Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)

преди 13 години 5 месеца #45866
Щом хората не се чувстват добре и земеделската продукция загнива, значи има отрова в нея. Не знаем точно каква или какви, но има, за това и споменах в бившия сайт на Елтимир за фирми като Монсанто, че няма как да не участват. Те са свързани с правителствата на САЩ и имат поръчки от тях, мултимилиардери са, но едва ли произвеждат детски играчки. Във Виетнам се вижда какво са правили. Но пелената на небето се образува от сухия лед, който използват според мен. Постепенно се натрупват облаците и накрая всичко пада върху главите ни и в почвата.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #46113
В Русе и околноните села пръскат постоянно.Направил съм няколко видео клипа на тези химически следи оставяни от самолетите.Като започнах да правя клипа, небете беше чисто и слънцето грееше.След 30 минути слънцето се скри от тези изкуствено направени облаци, и съвсем логично след засенчването му времето се влоши.

Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?

Моля някой админ да смени псевдонимът ми на български език,понеже след като се регнах разбрах,че може и на родният език : вулгаров

преди 13 години 5 месеца #46114
Сега е точно времето най-много да пръскат гадовете. Хем все още е променливо времето и хората се баламосват че "баба Марта " била такава , хем сега цъфтят много растения и пчелите се събудиха да опрашват. Иди им обяснявай на оскотелите псевдо хора че това горе в небето не са облаци . Ако пък тръгнеш да обясняваш как не е нормален въобще този студ за месец март съвсем не ще ти повярват. Как да им се обясни че само до преди 1000 години климата е бил много по-топъл . Преди хилядолетие дори и Гренландия е нямало целогодишно сняг , бил е целия остров пасища ! Хората загубиха паметта на предците си . Скъса се връзката между поколенията . Докато врагът ни пази своите античовешки традиции и предприема вековни кампании за конкретни цели срещу човечеството.

преди 13 години 5 месеца #46115
"Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?"
Тоя форум май остана последната, макар и виртуална свободна територия. В моя сайт имам наложени ограничения. Даже аз, като Админ не мога да пускам коментари. Не мога да пускам и книги. Май ми спряха и кореспонденцията в пощите по някакъв начин. И в личен план ме блокираха. Операцията на жена ми ни съсипа. Но това е положението. Трябва да държим докато можем.

преди 13 години 5 месеца #46116
Ефекта на всякакви официалните източници за масова информация.Не се учудвай щом един мой приятел ми каза нещо от сорта : "Ако има нещо,ще го показат по телевизията".Съвсем нормално е да те помислят най-малкото за странен.Това с времето не го знаех...интересно.Може ли да споделиш още информация?

преди 13 години 5 месеца #46117
На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.

преди 13 години 5 месеца #46118

Елтимир писа: На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.

Точно днес за 2 часа самолет прелетя на около километър от домът ми,и на много ниска височина,поне 9-10 пъти.Понеже небете е мъгливо (защо ли?) не мога да забележа дали има следи,както многобройните други пъти,които съм виждал и заснемал.

Четох форума преди да се регистрирам.Явно си преживял много.Така е и с мен и съм почти убеден,че има намеси на психотронно оръжие.А да попитам компютъра не е ли вид такова оръжие?

преди 13 години 5 месеца #46119
Информацията я има вавсякъде дори и по телевизията , но гадове действат по метода "игла в купа сено". Способни са цял ден да те занимават с лигавите простотии от типа на "кралското английско семейство " , а в същото време да пуснат в най - негледаемото време само за две минути информация за младо семейство решено да живее като истинските хора някъде в планинско село. Врагът по някаква причина не може да крие истината на 100 % , но може да я предава с каквато си интерпретация пожелае , в каквито количества иска. Например десетилетия наред ни проглушават ушите за глобалното затопляне , цели кампании разгръщат. Пак по същото време тук там се "изтърват" и допускат част от истината да стигне до хората : че около век преди 1000 година е било доста по-топло , а само след 200 години в северна Франция е бил кучешки студ. Такава рязка промяна само за 300 години няма как да се обясни с думите че "човека" е виновен , както сега баламосват . За това казвам че връзката между поколенията е много важна .Ето например традицията повелява да се режат лозята на Трифон зарезан 14.02 , само че кой луд човек в днешно време ще го направи това още февруари ? Но традицията си казва своето , къде е разминаването ? Като се наблегне на подобно несъответствие почват манипулаторите да баламосват със смени на календарите , ама това било сам някакъв ритуал и всякакви ала бала тъпотии . За това унищожават културата и традициите на народите , за да нямат те памет ! Като нямат памет много по-лесно ги контролират .

преди 13 години 5 месеца #46120
Истината е много по-страшна. Правят планетата Земя непригодна за сегашните биологични видове. А за кого я подготвят? Нещата са простички, но трябва малко логика. Пуснах доста факти, подкрепени с доказателства. Изтриха ми сайтовете. После пуснах част от нещата тук. Удариха и тоя форум. Не знам какво да кажа. Доказателствата ще им избодат очите, а почти никой не вярва. Ако някой има интерес, нека види първите страници в сайта ми:
eltimir.ovo.bg/
Сега не съм във форма да пиша. Случилото се с жена ми се оказа твърде жесток удар.

преди 13 години 5 месеца #46122
Истината наистина е страшна и никога няма да ни я кажат в медиите . Ударът е пряко върху човека и е нанесен . Пръскат ни и умират пчеличките , а това означава ,че няма да има реколта и ще трябва да рупаме камъне. Нужна е намеса , и то веднага ! Утре може вече да е късно !

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.