Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
Много точно определение - ''ХИМИЧЕСКА АТАКА''. Води се воѝна, нас ни атакуват и това трябва да го е разбрал вече, всеки. Иначе, химическите оръжия били забранени...
Черните следи съм ги виждал също. Интересно ми е сега какво ще кажат за тях специалистите твърдящи, че това след самолетите е водна пара и нищо друго. Може би е от изгорелата гарнитура или лошо гориво.
Това е коментар на участник в бившия първи саѝт на Елтимир във връзка с хим. следи:
''smile Много си весел, Oberon! smile
Надявам се може да ми дадеш отговор на следните нялоко въпроса:
1. През януари над града, в който се намирам в момента валя сняг - чист, бял... Вечерта със светкавица направих няколко снимки. Заранта в 10:30 се "излюпих" и излезнах навънка. Гледам и не вярвам ушите си wink :
снега покрит с черна пелерина... Направихме изследване в лабораторията на болницата - майка ми беше там лаборант - весело ми стана като ми казаха отговора по телефона: "Стронций, Барий, Алуминий, Магнезий, Живак и други";
2. Преди няколко дни пак занесох вода, взета от капчука. Получи се утайка - около 1 пръст. Интересното е, че елементите са пак подобни.
От къде тези елементи, дошли на селото ми? Толкова е чисто, а тази и предната зима ужас - такова нещо!
п.п. Хвани и попрочети малко! Вече никой не отрича това, дори и най-големите невярващи. Над селото ми се пада един от коридорите - броил съл по 2873 полета на денонощие над селото. Съжалявам, но най-натоварения трафик преди 2010-та са били около 63-69 самолета (В ДЕНОНОЩИЕ!)''
Нека да попитаме управниците защо се ЗАСЯВАТ ОБЛАЦИ целогодишно и навсякъде, когато градушки има само в определен период през годината и то не навсякъде? Един простичък въпрос, като за политици. Нищо повече.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тук черти почти няма, само вчера видях една дебела бяла черта в източна посока. Обикновено ръсеха на запад от Ботевград, точно над Балкана. Но небето от доста време насам е белезникаво. Няма го вече онова ярко синьо небе от моето детство. И забелязвам, че птиците са някак тревожни. Промениха и продължават да променят атмосферата ни, това е. А като писах преди време, че нощем при ясно време почти не се виждат звезди, някои ми се подиграха. Но това са факти, от които не можем да избягаме.oldgreatbg писа: След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!
Може би тоя проблем е най-сериозният, пред който сме изправени, но малцина го осъзнават. За жалост.
Израелската химическа атака над Пловдив 28 май
Снимките са от 07:40 сутринта и 19:40 вечерта. На вечерните се вижда ясно как следите се разпръскват по-бързо от обикновеното и само в промеждутъка на 10-ина минути вече се бяха образували огромни перести облаци. Поради изключително мощното пръскане вчера, днес небето над Пловдив целия ден е с необичаен мътно бял цвят както и оldgreatbg посочи. Облаци няма, но няма и синьо небе. Дори силният вятър през целия ден не успя да издуха химичния коктейл и небето и досега е с цвят, който не бих могъл да определя.
Елтимире, небето не винаги е с тоя помиен цвят, но в дни след мощна химическа атака (все пак не пръскат всеки ден) небето е точно такова, каквото го описваш и ти – всичко друго, но не и синьо.
Ей, докога ще ни залъгват с измислици? Толкова снимки имаме. Толкова филми излязоха. Време е да почнем да задаваме въпросите си на висок глас. Политиците, тая сбирщина от дегенерати няма да отговорят, но все някакъв резултат ще има. Наш дълг е да разкажем на всички какво се върши. И да покажем, че не ни е страх да питаме.
И аз мога да го потвърдя, защото следя всеки ден какво е положението в Небето ни. И мога да кажа, че над Предбалкана и централна северна България напоследък изчезнаха. Нито пък има "сахарски пясък". Безупречно синьо небе и никакви химследи, каквито вижах редовно миналата година. Така е от вече от няколко месеца. Доколкото ми известно, договора от Киото изтече и много държави отказаха да го преподписват. Особено тайните договорки, явно са решили че като е минал декември 2012 и пиковата слънчева активност няма опасност от Огнения вятър.Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия
Относно тези черни дири, това си е вече директна химическа атака. Интересно и какво ги дирят израелски цистерни В707. Ако те идват от Богобория заради учението, би трябвало да захождат от югоизток и да кацат директно на летището до Пловдив. Дори и да са имали технически проблем, на тях им се осигурява приоритетно кацане. Много странна история е това. Още повече, че именно този тип самолети е най-използвания за химследите. Просто резервоарите им наместо с керосин се пълнят с химикалите, които трябва да изсипват в атмосферата и се прави преоборудване за да се сложат диспенсерите (пръскачките).. Информация и снимки на такива самолети има в изобилие в нета. Очевидци твърдят около Калофер и Павел баня, че са видели и черна следа да излиза от крилата на тия нископрелитащи самолети миналия ден. Ако не е аварирал двигател, тогава....
И още нещо странно. Над Северна България пръсканията намаляха, ама над Южна се увеличиха. Тая сутрин си зададох въпроса дали това няма връзка с факта, че именно в Южна България се намира Бялата Врата, от която зависи съдбата на цялата планета Земя?
Според мен нещата са много тревожни и изискват активност от страна на възможно най-голям брой българи. А също заклеймяване като престъпник и национален предател на всеки, поддържащ връзки с Изсраел и подкрепящ евреите. Нека не го усукваме. Тези мръсни гадове са убийци на българския народ и ние следва да ги разглеждаме именно като такива.
Не знам как е положението в Южна България, не съм ходил отвъд Балкана от поне 10 години, но не мога да се съглася, че Северна България е "оставена на мира".anti666 писа: От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.
Имам около 80-100 снимки (цял албум) на небето. Просто като видя нещо тревожно, снимам. Никак не е розово положението. Имам няколко снимки, на които едновременно се виждат по 15-20 следи - кръстосани - едните са посока северо-запад - юго-изток, а другите са юго-запад - северо-изток. Забелязал съм, че най-интензивно се пръска в последните часове на нощта, точно преди изгрев. През деня се поразреждат, но не спират. По всяко време на деня на небето може да се забележи поне една следа - от хоризонт до хоризонт. А когато е облачно - не ми се мисли какво се случва горе.
Относно насекомите - вече две-три години си опрашвам растенията в градината с клечки за уши - на ръка. Бъркам в едното цветче, после в съседното и т.н. Добре, че не гледам овошки, а само домати, пипер и краставици, че досега да съм си строшил врата
Та това исках да добавя към темата.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.