ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Приета на московския ционистки конгрес

преди 20 години 3 месеца #6108
Висарион няма нищо общо с това.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6112
Миро, кой е написал думите, които си дал като цитат?

преди 20 години 3 месеца #6113

Миро писа: " Българският народ се е готвел в продължение на последните хилядолетия за своята ключова роля в еволюцията на цялото човечество. Българският народ е ключът към еволюцията във Висшите Сфери. През последните хилядолетия в този народ са се въплъщавали души от най-висшите раси, подготвяйки физическите тела на хората за своята ключова роля. Българският народ е магнитът за свръхвисоки честотни вибрации. През вашите подготвени физически тела ще премине Първичният импулс на свръхвисоките честотни енергии. Вие първи ще ги приемете и ще ги закотвите(закрепите) към планетарното човечество. Това ще бъде началото на всеобщото преображение на Земята и цялото човечество. Тези енергии ще се разпространят по цялата планета, обхващайки всички аспекти на живота. Всички енергии, прииждащи до този момент, бяха подготвителни. Те подготвяха физическите тела на Земята и хората за възприемане на основния, свръхвисокочестотен аспект на енергиите.

Българският народ ще приеме и разпространи новия вид енергия. Енергията на преображението. Преобразяване на съзнанието, преобразяване на мисленето, преобразяване на възприятията. Този високочестотен аспект на енергията ще преобрази физическите тела на хората и на планетата Земя на молекулярно ниво. Ще се измени биологията на човека. И всичко това ще се случи почти мигновенно.
На българския народ се възлагат най-големите надежди. Надеждата за всеобщо преобразяване и еволюция във Висшите Сфери."

Може би има нещо вярно в това. Не случайно евреите ни наричат "хилядолетния ни враг". Прокрадвала ми се е мисълта, че България поначало има особено космическо място - и като разположение, и като мисия, ако щете, както казва Миро. Много сакрални места има в страната ни, всичките заредени с космическа енергия. Не знам, може и да греша, но все ми се струва, че в думите на Миро има нещо вярно.

преди 20 години 3 месеца #6114
П.С. Сега се сетих, че някой - Ванга или някоя друга - май беше казала, че въпреки всичко няма да успеят да изтрият България от лицето на земята, че нея ще я има. Ако го погледнем в контекста на Миро, се връзва. Ако ви звучи наивно, не ми се смейте. :blush2:

преди 20 години 3 месеца #6116

Гневен писа: П.С. Сега се сетих, че някой - Ванга или някоя друга - май беше казала, че въпреки всичко няма да успеят да изтрият България от лицето на земята, че нея ще я има. Ако го погледнем в контекста на Миро, се връзва. Ако ви звучи наивно, не ми се смейте. :blush2:

Дано.

преди 20 години 3 месеца #6125

Искрица писа: Миро, кой е написал думите, които си дал като цитат?

Това е от така наречената канализирана информация, във случая-от същности, представящи се като Слънчево Съзнание.

Гневен, наивно ще бъде, ако заровим главите си в пясъка или не гледаме по-далеч от носовете си. Наивно ще бъде, ако не знаем, че генезисът на българския народ почва още от Ной и от тогава сме Пазители на Истината(справка-"Тракийските послания").
Меко е да се каже, че живеем в трудни времена-жестоки са, но съм убеден, че ...кой, ако не ние и кога, ако не сега! Ние сме народ, достоен за уважение!

преди 20 години 3 месеца #6126
Дали ще го наречем Ной или Девкалион, дали ще му дадем друго име, не е толкова важно. Важно е, че тази легенда живее и у други народности, водещи своето начало от Старата България. Едно от самоназванията на чеченците е "Нохчо", което значи "потомък на Ной". А друга легенда пък гласи, че ще завършат Историята тези, които са я започнали. И тогава пак същите ще започнат новата История. Та оттам и неистовата омраза на юдеите към нас.

преди 20 години 3 месеца #6127

Миро писа: Гневен, наивно ще бъде, ако заровим главите си в пясъка или не гледаме по-далеч от носовете си. Наивно ще бъде, ако не знаем, че генезисът на българския народ почва още от Ной и от тогава сме Пазители на Истината(справка-"Тракийските послания").
Меко е да се каже, че живеем в трудни времена-жестоки са, но съм убеден, че ...кой, ако не ние и кога, ако не сега! Ние сме народ, достоен за уважение!

Ами нали и аз това казвам? Нали затова е и целият този погром срещу нас. Просто споделих, че ме крепи мисълта, че изход има, и той е реален и достижим. От нас зависи.

преди 20 години 3 месеца #6433
Аз не мисля, че Асен, Петър и Калоян са предатели. Нито пък Иван Асен Втори. Моля ви, не петнете свещеното име на Ассена!!!!!!!!!! Има още много да се каже. Повече внимание с историята, да не ставаме смешни. Враговете ни само това чакат. Също нека не се плюем помежду си. Отвратително е.

преди 20 години 3 месеца #6436
Братята Асен и Петър са били Тенгриани. Те вдигат въстанието с помощта на колобъри. При тях християнството е само формално. Ивайло също не е бил много християнин. Но по-важно е да съхраним нацията, затова нека не се делим на Тенгриани, християни и мюсюлмани. Нека да бъдем само Българи. Иначе ще заприличаме на онези от Атака, които приемат циганите християни, но отхвърлят нас.
Ако през следващите три години не успеем да направим прелом в политиката, с България ще бъде свършено. А ние всички - и ти, и аз, и който и де е поотделно е нищо пред България. В името на България никой компромис и никоя жертва не е достатъчно голяма.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.