Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?
Моля някой админ да смени псевдонимът ми на български език,понеже след като се регнах разбрах,че може и на родният език : вулгаров
Тоя форум май остана последната, макар и виртуална свободна територия. В моя сайт имам наложени ограничения. Даже аз, като Админ не мога да пускам коментари. Не мога да пускам и книги. Май ми спряха и кореспонденцията в пощите по някакъв начин. И в личен план ме блокираха. Операцията на жена ми ни съсипа. Но това е положението. Трябва да държим докато можем.
Точно днес за 2 часа самолет прелетя на около километър от домът ми,и на много ниска височина,поне 9-10 пъти.Понеже небете е мъгливо (защо ли?) не мога да забележа дали има следи,както многобройните други пъти,които съм виждал и заснемал.Елтимир писа: На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.
Четох форума преди да се регистрирам.Явно си преживял много.Така е и с мен и съм почти убеден,че има намеси на психотронно оръжие.А да попитам компютъра не е ли вид такова оръжие?
eltimir.ovo.bg/
Сега не съм във форма да пиша. Случилото се с жена ми се оказа твърде жесток удар.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.