ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не мога да разбера защо се интерисуваш от "нещо по-конкретно за източника"...не са ли по-важни фактите доказващи "достоверноста" на действащата програма?Nightwolf писа: Здравейте, присъединявам се към въпроса отправен в началото на темата от няколко потребители, относно достоверността на програмата за изтребване на българския народ.Въпреки, че повечето неща се виждат с просто око, все пак автора Хорус или някой друг не знае ли нещо по-конкретно за източника?
Тук можеш да научиш едни интересни факти относно цитираните точки по "програмата":http://balgarite.interbgc.com/p2-8.htmIII. Денационализация
1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.
2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.
3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.
4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).
Елтимир:
Искренно се надявам,скоро да излезе от печат една книга,която ще допринесе много за сбъдването на тази легенда.В своя послеслов автора споделя :А друга легенда пък гласи, че ще завършат Историята тези, които са я започнали. И тогава пак същите ще започнат новата История. Та оттам и неистовата омраза на юдеите към нас.
Седми тласък за изследването на автора беше реакционният подход на историографите на държавна служба в България, подкрепени от писмо-становище на Академията на науките на Русия да не се ползват издадените в Оренбург "Български летописи". Това чуждестранно внушение беше дублирано с поредица издадени там книги, задълбочаващи вековните грехове във фалшификацията на историята на българите.
Осми тласък за изследването на автора беше негативизмът на домашните завистници спрямо изследванията в Черно море на проф. Димитров и проф. Балард.
Деветата вълна е тази книга, която авторът поднася като дознание на съвременното общество, от което очаква не невежествено мълчание, а бурни отзиви за "загубената" част от историята на нашите предци.
Боно Шкодров
Книгата се появи във виртуалното пространство преди месец...вече не съм сигурна дали постъпвам правилно като я рекламирам,тъй като има вероятност скоро да изчезне от там...повече мога да ти кажа на ЛС...georgi_nz писа: А коя е книгата и къде ще бъде издадена?
Но колкото пъти го чета,ми иде да крещя в ушите на слабоумните и слабоволеви хорица,които щъкат около мен в този живот. Но и не смея. Защото,както някои тук се изказаха,еврейщината е болест,значи е заразна,а аз също не мога да различа кой е евреин по външния му вид. А борбата срещу тях естествено не предполага те да знаят,че ние знаем... Както те водят своята тайна едностранна война срещу нас,така и ние ще воюваме тайно и едностранно срещу техните талмудически диващини. И какво става -битката в двустранна вече.Като учител вече търся механизми за борба-тайно,без никой да се усети. Аз преподавам музика в началното училище. Давам на малките песни,които да повдигат националния им дух и да събуждат патриотичните им чувства,разказвам за историческите събития,за които се пее,особено внимание обръщам на българската народна музика,която е върха на съвършенството и на нашите народни обичаи и обреди. В някои класове децата предизвикват дискусии и на обществени теми,чути в новините,а аз им давам другата,различната гледна точка,карам ги да обмислят събитията от различни гледни точки,да мислят,да не приемат безкритично всичко поднесено. Обясних и защо няма да сложа лентичка за медиците-това е една гавра с тези хора и една голяма лъжа.Те са сами. И само ние,обикновените българи мислим и скърбим за тях,а лентички носят Надежда Михайлова,Соломон Паси и другите мръсници,които ги зарязаха там,взеха подкуп,за да ги оставят на произвола и с които не искам да имам нищо общо.
Много добре. Браво. Те това е същността на преподаването на Българщина, а не както тук, където беснее юдейската върхушка
"В Гуантанамо много от пленниците стоят с белезници по 12 часа и повече при оглушителна рап музика. Карат ги да се загръщат в националното знаме на Израел. "Това не изглежда прекалено, предвид политиката на Министерството на отбраната", коментира докладът. "
www.monitor.bg/opinions/article?sid=&aid=111258&cid=50&eid=987
Препоръчвам ти да им пускаш български народни песни, в които се пее за троичното начало "Засвирили са три гайди"; "Залюбих мамо, три моми" и т.н.
Благодарим ти за будността и жертвата да останеш да се бориш с нас докрай.bg-girl писа: Здравейте,уважаеми патриоти! Аз съм само на 19 г., но вярвам в това, че България няма да бъде заличена докато има родолюбиви българи, милеещи за тази страна. Повечето мои познати биха заминали в чужбина при първа възможност и се опитват да ме обедят да направя същото, но аз съм твърдо решена да остана и да се боря за най-прекрасната страна България. Вярвам, че докато има националисти ще съществува и нашата родина!!!
![]()
Родения Българин се осмисля и живее само чрез България.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.