ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес
Аз го постнах, заедно с еврейския списък и първия пост на Иван.Севар писа: Интересно, че този текст вчера попадна във форума на вестник "Атака" и набърже го изтриха.
После ми се обадиха познати,че поста е свален. Получих и следното ЛС от потребител с ник "Атака" :
"Момченце, още един път ако пуснеш еврейски списък тук ще забравиш завинаги за АТАКА."
Отговорих подобаващо на това ЛС и казах, че пак ще постна програмата за изтребление. Да видим дали ще ме баннат, ако няма еврейски списък този път.
Тъкмо да ги тествам дали се притесняват от такава информация.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това за цар Борис III може да се приеме за най-долна чифутска пропаганда.Незнам къде си намерил подобна глупост,но Царя не е бил масон.Хунор писа: Ферденант и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист.
Тезата ти, че покръстен православен християнин не може да стане масон, е колкото смешна, толкова и банална!
Примери 1 500, ама понеже говориме за царската династия на Кобургите, живия актуален пример е покръстения православен християнин Симеон Сакскобурготски!?
Друг е въпроса, че въпреки това аз по-скоро уважавам Борис III и до голяма степен политиката му! Абе противоречива личност е!
Банална ли?100именъ писа: Калоян, Борис III е бил масон!
Тезата ти, че покръстен православен християнин не може да стане масон, е колкото смешна, толкова и банална!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.