Бъдещето на Движението след Елтимир

преди 12 години 9 месеца #48201

Дари писа: Не е необходимо да се преброим и всички да излязат на светло, но нека всеки, който милее за Идеята да помогне може и с 5, 10 или 20 лева да е, но това ще са пари дадени за каузата.
Анти666, Данчо или Гошо, напишете наистина някакъв срок за събиране на парите и да помага всеки, с колкото може.

Писа ми човек с предложение да плати цялата сума за хоста, но аз смятам че не е редно един да плаща, а хиляди да четат сайта. Не е въпроса в някакви си пари, а в жертвата за Движението. А жертвата не е даване на кръв или пот, а някакви си пари от много хора за общо дело.

Така, че ако предложението е валидно, то поне двама ще платим хоста за напред. но и ако някой друг има желание - няма да бъде спиран.

А за следващия период е сигурно, че този скъп хост трябва да бъде сменен с по-евтин. Въпреки, че хакерските атаки може да са сериозни на новото място, то средствата (с които разполагаме) оправдават целта.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 9 месеца #48202

Ванина писа: Днесъ при съвременните екстри електронни връзки трудно общуваме. Трудно въ повечето семействата е общението. Отъ близките взаимоотношения трябва се започне възстановяването, нататъкъ може да си възстановимъ и телепатичните контакти. Изглежда фантастично което говоря, но това си е елементарно, така било е някога. Заложбите са у насъ трябва да си ги припомнимъ.

Не е фантастично, някога така са общували хората от Съвета. Дори сега, откъде знаеше Ванга например при кой лечител да прати някой болен. Участниците тук могат да минат и без сайта, като координационен център можем да намерим някой безплатен сървър, а и повечето вече си имаме телефоните и контактите.

Основното обаче е друго. Тези 10 000 човека, които влизат ежедневно да четат - те нямат телепатични способности, на друго място няма как да прочетат ТОЗИ материал или видят ТЕЗИ снимки. Движението няма друг начин да изрази идеите си. Сайта е един информационен портал, така и пише в началото и понеже намаме финансови възможности като Атака например да издаваме вестници, книги или телевизия - друг вариант няма! Отделно Режима е наложил пълно медийно затъмнение. Който не вярва, да пробва да прати някой материал от сайта на официозен вестник да се убеди сам.

преди 12 години 9 месеца #48203
Значи сумата 450 лева е за цялата година. Може да я платим разсрочено, на няколко пъти. Така сме правили преди, така и ще направим ако няма друг вариант. След като този човек е предложил, като КРАЕН вариант ще се възползваме от предложението му. Но въпреки всичко е хубаво да намерим по-евтин хостинг, в дългосрочен план не можем да продължаваме така. Още повече при тая криза, която по-зле ще става с отиващата си република.

За това най-добрия вариант е да намерим някой, който да потърси подходящ хостинг и да закачи на него архива на сайта. Обикновено тези платени хостинги вървят с включен домейн, така че може да го има паралелно за известно време, докато издъхне този.

преди 12 години 9 месеца #48207
Дали има възможностъ за не, не големи книги, а тънички съ много концентрирани послания и снимки? Дори и чернобели пакъ вършатъ работа. Колко ли ще струва една книжка отъ примерно 30-40 страници? Може мъничкото да е плюсъ, че днесъ хората са напрегнати и няматъ сили да четатъ на дълго и широко. Малкото кога е точно се забива въ десятката. Навъдили са се едни книги ужъ духовни послания, ама имамъ чувството че нарочно ги пишатъ разтягайки локуми, че да отделят хората отъ съществените и практични неща.

преди 12 години 9 месеца #48208

Георги-НЗ писа: Писа ми човек с предложение да плати цялата сума за хоста, но аз смятам че не е редно един да плаща, а хиляди да четат сайта. Не е въпроса в някакви си пари, а в жертвата за Движението. А жертвата не е даване на кръв или пот, а някакви си пари от много хора за общо дело.

И според мен е така, Гошо.
Копирах от другата тема тези данни, потвърди дали те са актуалните.

ЦКБ АД , Клон Сливен,( CECBBGSF ) IBAN : BG56 CECB 9790 10C6 6070 00
Георги Йорданов Георгиев.

преди 12 години 9 месеца #48209
При цялото ми уважение към Елтимир, мир на духа Му, Движението за мен никога не се е изчерпвало с неговото присъствие. Поради простата причина, че когато започнах да участвам - той си беше отделен информационен център с неговите сайтове. И там даже сегиз-тогиз плюеше по Войните на Тангра, към които се чувствах съпричастен. Е пооправиха се нещата после, но беше късно. И особено като става дума за финансовата част - мисля че никога Елтимир не е бил фактор.

А що се отнася до това дали идеите ни се възприемат - искам най-категорично да заявя, че пропадането на този форум и сайт, и дори преместването му на място с по-ограничени възможности ще е катастрофа за цялото общество. Въпреки че протестното движение от улицата в момента е в колапс - наскоро имах възможност да се уверя в силата на нашата дейност. Чух за Саракта и за Владетеля и за други неща които говорим - като свалянето на партиите - от хора, от които не съм го очаквал. Видях ги да говорят толкова разпалено по тези теми, че ми се изпълни съзнанието със самоувереност, че това което правим е нужно и постига ефект. Не съм се поинтересувал тези хора от къде са чели за нашите идеи, поради ясни причини, но съм уверен, че каналите на тази информация ще опрат винаги до този форум - защото никой друг не пише, поне по темата за Саракта. Ние не можем пряко да измерим кой чете тук и къде препредава информацията, но без съмнение, вече за мен - тя циркулира и процеса е необратим - щом тези, за които говоря са приели идеите ни присърце - значи дейността ни има дори и пропагандна сила.
Това което обсъждаме в момента вече не е личния проект на Елтимир и още няколко чудаци - негови сподвижници - това е общонародното дело, за което всички ние тук НОСИМ ОТГОВОРНОСТ. Така че живи умрели - трябва да осигурим неговото продължение до самия крах на Системата. Това го усещам без колебание, потвърдил съм го за себе си в действителност - па вие ако щете вервайте.

Така че по 2 по 3 по 5 лева ние сме ДЛЪЖНИ да правим тази жертва. Предишния път - лятото ние тук успяхме да сберем 1/4 от сумата - други са дали останалите. Друг път ще я даде цялата един човек.. живи-умрели сайта трябва да го има какъвто е. Сега в момента положението е малко по-сложно с финасиите, но лично аз тръгвам отново от човек на човек да търся пари, за да сберем някаква по-съществена сума и да я внеса, както предния път. Някои се отзовават с 5 лв - други с 30 и ето ти на - събрали се. Другия месец пак и така можем да го определим като редовна практика. Колкото и да не ни харесва - всяка организация си има нужда от финансов разход, който се поема от членовете й, дори и тя да е напълно неформална както това Движение.
Горния завет на Елтимир ще се изпълни, а и то не остана и много. Толкова време е просъществувало Движението, въпреки Системата - още 1-2 години ще издеяним. Но аз искам да припомня и друг Негов завет - да се единим с братята си от Север и от Запад за да формираме фронта, който ще събори новия ред на уродите. И ето - в момента виждаме, че българския дух в Украйна се надига както ние не съумяхме на времето. Аз не съм много силен с руския особено що е до писане, но имам идея къде да открием възможност за контакти с тях. Може би да помислим за един екип, който да установи връзка с тамошни движения подобни на нашето. А ако ние нямаме подобаваща информационна платформа, която да покажем - губим от легитимността си. А е много важно да знаем дали в украинското общество витае идеята за Саракта. Защото знаем че там витае русофобията, но Саракта може да спаси и тях и нас както от руско-еврейската експанзия, така и от еврЕопейската.

преди 12 години 9 месеца #48212

Ние не можем пряко да измерим кой чете тук и къде препредава информацията, но без съмнение, вече за мен - тя циркулира и процеса е необратим - щом тези, за които говоря са приели идеите ни присърце - значи дейността ни има дори и пропагандна сила.

По стените на българските градове все повече се забелязва свещеният символ на Саракта. Кой го пише - дали хора от БНС или просто ученици, не се знае. Но това е един индикатор, че нашите слова се чуват.
Другият показател е пълното мълчание, наложено като с вълшебна пръчка навсякъде за думата Саракт и Тенгрианство. Мълчат ли чудовищата за нещо, значи ги е страх. Така мълчаха в началото за Катуница и февруарските протести...

преди 12 години 9 месеца #48225
До кога трябва да се съберат парите?
Това ли са данните : ЦКБ АД , Клон Сливен,( CECBBGSF ) IBAN : BG56 CECB 9790 10C6 6070 00
Георги Йорданов Георгиев. ?

преди 12 години 9 месеца #48227
Мисля, че това са актуалните данни. Ако има промени по тях, Георги ще пише. За по-сигурно, просто пишете на Георги на лични и работата ще се уреди.

преди 12 години 9 месеца #48231
Това е актуална сметка и може да бъде ползвана.
Проблема е после, че като се съберат средствата , човека от България дето плаща в Казахстан - триста зора са нужни дорде му ги преведа. И вината си е изцяло негова.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.