Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)

преди 13 години 3 месеца #46674
''След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах''

Много точно определение - ''ХИМИЧЕСКА АТАКА''. Води се воѝна, нас ни атакуват и това трябва да го е разбрал вече, всеки. Иначе, химическите оръжия били забранени...
Черните следи съм ги виждал също. Интересно ми е сега какво ще кажат за тях специалистите твърдящи, че това след самолетите е водна пара и нищо друго. Може би е от изгорелата гарнитура или лошо гориво. :hammer: Хаѝде да ги видим знаещите, които не дават дума да се каже за смъртоносния коктеѝл, коѝто го изсипват върху нас.

Това е коментар на участник в бившия първи саѝт на Елтимир във връзка с хим. следи:

''smile Много си весел, Oberon! smile
Надявам се може да ми дадеш отговор на следните нялоко въпроса:
1. През януари над града, в който се намирам в момента валя сняг - чист, бял... Вечерта със светкавица направих няколко снимки. Заранта в 10:30 се "излюпих" и излезнах навънка. Гледам и не вярвам ушите си wink :
снега покрит с черна пелерина... Направихме изследване в лабораторията на болницата - майка ми беше там лаборант - весело ми стана като ми казаха отговора по телефона: "Стронций, Барий, Алуминий, Магнезий, Живак и други";
2. Преди няколко дни пак занесох вода, взета от капчука. Получи се утайка - около 1 пръст. Интересното е, че елементите са пак подобни.
От къде тези елементи, дошли на селото ми? Толкова е чисто, а тази и предната зима ужас - такова нещо!
п.п. Хвани и попрочети малко! Вече никой не отрича това, дори и най-големите невярващи. Над селото ми се пада един от коридорите - броил съл по 2873 полета на денонощие над селото. Съжалявам, но най-натоварения трафик преди 2010-та са били около 63-69 самолета (В ДЕНОНОЩИЕ!)''

Нека да попитаме управниците защо се ЗАСЯВАТ ОБЛАЦИ целогодишно и навсякъде, когато градушки има само в определен период през годината и то не навсякъде? Един простичък въпрос, като за политици. Нищо повече.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 3 месеца #46675

oldgreatbg писа: След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!

Тук черти почти няма, само вчера видях една дебела бяла черта в източна посока. Обикновено ръсеха на запад от Ботевград, точно над Балкана. Но небето от доста време насам е белезникаво. Няма го вече онова ярко синьо небе от моето детство. И забелязвам, че птиците са някак тревожни. Промениха и продължават да променят атмосферата ни, това е. А като писах преди време, че нощем при ясно време почти не се виждат звезди, някои ми се подиграха. Но това са факти, от които не можем да избягаме.
Може би тоя проблем е най-сериозният, пред който сме изправени, но малцина го осъзнават. За жалост.

преди 13 години 3 месеца #46676
Сещам се и още нещо. До миналата година по това време на терасата беше истинска напаст от оси и мравки. Мравките влизаха и по стаите и се чудехме как да се отървем от тях. А внучето не смеехме да го пуснем на терасата да не го ухапе някоя оса. Досега тая години не съм видял нито оси, нито мравки. Не че много обичам тези насекоми, само ни създаваха проблеми. Но това е част от земната екосфера. За изчезването на пчелите се писа доста, да не повтарям написаното. Според мен положението наистина е много тревожно и трябва ние всички да надигнем глас.

преди 13 години 3 месеца #46680
Исках да покажа тук хронологията на израелската химическа атака над Пловдив, вчера, 28.05.2013 г., но за съжаление не мога да качвам снимки нито в галерията, нито директно тук, в темата. Мога да постна текст, но когато сложа и снимки, системата отказва да го публикува. Чудя се дали само при мен е проблемът. Затова ги качвам в докс.бг и ще помоля някой, който има възможност, да ги качи директно тук в темата:

Израелската химическа атака над Пловдив 28 май

Снимките са от 07:40 сутринта и 19:40 вечерта. На вечерните се вижда ясно как следите се разпръскват по-бързо от обикновеното и само в промеждутъка на 10-ина минути вече се бяха образували огромни перести облаци. Поради изключително мощното пръскане вчера, днес небето над Пловдив целия ден е с необичаен мътно бял цвят както и оldgreatbg посочи. Облаци няма, но няма и синьо небе. Дори силният вятър през целия ден не успя да издуха химичния коктейл и небето и досега е с цвят, който не бих могъл да определя.
Елтимире, небето не винаги е с тоя помиен цвят, но в дни след мощна химическа атака (все пак не пръскат всеки ден) небето е точно такова, каквото го описваш и ти – всичко друго, но не и синьо.

преди 13 години 3 месеца #46681
Това беше може би най-интензивното пръскане, което съм наблюдавал, откакто започна този "феномен", още преди години. Скоро след като пропаднахме в НАТО. Само за няколко часа преди обяд, небето почти навсякъде побеля. Продължиха през целия ден, а вечерта имаше вече образувани тъмни облаци. Освен пчелите изглежда, че започват да измират и други насекоми. Миналата година реколтата беше болна, както никога досега или изобщо нямаше такава. Официозите успокояват населението със "сахарски пясъци". Немало никаква опасност.

преди 13 години 3 месеца #46682
Не са сахарски пясъци. Това са ледове от Антарктида. А пясъците са от Атлантида.
Ей, докога ще ни залъгват с измислици? Толкова снимки имаме. Толкова филми излязоха. Време е да почнем да задаваме въпросите си на висок глас. Политиците, тая сбирщина от дегенерати няма да отговорят, но все някакъв резултат ще има. Наш дълг е да разкажем на всички какво се върши. И да покажем, че не ни е страх да питаме.

преди 13 години 3 месеца #46684

Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия

И аз мога да го потвърдя, защото следя всеки ден какво е положението в Небето ни. И мога да кажа, че над Предбалкана и централна северна България напоследък изчезнаха. Нито пък има "сахарски пясък". Безупречно синьо небе и никакви химследи, каквито вижах редовно миналата година. Така е от вече от няколко месеца. Доколкото ми известно, договора от Киото изтече и много държави отказаха да го преподписват. Особено тайните договорки, явно са решили че като е минал декември 2012 и пиковата слънчева активност няма опасност от Огнения вятър.

Относно тези черни дири, това си е вече директна химическа атака. Интересно и какво ги дирят израелски цистерни В707. Ако те идват от Богобория заради учението, би трябвало да захождат от югоизток и да кацат директно на летището до Пловдив. Дори и да са имали технически проблем, на тях им се осигурява приоритетно кацане. Много странна история е това. Още повече, че именно този тип самолети е най-използвания за химследите. Просто резервоарите им наместо с керосин се пълнят с химикалите, които трябва да изсипват в атмосферата и се прави преоборудване за да се сложат диспенсерите (пръскачките).. Информация и снимки на такива самолети има в изобилие в нета. Очевидци твърдят около Калофер и Павел баня, че са видели и черна следа да излиза от крилата на тия нископрелитащи самолети миналия ден. Ако не е аварирал двигател, тогава....

преди 13 години 3 месеца #46685
Да, над Северна България чертите малко се поразредиха. Небето тук обаче продължава да е белезникаво, а не синьо. Само че мен особено ме тревожи директното включване на Изсраел в ръсенето. Да не забравяме, че именно ционистите са най-верните роби на онези, които искат да променят земната атмосфера.
И още нещо странно. Над Северна България пръсканията намаляха, ама над Южна се увеличиха. Тая сутрин си зададох въпроса дали това няма връзка с факта, че именно в Южна България се намира Бялата Врата, от която зависи съдбата на цялата планета Земя?
Според мен нещата са много тревожни и изискват активност от страна на възможно най-голям брой българи. А също заклеймяване като престъпник и национален предател на всеки, поддържащ връзки с Изсраел и подкрепящ евреите. Нека не го усукваме. Тези мръсни гадове са убийци на българския народ и ние следва да ги разглеждаме именно като такива.

преди 13 години 3 месеца #46688
От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.

преди 13 години 3 месеца #46699

anti666 писа: От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.

Не знам как е положението в Южна България, не съм ходил отвъд Балкана от поне 10 години, но не мога да се съглася, че Северна България е "оставена на мира".

Имам около 80-100 снимки (цял албум) на небето. Просто като видя нещо тревожно, снимам. Никак не е розово положението. Имам няколко снимки, на които едновременно се виждат по 15-20 следи - кръстосани - едните са посока северо-запад - юго-изток, а другите са юго-запад - северо-изток. Забелязал съм, че най-интензивно се пръска в последните часове на нощта, точно преди изгрев. През деня се поразреждат, но не спират. По всяко време на деня на небето може да се забележи поне една следа - от хоризонт до хоризонт. А когато е облачно - не ми се мисли какво се случва горе.
Относно насекомите - вече две-три години си опрашвам растенията в градината с клечки за уши - на ръка. Бъркам в едното цветче, после в съседното и т.н. Добре, че не гледам овошки, а само домати, пипер и краставици, че досега да съм си строшил врата :-D . Не говорим само, че няма пчели. Просто освен комари и кърлежи, друго не остана. А те пък са напаст...
Та това исках да добавя към темата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.