ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес

преди 20 години 4 месеца #5533

Севар писа: Интересно, че този текст вчера попадна във форума на вестник "Атака" и набърже го изтриха.

Аз го постнах, заедно с еврейския списък и първия пост на Иван.
После ми се обадиха познати,че поста е свален. Получих и следното ЛС от потребител с ник "Атака" :
"Момченце, още един път ако пуснеш еврейски списък тук ще забравиш завинаги за АТАКА."

Отговорих подобаващо на това ЛС и казах, че пак ще постна програмата за изтребление. Да видим дали ще ме баннат, ако няма еврейски списък този път.
Тъкмо да ги тествам дали се притесняват от такава информация.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5535
Като не щат юдейски, пусни им джедайски списък тогава. Тия, щом ги е страх да кажат цялата истина, значи на тях не може да се разчита. Трябва истината да се разпространява на всеослушание, а не постоянно да се опасяваме какво щял да си каже Чичо Барух и неговите медийни лакеи. А книгата от Хърбърт Уелс я няма на български никъде, тъй че евентуално може на английски и руски да я публикуваме.

преди 20 години 4 месеца #5550

Хунор писа: Ферденант и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист.

Това за цар Борис III може да се приеме за най-долна чифутска пропаганда.Незнам къде си намерил подобна глупост,но Царя не е бил масон. ;-) За разлика обаче от проф.Кантарджиев-Водача на РНБ. ;-)

преди 20 години 4 месеца #5573
Според мен е възможно да е бил масон.Той със сигурност не е първия да наруши Търновската конституция.Странно защо всеки монарх,дошъл на престола,все си мисли,че държавата е негова и или озурпира властта,или нарушава конституционните си права.Пропагандната формула за митологизирането на личността на Борис ІІІ е била "Цар,народ и армия - една воля, едно решение, едно дело".Не ве ли напомня на нещо? Да, много хора са ги казвали тия думи.И дори да е било единственото решение,което да пооправи кризата,то след себе си този цар докарва още по-голяма политическа криза.А смятам и че тази "бариера,която той поставя пред парламентаризма" допринася за проникването на последвалите тоталитарни идеи.....на мен лично ми прилича на неуспял масонски опит с типичните нему последствия.

преди 20 години 4 месеца #5574
Пълни глупости примесени с комунистическа пропаганда.Цар Борис III е покръстен в Православната вяра,нещо,за което майка му не е била много съгласна.До края на живота си е бил вярващ човек.Някъде по телевизията гледах Янко Янков,където говореше Истината за убийството на Царя.Борис много е обичал да ходи в Рилският манастир.Там за негови изповедници са забервувани двама съветски шпиони,които по-късно го отравят.Мисълта ми беше,че един вярващ Православен никога не би станал масон. :tc: Понякога чак се срамувам колко много комунистическа пропаганда има за да се очерни името на Борис III. :plamp: А че авторитарният му режим напомнял на Хитлер примерно е несериозно.Хси Тале е бил смешен окултист и слуга на Синедриона.Две са личностите през Втората Световна война останали настрана от масонството-О,Бозе Почившия цар Борис III и Шарл дьо Гол. :thumbsup:

преди 20 години 4 месеца #5576
Нямах предвид конкретно Хитлер.Общо взето това е тезата на повечето еднолични управници...А за православието му съм склонен да се съглася.Просто за "немасонската" теза нямаше аргументи :-) Вълнува ме и ползата от лепването на "масон".Нима не биха почернили името му по-успешно използвайки последвалата криза?

преди 20 години 4 месеца #5601
Калоян, Борис III е бил масон!

Тезата ти, че покръстен православен християнин не може да стане масон, е колкото смешна, толкова и банална!

Примери 1 500, ама понеже говориме за царската династия на Кобургите, живия актуален пример е покръстения православен християнин Симеон Сакскобурготски!?

Друг е въпроса, че въпреки това аз по-скоро уважавам Борис III и до голяма степен политиката му! Абе противоречива личност е!

преди 20 години 4 месеца #5652

100именъ писа: Калоян, Борис III е бил масон!
Тезата ти, че покръстен православен християнин не може да стане масон, е колкото смешна, толкова и банална!

Банална ли? :idea: Че как така ще бъде хем вярващ православен,който се изповядва,моли,посещава църкви и манастири,хем да бъде юдеомасон?Ако искаш ще ти докажа, че не си прав.А сравнението със Симеон е примитивно.То повечето масони,които не са евреи са били кръстени като малки.Едно е да си кръстен,друго е да си вярващ.Тук е голямата разлика.Както казах,ако искаш ще ти го докажа.А ако искаш ще ти докажа и масонската принадлежност на водача на Ратниците,например.

преди 20 години 4 месеца #5655
Давай за Асен Кантарджиев.

преди 20 години 4 месеца #5661
Родът Кобурггота произлиза от графовете Кохари, покръстени евреи. Самият Симеон е казвал с гордост, че във вените му тече еврейска кръв. За съжаление ние, по-младите научихме тези неща твърде късно. Старците ги криеха от нас, за което всички платихме висока цена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.