ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не се радвай толкова, имам чувството, че няма да влезем в европейският съюз.
Нека и ние българите им покажем, че сме по-умни и че ще станеме по-богати един ден! След няколко години ще станем членове на Европейския съюз и нека им покажем тогава, когато вече имаме равни права за работа с европейците, че българинът е по-корав и по-способен! С техните камъни по техните глави! Ще си прехапват устните от завист и от много амбиция накрая ще превъртят. И тогава ние българите ще заемеме техното място!
Написал си го все едно единствената ни цел са парите
Трябва да знаеш, че ние не искаме богатство, нашият бог не са парите! Искаме просто да спре геноцида и да кажем на хората това което се крие от тях!
Едно е сигурно - задачата ни не е да заемем мястото на чифутите!
Ние искаме да живеем, а чифутизмът е смърт. Еврейщината е болест, от която гледаме да не се разболеем и да помогнем на други, които искат да оздравеят.
Задачата е да посочим сиптомите на болестта, да дадем предсказание за усложненията, които ще настъпят от нея и естествено да покажем кой е здравословния начин на живот. Този списък е по първа точка - симптомите.
Но не по начина,който Sinclaire предлага.Точно от ТОВА трябва да се пазим и да избягваме по всевъзможен начин тези разрушитерни за личността икономически подкупни системи.
Е,освен ако някой не се внедри и не им разбие основите отвътре
Еврейчетата са хитри гадинкиXauMaHa писа: Е,освен ако някой не се внедри и не им разбие основите отвътре
Сега искам да разкажа какво отношение насаждат враговете ни към геноцида срещу българите. Наскоро ми се случи да разговарям с един агент на НСС. Не такъв като Цветомир Йолов, който отрича, че е агент, а такъв, който се хвали, че е агент. Когато му казах, че не съм изживял живота си напразно, и че направеното от мен ще остане в историята, оня ми отговори: "Ако изобщо има история. Абе ти не виждаш ли, че ние си отиваме като народ, ами дай да си изживеем живота колкото може по-приятно." Този начин на мислене е описан в романа на Хърбърт Уелс "Когато спящият се събуди". В този роман на няколко места почти без заобикалки се говори за България. Даже паричната единица се нарича "лев". И май неслучайно романът не е издаван на български език. Знаете ли как завършва книгата? С революция, при която управляващата олигархия използва срещу собствения си народ чернокожи. Накрая въстаналият народ побеждава, защото хората са осъзнали истината за света, в който живеят и знаят срещу кого да насочат своите оръжия. Та искам да кажа, че нищо не е безнадеждно, ако знаем по какъв път сме поели, какво ще срещнем по пътя и къде накрая ще ни отведе този път.
Ние едва сме тръгнали, едва сме направили първите си крачки. Но все пак тръгнахме.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.