ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес

преди 20 години 1 месец #9389
Здравейте, присъединявам се към въпроса отправен в началото на темата от няколко потребители, относно достоверността на програмата за изтребване на българския народ.Въпреки, че повечето неща се виждат с просто око, все пак автора Хорус или някой друг не знае ли нещо по-конкретно за източника?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9415

Nightwolf писа: Здравейте, присъединявам се към въпроса отправен в началото на темата от няколко потребители, относно достоверността на програмата за изтребване на българския народ.Въпреки, че повечето неща се виждат с просто око, все пак автора Хорус или някой друг не знае ли нещо по-конкретно за източника?

Не мога да разбера защо се интерисуваш от "нещо по-конкретно за източника"...не са ли по-важни фактите доказващи "достоверноста" на действащата програма?

III. Денационализация
1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.
2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.
3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.
4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).

Тук можеш да научиш едни интересни факти относно цитираните точки по "програмата":http://balgarite.interbgc.com/p2-8.htm
Елтимир:

А друга легенда пък гласи, че ще завършат Историята тези, които са я започнали. И тогава пак същите ще започнат новата История. Та оттам и неистовата омраза на юдеите към нас.

Искренно се надявам,скоро да излезе от печат една книга,която ще допринесе много за сбъдването на тази легенда.В своя послеслов автора споделя :

Седми тласък за изследването на автора беше реакционният подход на историографите на държавна служба в България, подкрепени от писмо-становище на Академията на науките на Русия да не се ползват издадените в Оренбург "Български летописи". Това чуждестранно внушение беше дублирано с поредица издадени там книги, задълбочаващи вековните грехове във фалшификацията на историята на българите.

Осми тласък за изследването на автора беше негативизмът на домашните завистници спрямо изследванията в Черно море на проф. Димитров и проф. Балард.

Деветата вълна е тази книга, която авторът поднася като дознание на съвременното общество, от което очаква не невежествено мълчание, а бурни отзиви за "загубената" част от историята на нашите предци.

Боно Шкодров

преди 20 години 1 месец #9416
А коя е книгата и къде ще бъде издадена?

преди 20 години 1 месец #9418

georgi_nz писа: А коя е книгата и къде ще бъде издадена?

Книгата се появи във виртуалното пространство преди месец...вече не съм сигурна дали постъпвам правилно като я рекламирам,тъй като има вероятност скоро да изчезне от там...повече мога да ти кажа на ЛС... ;-) След дъго търсене и проучване около нея - попаднах на издателство,което ме увери че в момента се отпечатва и до два месеца ще е готова.

преди 19 години 6 месеца #13505
Признавам,че няколко пъти вече чета този материал и ми е трудно да го асимилирам.Косите ми настръхват и всичките ми вътрешности ми се обръщат.Това не са хора,а изроди. Никога не съм срещала жив евреин.Нямах нищо против тях,за мен те не бяха нещо особено,което трябва да се мрази.
Но колкото пъти го чета,ми иде да крещя в ушите на слабоумните и слабоволеви хорица,които щъкат около мен в този живот. Но и не смея. Защото,както някои тук се изказаха,еврейщината е болест,значи е заразна,а аз също не мога да различа кой е евреин по външния му вид. А борбата срещу тях естествено не предполага те да знаят,че ние знаем... Както те водят своята тайна едностранна война срещу нас,така и ние ще воюваме тайно и едностранно срещу техните талмудически диващини. И какво става -битката в двустранна вече.Като учител вече търся механизми за борба-тайно,без никой да се усети. Аз преподавам музика в началното училище. Давам на малките песни,които да повдигат националния им дух и да събуждат патриотичните им чувства,разказвам за историческите събития,за които се пее,особено внимание обръщам на българската народна музика,която е върха на съвършенството и на нашите народни обичаи и обреди. В някои класове децата предизвикват дискусии и на обществени теми,чути в новините,а аз им давам другата,различната гледна точка,карам ги да обмислят събитията от различни гледни точки,да мислят,да не приемат безкритично всичко поднесено. Обясних и защо няма да сложа лентичка за медиците-това е една гавра с тези хора и една голяма лъжа.Те са сами. И само ние,обикновените българи мислим и скърбим за тях,а лентички носят Надежда Михайлова,Соломон Паси и другите мръсници,които ги зарязаха там,взеха подкуп,за да ги оставят на произвола и с които не искам да имам нищо общо.

преди 19 години 6 месеца #13508
Здравейте,уважаеми патриоти! Аз съм само на 19 г., но вярвам в това, че България няма да бъде заличена докато има родолюбиви българи, милеещи за тази страна. Повечето мои познати биха заминали в чужбина при първа възможност и се опитват да ме обедят да направя същото, но аз съм твърдо решена да остана и да се боря за най-прекрасната страна България. Вярвам, че докато има националисти ще съществува и нашата родина!!! :hammer: :karte4:

преди 19 години 6 месеца #13509
"Давам на малките песни,които да повдигат националния им дух и да събуждат патриотичните им чувства,разказвам за историческите събития,за които се пее,особено внимание обръщам на българската народна музика,която е върха на съвършенството и на нашите народни обичаи и обреди."

Много добре. Браво. Те това е същността на преподаването на Българщина, а не както тук, където беснее юдейската върхушка

"В Гуантанамо много от пленниците стоят с белезници по 12 часа и повече при оглушителна рап музика. Карат ги да се загръщат в националното знаме на Израел. "Това не изглежда прекалено, предвид политиката на Министерството на отбраната", коментира докладът. "

www.monitor.bg/opinions/article?sid=&aid=111258&cid=50&eid=987

Препоръчвам ти да им пускаш български народни песни, в които се пее за троичното начало "Засвирили са три гайди"; "Залюбих мамо, три моми" и т.н.

преди 19 години 6 месеца #13512

bg-girl писа: Здравейте,уважаеми патриоти! Аз съм само на 19 г., но вярвам в това, че България няма да бъде заличена докато има родолюбиви българи, милеещи за тази страна. Повечето мои познати биха заминали в чужбина при първа възможност и се опитват да ме обедят да направя същото, но аз съм твърдо решена да остана и да се боря за най-прекрасната страна България. Вярвам, че докато има националисти ще съществува и нашата родина!!! :hammer: :karte4:

Благодарим ти за будността и жертвата да останеш да се бориш с нас докрай.
Родения Българин се осмисля и живее само чрез България.

преди 19 години 6 месеца #13524
Здравейте отново! Искам да Ви дам малка и,надявам се, полезна информацийка. Програмата за изтребление на българския народ е била свалена от сайта на "АТАКА"вероятно за да няма обвинения в расизъм,антисемитизъм и други глупости.НО! Лично аз намерих този материал разпечатан в Хасковския офис на "АТАКА",където ни помолиха да си го размножим и да го върнем,защото не знаем кои са юдеите и предателите около нас и не бива те да знаят,че ние знаем... Та нали тяхната цел е да водят тайна едностранна война срещу нас.Ами нека си мислят,че е едностранна. :prrr: :karte4:

преди 19 години 6 месеца #13526
Същата програма я видях преди доста години. Донесе я Мадлен Кирчева, която нашият приятел Вотан наричаше "Талибанката". Та Мадлен донесе програмата, отпечатана на ксерокс. Програмата беше на руски език и се отнасяше до руския народ. Като чета сегашния вариант, оставам с впечатлението, че думите "Русия" и "руски" са подменени с "България" и български. Все пак като знам, че ционистите прилагат едни и същи методи към различни държави и различни народи, допускам, че е възможно също такава програма да е разработена и специално за нас. Основата си остават "Протоколите на ционските мъдреци".

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.