ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Сега ще се опитам да издиря един друг разказ от Уелс и да го публикувам.
Сега нашата задача е да будим спящите и да отваряме очите на слепите. Вярвам, че от ден на ден ще го правим все по-успешно.
Впрочем сетих се за едни други въшки, та пуснах и за тях нещо в галерията. Щото като писахме за СКАТ, нали също ни обвиниха в клевета. Че тази телелелевизия била много родолюбива /което значи, че си обича родата/ и нямала нищо, ама нищо общо с ръководените от ГРУ секти. Е, хубаво, ама по същата миличка и родолюбивичка СКАТ взели да ми хвалят и да ми рекламират вестник "Родово имение" и пръкналата се нова партия. Та пуснах един откъс от интервю на един от шефовете, или емисарите, ако трябва да бъда точен. Човечецът си го казва направо: www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Само забравих да добавя, че вестниците ми бяха пратени от един, който ме агитираше да мина към Атака. Истината май почва да лъсва. Като въшка на чело. А какво се случва с въшките няма да казвам. Който иска да научи, да заповяда на цирка.
При мен не са пристигнали въпросните материали, не ги откривам и на сайта, Колобре. "Тугъла" ме прати тука:Елтимир писа: Имам романа на руски език. Ще го намеря и ще го пратя, пък който има желание, може да преведе нещо от него или пък да направи кратък разбор.
borislav.free.fr/mylib/?action=viewAutho...by=first&mode=simple
А докато го издирвах попаднах на това:
www.diplomshop.com/
Това съобщение е редактирано от Eлена на 10.4.2006, 4:00
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.