребиваващ жител, дори съм щял да я наследа на поста!
·
Дейба, изтървахме Бойко...

М. Н./Ш.Д.: Само жена ти може да иска такова нещо , кметицата няма такова право!
·
Ш.Д./М. Н.: Нал се досещаш, кога една жена желае един мъж, ма он не я сака, какви конфузи са получават. Жените сакат са загалвани, желани и либени, а некои от тей, сакат това да стане веднага и сега и мажот да легне под чехълът им. Така имат контрол, дори в най-малкият детайл. Когато жена откаже на мъж, той страда, ма жената казва, между другото и небрежно: "Е, ще ти мине..." , да видим сега, обратното, как е;)))
·

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.