Бъдещето на Движението след Елтимир
ТУК
Ясно е, че олигархията ще ги нарече скинове, хулигани или неонацисти - няма никакво значение. Важното е, че създават спрямо паразита една негостоприемна среда. Както виждате, за пресичане на дейноста им са хвърлени значителни ресурси от иначе лежерната, когато се касае за нападения над българи полиция. Въпреки всичко самите куки си признават, че им е трудно да предотвратят бързи, организирани в последния момент действия на българските момчета. С тях ние сме готови да работим и да си съдействаме, но това е външния кръг. Хора, при които всичкото се свежда да сбухат някой мангал, да се напият после до осиране и след мача да се сбият с агитката на противниковия отбор. Българи срещу българи. И дотук.
Излишно е да казвам, че масово млади хора, някои и деца вече посягат към дрогата. Амфетки, ганджа, анаболи, екстази, после минават на кока, метки и по-тежки субстанции. По сведения на ученици, които познавам над 50% от българчетата на възраст 14-15 години вече са пробвали наркотици, а родителите им понякога нямат и на идея, че децата им "жулят" или "зобат" хапове, както е модерно да се казва. Нацията е загинала - няма какво да се заблуждаваме.
За да оцелее България обаче и се въздигне както е предсказано от нищото, от пепелта трябва да имаме вътрешен кръг. Ето това искаше Елтимир, това ни е и целта. Излишно е да се разпиляват оскъдни ресурси в опити да се спасява нацията. Нация, която няма желание да бъде спасена. Безсмислено е да се опитваме да спасяваме държава, която вече не съществува.
Трябва да опазим малкото читаво, което е останало и не е белязано с номера на Звяра. Или казано както Ванина се изразява - запазило сърдечната чакра, доброто в себе си.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Републиката се свлича главоломно. Тя ще повлече със себе си и много българи, някои от тях достойни хора, някои просто не намерили сили в себе си да видят зад хоризонта. Хора, които ще се чудят защо така...Ами така! Предсказано е, писано е и ще се сбъдне. За да дойде новото, трябва да си отиде старото. Малкото българи, на които е призвано да построят Саракта, трябва да бъдат опазени морално и материално. Така че наближава времето, когато трябва да сме все по-активни в Опазването. Разрушителните сили на Елериг са задействани и няма сила, която да ги спре. Всеки, който се опитва да застане срещу тях ще бъде пометен. Всеки, който не е нясно и не е подготвен - най-вече психически, ще бъде пометен. Това е положението. Средно път няма. Изборите за някакъв по-лек преход отдавна ги няма. Всички предсказания сочат в тази посока, остават последните ходове в този гамбит. Или България ще изчезне напълно, или нашите деца ще живеят и творят в Българския Саракт.
"Само 12 българи да останат живи, и те ще представляват смъртна опасност за Йехова и неговия избран народ!" - изкрещя една еврейка. Да, така е. Но еврейката Вики Тамир не е уведомена, че юдеохазарските удари не унищожават, а само концентрират българската Сила. Колкото повече отслабва тялото на Родината, толкова повече българският Дух ще се съсредоточава в телата на малцината избрани негови носители. И този Дух ще се съхрани докато съществува Човечество, защото такава е волята на Тангра.
Да,едва ли аз съм първият минал през трансформацията на пробуждане/радост/надежда/обективно гледане на действителноста...т.е. разочарование....anti666 писа: ........ Проблемът е, че са прекалено малко за критичната маса, а останалите от външния кръг - националисти и въобще българи, които държат на българското - там я няма сърдечната връзка. Защото освен да обичаш България, трябва да си читав и като човек. Да имаш духовната будност да приемеш идеите ни или най-малкото да имаш представа от субординация, самодисциплина, честност и взаимопомощ....................Републиката се свлича главоломно. Тя ще повлече със себе си и много българи, някои от тях достойни хора, някои просто не намерили сили в себе си да видят зад хоризонта. Хора, които ще се чудят защо така...Ами така! ...............................Или България ще изчезне напълно, или нашите деца ще живеят и творят в Българския Саракт.
Няма време,късно е да се спаси някой ако той не е готов и иска това,дори бих казъл че и няма смисъл,не трябва.
Трудно се живее с такива хора,зомбирани,тесногръди,мишоци,немъжкари-гръкоевреи им викам аз, трудно еда споделяш ежадневие с колеги-слепи,без морал,без достойнство, кланяще се само на бог-пари,Алеко много добре ги е описал-Бай Ганьовци. Въпреки че се чувствам сам в борбата, която водя с всеки един не отстъпвам и педя,станал съм безкомпромисен и краен,дойде ми до гуша от хора дето искат ей така да им мине животеца,да хапнат да пийнат и някоя сгодна жена.
Мисля че няма нужда от весник,от пропаганда,от обяснения и доказване на каквото и да е,самият сайт е всичко това,истината че трябва четене и мислене а няй-вече желание за това.
Аз си свалям темите и материалите които смятам да разпечатам и съхраня.
Моят принос тук ще е погледът ми нагоре към небето,случващото се там а след това и една статия на Елтимир ме доведе тук.Надявам се с моте снимки да пробудя и други.
От време на време се връщам към написаното през годините. Като коректив, къде сме били, къде сме сега. След смъртта на Елтимир, нещата в България стават все по-мрачни и по-зловещи. Всеки ден самоубийства, цигански погроми, всеобхватна корупция и бандитизъм. Републиката се свлича със страшна сила. Въпросът е, че малцината, които са наясно стават все по-малко. Макар да нямаме материално преимущество, имаме духовно. Но телата - те зависят от системата за да ги нахрани, от Тъмата. И по тази причина наместо критичната маса да се увеличава, тя намалява.
И тогава не съм сигурен, дали волята на Тангра ще е такава, както пише Елтимир. Защото на нас Небето ни дава право на избор, това е разликата с другите вери, където смятат всичко за предопределено. Така че, ако българите масово направят грешния избор, то това ще е и волята на Тангра. Мен лично не ме безпокои тази работа. Пак сме под робство, както и преди. Просто ще си изтекат Забранените години до пълния срок (2064г.), а дотогава България няма да я има. Казали сме го много пъти. За да не повтарям себе си, ще цитирам някой друг.
Царят е поставен от Небето. Него само Небето може да спаси или премахне, не земята. Ако Небето реши, повече да няма България, за какво ни е Цар, след като тук вече няма да има Българска държава? Не ни трябва. Нещата са прости.
Няма нужда толкова да се драматизират. Всеки получава това, което заслужава. Ако един народ се отрече от Себе Си, как искаме след това да съществува като такъв, да има и Държава, че и да просперира? Няма как. В тия неща няма Средно положение, Законът е неумолим. Царят е носител и символ на Българската Държавност. Като не искате собствена национална държава, ставате американци и Господ приключва тегобите по тази територия.
Йордан Стайков: Няма да ни бъде лесно, Марине, това е ясно. Я, виж, Филип Тотю, Хаджи Димитър, Стефан Караджа и т.н. и т.н., лесно ли им е било? Не. Нима не са искали да живеят? Искали са, ама в свободна България
Тези дни Небето ми рече да прегледам "Четите" на Захари Стоянов, четиво уникално само по себе си и ясно отразяващо и днешната българска действителност. Сега нямам време и възможност да вадя пасажи от ПДФ-а, но има изключително поучителни и важни моменти. От очаквани 2-3000 души четници се сбират едва 125 души: "Въпросът е, че малцината, които са наясно стават все по-малко". И тогава, в лето 1867-68-мо те са били също толкова малко. И не само това, ами Стефан Караджа се разболява от дейностите за организирането на четата, защото никой не иска да му помогне. Никой. Те са само двамата с Хаджи Димитра. "Ох, братя, оставете ме на мира, поне вие. Гърдите ми изгниха да тичам от Гюргево до Букурещ, да се моля ту на тогова "народен", ту на оноговеа богаташ да помогне с купуването на поне един револвер!". Както е и днес. Де се казв,а не мож намери един човек, един превод да направи, камо ли револвер да купи!anti666 писа: "Колкото повече отслабва тялото на Родината, толкова повече българският Дух ще се съсредоточава в телата на малцината избрани негови носители. И този Дух ще се съхрани докато съществува Човечество, защото такава е волята на Тангра."
От време на време се връщам към написаното през годините. Като коректив, къде сме били, къде сме сега. След смъртта на Елтимир, нещата в България стават все по-мрачни и по-зловещи. Всеки ден самоубийства, цигански погроми, всеобхватна корупция и бандитизъм. Републиката се свлича със страшна сила. Въпросът е, че малцината, които са наясно стават все по-малко. Макар да нямаме материално преимущество, имаме духовно. Но телата - те зависят от системата за да ги нахрани, от Тъмата. И по тази причина наместо критичната маса да се увеличава, тя намалява.
И тогава не съм сигурен, дали волята на Тангра ще е такава, както пише Елтимир. Защото на нас Небето ни дава право на избор, това е разликата с другите вери, където смятат всичко за предопределено. Така че, ако българите масово направят грешния избор, то това ще е и волята на Тангра. Мен лично не ме безпокои тази работа. Пак сме под робство, както и преди. Просто ще си изтекат Забранените години до пълния срок (2064г.), а дотогава България няма да я има. Казали сме го много пъти. За да не повтарям себе си, ще цитирам някой друг.
Царят е поставен от Небето. Него само Небето може да спаси или премахне, не земята. Ако Небето реши, повече да няма България, за какво ни е Цар, след като тук вече няма да има Българска държава? Не ни трябва. Нещата са прости.
Няма нужда толкова да се драматизират. Всеки получава това, което заслужава. Ако един народ се отрече от Себе Си, как искаме след това да съществува като такъв, да има и Държава, че и да просперира? Няма как. В тия неща няма Средно положение, Законът е неумолим. Царят е носител и символ на Българската Държавност. Като не искате собствена национална държава, ставате американци и Господ приключва тегобите по тази територия.
Затова по въпроса телата, които се хранят от Системата, решението е едно: 'Трябва да ги пожертваме". Те ги пожертваха, тия 125 души ги пожертваха, макар, не всичките, някои са се уплашили от Смъртта и предали в хода на бойните действия.
Но Караджата е ясен: "Когато някои от момчетата, попитали двамата войводи в Петрушанските кошари Хаджията и Караджата, имат ли те споразумение с братята им в Турско, то буйният Караджа отговорил: "Ние отиваме да измреме за свободата на Отечеството си България и нищо повече. Който желае, нека ни последва, а който не - ние няма да му се сърдиме". (Захари Стоянов; "Четите")
В един от на
После нещо се случи и проблемите, които разискваме сега дори по фейса са "брексит", "митьо очите", "цената на тока". Сякаш всички вкупом забравиха, че преди да рестартират системата с оставката на борисов1 ние имахме цялостно решение на всички проблеми и това беше Саракт. Той се изразява в определени принципи и методи за структуриране на държавата и никоя от тиквите до момента не може да пасне на тези принципи или да приложи методите. Значи ние не спираме до падането на една или друга тиква. Саракта е устремен отвъд тази и следващата генерации. Няма причина за нито един българин и нито един активист да си каже, че може да спре дейността си. Вярно че е уморително, вярно че няма време, вярно че прибраха и парите, вярно че манипулират медиите, вярно че ползват психотроника - но всъщност точно заради тези причини това няма за кога да се почива.
Аз съм сигурен, че броя на хората, които четат тук не е намалял. Но идеите, за които се борим, които наводняваха алтернативните канали нещо не вървят. Не са на мода. Имам едно предположение: просто нашите съмишленици са от една страна разочаровани, че не успяхме да "бутнем" системата, а от друга страна - срещат скептицизма на околните, което ги обезверява допълнително. Ако някой си е правил илюзията, че ще стане от раз..., но пък сме в много по-благоприятно положение от един Стефан Караджа - нашата борба е на компютъра и по кафенцата, във фитнеса, на купони, става и в даскало, в университета, където и да си - на село, със съседите. Винаги е добър случай да въртиш бургията по проблемите, които обсъждаме. А тук залога е много голям - това е бъдещето на света. Единственото, което може да освободи хората и те да издигнат Саракта е да да разполагат с информацията. Това е наш дълг и в момента по принуда това е нашето оръжие. И дето се вика постигнахме големи победи. Движението е подкрепяло големите инициативи, които вдигнаха хората през последните години, имахме арестувани активисти, опити за физическа саморазправа или убийство, мир на праха на Елтимир..., но далеч не е факт блестящия Саракт и няма защо да се почива. Като казвам да запретваме ръкави имам предвид да не спираме да говорим - проверено е вече: дава резултат! Даже и тиквата си спомня..
Мисълта ми е: тя системата може и всъщност да не рухне - тя може и да се реформира под натиска на хората и бавно с времето. Но ако не се прави минимума - да се повдигат и обсъждат проблемите, ако не се организират хората и не се дискутира по тези въпроси то няма да се стигне до решение. Значи от разговора по даден проблем до това да се подаде заявление за протест пътя е дълъг, но няма как да се извърви този път ако се мълчи по проблемите. А те няма да намаляват сами - те се увеличават лавинообразно. За Саракт говорим като решение.
Другото, което трябва да се има впредвид, че Израел подсигури Тиквата със санитарен кордон от патерици, които да го подпират да не падне лесно и на всеки бе дадено определено парче от баницата. Тиквата бе принуден (макар да не му харесва) да раздели баницата почти по равно, че и на някои да даде повече. Така повече хора бяха нахранени и предпоставките за недоволство вътре в Системата са временно потушени. Затова те теглят непрекъснато заеми, без да ги интересува кой ще ги връща. Израел им е дал картбланш да теглят на воля, но това, не значи, че, ако ние дойдем на власт, няма да си ги поискат. Само дето няма кой да им ги даде. Имали са бол пари, дали са, да са мислили. Другото е, че те затвориха тези пари, само в техните си кръгове, като по този начин премахват възможността те да попаднат във вражи ръце и да създават свободни инициативи. Това дава известно време живот на Системата. Неслучайно те създадоха тази формула "Стабилност". Затова казвам, че обрата може да настъпи внезапно, но може да настъпи и чак 2030 г. Тъй бе сънувано от наш човек, а не просто предсказано от друг външен. Най-важното, което се върши в момента е тихата ерозия на ГЕРБ отвътре. ГЕРБ срещу ГЕРБ, която тече на местно ниво. тази пукнатина е важна да бъде разширена. Тогава няма да е нужна улична революция. Бомбата тихо цъка, никой не я чува, но всички са изненадани, когато гръмне. Иначе русофилите, които са главните действащи лица в улични бунтове и революции чакат Путин да дойде и да ги освободи
=============================================================
Както виждаш, България няма да бъде пусната така лесно да си отиде, и да излезе от ЕС. След излизането на Англия, Козяците върло завиха точно тази фраза "България няма друг избор, освен все по-задълбочаващата се европейска интеграция". Това го ви в профила си един козяк Юлиан Дойчинов. Козяците са право черво, тотален проводник, кът болшевиците са. Не е лесно да бъде преодоляна тази инерция. Иначе еврото като въвежда в България е да бъде заличена националната валута, сиреч, може би последният символ на националната държава.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.